Σελίδα 9 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 373

Θέμα: Επιχείρηση "Σφυροκόπημα" κατά παιδοφιλίας.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Ξαφνικά έγινε υπό συζήτηση?

..... Και το κυριότερο θα έχεις ανέβει και στα μάτια του παιδιού σου.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Από του να του εξηγείς αργότερα, ότι "ναι μεν αυτό που σου έκανε ο κύριος αυτός ήταν κακό, όμως δεν έφταιγε αυτός, έφταιγα εγώ και η θειά σου και η κοινωνία όλη γιατί είμαστε πουτάνα κενωνία και δεν αναθρέψαμε όλα τα μέλη της με την ίδια στοργή και αγάπη και άρα δικαιολογημένα αυτός (...) και έτσι εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να θεωρήσουμε εαυτούς τιμωρούς και (...) να κόψουμε το νήμα της ζωής ή το δικαίωμα στην τιμή και την ελευθερία και (...) και κατά βάθος όλοι ένοχοι είμαστε, άρα και εσύ, άρα (...) Και μπορεί εσύ να υπέφερες όμως και ο αυτός ο καημένος κατά βάθος υποφέρει και πρέπει να τον φροντίσουμε κι αυτόν γιατί κρίμα είναι...

Σημείωση: στα (...) βάλτε ό,τι παπαριά θέλετε
    Dura lex, sed lex.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    γεννήθηκες το 1988.... άρα είσαι 22....

Φεύγεις κι έρχεσαι με τον κηδεμόνα σου... πριν λιγο καιρό ήσουν στην υπό εξέταση κατηγορία του θρεντ.
    Κλασσικά. Δεν περίμενα κάτι πρωτότυπο.

Φυσικά επειδή όλοι εύχομαι μιλάμε υποθετικά. Εγώ δεν είμαι πατέρας αλλά έχω 3 αδέρφια εκ των οποίων μια αδερφή. Αλλά και συ που έχεις παιδί χαίρει άκρας υγείας.

Θα ήθελα να πας και να της πεις. Παιδί μου για σένα θα σκότωνα οποιονδήποτε σου έκανε κακό.Θα σου πει ευχαριστώ?
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Ωραία, και μετά?

Θα έχεις ικανοποιηθεί έτσι? Θα έχεις φέρει την δικαιοσύνη. Και το κυριότερο θα έχεις ανέβει και στα μάτια του παιδιού σου.
    Ρε συ joyrider, μου φαινεται οτι παίζεις τον δικηγόρο του διαβόλου. Εσύ τι θα έκανες αν γινόταν στο δικό σου παιδί; Θα έπιανες τον παιδέρα από το χέρι και θα τον πήγαινες στον παππά ή στον ψυχίατρο για κούρα;

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
    Να Αρωτήξω και εγώ κάτι ρε παιδιά...

Αυτοι που είναι στη λίστα είναι οι ίδιοι παιδόφιλοι; Δηλαδή τα σκηνικά με τα βρέφη κλπ, τα κάνανε αυτοί ή αυτοι απλά γουστάρανε να βλέπουν αυτό το αίσχος.;;
    Απλά γουστάρανε.
    Dura lex, sed lex.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Σου ειπε συζητηση... Αφου ξανακολησεις το κεφαλι σου...

( Πες μου τι δεν καταλαβες...?? )

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Κλασσικά. Δεν περίμενα κάτι προτότυπο.

Φυσικά επειδή όλοι εύχομαι μιλάμε υποθετικά. Εγώ δεν είμαι πατέρας αλλά έχω 3 αδέρφια εκ των οποίων μια αδερφή. Αλλά και συ που έχεις παιδί χαίρει άκρας υγείας.

Θα ήθελα να πας και να της πεις. Παιδί μου για σένα θα σκότωνα οποιονδήποτε σου έκανε κακό.Θα σου πει ευχαριστώ?
    Τωρα αρχίζεις τις παπαρολογίες... και σορρυ ε....

Έχεις αδερφή; Και να υποθέσω έχεις τα ίδια ακριβώς αισθήματα προς αυτήν με τον πατέρα σου... Κάνε μας την χάρη!

Δεν χρειάζεται να πω κάτι στο παιδί μου για μια υποθετική κατάσταση που μπορεί να μην ζήσει ποτέ αλλά πρέπει να το εκπαιδεύσω να μην γίνει θύμα. Αλλά κάθε φορά που βγαίνει στο δρόμο μονο του, μου κοβονται μέρες ζωής μέχρι να ξαναγυρίσει....

Ασε λοιπόν την φτηνή κι εύκολη φιλοσοφία.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
    Να Αρωτήξω και εγώ κάτι ρε παιδιά...

Αυτοι που είναι στη λίστα είναι οι ίδιοι παιδόφιλοι; Δηλαδή τα σκηνικά με τα βρέφη κλπ, τα κάνανε αυτοί ή αυτοι απλά γουστάρανε να βλέπουν αυτό το αίσχος.;;
    Τα στοιχεία τα έδωσε η ΔΕΕ οπότε μάλλον είναι υλικό σε ηλεκτρονική μορφή.
    Όχι ότι το ένα δεν είναι μακριά απ' το άλλο

edit: εννοώ , είχαν στην κατοχή τους ή διακινούσαν τέτοιο υλικό
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
    Ρε συ joyrider, μου φαινεται οτι παίζεις τον δικηγόρο του διαβόλου. Εσύ τι θα έκανες αν γινόταν στο δικό σου παιδί; Θα έπιανες τον παιδέρα από το χέρι και θα τον πήγαινες στον παππά ή στον ψυχίατρο για κούρα;
    Όχι ρε φίλε. Θα του έκανα την μούρη κιμά μέχρι να μην μπορώ να σηκώσω άλλο το χέρι μου. Αλλά δεν θα ευχαριστιόμουν να του κάνω όλα τα βασανιστηρια που τόσο περιγραφικά και φιλήδονα αναφέρετε.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Τωρα αρχίζεις τις παπαρολογίες... και σορρυ ε....

