me exit onlyΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
και σταμάτα να με παρακολουθείς μην βρεθείς χρήστης του μηχανήματος του 1880![]()
![]()
me exit onlyΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
και σταμάτα να με παρακολουθείς μην βρεθείς χρήστης του μηχανήματος του 1880![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
δεν θα σχολιασω τα γραφομενα των υπολοιπων αλλα ως ενας ''εμπλεκομενος'' με το θεμα ΙΣΩΣ,ειπα, να εκφρασω και εγω μια αποψηΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ρε γιωργο με αφησες μλκ τωρα...
δεν απαντας σε αλλα και θα απαντησεις σε αυτο που εχουν γραφτει επικες μπουρδες ,τοσες που εχει καιρο να δει το φορουμ?
οι περισσοτεροι με τις απαντησεις τους αναιρουν το αρχικο ποστ του konstantinou...
αποψη μου (ξερv γραμενη την εχεις και καλα κανεις) μην κανεις τον κοπο...![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Σας ευχαριστουμε πολυ φιλτατε.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
παρακολουθω με τρομερη προσοχη ολους σας (και σενα μλκ νικο για να μη νομιζεις δλδ...) και εχω να πω οτι αυτο ειναι ενα θρεντ το οποιο δεν θα καταληξει πουθενα δυστυχως.
συγχωρεστε μου την παρεμβαση,συνεχιστε τη κουβεντα και καποια στιγμη ΙΣΩΣ εκφρασω και εγω μια αποψη.
Αλλωστε παντα, - και θελω να πιστευω ολοι μας- οταν περναμε τις σκεψεις μας σε γραπτο λογο,το κανουμε εχοντας πληρη γνωση του οτι μας παρακολουθειτε με τρομερη προσοχη.
Η αποδοχη αυτης μας της ενεργειας απο την πλευρα σας εχει ιδιαιτερη σημασια,και θα θελαμε να μοιραστειτε καποιες απο τις αποψεις σας ωστε να μπορεσωμεν να τερματισωμεν τουτην την συζητηση,μεσα σε κλιμα φιλικον,ακομα και αν οι αποψεις μας δεν βρισκουν ολουν τους συνομιλητες μας συμφωνους.
Σας ευχαριστουμε,
συνεχιστε να μας διαβαζετε και περιμενουμε στο μελλον και την δικη σας πολυτιμη ενεργη συμμετοχη στις διαδυκτυακες συζητησεις μας,ωστε να μεταμορφωθουν μεσω αυτης απο απλες κουβεντες του αερα σε μια πλουσια πραγματεια.
Φιλικα,
Γιατόμπου Τσοκάβαλα
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Παράθεση νάμπερ ουάν :Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ξέρεις, όσο κυνικό και αν "ακούγεται", τόσο αληθινό είναι.
Ο σύγχρονος Καιάδας θα είναι τα εργαστήρια γενετικής....
Παράθεση Νάμπερ του :Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Mόνο αυτό???![]()
Δε νομίζω ότι οποιοδήποτε θρεντ έχει ποτέ κάποια κατάληξη.
Όπως στις περισσότερες δραστηριότητες και συνδιαλλαγές του ανθρώπου γενικώς,
οι μισοί εδω μέσα θα συνεχίσουν να πιστεύουν αυτά που πιστεύουν, όσα και επιχειρήματα και να
αναπτυχθούν.
Οι άλλοι μισοί θα παρακολουθούν διότι "δε γνωρίζουν, δεν απαντούν", τούβλα μπήκαν, τούβλα βγήκαν.
Και οι υπόλοιποι μισοί (συγχωρέστε τα μαθηματικά μου), μέσα από τον απρόσωπο αυτό χώρο,
θα πουν τις χαζομάρες τους, θα διαβάσουν άλλες χαζομάρες και στο τέλος θα κρατήσουν για τον εαυτό τους
όλες τις αλλαγές στις απόψεις επέφερε ο διάλογος και θα τις εφαρμόσουν στη ζωή τους όταν έλθει
το πλήρωμα του χρόνου, χωρίς τυμπανοκρουσίες και εκδηλώσεις.
