Δεν διαφωνούμε τελικά... απλά εσύ μου λές οτι κάτι πρέπει να κάνουμε.. και δεν διαφωνώ σε αυτό. Το θέμα μου είναι οτι ακόμα και αν γίνει με τον προτεινόμενο βίαιο τρόπο, στην κατάσταση που είμαστε και για τους λόγους που σκέφτονται οι περισσότεροι οτι πρέπει να αντιδράσουν, σε χειρότερα θα γυρίσουμε αν οχι στα ίδια.
ή μήπως νομίζεις οτι οι περισσότεροι λένε να κάνουμε το κράτος μας ικανό; Οι περισσότεροι απο όσο τους ακούω καθημερινά λένε οτι ήμασταν μια χαρά και περνάγαμε καλά, και μας έφεραν τούμπα! Και ναι μεν έχουν δίκιο για το τούμπα, αλλά για το κατά πόσο ήταν καλά πριν και θα είναι μάλιστα και το πρότυπο επαναφοράς... .. το γνωρίζεις πολύ καλά οτι δεν ισχύει!
Οπότε... να κάνω αντίδραση , μαζί σου... αλλά για να γυρίσω στα παλιά; Διότι δεν υπάρχει άλλη αξιόλογη εναλλακτική , που να πηγάζει απο την πλειοψηφία ή έστω απο κάποιον ισχυρότερο!
Και τι.. θα κάτσουμε εδώ όπως είμαστε;... θα πεί κάποιος! ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ... θα ακολουθήσω αυτά που ειπώθηκαν και γράφτηκαν απο τον ggs , συν το οτι όπου μπορώ και σταθώ θα λέω την γνώμη μου για το πως πρέπει να γίνει αυτό, και το τι κάνω με αυτόν τον σκοπό....,ακόμα και αν ξεβολεύει σαν αλήθεια πολλούς! Έτσι θα αλλάξουν σίγουρα τα πράγματα, ειδικά αν το κάνουν οι περισσότεροι.
Είναι ο ειρηνικός τρόπος... θα πάρει πολύ καιρό... εμείς δεν θα το δούμε ποτέ ίσως, αλλά θα είμαστε τουλάχιστον ήσυχοι οτι πράττουμε αυτό που θεωρούμε σωστό. Οι ριζικές αλλαγές έρχονται μακροπρόθεσμα και εμφυτευμένες ώς νοοτροπία πλέον. Οχι με πράξεις που δεν έχουν μέλλον. Γνώμη μου... και έχω αποφασίσει να κινηθώ με αυτόν τον τρόπο εφεξής!