και τρωμε
το φαγητό δεν μου άρεσε (τηγανιά που εν συγκρίσει με αυτήν που έφαγα στην δράμα δεν είχε καμία σχέση σαν γεύση) αλλά αυτό δεν ήταν το πρόβλημα
το πρόβλημα ήταν, ότι σε χρόνο μηδέν, καταπλάκωσαν οι γείτονες, που δεν ήσαν τίποτα άλλο, παρά καμία δεκαριά τεράστιες μύγες και άλλες τόσες σφίγγες, που δεν μας άφηναν να φαμε με τίποτα
Ένα δόλωμα που άφησα στο τραπέζι παραπέρα, τράβηξε τις σφίγγες αλλά όχι και τις μύγες, που προτιμούσαν το ψάρι του Χρήστου
Οι προσπάθειες να διώξουμε τις μύγες, είχε σαν αποτέλεσμα να εξαγριώνουμε τις σφίγγες και ούτω κάθε εξής, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να φαμε
Έξαλλος παω στους σερβιτόρους και διαμαρτύρομαι για την απαράδεκτη κατάσταση, λέγοντας μάλιστα, να έρθουν έξω, να φανε αυτούς οι σφίγγες και εμείς το φαγητό μας
Αντί αυτού, προσφέρθηκαν να μας μετακομίσουν στον κλειστό χώρο όπου και ανακαλύψαμε ότι το φαινόμενο είναι μόνιμο και όλα τα μέτρα αποφυγής αναπολεσματικα
ας μας κέρασαν το φρούτο, εγώ διέκρινα δόλο, στο να μην μας πουν από την αρχή να κάτσουμε μέσα, με τον φόβο ότι ,μπορεί να μην μας άρεσε η ιδέα και να πηγαίναμε αλλού
όμως το τοπίο ήταν πανέμορφο και δεν είδαμε παρά μόνο μια εικόνα της
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Ξαφνικά χωρίς να το έχουμε συνειδητοποιήσει, βρισκόμαστε στην εθνική, λίγο πριν το αρχικό μέρος συνάντησης- στην ευθεία του Αθανάσιου Διάκου- καφές, βενζίνη, καθάρισμα κράνους, ειδοποίηση στους δικούς μας να μην μας περιμένουν, τσίμπημα από κουνούπια (που μου κάνανε κάτι πέταλες να ) και στον δρόμο ξανά, να κινούμαστε στο όριο του ορίου ταχύτητας
Και ενώ όλα είναι ήσυχα και ωραία, την ώρα που Χρήστος προσπερνούσε ένα φορτηγό δυο φλασιες(στον χρηστο) έρχονται να διαταράξουν το σκοτάδι της νύχτας (ελπίζω να μην είχε φιλμ η κάμερα και να μην είχε άλλη με υπέρυθρο και δει ο πατέρας μου, τον γιο του να κάνει έντο στην εθνική )
Στα καμένα Βούρλα, μπαίνω εγώ μπροστά κατόπιν παρότρυνσης του Χρήστου (η επιλογή της τοποθεσίας είναι εντελώς τυχαία, πιστεύω) και αφού αποφύγαμε όλες τις άλλες κάμερες, μπαίνουμε στην εθνική και με 160 με 180 επιστρέφουμε στο Χαϊδάρι, στις 24.00, όπου και άναψε το λαμπάκι ρεζέρβας μετά από 210 χιλιόμετρα και το λαμπάκι του Χρήστου (για μπύρα)
Αν και με περίμεναν κάτι τσιπούρα στο Κιάτο (χωρίς γλυκάνισο ), έκατσα για μια κόλα και μια και μίση ώρα αργότερα, ξεκολλάω..., βενζίνη και επιστροφή στο Κιάτο στις02.30
:a026:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
μιας και τελικά ο crs-k τελείωσε την περιγραφή του δικού τους άθλου, ας συνεχίσω με την δικιά μας αθλοπαιδιά
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ........................
Για την πληροφορηση σας ...
Ειναι multi user το συστημα!
:rotflmao:
![]()
Παντως, οντως, εγω τελειωσα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!![]()
![]()
:a5:Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
![]()
![]()
Εγώ είχα να βάλω και άλλα:a16: (και έχω):a13: αλλά δεν θα Τελείωνα ποτέ
![]()
Επιτέλους ρε Χρήστο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
![]()
![]()
Ένα μήνα μας πηδ@ς με την Οδύσσεια του Διαστήματος 2005 :a028: :a029:
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Απ’την οθόνη έτσι φαίνεται.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αυτό μάλλον ευθεία είναι :a028:![]()
:a1:
Εσύ πότε θα ξεκολλήσεις που μόνο για καφέ στο stork πας τελευταία?![]()
![]()
Από πότε με έκανες αρχηγό βρε Κωνσταντίνε?Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
Ο αρχηγός
Γιαααα πες λεπτομέρειες Νικολάκη:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Επιτέλους ρε Χρήστο.....Ένα μήνα μας πηδ@ς :a028: :a029:
![]()
![]()
![]()
Ται ,ευτυχως που είπες εσύ την αλήθεια κ έτσι γνωρίζουμαι καλύτερα τους φιλους μας. Κανένα ,στην Αρχαία Σικυών σε περίμεναν κ κοψίδια οχι μόνο τσίπουρο(χωρις γλυκάνισο).
πολύ καλή περιγραφή μπράβο!!!!![]()
ΑΝΑΞ Σικυωνίων.......