Σελίδα 9 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213141959 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 1402

Θέμα: Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7

Δεν μπορουμε να πουμε το ιδιο για εναν "καπνιστη", το καπνισμα ΔΕΝ ειναι βασικη αναγκη, ΔΕΝ ειναι δικαιωμα απο την στιγμη που καποιος αλλος ενοχλειται Ο ΠΟΥ ΔΗ ΠΟ ΤΕ.

[/B]
    φιλε μου και το ποτο δεν ειναι βασικη αναγκη θα μπορουσαμε να πουμε το ιδιο και για τους ποτες?

φανταζομαι οτι δεν θα ισχυριστεις οτι το ποτο δεν ενοχλει τον διπλανο
    γιατι νομιζω ξερεις τι μπορει να κανει ενας μεθυσμενος ανθρωπος.

νομιζω οτι η μεση οδος, δηλαδη μισα μαγαζια καπνιζοντων και μισα μη καπνιστων ειναι η καλυτερη λυση και δινει και το δικαιωμα επιλογης.

να ρωτησω και κατι..

αν αναψω τσιγαρο το αφησω να καιγεται και δεν το καπνισω, θα παρανομω?
    και πως ειναι δυνατον να ειναι παρανομη η χρηση ενος προιοντος του οποιου δεν ειναι παρανομη η πωληση και η κατοχη του?

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Εσύ βρε Καπιτάνο μου γιατί ντε και καλά να πας σε μαγαζί με καπνιστές? Γιατί δεν πας στο δίπλα που δεν καπνίζουν?
    Γιατί είμαι κοινωνικός άνθρωπος και έχω φίλους καπνιστές. Δε γίνεται να χωρίζεται η παρέα ετσι.

Ομως εαν πάω εγω σε μαγαζί καπνιστών θα έχω επιπτώσεις στην υγεία μου, το αντίθετο δεν ισχύει.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
    φιλε μου και το ποτο δεν ειναι βασικη αναγκη θα μπορουσαμε να πουμε το ιδιο και για τους ποτες?

ακυρη σύγκριση τελείως
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

νομιζω οτι η μεση οδος, δηλαδη μισα μαγαζια καπνιζοντων και μισα μη καπνιστων ειναι η καλυτερη λυση και δινει και το δικαιωμα επιλογης.

να ρωτησω και κατι..

αν αναψω τσιγαρο το αφησω να καιγεται και δεν το καπνισω, θα παρανομω?
    και πως ειναι δυνατον να ειναι παρανομη η χρηση ενος προιοντος του οποιου δεν ειναι παρανομη η πωληση και η κατοχη του?

Ελα ντε, γιατι απαγορευεται το ποτο στην οδηγηση, αφου το πουλανε και ειναι νομιμο...

Δεν ειναι παρανομη η χρηση αγαπητε μου, ειναι παρανομη η χρηση σε κλειστους χωρους διοτι καποιο παιδι παραδιπλα μπορει να μην θελει να γεμισει τις φλεβες του με νικοτινη.

Αυτα που λες ειναι τουλαχιστον αστεια...

Ελα ντε, γιατι απαγορευεται το ποτο στην οδηγηση, αφου το πουλανε και ειναι νομιμο...

Δεν ειναι παρανομη η χρηση αγαπητε μου, ειναι παρανομη η χρηση σε κλειστους χωρους διοτι καποιο παιδι παραδιπλα μπορει να μην θελει να γεμισει τις φλεβες του με νικοτινη.

Αυτα που λες ειναι τουλαχιστον αστεια...
    αγαπητε μου αστεια ειναι η επιχειρηματολογια για την καθολικη απαγορευση του καπνισματος με προσχημα την υγεια των διπλα ειδικα οταν βρισκεσαι σε μια πολη που κοβεις το καυσαεριο με το μαχαιρι.
    κανενας καπνιστης δεν εχει αρνηθει το δικαιωμα των μη καπνιστων για καθαρη ατμοσφαιρα.
    οι μη καπνιστες γιατι αρνουνται το δικαιωμα των καπνιστων να καπνιζουν.
    γιατι αρνουνται αποκλειστικους χωρους καπνιζοντων?
    κανενας δεν θα τους υποχρεωνει να πηγαινουν εκει.

