Σελίδα 9 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 252

Θέμα: 0300??????

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    δεκτο.το θεμα ειναι ομως οτι εκτος απο τον κωστα (δαλλα) τους υπολοιπους δεν τους γνωριζουμε με αποτελεσμα να φαινοντε αυτα που γραφετε ως κακοβουλα σχολια απο ανυποστατους ανθρωπους.ισως αν ξεραμε με ποιους μιλαμε...
    Γιώργο εδώ είναι internet, και ο καθένας γράφει την γνώμη του. Ο κάθε αναγνώστης θα πρέπει να κρίνει ποιός λέει τι και γιατί, και να βγάλει το ζουμί.

Παντως κι εγω ξερω απο καιρό για τα φέσια που εχει ρίξει το 0-300 στους εργαζόμενους.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Γιώργο εδώ είναι internet, και ο καθένας γράφει την γνώμη του. Ο κάθε αναγνώστης θα πρέπει να κρίνει ποιός λέει τι και γιατί, και να βγάλει το ζουμί.

Παντως κι εγω ξερω απο καιρό για τα φέσια που εχει ρίξει το 0-300 στους εργαζόμενους.
    δεν διαφωνω.απλα λεω οτι φανταζουνε σαν ανυποστατες κατηγοριες εναντια σε καποιον.ζητησα και στις 2 πλευρες να μας πουνε ποιοι ειναι για ευνοητους λογους.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Νέο μέλος
    δεκτο.το θεμα ειναι ομως οτι εκτος απο τον κωστα (δαλλα) τους υπολοιπους δεν τους γνωριζουμε με αποτελεσμα να φαινοντε αυτα που γραφετε ως κακοβουλα σχολια απο ανυποστατους ανθρωπους.ισως αν ξεραμε με ποιους μιλαμε...
    Εάν το ΜΟΤΟ και το ΜΟΤΟ ΤΡΙΤΗ δεν είχαν πτωχεύσει (άρθρο 99 κλπ), εαν το POWER BIKES δεν ταλαιπωρούσε τόσο κόσμο σε θέματα πληρωμών και οφειλών και εαν το 0300 δεν έκανε τα ιδια και χειρότερα, τότε ΝΑΙ θα μπορούσε κάποιος να τα θεωρήσει "κακόβουλα σχόλια"
    Τώρα όμως είναι απλά ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Culturas
    Μπορείτε να μας παραπέμψετε σε κάποιο έγκυρο αρχείο καταγραφής αυτών των γεγονότων;

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Μπορείτε να μας παραπέμψετε σε κάποιο έγκυρο αρχείο καταγραφής αυτών των γεγονότων;
    http://www.euro2day.gr/news/enterpri...5/Article.aspx

http://www.koel.gr/index.php?option=...=176&Itemid=30

Κατι τέτοιο;

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Culturas
    Εάν το ΜΟΤΟ και το ΜΟΤΟ ΤΡΙΤΗ δεν είχαν πτωχεύσει (άρθρο 99 κλπ), εαν το POWER BIKES δεν ταλαιπωρούσε τόσο κόσμο σε θέματα πληρωμών και οφειλών και εαν το 0300 δεν έκανε τα ιδια και χειρότερα, τότε ΝΑΙ θα μπορούσε κάποιος να τα θεωρήσει "κακόβουλα σχόλια"
    δεν ειναι προσωπικη επιθεση φιλε μου.οπως ειδες και ποιο πανω ζητησα και απο την ''αλλη πλευρα'' να μας αποκαλυφθει.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να γνωρίζω τις ταυτότητες αυτών που ποστάρουν. Φόρουμ είναι και η ανωνυμία δίνει το δικαίωμα να ακουστούν κάποια πράγματα και από τις δύο πλευρές.

Στην Ελλάδα βρισκόμαστε και όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων συμπεριφέρονται με απαράδεκτο τρόπο στους εργαζομένους ειδικά τώρα με την κρίση.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    δεν διαφωνω.απλα λεω οτι φανταζουνε σαν ανυποστατες κατηγοριες εναντια σε καποιον.ζητησα και στις 2 πλευρες να μας πουνε ποιοι ειναι για ευνοητους λογους.

Κάποια προφίλ έχουν ονόματα. Google και βλέπεις τι σου βγάζει.

Αν και δεν πιστεύω να πέφτει κανείς απ΄τα σύννεφα με όσα γράφονται....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Κάποια προφίλ έχουν ονόματα. Google και βλέπεις τι σου βγάζει.

Αν και δεν πιστεύω να πέφτει κανείς απ΄τα σύννεφα με όσα γράφονται....

Σ'ωραίος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    CD σαν να λέμε Constantinos Dallas σαν να λέμε το αφεντικό του eBike.gr ε?

και έτσι για κουτσομπολιό, ποιά η σύνδεση του αφεντικού του eBike με το αφεντικό του 0-300?
    Για πε, για πε...

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    CD σαν να λέμε Constantinos Dallas σαν να λέμε το αφεντικό του eBike.gr ε?

και έτσι για κουτσομπολιό, ποιά η σύνδεση του αφεντικού του eBike με το αφεντικό του 0-300?

