H πώληση του σπιτιού σου δεν είναι λύση. Τουλάχιστον, για μένα.
Τόσες επιλογές έχεις.
Σκέψου τες, ιεράρχησέ τες, πράξε αναλόγως.
Και για να μην πεταχθεί κανείς, δεν εννοώ απειλές, βρΥσιές, αίματα, σκοτωμούς κλπ.
H πώληση του σπιτιού σου δεν είναι λύση. Τουλάχιστον, για μένα.
Τόσες επιλογές έχεις.
Σκέψου τες, ιεράρχησέ τες, πράξε αναλόγως.
Και για να μην πεταχθεί κανείς, δεν εννοώ απειλές, βρΥσιές, αίματα, σκοτωμούς κλπ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Πατε καλα ρε σεις; Ερμαιο του καθε π@π@ρ@ θα ειμαστε γ@μοτο μου;!!
Οχι, σε καποιες περιπτωσεις (οπως αυτη) επικρατει μια "αναρχια", οπερ σημαινει οτι θα πρεπει να βρεις τον τροπο να συνυπαρξεις με τον συνανθρωπο, η αστυνομια δεν μπορει να σε βοηθησει.
Οπως ακριβως βρισκεις τροπο να ταισεις τα παιδια σου (κανεις δεν σε βοηθαει σ αυτο), ετσι βαλε το μυαλο σου ωστε να καταφερεις τον σκοπο σου.
Αν ηταν τοσο μαλακας τελικα ο "απεναντι" θα ειχε πεσει σε ποινικο![]()
Αφου δεν κανει κατι "παρανομο" ολα οκ
ΥΓ. με εναν "ξεροκεφαλο" δεν γινεται νταβαντουρι, χρειαζονται δυο.
![]()
Μια χαρα το σκεφτηκες φιλε.
Ειμαι και εγω σε ιδια φαση χρονια τωρα.
Ακρη δεν βρισκεις με κανενα "θεσμο" και "νομο" γιατι πολυ απλα δεν "αξίζει" να ακολουθήσεις καμια απο τις επιλογές που εχεις.
Και εγω στην πωληση εχω καταληξει και οταν το προτεινω στους γονεις μου με κοιτανε λες και ειμαι τρελος.
Με τετοιου γειτονες δεν βγαζεις ακρη και ειναι λαθος, πιστευω να ασχολεισαι ή να χαλας την ζαχαρενια σου.
Για να καταλαβεις απο τα 16 διαμερισματα που ειμαστε γυρω του οι 7 εχουν ηδη φυγει και μιλαμε για σπιτια δικα τους και οχι που ενοικίαζαν.
Επελεξε την λυση που θα σου δωσει την ηρεμια σου και οχι και αλλα προβληματα.
Δλδ τις επιλογες "τυπου" χτυπατον ή βαλε να του σπασουν τα μουτρα προσπερασετες χωρις δευτερη σκεψη.
![]()
Αν ξαναπεράσει και έχεις μπαλκόνι στο δρόμο,έχε πρόχειρη καμια γλάστρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
καλη φαση ..αλλα δεν ξερω ποιος ειναι !! :rotflmao:![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Κάντου κάτι χειρότερο: Μιας και το αποφάσισες πούλα το σπίτι σε τσιγγάνους....και είναι γνωστό πως δε θα βγάλει άκρη μαζί τους ποτέ των πιοτών και ζαμαί των ζαμπόν!![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
ναι..για να του γκρεμισουν το σπιτι και να μην παρει τα νοικια ποτέ..Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
Κάντου κάτι χειρότερο: Μιας και το αποφάσισες πούλα το σπίτι σε τσιγγάνους....και είναι γνωστό πως δε θα βγάλει άκρη μαζί τους ποτέ των πιοτών και ζαμαί των ζαμπόν!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
ναι..για να του γκρεμισουν το σπιτι και να μην παρει τα νοικια ποτέ..
πουλα ειπε ρε Φωτακο...οχι νοικιασε...![]()
να πω και εγω την παπαρια μου:
καντου ψυχολογικο πολεμο.
αυτο μπορει να γινει με διαφορους τροπους, αλλα πρεπει να ξερεις το "αντικειμενο του φθονου" για να ειναι πιο αποτελεσματικοι...
αυτο που μου ερχεται προχειρα στο μυαλο ειναι δυναμιτακια στην αυλη του την ωρα που παιζει ή κατα την διαρκεια της νυχτας 3-4 τα χαραματα...
μετα μπορεις να του χτυπας τα πατζουρια και την πορτα με σφαιριδια που θα εκτοξευεις με σφεντονα, επισης πρωτες πρωϊνες ωρες...
αμπουλες βρωμας και χαρτουσακουλα μουλιασμενη με σκατα ειναι καλες λυσεις και εχουν πλακα...
πολυ σημαντικα:
1) αν αρχισει να κανει τσαμπουκαδες και να το εννοει, πραττεις το ιδιο με "φιλαρακια" (οχι δεν εννοω μαφιοζους). απλα οι φιλοι σου που θα στριμωξουν τον γιο του σε καμια γωνια και να του ριξουν 2-3 ψιλες.
2) αν παιξει ακομα πιο δυνατα, δλδ με φωτιες και τετοια, απλα καψτον ζωντανο με μολωτοφ. πλεον εισαι ή εσυ ή αυτος.
