Σελίδα 9 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 291

Θέμα: Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Αξίζει!

Μετά τα χτεσινά, δε νομίζω πως σταματήσαμε καθόλου! Είναι η συνέχεια της προηγούμενης βραδιάς!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από πανας
    νομιζω πως απλα αξιζει να βιωνουμε τα μικρα μυστικα μας αποθυμενα.
    οσο σωστα η λαθος θεωρουνται αυτα.
    αλλωστε ο χαρακτηρας μας καθοριζει την μοιρα μας.
    Δε θα τα έλεγα αποθυμένα. Η λέξη αυτή κρύβει κάτι το λάθος.
    Αυτά είναι τα θέλω μας. Οι ανάγκες μας. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τη μηχανή ακόμα κι αν τον περισσότερο καιρό την έχουμε αραγμένη. Ξέρουμε ότι οποιαδήποτε στιγμή την παίρνουμε και φεύγουμε!
    Επιθυμία!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Δε θα τα έλεγα αποθυμένα. Η λέξη αυτή κρύβει κάτι το λάθος.
    Αυτά είναι τα θέλω μας. Οι ανάγκες μας. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τη μηχανή ακόμα κι αν τον περισσότερο καιρό την έχουμε αραγμένη. Ξέρουμε ότι οποιαδήποτε στιγμή την παίρνουμε και φεύγουμε!
    Επιθυμία!!!!!

τα πραγματικα θελω (αναγκες) μας βιολογικα ως οργανισμοι ειναι
    λιγη τροφη λιγο νερο και ενα σημειο προστασιας απο τα καιρικα φαινομενα.
    μια χαρα μπορεις να ζησεις και χωρις μηχανη
    τα μεγαλυτερα ταξιδια γινονται με αλλα μεσα
    δεν καταλαβαινω το λαθος της λεξης που χρεισημοποιω

γινε λιγο ποιο σαφης.
    επιθυμια

να εισαι καλα αγαπητη μου
    ΑΝΑΞ Σικυωνίων.......

"Τα μισα απο τα βιβλια στα οποια οφειλω τις γνωσεις μου ,κανονικα δεν θα επρεπε να τα ειχα διαβασει"Οσκαρ Ουαιλντ

Ειναι λαθος να κανουμε μονο το σωστο,ειναι σωστο να κανουμε ΚΑΙ το λαθος.

Κοινως,Αξιζει.Αν δεν αξιζε το,ζειν επικινδυνως.Θα ειμασταν ακομα στα σπηλαια και θα ζουσαμε πολυυυυυυυυυυ επικυνδινα.Οσων αφορα τους ατυχους,η ζωη εχει και θυματα.Νομοτελεια
    Φυσικα δεν θα εχω την ιδια αποψη αν εγω ειμαι ο ατηχος ή καποιος δικος μου (χτυπα ξυλο).Νομοτελεια.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

γινε λιγο ποιο σαφης.
    επιθυμια

Τα θέλω δεν είναι μόνο οι βιολογικές ανάγκες. Αυτό που μας κάνει και λεγόμαστε άνθρωποι είναι ότι έχουμε και ψυχικές ανάγκες. Αυτές για τον κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικές ως προς την ένταση με την οποία θέλει να καλύπτει την κάθε μια! Άυτή είναι η αν'αγκη που μας κάνει να ζούμε με μια μηχανή!!!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    exoume pi ksana sto parel8on gia afto to zitima ala olo ke perisoteri kenourioi erxonte me tis idies anazitisis ke prepi na ta ksana leme

prepi na kseroume pote i motosikleta mas ine metaforiko meson ke pote ergalio apolafsis ke pexnidiou

ke afto to ka8orizi panta o topos o xronos ke i psixodia8esi mas
    pote mesa se polis den prepi na ipervenoume oria
    mesa stis poli oloi asfiktioun giati exoume mazefti poli an8ropoi se simio na min xorame
    afto dimiourgi kinisi entasi eknevrismo ke san apotelesma exoun ola afta to na dimiourgoun aprovleptes spasmodikes kinisis stous odigous me skopo na ektonosoun to 8imo tous
    telefteo fenomeno ine na vlepoume odigous aftokiniton na alazoun lorida apotoma ke aproidopioita me poli epikindina apotelesmata gia tous odigous motosikletas den 8elo na to skeftome ala nomizo oti afti i odigi ine ke afti odigi motosikletas pou ipoferoun perisotero mesa se ena aftokinito logo epagkelmatos...

afta lipon ke merika ala dedomena kanoun tin odigisi mesa stis polis epikindini oso argi ke an ine oi aloi giro mas

kat epektasi ine diki mas ef8ini otan den mporoume na sigkratisoume tin entasi pou mas diepi ke 8eoroume oti an aniksoume to gkazi 8a ksefigoume apo tin katapietsiki kinisi
    edo i periptosis atiximatos ine poli megales

gia afto leme oti i motosikleta mesa stin poli ke mesa stin kinisi prepi na ine metaforiko meson
    an xrisimopiois diaforetika tin moto mesa se afta ta dedomena ise epikindinos gia sena ke tous alous ke fisika ili8ios....

