αυτο που προσπαθει ο ανθρωπος να καταπολεμησει γινεται πιο μεγαλο
η αρνητικοτητα φερνει αρνηση στο τετραγωνο
παρτε παραδειγμα την μαχη στην βια στα γηπεδα την μαχη κατα των ναρκωτικων την μαχη εναντια στην πεινα την μαχη εναντια στις κατσαριδες την μαχη εναντια στο θερμοκηπιο την μαχη εναντια .....στους ξενους γενικα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ
ΟΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ( ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ) ΤΟΤΕ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ...ακομα και οταν οδηγας την μοτο σου)
ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ και ΔΟΥΛΕΙΑΣ μου
οποτε ήρθα σε επαφη με ξενους ΟΦΕΛΗΘΗΚΑ γιατι ειχα παντα ανοικτη την καρδια μου στους ανθρώπους αυτους
λιγα απο τα αμετρητα καλα που ηρθαν στην ζωή μου γιατι ήμουν ανοικτος στους ξενους
στην ΠΑΡΟ στις αλυκες οταν μπηκα στο βουρκο με το enduro μου δυο αλβανοι και οχι ελληνες με βοηθησαν να ξελασπωσω και οχι οι ελληνες της ξαπλωστρας
εμαθα ινδικη κουζινα απο μια υπηρετρια γειτονα και πια γλυκαινω το δειπνο μου με chicken curry
ακουσα μαγικη μουσικη απο το τουμπερλεκι και τα τραγουδια μιας αζερας στα πατησια
τα χειλη μου γλυκαθηκαν απο γεωργιανο κρασι καπου στην ομονεια
ενας πακιστανος ορειβατης με ταξιδεψε με τις ιστοριες του και τα παραμυθια του στα ιμαλαια
ενας αιγυπτιος ψαρας στον οροπο με εμαθε να ψαρευω με κρυφο δωλωμα
μια καλονη ρωσιδα ερωτευτηκα και εχω ενα υπεροχο γιο και μια γλυκια οικογενεια με αμετρητες εμπειριες και ταξιδια στην απεραντη ρωσια απο την καρελια μεχρι το βλαδιβοστοκ
εχετε χρονο για να πολεματε τους ξενους ? αγαπηστε τους και θα γινεται πλουσιοι . ανοιξτε την καρδια σας σε ολους
μια θετικη σκεψη και σταση ζωης ειναι 100 φορες πιο δυνατη απο μια αρνητκη σκεψη
μια θετικη σκεψη προερχεται παντα απο το ΘΕΟ μια αρνητικη απο το ΔΙΑΒΟΛΟ
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΑΘΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΑΘΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
και η ζωη ειναι κατι προσωπικο και δεν εχεις δικαιωμα να την κουρελιαζεις με ΜΑΧΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ..... τοτςε η ζωη σου περασε μπροστα απο τα ματια σου σε χρονο ντε τε και οχι σε 100+ χρονια
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Υ.Γ
μυνημα προς την αδελφη μου:
"......ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΗ μπακουρη μαρια βαλε μυαλο και παψε να μου σπας τα αρχιδια με τις κολοσαβουρες φιλες σου καθε μερα να σας βρω κανα αντρα φιλο απο την αντροπαρεα μου...
μαθε απο την μανα μας να κανεις πρωτα κανα πιατο φαι, χασε 20 κιλα και μην χαλας τα 600 σου καθε σαββατο στο ζαρα και την βισση...."
και τελος μην κλαψομουνιαζεις στο μπαμπα οτι οι αλλοδαπες σας τρωνε τους αντρες - ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΛΕΣ!!!
ΥΠΟΓΡΑΦΩ εκ μερους του
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΩΝ ΜΕ ΘΕΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΜΙΡ
το ελληνικο ανδρικο σπερμα αποκτα σιγα σιγα το τελειο μιγμα το πανακριβο καυκασιο γονιδιο της βορειο ανατολικης ριζας
τα εγγονια μας θα γινουν κουκλοι - κουκλες!!!
ΟVER