Έχεις αδερφή; Και να υποθέσω έχεις τα ίδια ακριβώς αισθήματα προς αυτήν με τον πατέρα σου... Κάνε μας την χάρη!

Δεν χρειάζεται να πω κάτι στο παιδί μου για μια υποθετική κατάσταση που μπορεί να μην ζήσει ποτέ αλλά πρέπει να το εκπαιδεύσω να μην γίνει θύμα. Αλλά κάθε φορά που βγαίνει στο δρόμο μονο του, μου κοβονται μέρες ζωής μέχρι να ξαναγυρίσει....

Ασε λοιπόν την φτηνή κι εύκολη φιλοσοφία.
    Γιαυτό είπα ρε ότι μιλάω υποθετικά, επειδή φυσικά δεν έχω τα ίδια.

Όσο για το άλλο δεν είναι φιλοσοφία. Είναι κάτι που εσύ υποστηρίζεις και αφού μακάρι μην χρειαστείς να το κάνεις ποτέ ούτε εσύ ούτε εγώ τότε πες το έστω υποθετικά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αλλά δεν θα ευχαριστιόμουν να του κάνω όλα τα βασανιστηρια που τόσο περιγραφικά και φιλήδονα περιγράφετε.
    Μα υπάρχει εκδίκηση χωρίς το αίσθημα της ικανοποίησης/ευχαρίστησης...????
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    καταπληκτικο!!!

ολοι μπαινεται στη λογικη ''αν ακουμπησει κανεις το παιδι μου θα....'' και καλα κανετε!!!

το εντυπωσιακο ειναι οτι κανεις δε σκεφτεται οτι μπορει το παιδι του να ειναι ο παιδοφιλος!!!και τοτε η πουτανα η ζωη παιζει βρωμικο παιχνιδι κοριτσια.

για σκεφτειτε και απο αυτη τη πλευρα λιγο...μην απαντησετε.δεν θελω.αλλωστε δε θα μπω στη κουβεντα.απλα θα ηταν εντυπωσιακο το σκηνικο ο Χ που εδω βαζει ταναλιες,ξεκοιλιαζει αντερα,ξεριζωνει @@ και αλλα πολλα να τον δω μετα απο 10-20-30 χρονια στο συνταγμα να κανει ολα αυτα που εχουν ειπωθει εδω μεσα στο παιδι του που βγηκε,οπως θα λεγατε, ''ανωμαλο''!

παρακαλω...συνεχιστε...

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Μα υπάρχει εκδίκηση χωρίς το αίσθημα της ικανοποίησης/ευχαρίστησης...????
    Δεν γνωρίζω και εύχομαι να μην χρειαστεί να μάθω ποτέ και για τίποτα. Αλλά αν το έκανα νομίζω θα ήταν από πόνο δικό μου καθαρά και όχι από ευχαρίστηση.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ...
    το εντυπωσιακο ειναι οτι κανεις δε σκεφτεται οτι μπορει το παιδι του να ειναι ο παιδοφιλος!!!και τοτε η πουτανα η ζωη παιζει βρωμικο παιχνιδι κοριτσια.

....

παρακαλω...συνεχιστε...

Δεν εχει διαφορά από τους υπόλοιπους. Ο πόνος θα είναι σαφώς βαρύς, το έγκλημα όμως βαρυτερο.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    καταπληκτικο!!!

ολοι μπαινεται στη λογικη ''αν ακουμπησει κανεις το παιδι μου θα....'' και καλα κανετε!!!

για σκεφτειτε και απο αυτη τη πλευρα λιγο...μην απαντησετε.δεν θελω.αλλωστε δε θα μπω στη κουβεντα.απλα θα ηταν εντυπωσιακο το σκηνικο ο Χ που εδω βαζει ταναλιες,ξεκοιλιαζει αντερα,ξεριζωνει @@ και αλλα πολλα να τον δω μετα απο 10-20-30 χρονια στο συνταγμα να κανει ολα αυτα που εχουν ειπωθει εδω μεσα στο παιδι του που βγηκε,οπως θα λεγατε, ''ανωμαλο''!

παρακαλω...συνεχιστε...

Επειδή δεν κατέχουμε όλοι τις προγενέστερες τοποθετήσεις σου, δεν μας λες περιεκτικά την δική σου άποψη;

Λεωφορειολωριδάκιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Απλά γουστάρανε.
    Ok.

Και είναι στην ίδια κατηγορία με τους θύτες φαντάζομαι.

Λογικά βέβαια αν δεν υπήρχαν "πελάτες" δεν θα υπήρχε και "αγορά"..

Είχε προχθες στη Βουλή - τηλεόραση έναν τύπο που κυνήγαγε τέτοια κυκλώματα στη Ρουμανία. Κατέληξε να ψάχνει μια άκρη σε ένα πάρκο στο Μιλάνο κοντά σε Ρουμάνικο καταυλισμό, οπου του πασάρανε ένα πιτσιρίκι γύρω στα 12 νομίζω για 30 γιουρο. Αυτός που εξέδιδε το πιτσιρίκι ήταν ο πατέρας του.

Σελίδα 9 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF