Γιατί είσαι "άνθρωπος ρε" ... !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αντε και μια τρίτη: Εμεις γιατι να παμε μαζί σου να ριξουμε ξυλο; Τι θα κερδίσουμε;![]()
Όλο και κάτι κέρδιζαν όσοι έκαναν αντίστοιχς δουλειές "νονών" .
Γιατί είσαι "άνθρωπος ρε" ... !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αντε και μια τρίτη: Εμεις γιατι να παμε μαζί σου να ριξουμε ξυλο; Τι θα κερδίσουμε;![]()
Όλο και κάτι κέρδιζαν όσοι έκαναν αντίστοιχς δουλειές "νονών" .
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
[B]Αν και γενικά σε τέτοια θέματα τείνω να είμαι καλοπροαίρετος, κάτι με πειράζει: Ο τύπος έχει αγοράσει και έχει πουλήσει μοτοσυκλέτες στο παρελθόν, οπότε πώς είναι δυνατόν να μη γνωρίζει ότι μέχρι να ξεπληρώσει το μηχανάκι η κυριότητα παρακρατείται; Ή ξέχασε ότι το χρωστάει μέσα σε ένα μήνα; Εκτός αυτού το ότι τα δύο χιλιάρικα εξαφανίστηκαν μου φαίνεται ύποπτο.
ακριβως τις ιδιες αποριες εχω κι εγω+ οτι αφου ο μαγαζατορας τον ξερει κι εχει συνεργαστει τοσες φορες γιατι του εκανε παρακρατηση;.Ειχε τυχει και στην κοπελα μου παντως οταν πηρε μια μηχανη ο μαγαζατορας της ειπε οτι δε θα κανει παρακρατηση κ τελικα ειχε κανει και το ειδαμε οταν ηρθε η ςρα να την πουλησει.Ελπιζω να βγαλεις ακρη παντως.Και εμπιστοσυνη ουτε στον κωλο μας γενικα
opios fovatai peftei kai koimatai!!!!!!!!!!
9 σελίδες δεν άντεξα να τις διαβάσω...
αλλά ρε φίλε....
ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΣΕΚΑΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ????
edit: άκυρο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
[...]edit: άκυρο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πολύ καλή ιδεά φίλε, αυτό ήταν και η πρώτη σκέψη της δικηγόρου μου μόλις της είπα τηλεφωνικά μέσα σε 2 λεπτά το θέμα (δε μπορεί να με αναλάβει για άσχετους λόγους), με συναλλαγματικές που θα υπογράψει ο τύπος προς εμένα. Ετσι η άδεια θα είναι στο όνομά μου, η παρακράτηση βέβαια στο μαγαζί, εγώ θα πληρωνω νέα γραμμάτια προς το μαγαζί και παράλληλα ο τύπος σε μένα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Να σου προτείνω μια λύση λίγο μπακαλέξ? Παίζει και να μπλέξεις βέβαια αλλά ίσως διασφαλίσει την κατάσταση. Αλλά σίγουρα πρέπει να εμπλέξεις και δικηγόρο για να σε συμβουλεύσει αν σε καλύπτει αυτό και να γλιτώσεις τις μηνύσεις (σαν μέσο πίεσης όμως θα τους απειλήσεις σίγουρα με τον δικηγόρο)
Το μαγαζί έχει γραμμάτια απο τον τύπο αξίας όσο το μηχανάκι, εσένα ο τύπος σου χρωστάει 2.000
1ον. Ζητάς να τα δεις για να σιγουρευτείς ότι δεν είναι μούφα επιχείρημα.
2ον. Το μαγαζί εκδίδει νέα γραμμάτια προς εσένα,τα υπογράφεις και σου βγάζει την άδεια στο όνομα σου.
3ον. Εσύ εκδίδεις γραμμάτια προς τον τύπο ίδια αξίας
4ον. Σκίζετε τα αρχικά Μαγαζί-->τυπά
Έτσι εσύ οφείλεις στο μαγαζί την αξία της μηχανής, ο τύπος οφείλει προς εσένα ίδιο ποσό. Παίρνεις εσύ τις δόσεις-γραμμάτια απο τον τύπο και ξεχρεώνεις το μαγαζί με κάθε δόση.