se periptosis opos ise men se e8niki odo
    ke den kseris na diavazis tin kinisi to odostroma tin ekseliksi tis porias i 8eoris oti mporis na trexis anamesa se aftokinita me terasties taxitites ke toso megales pou den exi tin dinatotita o an8ropinos nous na se antilif8i ke esi 8eoris oti ta aftokinita den prepi na alazoun poria i oti ine 8ema tixis i afinis se opiodipote alo eksogeni paragonta tin odigisi ektos tis logikis
    tote ise epikindinos gia tous alous ke ton eafto sou ke fisika ili8ios

se kamia periptosi den ftene ta oximata gia afta pou mas simvenoun
    ala o an8ropinos paragontas

se kanena politiko dromo den exoume dikeoma na trexoume me taxitites anepitreptes gia tin an8ropini asfalia poso malon stin elada pou ke i sin8ikes odostromatos ine trisa8lies

episis den simeni oti epidi esis exete oreksi gia megalese telikes oti sas anikoun ke i dromoi i ke oi aloi ine empodio mprosta sas

fantastite oti mpori to aftokinito pou fenomenika sas kovi ton dromo exi gia odigo ena ikogeniarxi pou trexi stous dromous oloi mera gia na 8repsi tin ikogenia tou ke giati i doulia tou ine i moni merimna pou exi stin zoi tou ke san politis exi dikeoma na vriskete ston dromo ke na odigai opos prepi i kseri kalitera gia na petixi ton skopo tou
    ke den vgike gia na sas kopsi ton dromo ke oute prospa8i na kani kati kako se alous odigous genikotera

episis den vgikes ston dromo san enan maniasmeno neo pou trexi i adrenalini apo ta aftia tou gia na prokalesi tin zoi tou epikindina ke na ektono8i opos meriki apo esas

fisika ke iparxi provlima giati i elada 8eori pio sovara 8emata oti tis apoferoun leftoudakia ke politiko ofelos ke xestike gia tis anagkes ton neon gia taxitita ektonosi ke ala tetia
    8eoroun oti kalitera na sas plakosoun oi gonis sas sto ksilo na iremisete para na kanoun kati gia na min stotoneste stous dromous aloi ili8ioi apo eki...

telika iparxi provlima epidi dieonizoume tin ili8iotita?

me ta iparxonta dedomena lipon o ka8e enas apo emas ine aksios tis tixis tou otan nomizi oti to gkazi se mia mixani to exoume gia na trexoume olou8e...

as fai ta moutra tou as skoto8i as tou tixi oti nane den simeni oti oloi imaste ili8ioi

exo xasi ke ego polous filous me mixanes
    an itan ili8ioi?
    den itan se olo to fasma ton prakseon tous
    ala stis periptosis pou den foragan kranos itan ili8ioi
    se periptosis pou den ikseran ti kavalousan itan ili8ioi
    se periptosis pou apsifousan ton kindino i ton prokalousan itan ili8ioi
    se periptosis pou den skeftotan ton sinodigo tous itan ili8ioi
    se genikes grames prepi na kanis kati ili8io gia na kindinepsis

prepi na ise ektos elenxou i na min exis siniditopioisi oti esi mpori na ise o pio sostos tou kosmou o alos omos mpori na min ine

ton empistevese?

an vgi me8ismenos ston dromo?
    an ton tsimpisi melisa ka8os odigai?
    an?
    an?

gia afto den anigoume to gkazi parea me alous
    ala se dromous opou imaste sigouri oti den kindinevoume
    se dromous ef8ia tis tripolis as poume se e8nikes ke kalo odostroma me areei kinisi
    ke fisika se pistes

ola ta ipolipa politika meri anikoun se olous ke ine gemata me aprovlepta simvanta

opios den to katalaveni afto 8a ton 8imomaste me agapi....
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    Σωστότατος.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    :a19:

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Τα θέλω δεν είναι μόνο οι βιολογικές ανάγκες.ΑΛΛΟ ΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ.
    Αυτό που μας κάνει και λεγόμαστε άνθρωποι είναι ότι έχουμε και ψυχικές ανάγκες. Αυτές για τον κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικές ως προς την ένταση με την οποία θέλει να καλύπτει την κάθε μια! ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΤΙΖΩ ΑΠΩΘΥΜΕΝΑ
    Άυτή είναι η αν'αγκη που μας κάνει να ζούμε με μια μηχανή!!!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ

ΑΝΑΞ Σικυωνίων.......

