μπορεις να δεις και σε ελληνικες χειροποιητες κατασκευες. Εχω ακουσει καλα λογια για κανα δυο καταστηματα, παιζει και στο φορουμ να τα διαβασα. Και μαλλον θα σου βγει και φθηνοτερα
στο προηγουμενο μ μηχανακι (cb400) ειχα racetech και ηταν μιαχαρα
μπορεις να δεις και σε ελληνικες χειροποιητες κατασκευες. Εχω ακουσει καλα λογια για κανα δυο καταστηματα, παιζει και στο φορουμ να τα διαβασα. Και μαλλον θα σου βγει και φθηνοτερα
στο προηγουμενο μ μηχανακι (cb400) ειχα racetech και ηταν μιαχαρα
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
racetech και raceguns στον Πειραιά. Την φοράει ο Bikenest στο 1250 την πρώτη, είναι και όμορφη (τριοβάλ) και δεν έχει πάθει τίποτα. Και νομίζω, κάτω από 300 ευρώ.
Γιάννη raceguns ειναι η εξάτμιση του Νώντα.Την έχω βάλει και εγώ στο δικό μου trioval αλλα me carbon τελειωμα.Την εχω 25.000 χλμ. και ολα οκ!!!!Αν καταφερω θα ανεβασω φωτο να την δει ο dimzan.
δεν ειναι για μενα η φωτο. ο φιλος ζητησε αποψη και εριξα 2-3 ιδεες.
εγω yoshimura φοραω και ειμαι επισης μια χαρα. επισης εχω και κομμενο το καπακι της εισαγωγης
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
οταν λες "κομμένο το καπάκι της εισαγωγής" τι εννοείς ?Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
δεν ειναι για μενα η φωτο. ο φιλος ζητησε αποψη και εριξα 2-3 ιδεες.
εγω yoshimura φοραω και ειμαι επισης μια χαρα. επισης εχω και
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos RG
οταν λες "κομμένο το καπάκι της εισαγωγής" τι εννοείς ?
στην εισαγωγη, εκει που μπαινει το φιλτρο , εχει το πανω καπακι.
Το καπακι αυτο ασφαλιζει το φιλτρο και εχει μια η δυο τρυπες για να παιρνει τον αερα. Εμενα ειναι κομμενο στην εσωτερικη του πλευρα και εχει μεινει μονο το πλαισιο που ασφαλιζει το φιλτρο. Ετσι θεωρητικα παιρνει πιο ανετα αερα. Φοραω και ΚΝ ελευθερο και 99% φοραω και το προγραμμα για τις yoshimura. Παει αισθητα καλα και δεν κρεμαει ψηλα.
Αυτό το "κολπο" με το καπάκι είναι συνηθισμένο όταν κάνεις βελτίωση εξάτμιση/φίλτρο/πρόγραμμα. Υποτίθεται ότι κάνει διαφορά. Για το bandit δεν έχω δει διαγράμματα πριν και μετά, αλλά για άλλες μοτοσικλέτες, κάτι έδινε.
κατι κανει![]()
κατι Ζ750 παιδευονται να με περασουν απο σταση
οποτε θελετε παμε για κμαια δοκιμη. Εχει ο κολλητος μου απολυτως μαμα bandit αλλα ειανι λιγο λαπας στις μηχανες και δεν παει πανω απο 9000σαλ
Καλημερα σας.
Ο καλος μου ο ληστης πλησιαζει τα 40.000 χλμ και η μαμα αλυσιδα εχει αρχισει να παραδιδει πνευμα.
Εχει αλλαξει κανεις αλυσιδα?
Το μανιουαλ γραφει RK525 SMOZ7Y 118 links. Εγω ρωτησα το μηχανικο μου και του πα να βαλω μια αντιστοιχη της εργοστασιακης μιας και κρατησε 40.000χλμ. Μου ειπε οτι η εργοστασιακη βγαινει μονοκοματη και θα ναι πανακριβη, οποτε προτεινε καποια ενισχυμενη με orings που θα βγει περι τα 170-180€ αλλιως εχει και πιο φτηνη που δεν την προτιμω.Τι λετε?
1. 40.000 χλμ με την ιδια αλυσιδα μη το πεις ουτε του παπαΑρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
Καλημερα σας.
