Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 148

Θέμα: Ώρα να φεύγω........

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Καλή δύναμη, Χριστόδουλε...!

Είμαι σίγουρος ότι θα σου πάνε όλα καλά ντάον άντερ...!!!

http://www.youtube.com/watch?v=MeG-hNXXy6I

Κάποια στιγμή θα περάσω να σε δώ....
    Αυτό ήταν ένα από τα αγαπημένα μου. Μόλις τώρα που το ξαναείδα με τη δικιά μου κατάλαβα τι έλεγε
    Και έχει πολύ γέλιο. Καλά να περνάτε και εσείς μάγκες
    http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw

Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Χριστόδουλε πάρ'την, τύπωσέ την, κοίτα την στο αεροπλάνο και χαμογέλα φίλε...
    Θα την έχω μαζί μου, να είστε σίγουροι

Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki

Be who you are and say what you feel, 'cause people who mind don't matter and people who matter don't mind... Dr Seuss
    Α, και αυτο....OZZY rules!
    http://www.break.com/usercontent/200...ZY-336192.html
    Καλο ταξιδι......νομιζω οτι δεν εχουμε ανταποκριτη στη Αυστραλια....θα αναλαβεις εσυ...
    Σοφός ο Dr Seuss
    Φοβερός ο τύπος στο εστιατόριο
    Ευχαριστώ και θα το κανονίσουμε για τον ανταποκριτή, μιας και μου αρέσουν οι φωτογραφίες

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Όχι ρε συ Καβάφη στον άνθρωπο... Αφού βλέπεις οτι είναι συγκινημένος... Να κόψει καμμία φλέβα θες?
    Μακάρι να σου πάνε όλα καλά, φαίνεσαι καλός άνθρωπος και αξίζεις κάτι καλύτερο από την συνεχή αποδοκιμασία....
    Καλές δουλειές και καλές βόλτες!
    Να είσαι καλά! Φλέβες δεν κόψαμε εώς τώρα που όλα πήγαιναν σκατά. Κρίμα θα ήταν να χαραμίσουμε τα καλά που έρχονται

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
    Να είσαι καλά! Βλέβες δεν κόψαμε εώς τώρα που όλα πήγαιναν σκατά. Κρίμα θα ήταν να χαραμίσουμε τα καλά που έρχονται
    Είσαι ωραίος! Πραγματικά με συγκίνησες με την εξομολόγησή σου!

Να βλέπεις πάντα τα καλά στη ζωή, και εκεί που πας να διαλέξεις ΕΣΥ με ποιούς θα κάνεις παρέα και για τους άλλους να μην νοιάζεσαι
    "Qu ils mangent de la brioche"

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    κριμα,και ειχα αλλα ονειρα για μας

φαντασου να δουλευουμε project εσυ μοτερικα,εγω φανοποιια,ο sv9cvk ηλεκτρικα,και ο φραγκισκος aftermarket καλουδια.φυσικα απο πανω μας ο reinmeister και ο sapila racing να γρινιαζουν γιατι δεν ρυθμισαμε σωστα τις σταθμες των φλοτερ.ααα μην ξεχασω και τον dim chio που απλα θα μας σπαει τ @ρχειδι@:rotflmao:

θελεις να χασεις τετοια πανηγυρια?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
    κριμα,και ειχα αλλα ονειρα για μας

φαντασου να δουλευουμε project εσυ μοτερικα,εγω φανοποιια,ο sv9cvk ηλεκτρικα,και ο φραγκισκος aftermarket καλουδια.φυσικα απο πανω μας ο reinmeister και ο sapila racing να γρινιαζουν γιατι δεν ρυθμισαμε σωστα τις σταθμες των φλοτερ.ααα μην ξεχασω και τον dim chio που απλα θα μας σπαει τ @ρχειδι@:rotflmao:

θελεις να χασεις τετοια πανηγυρια?

κοιτα ρε ενα ΜΠ@@στη που αγαπησαμε!

Ρε φίλε….
    Μπορεί να μην σε ξέρω , αλλά σου εύχομαι τα καλυτέρα στο νέο σου ξεκίνημα…
    Την υγεία σου να έχεις και όλα θα πάνε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ…
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ και να μας ….ποστάρεις …

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Sofo Καθε εμποδιο για καλο ειναι ρε φιλε... Μην σκας και πολυ για τον κοσμο εκει πανω.. Τους ξερεις και τους ξερω και καλη κουβεντα δεν ακους.. Ειναι οι λιγοι αυτοι αλλα κανουν πολυ "φασαρια" και ακουγονται περισσοτερο απο τους πολλους που δεν ασχολουνται με τετοια.. Καλη αρχη ευχομαι και μην μασας.. Οσο για τους δικους σου αν8ρωπους, αυτους που μενουν πισω, ξερεις οτι θα παιρνουν δυναμη με το να σε βλεπουν να εισαι εσυ καλα και vise versa που λενε οι φιλοι μας οι αγγλοι...
    Τα καλυτερα σου ευχομαι...
    Quod me nutrit... me destruit.....