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας

γινε λιγο ποιο σαφης.
    επιθυμια

ε που να καταλάβουν βρε φίλε τι εννοείς αφού όλες τις λέξεις λάθος τις έχεις γράψει
    Μιλάμε ότι άμα συνεχίσεις έτσι θα κηρύξω την ανεξαρτησία της Κορινθίας και θα προτείνω εξοστρακισμό σου στην Αθήνα
    :a029:
    :a13:
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    πολύ σωστός ο afro!!!

Ένας μηχανόβιος οδηγάει πάντα (ή έτσι πρέπει να οδηγεί) με προσοχή. Κανείς δεν τον υπολογίζει και πολλές φορές ούτε καν οι άλλες μηχανές. Υπάρχουν δε πάρα πολλοί άσχετοι στους δρόμους. Όταν όμως ανεβαίνει στη μηχανή, γι' αυτόν η στιγμή αυτή είναι αρκετή. Δεν χρειάζεται να κάνει ένα κάρο μ.....κίες για να νοιώσει καλά. Αυτό έννοώ όταν λέω επιθυμία. Όχι την επιθυμία να πας με χίλια ή να είσαι στη μία ρόδα!Η απόλαυση μιας διαδρομής όσο μικρής ή μεγάλης γίνεται και με προσεκτηκή οδήγηση και το λέει αυτό κάποια που δεν έχει μηχανή εδώ και 4 μήνες. Και μόνο που αγγίζω το γκριπάκι από μηχανή ανατριχιάζω! Αυτή είναι η ανάγκη!!!
    :wacko:

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    [B]Ένας μηχανόβιος οδηγάει πάντα (ή έτσι πρέπει να οδηγεί) με προσοχή.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ

Κανείς δεν τον υπολογίζει και πολλές φορές ούτε καν οι άλλες μηχανές.
    ΣΩΣΤΟ !ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΟΜΩΣ
    Υπάρχουν δε πάρα πολλοί άσχετοι στους δρόμους. Όταν όμως ανεβαίνει στη μηχανή, γι' αυτόν η στιγμή αυτή είναι αρκετή. Δεν χρειάζεται να κάνει ένα κάρο μ.....κίες για να νοιώσει καλά.
    ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ
    Αυτό έννοώ όταν λέω επιθυμία. Όχι την επιθυμία να πας με χίλια ή να είσαι στη μία ρόδα!Η απόλαυση μιας διαδρομής όσο μικρής ή μεγάλης γίνεται και με προσεκτηκή οδήγηση και το λέει αυτό κάποια που δεν έχει μηχανή εδώ και 4 μήνες. Και μόνο που αγγίζω το γκριπάκι από μηχανή ανατριχιάζω! Αυτή είναι η ανάγκη!!!
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΣΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΓΚΡΙΠΑΚΙΑ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ
    ΣΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ
    ΑΝΑΞ Σικυωνίων.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ

ε που να καταλάβουν βρε φίλε τι εννοείς αφού όλες τις λέξεις λάθος τις έχεις γράψει
    Μιλάμε ότι άμα συνεχίσεις έτσι θα κηρύξω την ανεξαρτησία της Κορινθίας και θα προτείνω εξοστρακισμό σου στην Αθήνα
    :a029:
    :a13:
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ
    οχι στην Αθήνα έλεος.... προτείνω Καστελόριζο.

αν και το σωστό είναι να με ανακυρήξετε αναξ
    ΑΝΑΞ Σικυωνίων.......

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από πανας
    [B]
    Ένας μηχανόβιος οδηγάει πάντα (ή έτσι πρέπει να οδηγεί) με προσοχή.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ

Κανείς δεν τον υπολογίζει και πολλές φορές ούτε καν οι άλλες μηχανές.
    ΣΩΣΤΟ !ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΟΜΩΣ
    Υπάρχουν δε πάρα πολλοί άσχετοι στους δρόμους. Όταν όμως ανεβαίνει στη μηχανή, γι' αυτόν η στιγμή αυτή είναι αρκετή. Δεν χρειάζεται να κάνει ένα κάρο μ.....κίες για να νοιώσει καλά.
    ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ
    Αυτό έννοώ όταν λέω επιθυμία. Όχι την επιθυμία να πας με χίλια ή να είσαι στη μία ρόδα!Η απόλαυση μιας διαδρομής όσο μικρής ή μεγάλης γίνεται και με προσεκτηκή οδήγηση και το λέει αυτό κάποια που δεν έχει μηχανή εδώ και 4 μήνες. Και μόνο που αγγίζω το γκριπάκι από μηχανή ανατριχιάζω! Αυτή είναι η ανάγκη!!!
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΣΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΓΚΡΙΠΑΚΙΑ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ
    ΣΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ
    Η έλλειψη της μηχανής με κάνει να καταλαβαίνω τι είναι αυτό που μου λείπει!!!!

Με κάνει να εκτιμώ αυτό που έχασα!!!!!

Σελίδα 9 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2010, 16:37
  2. Για πρώτη μηχανή μια Svουρίτσα...
    από Scandal στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2008, 07:42
  3. Λινκς για μια ζωη
    από gcrook στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 02:42