εσυ γιατι εισαι αντιθετος στον διαχωρισμο καπνιζοντων και μη καπνιζοντων χωρων?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Ξερουμε πολυ καλα οτι αν γινει αυτο... Δεν θα υπαρχει καταστημα για "μη καπνιστες".
    Γιατι ? Δεν χρειαζεται να εξηγησω.

Δεν μπορει σε μια κοινωνια να μην μπορεις να βρεις καθαρη ατμοσφαιρα σε καταστημα.

Χιλιες φορες να καταπιεζεται ο καπνιστης... παρα ο μη καπνιστης και τα παιδια του.

Γιαλαντζί Αναρχικός μου μοιάζεις.
    Για να καταλάβω δλδ, αφού κανείς επαγγελματίας δεν θα κάνει μαγαζί για μη καπνιστές, να τα κάνουμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΑ.
    Την τελευταία παράγραφο δεν θα την σχολιάσω. :a14:
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

[...]εσυ γιατι εισαι αντιθετος στον διαχωρισμο καπνιζοντων και μη καπνιζοντων χωρων?
    Διότι οδηγει στον διαχωρισμό των ανθρώπων
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ενω η επιβολη μιας απαγορευσης σε μια ομαδα του πληθυσμου που καταργει μια προσωπικη τους επιλογη ειναι οτι το δημοκρατικοτερο ?

αγαπητε μου αστεια ειναι η επιχειρηματολογια για την καθολικη απαγορευση του καπνισματος με προσχημα την υγεια των διπλα ειδικα οταν βρισκεσαι σε μια πολη που κοβεις το καυσαεριο με το μαχαιρι.
    κανενας καπνιστης δεν εχει αρνηθει το δικαιωμα των μη καπνιστων για καθαρη ατμοσφαιρα.
    οι μη καπνιστες γιατι αρνουνται το δικαιωμα των καπνιστων να καπνιζουν.
    γιατι αρνουνται αποκλειστικους χωρους καπνιζοντων?
    κανενας δεν θα τους υποχρεωνει να πηγαινουν εκει.

εσυ γιατι εισαι αντιθετος στον διαχωρισμο καπνιζοντων και μη καπνιζοντων χωρων?

" οταν βρισκεσαι σε μια πολη που κοβεις το καυσαεριο κλπ κλπ κλπ"
    Πρεπει να σου πω κατι, Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα.

Θα υπαρχουν μπουζουκια δηλαδη για μη καπνιζοντες, εγω που καπνιζω θα πηγαινω στα μεν, και η κοπελα μου που δεν καπνιζει θα πηγαινει στα δε.

Δεν ειμαι αντιθετος στον διαχωρισμο καπνιζοντων και μη καπνιζοντων χωρων, εφ οσον ειναι στο ιδιο καταστημα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Κάτι το οποίο το ξεκίνησαν οι αντικαπνιστές όμως έ?

Τι απλούστερο από 2 ειδών μαγαζιά?
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

ενω η επιβολη μιας απαγορευσης σε μια ομαδα του πληθυσμου που καταργει μια προσωπικη τους επιλογη ειναι οτι το δημοκρατικοτερο ?
    Καταργεί μια προσωπική επιλογή η οποία εχει επιπτώσεις στην υγεία τους και στην υγεία των περιξ τους...Ναι, ειναι προτιμότερη

Τα περι δημοκρατίας στο θεμα της υγείας ειναι κουβεντες του αέρα

Τι απλούστερο από 2 ειδών μαγαζιά?
    Σου απάντησα πιο πάνω

Χωριστα μαγαζιά είχε παλιά το απαρτχάιντ. Εαν σας αρέσει καλώς, αλλα μη μου κουνάτε σημαίες δημοκρατίας μετα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δεν ειμαι αντιθετος στον διαχωρισμο καπνιζοντων και μη καπνιζοντων χωρων, εφ οσον ειναι στο ιδιο καταστημα. [/B]

Ενώ το να είναι σε άλλο τραπέζι η κοπέλλα σου δεν σε πειράζει? Γιατί δεν νομίζω σε ένα 8άρι τραπέζι να υπάρχει τρόπος το μισό να είναι για καπνιστές και το άλλο μισό για μη.

