ok, μετα το πασχα θα σου στειλω μια λιστα προχειρη με πραγματακια που προσεξα..
Καλη Ανασταση σε ολους!!
![]()
![]()
ok, μετα το πασχα θα σου στειλω μια λιστα προχειρη με πραγματακια που προσεξα..
Καλη Ανασταση σε ολους!!
![]()
![]()
ωραια το πατε![]()
η μαλλον σχεδον ωραια.δεν λες να καταλαβεις οτι αν δεν διωξεις τα λαμογια απο διπλα σου δουλεια δεν θα γινει![]()
ο κρητικος θα σε παρασυρει σε δουλειες χωρις οριο,θα σε απογοητευσει και στο τελος θα σε πεισει να παρει το μηχανακι αυτος για να το τελειωσει.συμμαχος στην προσπαθεια αυτη και το ραμολιμεντο ο doctor που κανει συλλογη απο μοτορια προς ανακατασκευη και λιγουρευεται το δικο σου![]()
καλη ανασταση ρε απατεωνες να ειμαστε ολοι καλα να τα λεμε απο δω και απο κοντα![]()
Kαλη Ανασταση σε ολους
Με υγεια!!!!
![]()
![]()
στο ειχα γραψει και εδω ...
και τωρα θα στο ξαναπω αλλη μια...
οι ανακατασκευες προϋποθετουν πολυ χρημα και πολυ προσωπικη εργασια. και απ'οτι βλεπω απο το δευτερο πας καλα...αλλα πρεπει να συνειδητοποιησεις οτι θα δωσεις αρκετα φραγκα για να γινει αυτο λειτουργικο και ομορφο μηχανακι...
ελπιζω να κρατας καπου τα κοστη των υλικων, των ανταλλακτικων και αργοτερα των εργασιων απο αλλους...(π.χ. αμμοβολες-βαψιματα κ.λ.π.)...
να ξερεις πως οτι λεω, δεν το λεω κακοπροαιρετα. απλα ξερω απο τον εαυτο μου που εφτιαξα το XR και βλεπω και απο τους γνωστους ανακατασκευαστες οτι το χρημα (για να βγει ενα αποτελεσμα ομορφο και σωστο) ειναι απαραιτητο.
να ευχηθω καλη συνεχεια και γρηγορα να βγει στον δρομο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ραμολιμεντο εγω ρε;Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
το ραμολιμεντο ο doctor που κανει συλλογη απο μοτορια προς ανακατασκευη και λιγουρευεται το δικο σου![]()
καλη ανασταση ρε απατεωνες να ειμαστε ολοι καλα να τα λεμε απο δω και απο κοντα![]()
![]()
Καλη Ανασταση σε ολους....![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Κατι ξερει αυτος!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
ωραια το πατε![]()
η μαλλον σχεδον ωραια.δεν λες να καταλαβεις οτι αν δεν διωξεις τα λαμογια απο διπλα σου δουλεια δεν θα γινει![]()
ο κρητικος θα σε παρασυρει σε δουλειες χωρις οριο,θα σε απογοητευσει και στο τελος θα σε πεισει να παρει το μηχανακι αυτος για να το τελειωσει.συμμαχος στην προσπαθεια αυτη και το ραμολιμεντο ο doctor που κανει συλλογη απο μοτορια προς ανακατασκευη και λιγουρευεται το δικο σου![]()
:a13: :a13:
Γουελκαμ το δε κλαμπ !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Ραμολιμεντο εγω ρε;![]()
Καλη Ανασταση σε ολους....![]()
:rotflmao:
![]()
Δεν εχει αδικο ...εγω το μεσημερι σε ειχα πισω μου (ησουν με την Λενα)σου αναβοσβυνα αλαρμ επαιζα κορνα ,και τελικα περασες διπλα μου και δεν πηρες χαμπαρι μονο που δεν σε πατησα...![]()
![]()
![]()
Χριστος Ανεστη Χρονια πολλα !!!
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Εγω κατι αγροτικα 4χ4 θυμαμαι στο δρομο που πηγαιναν σαν σαυρες...Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Κατι ξερει αυτος!!!
:a13: :a13:
Γουελκαμ το δε κλαμπ !!:rotflmao:
![]()
Δεν εχει αδικο ...εγω το μεσημερι σε ειχα πισω μου (ησουν με την Λενα)σου αναβοσβυνα αλαρμ επαιζα κορνα ,και τελικα περασες διπλα μου και δεν πηρες χαμπαρι μονο που δεν σε πατησα...![]()
![]()
![]()
Χριστος Ανεστη Χρονια πολλα !!!
