Πφφφ....Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
1) Θα είναι πολύ δύσκολο σε βαθμό που λένε οι Γκουτζαίοι "και όποιος το βγάλει". 1600-1800 σφιχτά χλμ κυρίως ορεινά.![]()
Πφφφ....Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
1) Θα είναι πολύ δύσκολο σε βαθμό που λένε οι Γκουτζαίοι "και όποιος το βγάλει". 1600-1800 σφιχτά χλμ κυρίως ορεινά.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Νέος Alx μας βγήκες εσύΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πφφφ....![]()
Η μήπως.................... απλά καπνίζεις
Και ας μήν ξεχνάμε ότι ο σκοπός τους είναι όσοι συμμετέχουν να περάσουν καλά, τώρα το πόσο όριο βάζει ο καθένας στον εαυτό του είναι άλλο θέμα. Πολλοί ακόμα και τα 400 χλμ την ημέρα φαίνονται βουνό, άλλοι που ακόμα και τα 1000χλμ την ημέρα σε ορεινό δίκτυο τα τρώνε για πρωινό και άλλοι που μετά τον τερματισμό κάνουν στο καπάκι και άλλα 500χλμ για να γυρίσουν σπίτι τους.
![]()
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
αντεεεεεεεεεεεε
που ειναι η επισημη ανακοινωση???????????
εχουμε κ το γ@μωbudget φετος να μας στριμωχνει...![]()
![]()
![]()
θελω δρομοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
στριβω, αρα υπαρχω..
...εάν επαληθευτούν οι φήμες ότι θα είναι τόσο δύσκολο, θέλω να σε δω πως θα τα πας...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πφφφ....![]()
... αν βρέχει κιόλας:rotflmao:
Πάντως την διαδρομή την χαράζει ένα από τα πλέον σιδερόκωλα μέλη της λέσχης. Ζήτησε να το κάνει αυτός ώστε να φτιάξει μια διαδρομή στα μέτρα του. Και μιας και τον εμπιστεύομαι απόλυτα στο τι θα χαράξει επί χάρτου, σας λέω ότι το πιο χρήσιμο αξεσουάρ για το φετινό 3ωρο, θα είναι το τσίγκινο σωβρακάκι με επένδυση αλκαντάρα![]()
Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς αλλά....ΠΩΣ την οδηγείς!
Να στα πω εγώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
αντεεεεεεεεεεεε
που ειναι η επισημη ανακοινωση???????????
εχουμε κ το γ@μωbudget φετος να μας στριμωχνει...![]()
![]()
![]()
θελω δρομοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Βάλε το 150άρι στην μπάντα για συμμετοχή.
Υπολόγισε και 200? σε καύσιμα = 350? σύνολο.
Οπότε, αφού θα την έχεις πληρώσει την συμμετοχή, για το ταξίδι βάλε στη τσέπη τα 2 καταστάρικα της βενζίνης αλλά κι ένα κατοστάρικο ακόμα για παν ενδεχόμενο και ξεκίνα.
Η λογική λέει ότι σε νορμάλ καταστάσεις θα κοστίσει συνολικά (μαζί με την συμμετοχή) κάτω από 400?
Πες τους ρε Καπετάνιο ότι δεν μασάμε από χιλιόμετρο, έναν μπούστη μπροστάρη να βρω να μη χάνομαι και 1000 ημερήσια τα έχω για χαβαλέ. Ανοιγόμενο κράνος έχω για φουμάρισμα, παγουράκια με νερό θα έχω μαζί μου, σέλα πολυθρόνα έχει η χοντρή, μόνο για κατούρημα θα σταματάω.
Πάντως ψήνομαι άσχημα
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Άμα βρέχει μεσιέ, πρέπει να είσαι πολύ rainman για να βγάλεις το χιλιόμετροΆκου με που σου λέω!
Έχω κάνει ένα από τα πιο δύσκολα 36ωρα με άσχημες καιρικές συνθήκες από ένα σημείο και μετά (ειδικά στα τελευταία 100χιλ. Νύχτα, σε δρόμους που γλιστρούσαν απίστευτα, κάργα βροχή, κίνηση από απέναντι με φώτα που σε στράβωναν και θερμοκρασία 4°C) Όλα αυτά ενώ ήδη οδηγούσες 14 ώρες και είχες φάει το κρύο της αρκούδας στο Καρπενήσι, είχες φάει χαλάζι και βροχή τουλούμι. Οι πρώτοι έφτασαν στις 9μμ περίπου και εμείς στις 10:30μμ (με ένα pegaso 650 τότε) Οι τελευταίοι που το πάλεψαν ερχόντουσαν μέχρι τις 3πμ![]()
Από τα 150 μηχανάκια που ξεκίνησαν, μόλις τα 90 έφτασαν στη διανυκτέρευση!![]()
Οι υπόλοιποι εγκατέλειψαν και κοιμήθηκαν σε ξενοδοχεία άλλης πόλης 200χιλ πριν τον τερματισμό της πρώτης ημέρας!
