Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 156

Θέμα: 28 οκτωβριου

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    εγω διαφωνω..

γιατι δεν θεωρω οτι μια ναζιστικη αυτοκρατορια θα ειχε διαφορες απο την σημερινη αμερικανικη..

πριν βιαστειτε να με πετροβολισετε, σκεφτητε πρωτα οτι τα περισσοτερα απο αυτα που σας ερχοντε στο μυαλο σκεφτομενοι " ναζιστικη αυτοκρατορια " ειναι κατασκευασματα της αμερικανικης προπαγανδας..

Περα απο την ιστορια (που τη γραφουν οι νικητες), αν θεωρεις τα βιωματα και τις μαρτυριες των παππουδων μας (ακομα και των πατεραδων για μερικους) για των τι εστι ναζισμος, οτι ειναι αμερικανικη προπαγανδα, τοτε.... AUF WIEDER SEHEN

ΥΓ. Αντι για πετρες, προτιμας φουρνο καλυτερα?
    money cant buy me love !!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace

Περα απο την ιστορια (που τη γραφουν οι νικητες), αν θεωρεις τα βιωματα και τις μαρτυριες των παππουδων μας (ακομα και των πατεραδων για μερικους) για των τι εστι ναζισμος, οτι ειναι αμερικανικη προπαγανδα, τοτε.... AUF WIEDER SEHEN

ΥΓ. Αντι για πετρες, προτιμας φουρνο καλυτερα?
    ωραια

πηγαινε και στο ιρακ, και στο αφγανισταν, στο βιετναμ στο κοσσοβο, να δεις τις μαρτυριες των ντοπιων

απλως οι αμερικανοι αν τα καναν σε μας τους πολιτισμενους που εχουμε λεφτα
    δεν θα αγοραζαμε την κοκα κολα μετα

αυτο που μου λετε εσεις, ειναι οτι οι αμερικανοι ειναι καλητεροι απο τους ναζι γιατι δεν ΣΟΔΟΜΙΖΟΥΝ εμας τους ελληνες,

αλλα ειναι καπως εγωιστικο αυτο δεν νομιζετε?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    ωραια

πηγαινε και στο ιρακ, και στο αφγανισταν, στο βιετναμ στο κοσσοβο, να δεις τις μαρτυριες των ντοπιων

απλως οι αμερικανοι αν τα καναν σε μας τους πολιτισμενους που εχουμε λεφτα
    δεν θα αγοραζαμε την κοκα κολα μετα

αυτο που μου λετε εσεις, ειναι οτι οι αμερικανοι ειναι καλητεροι απο τους ναζι γιατι δεν ΣΟΔΟΜΙΖΟΥΝ εμας τους ελληνες,

αλλα ειναι καπως εγωιστικο αυτο δεν νομιζετε?
    Συγκρίνεις άλλανταλλων.
    Κανείς δεν γνωρίζει ποιά θα ήταν η εξέλιξη ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος όπως οι ναζί, αν είχαν κερδίσει τον πόλεμο. Και το σίγουρο είναι ότι τα δείγματα μεταχείρισης των μη αποδεκτών πολιτών του Γ΄ράϊχ προδιαθέτουν για την συνέχεια.
    Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ξεκίνησαν να λειτουργούν στην Γερμανία απ΄τη δεκαετία του 1930 με γερμανούς πολίτες.
    Οι δε δεσμοφύλακες τους ήταν τα περίφημα SS Totenkopf που αποτελούνταν από ναζιστές κατάδικους. Μη λέμε ότι θελουμε...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    ..... Μη λέμε ότι θελουμε...
    Κι εσύ παλαιός κΟμουνιστής....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Συγκρίνεις άλλανταλλων.
    Κανείς δεν γνωρίζει ποιά θα ήταν η εξέλιξη ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος όπως οι ναζί, αν είχαν κερδίσει τον πόλεμο. Και το σίγουρο είναι ότι τα δείγματα μεταχείρισης των μη αποδεκτών πολιτών του Γ΄ράϊχ προδιαθέτουν για την συνέχεια.
    Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ξεκίνησαν να λειτουργούν στην Γερμανία απ΄τη δεκαετία του 1930 με γερμανούς πολίτες.
    Οι δε δεσμοφύλακες τους ήταν τα περίφημα SS Totenkopf που αποτελούνταν από ναζιστές κατάδικους. Μη λέμε ότι θελουμε...

αυτο ακριβως θελω να επισημανω..

οτι ολοι τρομαζουν στο ακουσμα οτι Οι ναζι μπορει να ειχαν νικησει τον πολεμο,

λογω της εικονας του 1940..