![]()
![]()
Κυριλε παππουδια με... ΜΕΡΤΣΕΝΤΕΣΕ δεν προσεξα πουθενα.... :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Εγω κατι αγροτικα 4χ4 θυμαμαι στο δρομο που πηγαιναν σαν σαυρες...![]()
Κυριλε παππουδια με... ΜΕΡΤΣΕΝΤΕΣΕ δεν προσεξα πουθενα.... :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Ειναι γιατι ειμουνα με αλλο κουτι (σαμπανιζε) με εναν ελικα μπροστα![]()
![]()
Σου θυμιζει τπτ??
@dkirkos Δημητρη ο Σταυρος θα κανει αρκετη εργασια μονος του + αμμοβολη και βαψιματα οποτε το κοστος θα περιοριστει στην αγορα ανταλλακτικων και υλικων.
Τωρα αν αυτα τα ανταλλακτικα στοιχισουν σαν να παρει ενα αλλο σε καλυτερη κατασταση ,δεν το ξερω...
Βεβαια και παλι θα εχει την ικανοποιηση της ανακατασκευης που εκανε .
Καλα να περασετε
Χριστος ανεστη...
Παω για το αρνι.....![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
ενας μικρος υπολογισμος..Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
@dkirkos Δημητρη ο Σταυρος θα κανει αρκετη εργασια μονος του + αμμοβολη και βαψιματα οποτε το κοστος θα περιοριστει στην αγορα ανταλλακτικων και υλικων.
Τωρα αν αυτα τα ανταλλακτικα στοιχισουν σαν να παρει ενα αλλο σε καλυτερη κατασταση ,δεν το ξερω...
ας υποθεσουμε οτι το μοτερακι ειναι τζιτζι και το καρμπ αψογο, για να βγει στον δρομο θελει τα ακρος απαραιτιτα (πολυ χοντρικα υπολογισμενα)
1 σετ λαστιχα 150.-
1 σετ αλυσογραναζα 100.-
πλαστικοποιηση ντεποζιτο 80.-
μπουκαλες μεταχειρισμενες 100,- ( τα καλαμια ειναι ψωριασμενα απο οτι ειδα στην φωτο)
ντιζες γκαζιου 20.-
σελα ντισιμο 40,-
πολυ πολυ χοντρικα ειναι κανα 500.- και αν 8ελει ρουλεμαν τροχων-λαιμου ή και πισω αμορτισερ γ@μισε τα, και εχει ολη την δουλεια με τριψιματα και βαψιματα και νικελωματα.. με 500.- βρισκεις ετοιμη βαση που λειτουργει και μαλιστα 600αρι! Απλα λεω οτι μια επενδυση στην αρχη για καλυτερη βαση τελικα η ανακατασκευη μπορει να βγει πιο φτηνη (απο την στιγμη που δεν υπαρχει κανενα συναισθηματικο δεσιμο με το μοτο ..) . Απλα σκεψεις κανω, γιατι εχω περασει αρκετες ανακατασκευες ( σε μηχανες και αυτοκινητα), μου στοιχησε κατιτις παραπανω αλλα εβαλα μυαλο![]()
![]()
![]()
οπως και να εχει, καλη συνεχεια!
το θεμα ειναι να ξεκαθαρισεις απο την αρχη τι θελεις να κανεις,ανακατασκευη η μαζεμα?
αν μιλαμε για μαζεμα τοτε καθε προσπαθεια μειωσης κοστους και υποχωρησεις στο τελικο αποτελεσμα ειναι αποδεκτες.
αν μιλαμε για ανακατασκευη ομως,τετοιες υπαναχωρησεις δεν ειναι αποδεκτες και φυσικα το κοστος ανεβαινει κατακορυφα.για παραδειγμα η ανακατασκευη του glx χωρις να πληρωσω μηχανικα και φανοποιια ξεπερασε τα 2000€.αξιζε?αν ρωτησεις καποιον τεχνοκρατη θα σου πει φυσικα οχι,αν ρωτησεις εμενα...............τοτε μαλλον βρισκεσαι σε λαθος ενοτητα του forum....