Προτού φτιάξουμε το ebike.gr δουλεύαμε και εμείς ξέρεις στα περιοδικά μοτοσυκλέτας. Αυτός είναι ο κλάδος μας, γεμάτος με φίλους και συνεργάτες σε κάθε έντυπο, όπου με ένα τηλέφωνο μαθαίνουμε τι συμβαίνει και γιατί.

Προσωπικά τώρα, εργαζόμουν στους 2Τροχούς ως αρχισυντάκτης για ένα χρόνο, από το 2006 που έφυγα από το ΜΟΤΟ. Επίσης, ήμουν (και συνεχίζω να είμαι) εκπαιδευτής στο California Superbike School, το οποίο μέχρι πρόσφατα διαχειριζόταν ο Χούντρας στην Ελλάδα - αλλά επειδή και οι Άγγλοι χόρτασαν παραμύθι και φέσι, του το πήραν και το έδωσαν να το διαχειρίζονται οι ίδιοι οι εκπαιδευτές.

Ο Σπύρος ο Τσαντήλας είχε πάρει τη θέση μου στους 2Τροχούς για ένα χρόνο πριν ξεκινήσουμε μαζί το ebike.gr. Ο Άρης ο Παπαπαναγής, που και αυτόν τον συναντάς εδώ και μήνες στο ebike.gr, ήταν ο επί χρόνια frontman του 0300 και παράλληλα ένας από τους εκπαιδευτές του CSS. Ο Mike Wood, ο art director μας, είναι επί χρόνια αρχιεκπαιδευτής του CSS αλλά και πρώην γραφίστας στους 2Τροχούς, από τους οποίους τον έδιωξαν με τις κλοτσιές γιατί ήταν... υψηλόμισθος των χιλίων ευρώ. Ο Σάββας ο Κουρίδης, ο φωτογράφος μας, φωτογράφιζε για τους 2Τροχούς όταν δούλευα εκεί και συνέχιζε μέχρι πρόσφατα να φωτογραφίζει και για το 0300. Τώρα, έχει στα χέρια του κάτι ακάλυπτες επιταγές και τρέχει με δικηγόρους μπας και πάρει ποτέ τα χρωστούμενα. Εμείς πάλι, σαν εκπαιδευτές του CSS, απλώς θα πρέπει να τα ξεχάσουμε.

Νομίζω ότι την υπερκάλυψα την ερώτηση, έτσι δεν είναι; Θέλω να πιστεύω ότι έχω μια πιο σφαιρική εικόνα για το πως εξελίσσονται τα πράγματα στον κλάδο μου από κάποιον που πήρε τον Χούντρα για τα χρόνια πολλά - ή μήπως κάνω λάθος;

Υ.Γ. Ο λογαριασμός μου στο moto.gr υπάρχει από το 2002.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CD
    .....

Υ.Γ. Ο λογαριασμός μου στο moto.gr υπάρχει από το 2002.
    Tα σέβη μας στην Αυτού Υψηλότητα!!!

Τουλάχιστον δεν φεύγει το 0300... κάτι είναι κι αυτό...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Τουλάχιστον δεν φεύγει το 0300... κάτι είναι κι αυτό...
    Εσύ πάλι από που το συμπέρανες αυτό; Αυτή τη στιγμή, τον τίτλο του 0300 τον διεκδικούν 40 νοματαίοι, μεταξύ των οποίων και πρώην υπάλληλοι του Χούντρα που είχαν πάρει κομμάτι του τίτλου έναντι αποζημίωσης και χρωστούμενων. Εκκρεμούν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του και ένας Θεός ξέρει τι άλλο, με αποτέλεσμα να μην βλέπω να ξαναβγαίνει 0300 ούτε στον αιώνα τον άπαντα. Ο Χούντρας βέβαια είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος, οπότε θα κρατήσω και μια πισινή...

Τα σέβη μου αγαπητέ Νίκο!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CD
    Εσύ πάλι από που το συμπέρανες αυτό; Αυτή τη στιγμή, τον τίτλο του 0300 τον διεκδικούν 40 νοματαίοι, μεταξύ των οποίων και πρώην υπάλληλοι του Χούντρα που είχαν πάρει κομμάτι του τίτλου έναντι αποζημίωσης και χρωστούμενων. Εκκρεμούν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του και ένας Θεός ξέρει τι άλλο, με αποτέλεσμα να μην βλέπω να ξαναβγαίνει 0300 ούτε στον αιώνα τον άπαντα. Ο Χούντρας βέβαια είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος, οπότε θα κρατήσω και μια πισινή...

Τα σέβη μου αγαπητέ Νίκο!
    Εχμμμμμμ ο δαίμων του τυπογραφίου.... εννοούσα το CSS

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εχμμμμμμ ο δαίμων του τυπογραφίου.... εννοούσα το CSS

Το California Superbike School όχι απλά δεν "φεύγει" από την Ελλάδα, αλλά θα γίνει πολύ καλύτερο. Λοιπές ανακοινώσεις προς τα τέλη του μήνα.

Σελίδα 9 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Td 14/3/2007 0300
    από sniper στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 77
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2007, 00:04
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2006, 22:40
  3. 19/04/2006 - 0300 - Mέγαρα
    από sniper στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2006, 20:04