Στο 2ο ρεζερβουαρ δεν ολοκληρωθηκε ο καθαρισμος του καθως θα χρειαστει δυνατοτερα ''μεσα'' και πλαστικοποιηση αρα τελικα δεν την γλυτωνω να βαψω το 1ο.....
κατι ακουσα για μια μεθοδο καθαρισμου με χαλικια και πετρελαιο, αλλα δεν την επελεξα παντως για να μην γδαρω την υπαρχουσα επιστρωση (-αν υπαρχει-) και πορευτηκα με αυτον τον (επιπονο και χρονοβορο) καθαρισμο.
Επισης το ρουμπινετο διαθετει ενα ενσωματωμενο φιλτρακι βενζινης οπως ειδατε και στις φωτο προηγουμενως ειναι μακροστενο και το υψος του , του επιτρεπει να τραβαει βενζινη αρκετα ψηλοτερα απο τον πατο του ρεζερβουαρ οπου επικαθεται η μουργα.
..πιστευω δηλαδη να καθαρισα το ρεζερβουαρ (αυτο που θα χρησιμοποιησω) επαρκως , και απο οσο μπορεσα να δω την εσωτερικη του επιστρωση ηταν ''οκ'' και δεν θα εχω ''θεμα'' με δαυτο.
...η μερα παλι τελειωσε και ειχαμε μια μικρη αναπαυλα με το φιλαρακι μου...
Χαρακτηριστικη ηταν η φραση του χρηστου: ''...μ@λακα δεν θελω να φυγω....γουσταρω που καθομαστε και κανουμε παρεα δουλιτσα...θα ερθω και αυριο να κανουμε κι αλλα!...''
..και φυσικα ενα τσιγαρο και ενα αισθημα ικανοποιησης.....
![]()
πετσα μη συμβατη , bye bye love
να σαι καλα φιλαρακι μου και ξερεις πολυ καλα οτι οι φιλοι δεν ειναι μονο στις βολτες και στους
καφεδες αλλα και στις δυσκολες στιγμες με μονο ανταλλαγμα την καλη παρεα και βεβαια ενα καφε
Υ.Γ ο ηλεκτρολογος σου χρηστος
χα χα χα!..και εδω βρε θηριο?Αρχικά δημιουργήθηκε από R1-2005
να σαι καλα φιλαρακι μου και ξερεις πολυ καλα οτι οι φιλοι δεν ειναι μονο στις βολτες και στους
καφεδες αλλα και στις δυσκολες στιγμες με μονο ανταλλαγμα την καλη παρεα και βεβαια ενα καφε
Υ.Γ ο ηλεκτρολογος σου χρηστος![]()