σκληρα λογια...ναι σκληρα αλλα ετσι ειναι η ζωη,οι ανακατασκευες ειναι το αποτελεσμα ενος αδιαρηκτου τριπτυχου-μερακι-χρονος-χρημα,τιποτα απο ολα αυτα αν λειπει δεν φτανουμε στο επιθυμητο αποτελεσμα.στο κατω κατω ποιος μας περιοριζει μια ανακατασκευη να γινει σε χρονο dt?μαζευεις σιγα σιγα χρημα και προχωρας σωστα.αλλωστε πιστεψε με οταν τελειωσει την αρχικη χαρα θα διαδεχτει λυπη.
εχεις μολυνθει φιλε μου με το μικροβιο του restoration και δεν υπαρχει γιατρια![]()
δωσε πονο στο λαο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dkirkos
αλλα... δεν θελω να σε απογοητευσω.. αυτο για περπατησει θελει πολυ πολυ πολυ δουλεια , και 8α σου φαει αρκετα χρηματα.. πριν χωσεις χρημα σε αυτο το προτζεκτ, παρε καλυτερα ενα αλλο που κυκλοφορει και καντο ανακατασκευη,και να εχεις αυτο σαν εφεδρικο, θα σου βγει πιο φτηνα..
![]()
![]()
Μητσος
+600 μπιέλες....
Εχω την εντύπωση οτι θα βλαστημήσεις την ώρα που το ξεκίνησες. Αν έχεις στο μυαλό σου ανακατασκευή χαμηλού σχετικά κόστους, παράτα το. Το θεωρώ απίθανο να μην χρειαστείς ΠΟΛΛΑ ανταλλακτικά + μήνες προσωπικής δουλειάς.
Παιδιά, θα το πετάξω στη θάλασσα με αυτά που μου λέτε....![]()
![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Eχω ενα μπροστινο που λειπει μονο ο πειρος.Λογικα πρεπει να εχει και τα κλιπ ονς επανω.ΑΛΛΑ ειναι για ενα δισκο 320 mm ο οποιος φυσικα δεν υπαρχει.Αν σου κανει πληρωνεις τα μεταφορικα και ειναι δικο σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Παιδιά, θα το πετάξω στη θάλασσα με αυτά που μου λέτε....![]()
![]()
![]()
![]()
Κανε μια λιστα με οτι χρειαζεσαι και ανεβασε την.Τοσα srx εδω μεσα ολο και κατι θα υπαρχει.Ελατε παιδια να βοηθησουμε το συναδελφο,ειναι κριμα να παει για σκραπ το μηχανακι.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Eχω ενα μπροστινο που λειπει μονο ο πειρος.Λογικα πρεπει να εχει και τα κλιπ ονς επανω.ΑΛΛΑ ειναι για ενα δισκο 320 mm ο οποιος φυσικα δεν υπαρχει.Αν σου κανει πληρωνεις τα μεταφορικα και ειναι δικο σου.
Κανε μια λιστα με οτι χρειαζεσαι και ανεβασε την.Τοσα srx εδω μεσα ολο και κατι θα υπαρχει.Ελατε παιδια να βοηθησουμε το συναδελφο,ειναι κριμα να παει για σκραπ το μηχανακι.
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, πραγματικά με συγκινείς....
Μόλις ολοκληρώσω το ποστάρισμα και βρεθούμε πλέον στο παρών, θα αναρτήσω μια λίστα με αυτά που χρειάζομαι στις αγγελίες. Από εκεί και πέρα βλέπουμε.
Το μηχανάκι έχει όλα του τα κομμάτια και όλα φαίνονται λειτουργικότατα.
Δεν πτοούμαι με τίποτα.
Το γνωρίζω πως δεν θα γίνω ποτέ ανακατασκευαστής της κλάσης του Χρήστου ή του Σπύρου αλλά δεν με πειράζει.
Έχω σκοπό να το καταστήσω εμφανισιακά και λειτουργικά σε μια αξιοπρεπή κατάσταση, να απολαύσω τις καλοκαιρινές ημέρες που έρχονται και από εκεί και πέρα δεν με απασχολεί κάτι άλλο....
Ούτε USD ούτε άλλα ψαλίδια ούτε διπλά δισκέφρενα ούτε 600άρι κινητήρα ούτε τίποτα. Αυτή που ήταν, αυτή θα γίνει. Απλά, είχε τόση σκουριά παντού που ήταν αδύνατον να γίνει χωρίς να λυθεί ολόκληρο...
Υπολογίζω το κόστος κι εγώ γύρω στα 500-600 ευρώ, αν όλα πάνε καλά....
Μην ξεχνάμε πως ο καθένας μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι του απλώνει.....
![]()
![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"