3) να θυμασαι παντα οτι σε εναν πολεμο επιβιωνει, οχι απαραιτητα ο πιο δυνατος, αλλα αυτος που εχει τις περισσοτερες αντοχες. οπερ μεθερμηνευομενο, παρε αδεια απο την δουλεια, στειλε την γυναικα και τα παιδια στην μανα της και (οταν αγριεψουν τα πραγματα) καλεσε τα φιλαρακια σου για συγκατοικηση.
τωρα θα μου πεις ολα αυτα για καποιον που απλα παιζει μπουζουκι? και θα σου απαντησω οτι γενικα ουτε εγω ειμαι της φασης "τα γ@μαμε ολα, ζητω ο ΡΑΜΠΟ", αλλα οταν εχεις να κανεις με τετοιες καταστασεις και δεν το ανεχεται η πετσα σου, το τραβας οσο παει γιατι γινεται προσωπικο.
αν δεν θες να κανεις τιποτα απο αυτα, πες περιοχη, τετραγωνικα, οροφο και τιμη πωλησης.
![]()
![]()
![]()
κανε μια συγκεντρωση του μοτο.γρ κυριακη βραδυ σπιτι σου![]()
+++++++1000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
Και γιά φαντάσου σκηνικό:
Αυτός το μπουζούκι του κι' απέναντι οι γύφτοι, να παίζουν
με κλαρίνα και τουμπερλέκια το ''μελαχρινάκι'' γιά παράδειγμα....
Γ Ο Υ Σ Τ Α Ρ Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ : οι γύφτοι πληρώνουν τα σπίτια πάντα μετρητά!!!!)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Α καλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
να πω και εγω την παπαρια μου:
καντου ψυχολογικο πολεμο.
αυτο μπορει να γινει με διαφορους τροπους, αλλα πρεπει να ξερεις το "αντικειμενο του φθονου" για να ειναι πιο αποτελεσματικοι...
αυτο που μου ερχεται προχειρα στο μυαλο ειναι δυναμιτακια στην αυλη του την ωρα που παιζει ή κατα την διαρκεια της νυχτας 3-4 τα χαραματα...
μετα μπορεις να του χτυπας τα πατζουρια και την πορτα με σφαιριδια που θα εκτοξευεις με σφεντονα, επισης πρωτες πρωϊνες ωρες...
αμπουλες βρωμας και χαρτουσακουλα μουλιασμενη με σκατα ειναι καλες λυσεις και εχουν πλακα...
πολυ σημαντικα:
1) αν αρχισει να κανει τσαμπουκαδες και να το εννοει, πραττεις το ιδιο με "φιλαρακια" (οχι δεν εννοω μαφιοζους). απλα οι φιλοι σου που θα στριμωξουν τον γιο του σε καμια γωνια και να του ριξουν 2-3 ψιλες.
2) αν παιξει ακομα πιο δυνατα, δλδ με φωτιες και τετοια, απλα καψτον ζωντανο με μολωτοφ. πλεον εισαι ή εσυ ή αυτος.
3) να θυμασαι παντα οτι σε εναν πολεμο επιβιωνει, οχι απαραιτητα ο πιο δυνατος, αλλα αυτος που εχει τις περισσοτερες αντοχες. οπερ μεθερμηνευομενο, παρε αδεια απο την δουλεια, στειλε την γυναικα και τα παιδια στην μανα της και (οταν αγριεψουν τα πραγματα) καλεσε τα φιλαρακια σου για συγκατοικηση.
τωρα θα μου πεις ολα αυτα για καποιον που απλα παιζει μπουζουκι? και θα σου απαντησω οτι γενικα ουτε εγω ειμαι της φασης "τα γ@μαμε ολα, ζητω ο ΡΑΜΠΟ", αλλα οταν εχεις να κανεις με τετοιες καταστασεις και δεν το ανεχεται η πετσα σου, το τραβας οσο παει γιατι γινεται προσωπικο.
αν δεν θες να κανεις τιποτα απο αυτα, πες περιοχη, τετραγωνικα, οροφο και τιμη πωλησης.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια λες
Αυτοί που του προτείνετε λύσεις αυτοδικίας γιατί δεν προσφέρεστε να τον βοηθήσετε εσείς οι ίδιοι και να πάτε να κάνετε πράξη αυτά που λέτε; Θα σας πω εγώ γιατί. Γιατί είναι διαφορετικό να δίνεις συμβουλές στον άλλο, οι οποίες αν είναι (που είναι) ανεφάρμοστες, δε θα έχεις κανένα προσωπικό κόστος σε περίπτωση που αποδειχτούν μοιραίες και διαφορετικό να ζεις μια κατάσταση, στην οποία ξέρεις ότι το παραμικρό λάθος μπορεί να σου κοστίσει πάρα πολύ ακριβά!
Μακάρι να μπορέσεις να το πουλήσεις φίλε και να μη χρειαστεί να το σκοτώσεις.
+++++++1000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
Και γιά φαντάσου σκηνικό:
Αυτός το μπουζούκι του κι' απέναντι οι γύφτοι, να παίζουν
με κλαρίνα και τουμπερλέκια το ''μελαχρινάκι'' γιά παράδειγμα....
Γ Ο Υ Σ Τ Α Ρ Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ : οι γύφτοι πληρώνουν τα σπίτια πάντα μετρητά!!!!)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Η αυτογνωσία είναι καλό πραγμαΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
να πω και εγω την παπαρια μου:[...]![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
Έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια λες
Αυτοί που του προτείνετε λύσεις αυτοδικίας γιατί δεν προσφέρεστε να τον βοηθήσετε εσείς οι ίδιοι .....
+![]()
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...