Δεν λέω ότι δεν είσαι χιλιομετροφάγος (δεν σε ξέρω άλλωστε) αλλά όταν μιλάμε για δύσκολες καιρικές συνθήκες, έρχονται τα πάνω κάτω. Ακόμα κι οι χιλιομετροφάγοι τα βρίσκουν πολύ σκούρα! Αυτό έπαθα κι εγώ τότε. Βέβαια ήταν και το πρώτο μου 36ωρο.
Ήταν όμως επιτυχημένο! Αν πω μόνο πως οι βαθμοί ποινής μου ήταν γύρω στους 200 και των περισσότερων (ακόμα και παλιών 36ωρητών) ήταν από 400-500 και πάνω... καταλαβαίνετε!![]()
Καβαλάω από 16, είμαι 42 και στα 19 μου πήγα χειμώνα (Χριστούγεννα) Αυστρία οδικώς. Έμεινα στην γκόμενα 17 μέρες κι επέστρεψα πάλι οδικώς. Και όλ' αυτά με το υπέροχο Suzuki DR 250 και τον εξοπλισμό της εποχής δλδ τπτ από τα σημερινά καλούδια που φοράμε και βράζουμε πάνω στη μηχανή. Επίσης ούτε γουόκμαν δεν είχα μαζί μου, ήταν απίστευτη η αίσθηση της μοναξιάς. Τραγούδησα όλο το ρεπερτόριό μου δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές για να μου κάνω παρέα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
Άμα βρέχει μεσιέ, πρέπει να είσαι πολύ rainman για να βγάλεις το χιλιόμετροΆκου με που σου λέω!
Έχω κάνει ένα από τα πιο δύσκολα 36ωρα με άσχημες καιρικές συνθήκες από ένα σημείο και μετά (ειδικά στα τελευταία 100χιλ. Νύχτα, σε δρόμους που γλιστρούσαν απίστευτα, κάργα βροχή, κίνηση από απέναντι με φώτα που σε στράβωναν και θερμοκρασία 4°C) Όλα αυτά ενώ ήδη οδηγούσες 14 ώρες και είχες φάει το κρύο της αρκούδας στο Καρπενήσι, είχες φάει χαλάζι και βροχή τουλούμι. Οι πρώτοι έφτασαν στις 9μμ περίπου και εμείς στις 10:30μμ (με ένα pegaso 650 τότε) Οι τελευταίοι που το πάλεψαν ερχόντουσαν μέχρι τις 3πμ![]()
Από τα 150 μηχανάκια που ξεκίνησαν, μόλις τα 90 έφτασαν στη διανυκτέρευση!![]()
Οι υπόλοιποι εγκατέλειψαν και κοιμήθηκαν σε ξενοδοχεία άλλης πόλης 200χιλ πριν τον τερματισμό της πρώτης ημέρας!
Δεν λέω ότι δεν είσαι χιλιομετροφάγος (δεν σε ξέρω άλλωστε) αλλά όταν μιλάμε για δύσκολες καιρικές συνθήκες, έρχονται τα πάνω κάτω. Ακόμα κι οι χιλιομετροφάγοι τα βρίσκουν πολύ σκούρα! Αυτό έπαθα κι εγώ τότε. Βέβαια ήταν και το πρώτο μου 36ωρο.
Ήταν όμως επιτυχημένο! Αν πω μόνο πως οι βαθμοί ποινής μου ήταν γύρω στους 200 και των περισσότερων (ακόμα και παλιών 36ωρητών) ήταν από 400-500 και πάνω... καταλαβαίνετε!![]()
Δεν λέω ότι δεν είναι δύσκολο, αλλά αν τα καταφέρω να έρθω θα εγκαταλείψω μόνο από μηχανική βλάβη ή τούμπα.