μετα ομως απο μια πιθανη επικρατηση τους, εγω θεωρω οτι ο κοσμος δεν θα διεφερε πολυ απο το σημερινο καθεστως..

αυτο προσπαθω να πω,

οπως επισης οτι οι τακτικες που ακολουθουν οι αμερικανοι σε χωρες εκτος της ευρωπης δεν διαφερουν απο τις ναζιστικες..

κατι τετοιο ομως θα συνεβαινε και σε μια ναζιστικιη αυτοκρατορια που θα ειχε εδραιωθει στην ευρωπη για τα καλα,
    και οτι εκανε θα το κανε στις υπολοιπες ηπειρους..

επισης αν οι ναζι ειχαν μια αυτοκρατορια μεχρι σημερα(τοσα πολλα χρονια) να ειστε σιγουροι οτι οποια αντισταση θα ειχε εξαλειφθει, οπως περιπου και σημερα, οποτε θα ζουσαμε ησυχα και ωραια, με τα λαπτοπακια μας, τα ιντερνετια μας, και τα μηχανακια μας..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

αυτο ακριβως θελω να επισημανω..

οτι ολοι τρομαζουν στο ακουσμα οτι Οι ναζι μπορει να ειχαν νικησει τον πολεμο,

λογω της εικονας του 1940..

μετα ομως απο μια πιθανη επικρατηση τους, εγω θεωρω οτι ο κοσμος δεν θα διεφερε πολυ απο το σημερινο καθεστως..

αυτο προσπαθω να πω,

οπως επισης οτι οι τακτικες που ακολουθουν οι αμερικανοι σε χωρες εκτος της ευρωπης δεν διαφερουν απο τις ναζιστικες..

κατι τετοιο ομως θα συνεβαινε και σε μια ναζιστικιη αυτοκρατορια που θα ειχε εδραιωθει στην ευρωπη για τα καλα,
    και οτι εκανε θα το κανε στις υπολοιπες ηπειρους..

επισης αν οι ναζι ειχαν μια αυτοκρατορια μεχρι σημερα(τοσα πολλα χρονια) να ειστε σιγουροι οτι οποια αντισταση θα ειχε εξαλειφθει, οπως περιπου και σημερα, οποτε θα ζουσαμε ησυχα και ωραια, με τα λαπτοπακια μας, τα ιντερνετια μας, και τα μηχανακια μας..
    Κι ομως φιλε μου κάνεις καποιο λάθος. σου το είπε ο Βυρων. "δειγματα μεταχειρησης των ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Οι ναζι τα εκαναν απο το 33' τα ειχαν τελειοποιησει εως το 38-40 ας πουμε, αντιγραφοντας τους σταλινικους που χαν ηδη κανει και στρατοπεδα συγκεντρωσης και γενοκτονιες και ομαδικους ταφους και τα πάντα (εκτος των εβραίων, αυτο το έκαναν οσο διαρκεσαι η συμαχια τους με τους Ναζι).

Η διαφορα είναι οτι τα καθεστωτα Χιτλερ, Σταλιν (που χουν τη λεξη σοσιαλισμος και τα δύο στην ονομασία τους). θεωρουσαν εαυτους ως μεταβατικα σταδια της κοινωνιας.
    Προς την φυλετικη καθαρότητα ο πρωτος και τον άριο υπεράνθρωπο.
    προς τον Κομμουνισμο ο δεύτερος και τον αντιστοιχο υπερανθρωπο του.

Αντιθετα οι καπιταλιστες ιμπεριαλιστες αγγλοαμερικανοι, ειναι σφαγεις καταπιεστες κλπ αλλα δρουν στο παρον συστημα τους για το παρον, Το προσκαιρο κερδος κι εξουσια και δεν εχουν αλλη ιδανικη μελλοντικη κοινωνία εκτος βεβαια της χριστιανικης αλλα σε ένα άλλο "πνευματικο" η "ψυχικο επιπεδο"

Απο εγκληματα μη κουραζεσαι να σου πω εγω.
    Αμερικανοι- αφρικη 500000 με μια βομβα στη φαρμακοβιομηχανια του σουδαν (Τσομσκυ 9/11)
    -Ιρακ 500.000 1992-2000 απο το εμπαργκο φαρμακων (παλι τσομσκυ)

Αν ειχαν κερδισει οι γερμανοι να προσευχεσαι να μην ησουν μελαχροινος.Εγω είμαι.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin

Αν ειχαν κερδισει οι γερμανοι να προσευχεσαι να μην ησουν μελαχροινος.Εγω είμαι.

με αυτες τις ατακες διαφωνω

κατα αλλα μαζι σας..δεν πηρα κανενα μερος των ναζι..