Ο κόσμος αλλάζει και εξελίσεται εκ των έσω, και από αμέτρητες αντιπαραθέσεις παίρνει την εκάστοτε πορεία του
καλή ή κακή.
Και τέλος μια σύνοψη για όσους σπάστηκαν:
Αγέννητο παιδί με υποψία συνδρόμου Down. Το σκοτώνουμε ή όχι;
Άντε γιατί από μικρό παιδί, τρελό και σπαμ μαθαίνεις την αλήθεια....
επανάληψη ,μήτηρ πάσης μάθησεως...
ΝαιΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ισως...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι
-..Not Yet!
Μ’ αρέσει που χρησιμοποιείς τη λέξη σκοτώνουμε τόσο εύκολα και σίγουρα όχι τυχαίαΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Ότι να ναι λέω εγώ .....................
και επαναλαμβάνω: «μπουρζουά ηθικά διλλήματα»
Το "απομακρύνουμε" a.s.a.p. και πάμε γι άλλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Dura lex, sed lex.
Οκ ας πουμε οτι "πρεπει" για τους λογους που αναφεραμε να αποφασισουμε να μην φερουμε στον κοσμο ενα παιδι με συνδρομο down.
Αν η ιατρικη επιστημη φτασει σε σημειο να μπορει να μας πει απο τα πρωτα σταδια της γεννας
αν το παιδι μας θα γεννηθει με καποια σπανια ασθενεια, δυσμορφια,δυσπλασια, διανοητικη καθυστερηση, ατροφια, παχυσαρκια,καποιο συνδρομο,προδιαθεση για καρκινο, κοκ η οποια μπορει να υφισταται ηδη στο εμβρυο η ακομα και να εκδηλωθει κατα το χ ετος της ηλικιας του;
Ενα παιδι που στα 3 χρονια του θα πασχει απο σκλυρυνση κατα πλακας (η καποια ασθενεια τετοια φυσης) ειμαστε αναγκασμενοι να το ριξουμε;
Εκει τι επιβαλλεται να κανουμε;
Στις αλλες περιπτωσεις;
Κραταμε αυτο το σκεπτικο..
Παρακατω να το χοντρυνουμε λιγο....
Αν η ιατρικη επιστημη μπορει να μας πει οτι το παιδι που θα φερουμε στον κοσμο δεν θα ειναι ιδιαιτερα ομορφο,ιδιαιτερα εξυπνο,δεν θα εχει εμπαση περιπτωσει καποια γονιδιακα χαρακτηριστικα που θα το κανουν να ξεχωρισει τοτε τι θα κανουμε;
Θα μου πεις να το φερουμε στον κοσμο δεν τρεχει μια..
Οκ αν λοιπον ο γιατρος μας πει οτι αυτο το παιδι ΔΕΝ θα μπορεσει ποτε να γινει αθλητης,και το παιδι αποφασισει στο δημοτικο να κανει στιβο και το δηλωσει στους γονεις του οτι θελει;
Να το χοντρυνουμε ακομα περισσοτερο....
Αν παραλληλα μπορουμε κατα την συλληψη μεσω προηγμενων μεθοδων ιατρικης να παρουμε καποιες αποφασεις ωστε να δωσουμε/μετατρεψουμε τα γονιδιακα χαρακτηριστικα του ετσι ωστε το παιδι μας να πχ να αποκτησει μυοσκελετικη δομη που θα του επιτρεψουν να γινει καλος κολυμβητης,μπασκετμπολιστας η εμφυτα ταλεντα, η "μυαλο" ;
Με τη λογικη του οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να "ριξουμε" ενα παιδι με συνδρομο down ισως στο μελλον να πρεπει να ριξουμε και ενα παιδι με συνδρομο "ANORDINARYSIMPLEFOLK" η πως στο διαολο ονομαζεται αυτο το ρημαδι το συνδρομο.Και κανεις μας δεν ειναι τοσο ξεχωριστος ωστε να κρινει κατι τετοιο.
![]()
-..Not Yet!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
![]()
Πολύ το χόντρυνες, όντως.
Ας μείνουμε καλύτερα στο θέμα μας.