Βέβαια το πιο πιθανό είναι να το πληρώσεις διπλά, αλλά τουλάχιστον θα το έχεις στο όνομα και αν είσαι τυχερός θα προλάβεις να το πουλήσεις σε άλλο θύμα πριν γίνει η μεταβίβαση(ξέρεις, ζήτα το για βόλτα για καμιά εβδομάδα :rotflmao: )
Το μόνο που με προβληματίζει σε αυτή τη λύση είναι οτι δεν έχω τίποτα ως εγγύηση να κρατάω τον τύπο.. ( παρά μόνο τη απειλή της καταφυγής δικαστικά αν δε με πληρώνει?.. )
georgE
http://www.moto.gr/arthra/00034.php
Βασικά ειναι μια απιστευτη συναλλαγη αέρα (kitting) όπου ο ενας θα κυνηγάει τον αλλον....Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Πολύ καλή ιδεά φίλε,[...]
Αμφιβολης νομιμότητας το όλο σκηνικό, μονο με ιδιωτικά συμφωνητικά και αιθέρια εγγυηση
(έχει απολυθεί κοσμος σε τραπεζες που βοηθούσε τετοιες καταστάσεις)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εμένα γιατί μου φαίνεται πως έτσι θα μπλέξεις περισσότερο αντί να ξεμπλέξεις?
Τα γραμμάτια τα έχεις δεί? Γράφουν τον αριθμό πλαισίου?
Πως στο καλό ισχύει η παρακράτηση χωρίς να γράφεται στην άδεια, εφόσων αυτή δεν υπάρχει?
"Qu ils mangent de la brioche"
Θα πάω να τα δώ σήμερα ιδίοις όμμασι, και θα δω πως ταυτοποιείται το μηχανάκι από αυτά (λογικά θα έχουν τον αριθμό πλαισίου)Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Εμένα γιατί μου φαίνεται πως έτσι θα μπλέξεις περισσότερο αντί να ξεμπλέξεις?
Τα γραμμάτια τα έχεις δεί? Γράφουν τον αριθμό πλαισίου?
Πως στο καλό ισχύει η παρακράτηση χωρίς να γράφεται στην άδεια, εφόσων αυτή δεν υπάρχει?
georgE
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Βασικά ειναι μια απιστευτη συναλλαγη αέρα (kitting) όπου ο ενας θα κυνηγάει τον αλλον....
Αμφιβολης νομιμότητας το όλο σκηνικό, μονο με ιδιωτικά συμφωνητικά και αιθέρια εγγυηση
(έχει απολυθεί κοσμος σε τραπεζες που βοηθούσε τετοιες καταστάσεις)
Έχω σκεφτεί και το άλλο, να ζητήσω από τον τύπο να "μεταφέρει" την παρακράτηση σε δικό του μηχανάκι. Πολύ χλωμό να δεχτει - άν γίνεται κι όλας (αλλά και να γίνεται θα πει ότι δε γίνεται για να μήν το κάνει..)
georgE
Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Έχω σκεφτεί και το άλλο, να ζητήσω από τον τύπο να "μεταφέρει" την παρακράτηση σε δικό του μηχανάκι. [...]
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μην σκέφτεσαι κάτι άλλο από αυτό που είπαμε για την νομική και νόμιμη οδό....Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Έχω σκεφτεί και το άλλο....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
όχι έτσι απλά, με το ρόπαλο που είναι από πάνωΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
georgE
Ναι, ναι. Και μετα να σου τραβηξουν καμια μηνυση για προκληση σωματικώνΕ βλαβώνΕ και να πληρώνεις κι άλλα....Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
όχι έτσι απλά, με το ρόπαλο που είναι από πάνω![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
όχι προς θεού, υπερβάλλω, λεκτική πίεση εννοώ (η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει .. που λέει)Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι, ναι. Και μετα να σου τραβηξουν καμια μηνυση για προκληση σωματικώνΕ βλαβώνΕ και να πληρώνεις κι άλλα....
![]()
![]()
georgE