Ο καλος μου ο ληστης πλησιαζει τα 40.000 χλμ και η μαμα αλυσιδα εχει αρχισει να παραδιδει πνευμα.
Εχει αλλαξει κανεις αλυσιδα?
Το μανιουαλ γραφει RK525 SMOZ7Y 118 links. Εγω ρωτησα το μηχανικο μου και του πα να βαλω μια αντιστοιχη της εργοστασιακης μιας και κρατησε 40.000χλμ. Μου ειπε οτι η εργοστασιακη βγαινει μονοκοματη και θα ναι πανακριβη, οποτε προτεινε καποια ενισχυμενη με orings που θα βγει περι τα 170-180€ αλλιως εχει και πιο φτηνη που δεν την προτιμω.Τι λετε?Η δικια μου κρατησε 20.000 με το ζορι.
2. Εγω ξαναεβαλα την εργοστασιακη και δεν ηταν μονοκοματη ουτε και πανακριβη. Επισης και η εργοστασιακη εχει o-rings απλα δεν ειναι αλυσιδα "κορυφη"
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Ψαχναμε ενα-ενα τα links και δε βρισκαμε πουθενα συνδεσμο. Οποτε υποθεσαμε πως ειναι μονοκομματη.
Με καλη συντηρηση δεν βλεπω το λογο να μην κραταει 40.000. Το μηχανακι το πηρα με 28.000χλμ και δεν ειχε αλλαξει αλυσιδα απ οτι μου πε. Απλα το προσεχα.
Για το κοστος καποια ιδεα? Εμενα αν η μαμα ειναι φτηνη θα την προτιμησω διοτι μου εδειξε οτι με τη χρηση που κανω με καλυπτει. Φυσικα με τα μαμα γραναζια παντα.
ΥΓ ο μηχανικος μου στο δικο του (cbr xx) κοντευει 70.000 αλλα την πλενει καθε μηνα. 11 χρονια ιδια αλυσιδα ετσι![]()
Πραγματι, η μαμισια αλυσιδα δεν εχει συνδεσμο. Αυτη που δινει η suzuki ομως σαν ανταλλακτικο εχει. Οσον αφορα την συντηρηση και εγω την προσεχα αλλα δυστυχως .....Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
Ψαχναμε ενα-ενα τα links και δε βρισκαμε πουθενα συνδεσμο. Οποτε υποθεσαμε πως ειναι μονοκομματη.
Με καλη συντηρηση δεν βλεπω το λογο να μην κραταει 40.000. Το μηχανακι το πηρα με 28.000χλμ και δεν ειχε αλλαξει αλυσιδα απ οτι μου πε. Απλα το προσεχα.
Για το κοστος καποια ιδεα? Εμενα αν η μαμα ειναι φτηνη θα την προτιμησω διοτι μου εδειξε οτι με τη χρηση που κανω με καλυπτει. Φυσικα με τα μαμα γραναζια παντα.
ΥΓ ο μηχανικος μου στο δικο του (cbr xx) κοντευει 70.000 αλλα την πλενει καθε μηνα. 11 χρονια ιδια αλυσιδα ετσι![]()
Για το κοστος εαν θυμαμαι καλα κανα 170αρι ολο το σετ (αλυσιδα-γραναζια) απο suzuki. Θα κοιταξω ποσο ακριβως την πληρωσα και θα σου πω.
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Δεν είναι έτσι τα πράγματα...Το παν στην αλυσίδα είναι η συντήρηση.Εγώ άλλαξα την μαμά αλυσίδα στα 60.000 χλμ και αυτό προληπτικά λόγω ταξιδιού στο εξωτερικο.Είχε άνετα άλλα 10-15.000 χλμ συνεχίζοντας βέβαια την ίδια συντήρηση...νόμίζω πως και ποιοτικά είναι πάρα πολύ καλή....Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
1. 40.000 χλμ με την ιδια αλυσιδα μη το πεις ουτε του παπαΗ δικια μου κρατησε 20.000 με το ζορι.
2. Εγω ξαναεβαλα την εργοστασιακη και δεν ηταν μονοκοματη ουτε και πανακριβη. Επισης και η εργοστασιακη εχει o-rings απλα δεν ειναι αλυσιδα "κορυφη"
![]()