![]()
![]()
Αυτός είσαι... μ' αρέσεις!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Καβαλάω από 16, είμαι 42 και στα 19 μου πήγα χειμώνα (Χριστούγεννα) Αυστρία οδικώς. Έμεινα στην γκόμενα 17 μέρες κι επέστρεψα πάλι οδικώς. Και όλ' αυτά με το υπέροχο Suzuki DR 250 και τον εξοπλισμό της εποχής δλδ τπτ από τα σημερινά καλούδια που φοράμε και βράζουμε πάνω στη μηχανή. Επίσης ούτε γουόκμαν δεν είχα μαζί μου, ήταν απίστευτη η αίσθηση της μοναξιάς. Τραγούδησα όλο το ρεπερτόριό μου δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές για να μου κάνω παρέα.
Δεν λέω ότι δεν είναι δύσκολο, αλλά αν τα καταφέρω να έρθω θα εγκαταλείψω μόνο από μηχανική βλάβη ή τούμπα.
![]()
![]()
(καβαλάω από τα 16, είμαι 40)
Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
Αυτός είσαι... μ' αρέσεις!!!
(καβαλάω από τα 16, είμαι 40)
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Καβαλάω από 16, είμαι 42 και στα 19 μου πήγα χειμώνα (Χριστούγεννα) Αυστρία οδικώς. Έμεινα στην γκόμενα 17 μέρες κι επέστρεψα πάλι οδικώς. Και όλ' αυτά με το υπέροχο Suzuki DR 250 και τον εξοπλισμό της εποχής δλδ τπτ από τα σημερινά καλούδια που φοράμε και βράζουμε πάνω στη μηχανή. Επίσης ούτε γουόκμαν δεν είχα μαζί μου, ήταν απίστευτη η αίσθηση της μοναξιάς. Τραγούδησα όλο το ρεπερτόριό μου δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές για να μου κάνω παρέα.
![]()
![]()
![]()
Ατσάτσα
Φέτος λογικά θα είναι Στερεά & Βόρεια Ελλάδα. Την πιθανότητα να μπει εξωτερικό όπως είχε ακουστεί δεν τη βλέπω. Είναι πολλοί οι παράμετροι που πρέπει να συγχρονίσουν και δε βγαίνει εύκολα.
Σιδερόκωλη ολικής θα είναι για γερά νεύρα. Βλέπουν και τον κόσμο να το ζητάει οπότε είμαι σίγουρος ότι θα το παρακάνουν φέτος … θα το ξεφτιλίσουν.
Οκ αυτό το καταλάβαμε «be careful what you wish for, και έτσι»
Πέρσι τα μάθαμε νωρίτερα όλα γιατί ήταν διαφορετικό (πλοία, λιμάνια, νησιά). Φέτος δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο για αυτό δε λέμε πολλά. Οκ, τα καταλαβαίνω όλα αυτά…
αλλά ρε φιλαράκι δώσε μας λίγο τυρί να ξεκινήσουμε τις ονειροπολήσεις. Πες μας κάτι. Πες από πού θα ξεκινήσει ή που θα τελειώσει. Δώσε κάνα hint στο λαό σου που διψάει, άντε λέμε ...
:a1:
Γμστα θα θέλουμε 500 ευρά για μπετζίνες..... και όχι τπτ άλλο, βγαίνουν δύσκολα τα γ@μημέναΑρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Φέτος λογικά θα είναι Στερεά & Βόρεια Ελλάδα. Την πιθανότητα να μπει εξωτερικό όπως είχε ακουστεί δεν τη βλέπω. Είναι πολλοί οι παράμετροι που πρέπει να συγχρονίσουν και δε βγαίνει εύκολα.
Σιδερόκωλη ολικής θα είναι για γερά νεύρα. Βλέπουν και τον κόσμο να το ζητάει οπότε είμαι σίγουρος ότι θα το παρακάνουν φέτος … θα το ξεφτιλίσουν.
Οκ αυτό το καταλάβαμε «be careful what you wish for, και έτσι»
Πέρσι τα μάθαμε νωρίτερα όλα γιατί ήταν διαφορετικό (πλοία, λιμάνια, νησιά). Φέτος δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο για αυτό δε λέμε πολλά. Οκ, τα καταλαβαίνω όλα αυτά…
αλλά ρε φιλαράκι δώσε μας λίγο τυρί να ξεκινήσουμε τις ονειροπολήσεις. Πες μας κάτι. Πες από πού θα ξεκινήσει ή που θα τελειώσει. Δώσε κάνα hint στο λαό σου που διψάει, άντε λέμε ...
:a1:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil
Εγώ την έχω μεγαλύτερη ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..την σελα του γκουτσι, ε?![]()
στριβω, αρα υπαρχω..