αυτο που λεω ειναι οτι

1) εχει γινει απιστευτη προπαγανδα ωστε να τρεμουμε και στην ιδεα των ναζι, οπως και με τους κομμουνιστες

2) οι αμερικανοι δεν ειναι καλητεροι επειδη δεν σκοτωνουν εμας...
    θα μας σκοτωσουν οταν χρειαστει

οπως μακελευουν αλλους λαους που δεν ειχαν την τυχη να βρισκοντε στην ευρωπη..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    εβαλα ενα ποστ για την 28 οκτωβριου.
    στο δικο μου φτωχο μυαλο, το απλοικο, κυριαρχησε οτι απλοι ανθρωποι συγγενεις αν θελετε πολλων απο εμας πεθαναν εκει πανω σε καποιο βουνο η χωριο η πολη απο σφαιρα εχθρικη, η απο πεινα η απο οτι μπορει να επιφερει ο πολεμος.
    ακομα χειροτερα πολλοι πεθαναν και απο αδερφικα βολια.
    περα απο βαθυστοχαστες αναλυσεις και κορωνες και σεναρια, ενοιωσα οτι εχουμε χρεος σε αυτες τις ψυχες να μην τους ξεχναμε.
    και για να το παμε και παραπερα στο φιναλε να τιμησουμε πρωτα αυτους που πεθαναν για εμας και γενικα ολους τους απλους ανθρωπους απο καθε πλευρα.
    δεν επαιρναν αυτοι αποφασεις βρεθηκαν με ενα οπλο στο χερι, και σκοτωναν-πεθαιναν για οτι θεωρουσε ο καθενας σωστο και ιερο σαν ιδανικο.
    μακρια απο μενα δεξιες η αριστερες αναλυσεις και τοποθετησεις.
    με λυπη βλεπω οτι ξεφυγε αλλη μια φορα το θεμα.
    εγω δεν ξαναγραφω εδω. εξαλου δεν εχω και πολλα βαθυστοχαστα να πω.
    αφηνω το θρεντ με πικρια.
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    συμφωνω με τον granazi
    ....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...

διαφωνω με το γραναζι. Λυπαμε που τον λυπησα αλλα με βαζεις στη διαδικασια της σιωπης, και βγαινω κι ασεβης οταν δεν την τηρω. αλλα αυτο είναι το δικο του μετρο όχι το δικο μου.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
    με λυπη βλεπω οτι ξεφυγε αλλη μια φορα το θεμα.
    εγω δεν ξαναγραφω εδω. εξαλου δεν εχω και πολλα βαθυστοχαστα να πω.
    αφηνω το θρεντ με πικρια.
    Πραγματικά δεν καταλαβαίνω που ξέφυγε το θέμα. Ο Β΄ΠΠ είναι τεράστιο γεγονός για να σταθείς σε μια επέτειο και σε μονολεκτικό ευχολόγιο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Είναι πολύ ευχάριστο να διαβάζω τέτοια θέματα, περί εθνικής ταυτότητας και άλλα όμορφα, στο φόρουμ. Στοιχηματίζω ότι οι μισοί Έλληνες εδώ μέσα ούτε καν κατάλαβαν τι έγραφε το τηλεγράφημα, πριν επικαλεστούν βοήθεια.
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Είναι πολύ ευχάριστο να διαβάζω τέτοια θέματα, περί εθνικής ταυτότητας και άλλα όμορφα, στο φόρουμ. Στοιχηματίζω ότι οι μισοί Έλληνες εδώ μέσα ούτε καν κατάλαβαν τι έγραφε το τηλεγράφημα, πριν επικαλεστούν βοήθεια.
    Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό δλδ?
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό δλδ?
    Δε θες να σου κάνω quotes, πίστεψέ με. Ούτε εγώ θέλω. Δεν πόσταρα για να κάνω συζήτηση. Απλά έπρεπε να το πω. Οι περισσότεροι δεν τα καταφέρνουν ιδιαίτερα καλά ούτε με τα νεοελληνικά ;P
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Οι περισσότεροι δεν τα καταφέρνουν ιδιαίτερα καλά ούτε με τα νεοελληνικά ;P
    τοτε μαλλον θα σε στεναχωρησει πολυ
    και θα πρεπε να σε κανει να νιωσεις ασχημα

αν σου επισημανω οτι οι περισσοτεροι Αγνωστοι Στρατιωτες, σαν και αυτους του τηλεγραφηματος
    που πεθαναν για την χωρα,
    δεν ξεραν ουτε να διαβαζουν..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2012, 22:54
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2009, 11:27
  3. 25-26-27-28 Οκτωβρίου
    από drmel στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2008, 18:31