Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
suzuki 1250 bandit
Displacement:1255 cc
Engine Type:InLine Four
Power:96,55Hp@7600
Torque:10,3kg@6400
Dry Weight:239
![]()
Eεεεεε .......... κάπως καλύτερα εδώ .![]()
suzuki 1250 bandit
![]()
Eεεεεε .......... κάπως καλύτερα εδώ .![]()
re paidia mi treleneste me ta noymera de lene tin pragmatikotita kai de milame gia fanaria i strofiliki milame gia mazema sta polla poy rolo paizei i aerodinamiki kati poy to adv den exei.....
diladi ti paei na pei epeidi to pianei ena 600 4k oti einai malakia mixanaki???????
έτσι εξηγείται το γεγονός ότι ο οποίος το πιάσει στα χέρια του δε θέλει να κατεβεί...είναι από την απογοήτευση...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
bigoula afta isxioyn gia to diko soy poy einai super enduro kai i diafora einai para poli megali me to adv...
![]()
an odigiseis adv 8a apogoitefteis....to adv me 1i de fernei kapaki me tipota prepei na kaneis poli megali malakia gia na ginei afto.....
Σοβαρευτείτε ρεεεε...
έτσι εξηγείται το γεγονός ότι ο οποίος το πιάσει στα χέρια του δε θέλει να κατεβεί...είναι από την απογοήτευση...
Σοβαρευτείτε ρεεεε...
re allstar mi kolas soy 8iksame tin katem eipame to mixanaki gamaei alla den exei sxesi oyte me to super enduro oyte me to smr to 950/990 exoyn para poli megales diafores alla episis dn exei kamia sxesi oyte me to sd ama amfibaleis pigene kanto mia bolta na to diapistoseis kai monos soy....
panta gia gazi milame.......ama itan o logos na mi katebeis apo mia mixani to gazi de 8a kikloforoyse kanena dikilidro sto dromo oloi busa 8a xane poy ta dinoyn kai tsaba.......
Αντε ρε Allstar! Πες την άποψη σου σήμερα τα οδήγησες και τα δύο στην Επίδαυρο!
Το προτιμώ σε μαύρο... το allstar ...![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
re allstar mi kolas soy 8iksame tin katem eipame to mixanaki gamaei alla den exei sxesi oyte me to super enduro oyte me to smr to 950/990 exoyn para poli megales diafores alla episis dn exei kamia sxesi oyte me to sd ama amfibaleis pigene kanto mia bolta na to diapistoseis kai monos soy....
panta gia gazi milame.......ama itan o logos na mi katebeis apo mia mixani to gazi de 8a kikloforoyse kanena dikilidro sto dromo oloi busa 8a xane poy ta dinoyn kai tsaba.......
τα παράταω ...
Δε αντέχω να μου θίγουν την αγαπημένη μου εταιρεία...
![]()
Επιτέλους... πούλα και το ρημάδι να γίνεις άνθρωποςΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
τα παράταω ...
Δε αντέχω να μου θίγουν την αγαπημένη μου εταιρεία...
![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Ασχετο με την κόντρα σας αλλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
suzuki 1250 bandit
![]()
λαθος οι τιμες.![]()
Eιδικα η ροπη ειναι περιπου 11 κιλα στις ! 3.500 !
Μαλλον απο το bikez.com τα εκανες copy&paste ε ?
![]()
μαλάκα κλαίω...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Επιτέλους... πούλα και το ρημάδι να γίνεις άνθρωπος![]()
![]()
![]()
θυμήθηκα μια ατάκα από το Ζήκο που του λέει
"εσυ πριν πάρεις ταυτότητα ανθρώπου που ήσουν;"
Είχα ktm...
![]()
![]()
Νεάντερταλ....ουρακοτάγκε...κερκοπίθηκαΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
μαλάκα κλαίω...
Είχα ktm...
![]()
![]()
ΠΑΛΙΟ - ΟΥΓΚ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
μαλάκα κλαίω...
Είχα ktm...
![]()
![]()
iparxoyn kai xeirotera 8a mporoyses na xes kai ducati![]()
![]()
![]()
Σε τέτοια περίπτωση δεν παίρνεις καν ταυτότητα...ποτέ...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
iparxoyn kai xeirotera 8a mporoyses na xes kai ducati![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Γενικά κάπου μπερδέυτηκα και δεν κατάλαβα ποιο έιναι το θέμα της διαμάχης/διαφωνίας και αν τελικά υπάρχει...
Το adv τρελό γκάζι δεν το λες... τελικές μεγάλες δεν βλέπει, αλλά μέχρι τα 170 ανεβάζει τρελά... το SMT είναι σαφώς δυνατότερο, γρηγορότερο, στριφτερότερο αλλά τρελή διαφορά δεν κάνει...άσε που για να το πάς καλά θέλει χέρια μιας και είναι ποιο απαιτητικό απο το Adv που είναι "παπί". SE950 δεν το έχω πιάσει...
Ο ληστής τώρα είναι άλλο μηχανάκι... με το 650 δεν το συζητώ... μετά τα 190χλμ κάπου θα εμφανιστεί στις ευθίες τις Θήβας και εκεί θα ανεβάσει και λίγο ακόμα... 210 τα έχω δει στο 990 και έιχε και λίγο ακόμα...με το 1250 αλλάζουμε κατηγορία και καταστάσεις σαφέστατα. Αν μας ενδιαφέρουν τελικές και ευθείες σε εθνικές οι ληστές μπορούν λίγο καλύτερα, φανάρι-φανάρι πάλι αλλάζει το σκηνικό.
Πάντως όπως και να έχει είναι λίγο αστείο να μιλάμε για όλα αυτά με αφορμή το γεγονός ότι"κάπου", "κάποτε", "κάποιος" με "κάτι", πέρασε "κάποιον" με "κάτι" άλλο και άρα κάτι σημαίνει όλο αυτό...
Τέλος το 36άωρο συνήθως διαθέτει αρκετά κομμάτια με καλές στροφές και καλή άσφαλτο όπου μπορούν να ξεδιπλωθουν οι δυνατότες μηχανών και οι ικανότητες οδηγών... δεν γίνετε σε δρόμους κατεστραμένους και στενούς, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και αυτά...
![]()
![]()
υ.γ. Νομίζω ότι γενικά συμφωνούμε όλοι με την ουσία του θέματος που θίχτηκε εδώ μέσα αλλά μπορούμε να κάνουμε λίγο πλάκα ακόμα στους "λήσταρχους"... εγώ το κάνω και στον δρόμο...![]()
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Ετσι μουρχεται να παω να παρω ενα βεστρωμα να σας πατησω ολους κουλαδια.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Εμεις μιλάμε να εχεις πάντα επαφη με την ασφαλτο , τουλαχιστον με τον πισω τροχο , εσυ παιζεις εκτος εδρας ετσι.Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ετσι μουρχεται να παω να παρω ενα βεστρωμα να σας πατησω ολους κουλαδια.![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related