Ρε συ που χάθηκες??? Τώρα ετοιμαζόμουν να σου στείλω πμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Ρε δε ζηλεύω λέμε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι έγινε τέλος οι άδειες ή παίζουν ακόμα μερικές από τη σημαία?
![]()
![]()
Ρε συ που χάθηκες??? Τώρα ετοιμαζόμουν να σου στείλω πμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Ρε δε ζηλεύω λέμε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι έγινε τέλος οι άδειες ή παίζουν ακόμα μερικές από τη σημαία?
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Επόμενη άδεια στις εκλογές. Μικρή μεγάλη δεν ξέρω, αλλά υποχρεωτικά θα κατέβω.
Edit. κρατάω μια εβδομάδα μήπως τραβήξω και λίγο πιο βόρεια αλλά...![]()
Sent from me using a computer.
κανονιστε ρε να τρωω μονος μου παιδακια ε!
![]()
εγινε σημερα η ανιχνευτικη βολτα σε Λαστα και Αγριδακι.
να ευχαριστησω τον jimtaraxt660x για την παρεα![]()
οι εντυπωσεις μας? απλα![]()
δυστυχως δεν προλαβαινω τωρα να σας πω πολλα και να βαλω φωτο αλλα το βραδυ η αυριο θα επανελθω.
ενα εχω να πω. αρχιστε να ετοιμαζεστε![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
κανονιστε ρε να τρωω μονος μου παιδακια ε!
![]()
Ρε γεροσάτυρε τα παιδάκια διαφέρουν από τα παϊδάκια
![]()
![]()
Λοιπόν παλουκάρια μου...
Το μέρος είναι απίστευτο... ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΩ λέμε...
Πήγαμε με τον Granazi, είδαμε τι μπορεί να γίνει όσον αφορά το θέμα φαγητό αλλά και το θέμα ύπνου!
Θα βάλω μερικές φώτο όπου θα σας εξηγήσουμε τι γίνεται με τα 2 θέματα που έγραψα παραπάνω!!!
Εδώ είναι η πλατεία του χωριού όπου μπορούμε άνετα να παρκάρουμε τις μηχανές μας...
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Και εντός....
Έχει τα πάντα, από πιάτα, ποτήρια, πιρουνιά, μαχαίρια...
Έχει κρασί, κονιάκ, ούζο, ρακί τελείωσε ( Πρέπει να πέρασε κανένας κρητικός από την ετησία και να το ήπιε όλο).
Εννοείτε πως είναι καθαρό και έτσι πρέπει να μείνει όταν θα φύγουμε...
Οτιδήποτε κάνουμε εκεί μέσα, το κάνουμε μόνοι μας...από καφέ μέχρι πλύσιμο και σκούπισμα άμα έχουμε λερώσει κάτω
![]()
Μέχρι εδώ είναι όλα καλά... Όπως είπα και πιο πάνω ο σύλλογος έχει φροντίσει για όλα όσον αφορά το θέμα φαγητού και καφέ!!!!
Αλλά με το θέμα ύπνου υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν υπάρχει κάποιο στεγασμένο μέρος ώστε να μπούμε να κοιμηθούμε...
Το μόνο στεγασμένο μέρος ώστε να πάμε να κοιμηθούμε είναι στο αμέσως επόμενο χωριό, το Αγριδάκι.
ΟΜΩΣ....για να πάμε εκεί είναι περίπου 2 - 2,5 χλμ από την Λάστα και είναι χωματόδρομος...άρα τα ss θα μείνουν πίσω στην Λάστα ( θέμα κλεψιάς και τέτοια δεν παίζουν μιας και το χωρίο είναι "ερημιά" ).
Τώρα αν πούμε πως ναι τα ss μένουν πίσω στην Λάστα και πάμε στο Αγριδάκι, υπάρχει ένα σχολείο οπού μέσα είναι με ξύλινο πάτωμα και μας χωράει να κοιμηθούμε όλοι, ΑΛΛΑ, δεν υπάρχει φως και νερό, μιας και το Αγριδάκι είναι εγκαταλελειμμένο.
Δεύτερη εναλλακτική ύπνου είναι στο προηγούμενο χωριό πριν την Λάστα, τα Μαγούλιανα...
Όπου υπάρχει ξενώνας με 4 δωμάτια, οπού το κάθε δωμάτιο είναι δίκλινο και στοιχίζει 45?.
Ξέχασα να αναφέρω πως τα κρέατα θα τα προμηθευτούμε από τα Μαγούλιανα![]()
Οι εντυπώσεις που πήραμε από την Λάστα είναι πολύ καλές...το μόνο που μας "κολλάει" είναι το θέμα ύπνου.
Προσωπικά εμένα δεν με χαλάει να πάω στο Αγριδάκι με sleeping bag...
Πείτε τις γνώμες σας και βλέπουμε τι θα κάνουμε...
Και μια φώτο μέσα από το σχολείο στο Αγριδάκι
![]()
Είναι πραγματικά πανέμορφα αλλά το θέμα ύπνος είναι HOT. Το σχολείο είναι καλή περίπτωση αλλά αν θελήσουμε νερό (μετά τα κοψίδια σίγουρα) μας βλέπω να λιώνουμε πάγους για να πιούμε. Σε μονοήμερη από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ θα ήταν επίσης οκ αλλά ο καιρός το μεσημέρι και μετά θα χαλάσει. Εγώ πιθανότατα θ' ανέβω με κουτί και με τη Χρύσα και πιθανά θα έχω και την πιτσιρίκα μου μαζί μου να την αφήσω να λυσσάξει να πάει όπου θέλει να ξεδώσει. Θα είμαι στο καφενείο κατά τις 11 και λέω να κάτσω όσο με πάρει, να γυρίσω όταν θα έχω γεμίσει μπαταρίες.
Αλλά είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις.
![]()
![]()
![]()
![]()