Ψιτ, εσείς οι 2 οι ΜπεΕμΒεδάκιδες, τα δικά σας μηχανάκια θα τα δούμε σε κανένα τέτοιο τερέν;![]()
Και καλά ο Γιάννης, δεν έχει εκδηλώσει τέτοιες διαθέσεις, ο άλλος ο βρωμιάρης από κάτω ακούει ή κωφεύει;![]()
Ψιτ, εσείς οι 2 οι ΜπεΕμΒεδάκιδες, τα δικά σας μηχανάκια θα τα δούμε σε κανένα τέτοιο τερέν;![]()
Και καλά ο Γιάννης, δεν έχει εκδηλώσει τέτοιες διαθέσεις, ο άλλος ο βρωμιάρης από κάτω ακούει ή κωφεύει;![]()
έλα τσώπα...τσώπα...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
άμα δούμε κιλότες σε τέτοια τερέν τότε ξαναμιλάμε, σαν γενική υποστήριξη μιλάω
για τις καφετέριες θα είναι![]()
![]()
κι όταν αντιληφθήτε εσύ και η μοδίστρα τι μαλακία κάνατε που πήρατε bmw τα ξαναλέμε
πφφφφ, δεν έχει λέμε τράιουμΠΠφφφ σέρβις, ούτε στο Σαντιάγκο της Χιλής, ούτε στο καζακστάν, ούτε στο βλαδιβοστόκ ... (έχω πάει βλέπς, και ξέρω απο πρώτο χέριΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οχι φιλαράκι...
Τις κυλοτες δε θα τις δεις σε τέτοια τεραιν, προετοιμασμενα, σκαμενα, λειασμενα, με τέντες για καφε, ζεστο κρασι και λουκανικο και πεντε φορτηγα με ανταλλακτικα (και 2 μηχανακια σπεαρ)
Θα τις δεις σε πιο "γονιμα" εδαφη
)
και το τσεκ/ρύθμισμα βαλβίδων σε παρακαλώ, μη ξεχνιέσαιΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τι να το κανεις όμως οταν....![]()
στο κοστος χρήσης.....![]()
Δε σου 'ρχεται τζαμπα η αλλαγη αλυσιδας :rotflmao:![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
σ' αυτο εχω μια ελπιδαΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
και το τσεκ/ρύθμισμα βαλβίδων σε παρακαλώ, μη ξεχνιέσαι![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Tα πίσω πλαστικά του ΒMW πάντα μου έδιναν την αίσθηση του εύθραυστου και τα εμπρός αν δεν έχεις κάγκελα θα σκάσουν κάτω παρέα με το γόνατο σου (έχω πέσει εγώ με το KLE και ξέρω ,άλλαξα και κάγκελα γιατί την άκουσαν καλά) κατά τα άλλα είναι καθαρά θέμα αισθητικήςΑρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Πάρτε και μία φωτό όπου φένεται να υπάρχει μικρότερη απόσταση από το έδαφος σε σχέση με το BMW.
Απ' ότι φαίνεται το BMW θα κερδίζει στο χώμα, το Triumph στην άσφαλτο. Οπότε ο καθένας πράττει ανάλογα τις προτεραιότητες του.
ΥΓ: Κώστα, ποια είναι τα περιττά πλαστικά;
![]()
Μια ανάλογη φωτογραφία με του golis:
![]()
The world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Τα μπροστά τα ίδια σκατά είναι, τα κλαις και στα 2 μηχανάκια. Τα πίσω που έχεις κυκλώσει είναι το ντεπόζιτο...
Με είχε προβληματίσει κι εμένα το κατά πόσο είναι εύθραστο αλλά από ότι λένε αντέχει.
Σκεψου οτι ο "βρωμιαρης" πηρε και δεύτερη :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
κι όταν αντιληφθήτε εσύ και η μοδίστρα τι μαλακία κάνατε που πήρατε bmw τα ξαναλέμε
ρε τευτονες...
Στο Service book κολλατε και τις ανακλησεις ή σας δίνουν ξεχωριστο recall book?![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μετά την ΧόνΔα όλα είναι μαλακίες και αφού η ΧόνΔα στη κατηγορία κοιμάται βαθιά, τι να κάνουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
έλα τσώπα...τσώπα...![]()
αλλά υπάρχουν και χειρότερα ρε φίλε, δεν το φωνάζουμε όμως και δε δείχνουμε (enter pin to start και τέτοια...)
![]()
<spam>
Τελικά τι καλά που είναι να έχεις/είχες Kawasaki, δεν ασχολείται μαζί σου κανένας.![]()
</spam>
ψιτ, άμα με ξαναπείς μπεμβεδάκια θα σου δείξω πως κάνουν την κολονοσκόπηση με KLXΑρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
![]()
στη κουβέντα συμμετέχω χάρην της παρέας και του χαβαλέ ... ακούς εκεί μπεμβεδάκιας ...
τρίζουν τα κόκαλα του Σοϊχίρο ρε μλκ ...
σαν το gs ενα πραμαΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τρίζουν τα κόκαλα του Σοϊχίρο ρε μλκ ...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το υπόσχεσαι;Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ψιτ, άμα με ξαναπείς μπεμβεδάκια θα σου δείξω πως κάνουν την κολονοσκόπηση με KLX![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
στη κουβέντα συμμετέχω χάρην της παρέας και του χαβαλέ ... ακούς εκεί μπεμβεδάκιας ...
τρίζουν τα κόκαλα του Σοϊχίρο ρε μλκ ...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
θα κλάσει ρέγγες η κιλότα ...
μέχρι να τη δούμε να κάνει βρώμικα κόλπα,
η γερμανίδα πίνει της μπύρες της στην oktoberfest και ξαμολιέται
Μα πως μου πέρασε από το μυαλό; :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
άντε γειά τώρα
![]()
Η αλήθεια είναι πως δεν είσαι αντιπροσωπευτικό δείγμα, και επειδή θέλω να πουλήσω το KLX και δεν με παίρνει να πάθει καμια ζημιά, ανακαλώ. :rotflmao:
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
το μηχανάκι λυπάμαι ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Το υπόσχεσαι;![]()
αυτά που απεικονείζονται στις φωτό είναι αδιαμφισβήτητα γεγονότα και εγώ απλώς τα εκθέτω, δεν μεροληπτώ ...Μα πως μου πέρασε από το μυαλό; :rotflmao:![]()
![]()
τη γλυτώσαμε τη βρωμοδουλειά και σήμερα ...Η αλήθεια είναι πως δεν είσαι αντιπροσωπευτικό δείγμα, και επειδή θέλω να πουλήσω το KLX και δεν με παίρνει να πάθει καμια ζημιά, ανακαλώ. :rotflmao:![]()