Εχει σίγουρα βενζινάδικο (ανοιχτό Κυριακές) στην Αρεόπολη
Φυσικα και σε παιζουμε βρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΟΡΝΕΤακιας
παιδια εμενα με παιζετε???
θελω κι εγω βολτιτσα με παρεα....![]()
Απλα αν ξεκινας απο Αθηνα συννενοησου με τα παιδια απο εκει για το που και ποτε ,γτ εμεις θα φυγουμε απο Πατρα... Μακαρι να μεγαλωνει συνεχεια η παρεα και να βολταρουμε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξερω καμια περιοχη αλλα μου αρκει το οτι εχει ...Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
βενζιναδικα εχει μην αγχωνεστε...
εχει για παραδειγμα ενα πριν την Τριπολη κοντα στα διοδια μετα την σηραγγα αρτεμισιου,εχει στην τεγεα πηγαινοντας προς Σπαρτη στο υψος του αγ.σωστη κανα-δυο,εχει στην κερασιτσα αλαα δυο νομιζω,εχει μετα στην λιμνη τακα ενα,εχει στου "παπαντωνη",στην διασταυρωση για βλαχοκερσια,εχει στο αλεποχωρι,εχει στου αρδαμη νομιζω...![]()
![]()
![]()
![]()
για να καταλαβεις απο κερασιτσα μεχρι και του αρδαμη που ανεφερα,ειναι ολα στην ιδιο δρομο για Σπαρτη απο Τριπολη,οπως φυσικα και στην εισοδο της Σπαρτης θα βρεις...
![]()
Ε πεστο ετσι ρε ανθρωπεΑρχικά δημιουργήθηκε από nobody
για να καταλαβεις απο κερασιτσα μεχρι και του αρδαμη που ανεφερα,ειναι ολα στην ιδιο δρομο για Σπαρτη απο Τριπολη,οπως φυσικα και στην εισοδο της Σπαρτης θα βρεις...
![]()
![]()
![]()
![]()
Τωρα συνενοηθηκαμε...
![]()
ο operater ειπε στο αρχικο κατι για περιπτερο...δεν το ξερω αλλα απο ενα αλλο thread το βρηκα και εφτιαξα ενα μινι χαρτη.απλα αν μπορει ενα απο τα παιδια που ξεκινανε απο Αθηνα να στειλουν σε πμ ενα τηλ για να σας εντοπισω στο περιπτερο καθοτι δεν γνωριζω απο κοντα πολλους απο το forum...
thanks
![]()
Η ζωή είναι μεγάλη......μην την κάνεις καρναβάλι!!!
λοιπον,για να μην μπερδευεσαι,αν αντιμετωπισεις προβλημα camen και δεν εχεις βενζινη,παρε με τηλεφωνο να ρθω με ενα μπιτονακι...εκει κοντα μενω...:rotflmao: :rotflmao:
Μη μασάς.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΟΡΝΕΤακιας
ο operater ειπε στο αρχικο κατι για περιπτερο...δεν το ξερω αλλα απο ενα αλλο thread το βρηκα και εφτιαξα ενα μινι χαρτη.απλα αν μπορει ενα απο τα παιδια που ξεκινανε απο Αθηνα να στειλουν σε πμ ενα τηλ για να σας εντοπισω στο περιπτερο καθοτι δεν γνωριζω απο κοντα πολλους απο το forum...
thanks
![]()
Ούτε εγώ τους ξέρω πέραν του alximisti(αν έρθει).
Θα ακολουθήσω κάποιον και θα παρακαλάω να πηγαίνουμε στο ίδιο μέρος.![]()
![]()
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Δεν ξέρω πως είσαι με τις βενζίνες αλλά εκεί που βάζω εγώ είναι για να κάνω τη διαδρομή χωρίς άγχος.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ε πεστο ετσι ρε ανθρωπε![]()
![]()
![]()
Τωρα συνενοηθηκαμε...
![]()
Πίνει και πολύ ο διάολος μου.![]()
Jurobei Chikanatsu
Δεν εχω θεμα μωρε...Καμια 200αρια χλμ βγαζω σιγουρα με την ντουντουκα... Το γενικο πλανο ηθελα να ξερω για να ειμαι οκ...Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Δεν ξέρω πως είσαι με τις βενζίνες αλλά εκεί που βάζω εγώ είναι για να κάνω τη διαδρομή χωρίς άγχος.
Πίνει και πολύ ο διάολος μου.![]()
Κ την οδικη τι σκατα την πλΕρωνω ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
λοιπον,για να μην μπερδευεσαι,αν αντιμετωπισεις προβλημα camen και δεν εχεις βενζινη,παρε με τηλεφωνο να ρθω με ενα μπιτονακι...εκει κοντα μενω...:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Στειλτου πμ να σου στειλει το κινητο του να μιλησετε... Δεν το εχω για να στο δωσω...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΟΡΝΕΤακιας
operater
Μην αγχωνεστε νωρις ειναι ακομα... Εχουμε 8 μερες ακομα να οργανωθουμε...![]()
Μιά χαρά είσαι.Εγώ με το ζόρι ξεπερνάω τα 170 (και αν).Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δεν εχω θεμα μωρε...Καμια 200αρια χλμ βγαζω σιγουρα με την ντουντουκα... Το γενικο πλανο ηθελα να ξερω για να ειμαι οκ...
Κ την οδικη τι σκατα την πλΕρωνω ρε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jurobei Chikanatsu
Μεσα πολη μονο βγαζω μεχρι να αναψει λαμπακι 140χλμ. Ε ταξιδι και με νορμαλ ταχυτητα λογικα 200 βγαζω σιγουρα μην σου πω και παραπανω. Δεν το εχω αφησει και ποτε να αναψει λαμπακι σε ταξιδι... ΟΚ μην το παραζαλιζουμε,κομπλε θα ειμαστε...Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Μιά χαρά είσαι.Εγώ με το ζόρι ξεπερνάω τα 170 (και αν).![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παιδια αμα μεινουμε απο οτι φαινεται θα μεινουμε ολοι μαζι. ολοι σχεδον ιδια αυτονομια εχουμε.
αντε να μας κανει και καλο καιρο να το απολαυσουμε..οχι οτι μασαμε απο βροχη, καταδρομικη δεν ειπαμε????![]()
Η ζωή είναι μεγάλη......μην την κάνεις καρναβάλι!!!
Δεν μενουμε ρε μη ανυσηχειτε...Τωρα θυμηθηκα οτι θα ειναι ο vaska με την μπετονιερα μαζι...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΟΡΝΕΤακιας
παιδια αμα μεινουμε απο οτι φαινεται θα μεινουμε ολοι μαζι. ολοι σχεδον ιδια αυτονομια εχουμε.
αντε να μας κανει και καλο καιρο να το απολαυσουμε..οχι οτι μασαμε απο βροχη, καταδρομικη δεν ειπαμε????![]()
Καλο καιρο να εχει μονο να το ευχαριστηθουμε
![]()
![]()
![]()
Επειδή πολύ αγχώνεστε για τη μπετζίνα...
Σπάρτη το γύρο της Μάνης μέχρι Αρεοπολη είναι 147 χλμ οπότε![]()
είναι 200τις 100 σίγουρο οτι θα βρούμε μπετζινάδικακαι στη Σπάρτη και στην Αρεόπολη
Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net