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Αδερφε, μιας και ηλικιακα και συναισθηματικα σε νιώθω θα σου πω 2-3 πραγματακια να προσέχεις :

Δώσε μια μεγαλυτερη βάση στην σχέση σου και μην την θεωρησεις «σταθερη». Δεν ξερω τις εμπειριες σου με διαφορους λαούς αλλα γενικοτερα οι αΣτραλοι ειναι "ελευθεροι" ανθρωποι και δεν εχουν τους δεσμους εκεινους που εχουμε μεγαλωσει εμεις.... δεν ξερω αν με καταλαβαινεις.... αλλα προσπάθησε να δειχνεις οσο το δυνατο πιο «ανεξαρτητος»... χωρις να σημαινει αναισθητος.

Φορα το χαμογελό σου παντου, και οπλισου με υπομονη και σκεπτικισμο ως προς την υποδομη της χωρας, το οτι εισαι Ελληνας ή Λιβανεζος ή Σκοπιανος ή ή ή πολυ λιγη σημασια εχει εκτος και αν εισαι ανθρωπος της εκκλησιας

και ναι, παρε ενα enduroadventure οποτε στρωσεις και καρφι για Ayers Rock

Καλή τυχη ότι και να ναι και σκέψου πως ότι και να γινει, εχεις μια «καβάντζα» εδω.... οτι και να ναι, μια πιθανη επιστροφη με κατεβασμενη μουρη ειναι το λιγοτερο που μπορεις να παθεις... τριχες δηλαδη, μπροστα στα προβληματα της Ελλαδος που θα ρθουν ακομα... ρισκαρεις πολυ λιγα για να εχεις πιθανοτητες για αυτο που λεμε ευτυχια

Καλη τυχη
    Ban 'em all

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Αδερφε, μιας και ηλικιακα και συναισθηματικα σε νιώθω θα σου πω 2-3 πραγματακια να προσέχεις :

Δώσε μια μεγαλυτερη βάση στην σχέση σου και μην την θεωρησεις «σταθερη». Δεν ξερω τις εμπειριες σου με διαφορους λαούς αλλα γενικοτερα οι αΣτραλοι ειναι "ελευθεροι" ανθρωποι και δεν εχουν τους δεσμους εκεινους που εχουμε μεγαλωσει εμεις.... δεν ξερω αν με καταλαβαινεις.... αλλα προσπάθησε να δειχνεις οσο το δυνατο πιο «ανεξαρτητος»... χωρις να σημαινει αναισθητος.

Φορα το χαμογελό σου παντου, και οπλισου με υπομονη και σκεπτικισμο ως προς την υποδομη της χωρας, το οτι εισαι Ελληνας ή Λιβανεζος ή Σκοπιανος ή ή ή πολυ λιγη σημασια εχει εκτος και αν εισαι ανθρωπος της εκκλησιας

και ναι, παρε ενα enduroadventure οποτε στρωσεις και καρφι για Ayers Rock

Καλή τυχη ότι και να ναι και σκέψου πως ότι και να γινει, εχεις μια «καβάντζα» εδω.... οτι και να ναι, μια πιθανη επιστροφη με κατεβασμενη μουρη ειναι το λιγοτερο που μπορεις να παθεις... τριχες δηλαδη, μπροστα στα προβληματα της Ελλαδος που θα ρθουν ακομα... ρισκαρεις πολυ λιγα για να εχεις πιθανοτητες για αυτο που λεμε ευτυχια

Καλη τυχη
    +100000000000
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Ενώ ....τροχάια ατυχήματα,υποβαθμισμένο αστικό περιβάλλον,εργασιακό άγχος χωρίς αντίστοιχη μισθολογική ανταπόκριση,"τέλοιο σύστημα υγείας",γραφειοκρατία και άλλοι 10^n λόγοι για να live your myth in Greece:rotflmao: :rotflmao:

Y.Γ. Εσυ ακόμα να πας στο Βόρειο πόλο?
    πιεζεις την τυχη σου νεαρε !

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις. Και γνώμη μου είναι να κοιτάξεις να φέρεις και τους γονείς σου σιγά σιγά οικογένεια σούπα μούπες και είσαι ΟΚ. Στη θέση σου ούτε για διακοπές φίλε μου δεν θα ξαναγύριζα...

Καλή τύχη δεν θα σου πώ γιατί δεν πιστεύω στην τύχη. Καλή συνέχεια θα σου πω και σίγουρα θα είναι πολύ μα πολύ καλύτερη απο εδώ. Αν μάλιστα είσαι καλός στην δουλειά σου και υπαύθυνος έλα να μου πεις σε 10 χρόνια που θα σαι...
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ηρθε η ωρα να πληρωσω και εγω !
    από Dodok edessa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2007, 19:22
  2. Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2007, 21:15
  3. ηρθε η ωρα να ακουστει το θηριο
    από X-SFIGA στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 0