ΤεΣ πα... άκρη δεν θα βγει γιατί δεν υπάρχει διάθεση για κάτι τέτοιο.

Άντε γεια... Blog

Γιαλαντζί Αναρχικός μου μοιάζεις.
    Για να καταλάβω δλδ, αφού κανείς επαγγελματίας δεν θα κάνει μαγαζί για μη καπνιστές, να τα κάνουμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΑ.
    Την τελευταία παράγραφο δεν θα την σχολιάσω. :a14:
    Φιλαρακι, Αναρχικος δεν παει να πει "κανω οτι γουσταρω και ας πανε να γαμηθουνε ολοι"
    Για εμενα παει να πει "φροντιζω να ειμαι δικαιος κ σωστος... Και γιαυτο δεν εχω αναγκη καμια αρχη".

Καταλαβαινω (ωσαν καπνιστης) οτι αντιλαμβανεσαι σαν καταπιεση το να μην σε αφηνουν να καπνισεις σε ενα μαγαζι.
    Η καταπιεση ομως καποιου παιδιου, καποιου ανθρωπου με προβλημα στην καρδια, η τελος παντων ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ δεν γουσταρει να δυσφορει στον χωρο διασκεδασης... Πως να το κανουμε... Υπερισχυει !

Υγ. Παντα ερχεται σε συγκρουση το ενα δικαιωμα εναντι του αλλου, γιαυτο κρινουμε ποιο ειναι ποιο σημαντικο

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Σ΄αυτό δεν απάντησες όμως.

Κάτι το οποίο το ξεκίνησαν οι αντικαπνιστές όμως έ?

Άντε γεια... Blog

" οταν βρισκεσαι σε μια πολη που κοβεις το καυσαεριο κλπ κλπ κλπ"
    Πρεπει να σου πω κατι, Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα.

Θα υπαρχουν μπουζουκια δηλαδη για μη καπνιζοντες, εγω που καπνιζω θα πηγαινω στα μεν, και η κοπελα μου που δεν καπνιζει θα πηγαινει στα δε.

Δεν ειμαι αντιθετος στον διαχωρισμο καπνιζοντων και μη καπνιζοντων χωρων, εφ οσον ειναι στο ιδιο καταστημα.
    ναι ειναι και η θεσαλονικη και η λαρισσα και η πατρα κτλ κτλ που απ οτι εχω ακουσει δεν ειναι δα και εξοχη οσο αφορα την ατμοσφαιρα.

στην γενικη απαγορευση του καπνισματος λοιπον, εσυ που καπνιζεις δεν θα πηγαινεις σε κανενα μπουζουξιδικο και η κοπελα σου που δεν καπνιζει δεν θα πηγαινει παλι σε κανενα γιατι δεν θα πηγαινεις εσυ.
    θα καθεστε σπιτι και θα την ντουμανιαζεις σπιτι. εκτος αν θελει να σε βγαζει στο μπαλκονι να καπνιζεις που εσυ δεν θα βγαινεις με τιποτα οποτε ή θα αρχισει κι αυτη το τσιγαρο ή θα βγαινει αυτη στο μπαλκονι.

απ οτι ξερω οι μη καπνιστες απαιτουν να μην καπνιζει κανεις πουθενα. δεν δεχονται καν χωρους με συγχρονα εξαεριστικα μηχανηματα. και δεν δεχονται ξεχωριστους χωρους.

αυτο εμενα μου φαινεται ακραια φασιστικο..

Σελίδα 9 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213141959 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περί καπνίσματος μια άποψη.
    από αιγαιοπλόος στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 212
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2009, 02:36
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  3. περι ρεπορταζ αλτερ. αντιγραφι απο ποστ φιλου σε γγιτονικο φορουμ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 12:29
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF