Εκ των έσω ναι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κινδυνεύουμε;![]()
![]()
Εκ των έσω ναι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κινδυνεύουμε;![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Tης προέλασης/απόβασης προηγείται συνήθως ανηλεής βομβαρδισμός εξ αποστάσεως και εξ ουρανού.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Που 'στε κομμάντα; Κι εγώ σας έβλεπα αλλά σας λυπόμουν..![]()
Εντάξει είμαστε τώρα; Βγάλαμε άκρη;
Κινδυνεύουμε;![]()
Δεν βλέπω πως, σήμερα, η εθνοφυλακή μπορεί να βοηθήσει...
Εξ' άλλου υπάρχουν και οι "προστάτες" πια...
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Εκ των έσω ναι.....![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Στη Λήμνο όπου και υπηρέτησα το 2001 δεν υπήρχε θέμα... κανονικά στρατός, σε αντίθεση με τα δωδεκάνησα που είχαν όλοι μπλε διακριτικά εθνοφύλακα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ναι η Λήμνος και η Ρόδος για παράδειγμα...και δεν είναι εθνοφυλακή...είναι "βαφτισμένοι" αστυνόμοι.
Και για την ιστορία...μετά τα Ίμια το 96 τα όπλα είναι ελάχιστα, απογράφονται και ελέγχονται τακτικότατα, και αυτοί που επιλέγονται να τα έχουν, έχουν προϋποθέσεις (όπλο που υπηρέτησαν, διαγωγή κατά τη θητεία, ασκήσεις μετά την θητεία, ποινικό μητρώο, οικογενειακή και επαγγελματική κατάσταση και διάφορα άλλα.
Δόθηκαν (όταν δόθηκαν) για να κυνηγάνε οι ΜΑΥδες τους κομμουνιστές στα χωριά , και παρέμειναν και επί ΤΕΑ (μετά το 74) και επί εθνοφυλακής, με την λογική του ότι η Ορεστιάδα είναι πολύ, μα πάρα πολύ μακριά από το Χαλάνδρι......![]()
Προσωπικά δεν άκουσα ποτέ στις ειδήσεις : Πήρε το G3 Που του ενεπιστεύθει η Πατρίς, και δια ασήμαντον αφορμή, γέμισε τον γείτονα του κουμπότρυπες.....
Τώρα .......
Κατά τα άλλα όπως τα είπες...![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Με κίνδυνο σκούπας...Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με "έπιασες"
![]()
Τον θυμάσαι αυτόνανε;
http://en.wikipedia.org/wiki/Remo_Wi...venture_Begins
![]()
Αλλά ο "καλός" ήταν αυτός :
http://en.wikipedia.org/wiki/Shibumi_(novel)
Έρε μανούλα μου...αααααχχχχ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Θέλει ήχο. Μάλλον (ξανά) άσχετο με το thread...
http://www.youtube.com/watch?v=UVKgoas4QQc
![]()
Ψιτ κύριος ...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν το είχα σκεφτεί αυτό.. όταν λες αντιεροπορικά εννοείς Ραϊμένταλ 30ρια ή Πατριοτ; Και θα τα συντηρούσαν στο Άνω Πογώνι οι ντόπιοι;![]()
![]()
![]()
@Κάπτεν : ρε συ Ηλία.. Λες αν κάνω καμιά αίτηση στο ΓΕΑ να με δώκουν κανένα F4 και να την δω ιπτάμενος ΤΕΑτζης;![]()
Το ΠΩΓΩΝΙ γράφετε με δυο Ω και ειναι μια παρα πολύ ευαισθητη περιοχή
αλλά μην το θίξουμε και το αναλύσουμε εδω !!!
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
Ειμαι απο την Ξανθη, εδω και εναμιση χρονο περιπου ειμαι στην εθνοφυλακη, δεν μου εχει ερθει καποια ειδοποιηση για επιστροφη του εξοπλισμου!!! ισα ισα οπως καθε μηνα ετσι και τωρα μου ηρθε το μηνιαιο προγραμα εκπαιδευσης!! Αν και οταν μου ερθει καποια ειδοποιηση, θα ενημερωσω !!
Έλα ρε φίλε επιτέλους. Απάντησέ μας στα εξής:Αρχικά δημιουργήθηκε από thalasinos
Ειμαι απο την Ξανθη, εδω και εναμιση χρονο περιπου ειμαι στην εθνοφυλακη, δεν μου εχει ερθει καποια ειδοποιηση για επιστροφη του εξοπλισμου!!! ισα ισα οπως καθε μηνα ετσι και τωρα μου ηρθε το μηνιαιο προγραμα εκπαιδευσης!! Αν και οταν μου ερθει καποια ειδοποιηση, θα ενημερωσω !!
1. Έχεις σφαίρες στο σπίτι;
2. Το όπλο το φυλάττεις ολόκληρο σε ένα μέρος ή έχεις το κλείστρο σε ξεχωριστό σημείο μολυβδοσφραγισμένο για να είναι σίγουρος ο δόκιμος ότι δεν το χρησιμοποιείς για ιδία χρήση; (σου το λένε κάθε φορά που σου κάνουν έλεγχο)
3. Σε καλούν για βολές και εκπαιδεύσεις;
Επειδή the masturbation goes cloud. Αν η εκπαίδευση ήταν η ίδια με την αντίστοιχη αμερικάνικη της εθνοφρουράς (όπου πολίτες είναι μέχρι και πιλότοι μαχητικών), πιστεύει κανένας ότι θα πήγαινε ο Έλληνας να διαθέσει τόσο χρόνο αφιλοκερδώς για να συνεισφέρει στην άμυνα της πατρίδας του; Εδώ τους καλούν για μια ωριαία εκπαίδευση κι απ' τα 30-40 άτομα σε μια περιοχή, πηγαίνουν 3-4. Είναι έτσι ή τα λέω λάθος;
Τέλος πες μας πόσους λαθρομετανάστες συνέλλαβες σαν εθνοφύλακας φέτος να πάρουμε κάμψεις;![]()
για μισο υπαρχει καποιος που πιστευει οτι χρειαζομαστε πολυ στρατο στα συνορα με αλβανια σκοπια ?
δυστυχως η ευτυχως οι εθνοφυλακη θα ειναι αχρηστη σε εναν ενδεχομενο πολεμο,τα σημεια κλειδια ειναι η αεροπορεια και οι ειδικες δυναμης.
επισης ποση ωρα χρειαζεται η εθνοφυλακη να παρει θεσεις μαχης?
τα μαχητικα απο λαρισα θελουν 8-9 λεπτα να φτασουν στην αλβανια και 13-14 για τα παραλια της μικρας ασιας(μαζι με τον χρονο απογειωσης)
Λοιπον παιδιαΑρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
Έλα ρε φίλε επιτέλους. Απάντησέ μας στα εξής:
1. Έχεις σφαίρες στο σπίτι;
2. Το όπλο το φυλάττεις ολόκληρο σε ένα μέρος ή έχεις το κλείστρο σε ξεχωριστό σημείο μολυβδοσφραγισμένο για να είναι σίγουρος ο δόκιμος ότι δεν το χρησιμοποιείς για ιδία χρήση; (σου το λένε κάθε φορά που σου κάνουν έλεγχο)
3. Σε καλούν για βολές και εκπαιδεύσεις;
Επειδή the masturbation goes cloud. Αν η εκπαίδευση ήταν η ίδια με την αντίστοιχη αμερικάνικη της εθνοφρουράς (όπου πολίτες είναι μέχρι και πιλότοι μαχητικών), πιστεύει κανένας ότι θα πήγαινε ο Έλληνας να διαθέσει τόσο χρόνο αφιλοκερδώς για να συνεισφέρει στην άμυνα της πατρίδας του; Εδώ τους καλούν για μια ωριαία εκπαίδευση κι απ' τα 30-40 άτομα σε μια περιοχή, πηγαίνουν 3-4. Είναι έτσι ή τα λέω λάθος;
Τέλος πες μας πόσους λαθρομετανάστες συνέλλαβες σαν εθνοφύλακας φέτος να πάρουμε κάμψεις;![]()
1, Σφαιρες, οχι δεν εχω!
2. Οπλο και κλειστρο ειναι σε δυο ξεχωριστα σημεια κρυμενα, και αυτο επειδη πριν κανα δυο χρονια ειχε κλαπει ενα οπλο απο ενα σπιτι το οποιο το κλειστρο ηταν επανω, συντηρηση γινεται στην κανη (λαδωμα) απο εναν υπαλληλο πολιτικου προσωπικου μαζι με εναν στρατιωτικο.
3. Το προγραμα μου ερχεται μηνιαια με τα Ε.Λ.Τ.Α στο σπιτι, την χειμερινη περιοδο κυριως εχει εκπαιδευση με οπλα,την ανοιξη και το καλοκαιρι ειναι οι βολες !! φυσικα και δεν εχω παει ουτε στο ενα μα ουτε και στο αλλο, με ρωτησαν αν θελω να γινω εθνοφυλακας ? δεν με ρωτησαν!!!!
Εζησα την επιστρατευση του '74, και πηρα μερος στην επιστρατευση του '87, ενα ξερω, σε τετοιες δυσκολες καταστασεις γινομαστε ολοι ενας!!
Μη μασατε ρεεεεεε!! φυλαμε καλα τα συνορα !!!!
Υ.Γ
Δεν πιστευω να ειναι κανενας spionase ????
![]()
Όλα ρητορικά ερωτήματα γιατί τα γνώριζα, απλά ήθελα να τα επιβεβαιώσεις. Το κλείστρο φυλάσσεται χωριστά πάνω από 12 χρόνια. Η αιτία τείνει να γίνει αστικός μύθος. Κάτι με κλοπή έχει να κάνει. Παλιά έβαζαν και μια μολυβδοσφραγίδα με ένα σύρμα γύρω απ' το κλείστρο για να μην είναι δυνατόν να το χρησιμοποιήσει κανείς χωρίς να την παραβιάσει και συνεπώς να φανεί η παράβαση του κανονισμού.Αρχικά δημιουργήθηκε από thalasinos
Λοιπον παιδια
1, Σφαιρες, οχι δεν εχω!
2. Οπλο και κλειστρο ειναι σε δυο ξεχωριστα σημεια κρυμενα, και αυτο επειδη πριν κανα δυο χρονια ειχε κλαπει ενα οπλο απο ενα σπιτι το οποιο το κλειστρο ηταν επανω, συντηρηση γινεται στην κανη (λαδωμα) απο εναν υπαλληλο πολιτικου προσωπικου μαζι με εναν στρατιωτικο.
3. Το προγραμα μου ερχεται μηνιαια με τα Ε.Λ.Τ.Α στο σπιτι, την χειμερινη περιοδο κυριως εχει εκπαιδευση με οπλα,την ανοιξη και το καλοκαιρι ειναι οι βολες !! φυσικα και δεν εχω παει ουτε στο ενα μα ουτε και στο αλλο, με ρωτησαν αν θελω να γινω εθνοφυλακας ? δεν με ρωτησαν!!!!
Εζησα την επιστρατευση του '74, και πηρα μερος στην επιστρατευση του '87, ενα ξερω, σε τετοιες δυσκολες καταστασεις γινομαστε ολοι ενας!!
Μη μασατε ρεεεεεε!! φυλαμε καλα τα συνορα !!!!
Υ.Γ
Δεν πιστευω να ειναι κανενας spionase ????
![]()
Ξέρω ότι είστε καλοί άνθρωποι, νοικοκυραίοι, οικογενειάρχες και οι περισσότεροι θέλετε και είστε εθνοφύλακες, πράγμα που σας κάνει χρήσιμους και πιο αποδοτικούς απ' τον κάθε κληρωτό. Μη νομίζεις ότι σας στρατολογούν τυχαία. Έχουν καταλόγους που γράφουν ποιοι πληρούν τις προϋποθέσεις αλλά και πάλι ο δόκιμος ρωτάει δεξιά κι αριστερά, να μάθει τι καπνό φουμάρει ο καθένας πριν τον κάνουν εθνοφύλακα. Κι αν είναι κανένας αλητήριος έρχονται και με συνοπτικές διαδικασίες τον αποστρατεύουν.
Υ.Γ. Μη μασάς! Είναι τόσο ευαίσθητη πληροφορία σα να λέμε: "Πσσσσσσς...Τα σαπούνια που μοιράζουν στο στρατό ήταν απ' αυτά που είχε φτιάξει ο Χίτλερ απ' τους εβραίοι!!! Μην το πεις πουθενά!"![]()
Το ξέρεις και εσύ; Εμένα μου το είπε ο γραφέας του 3ου!Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
"Πσσσσσσς...Τα σαπούνια που μοιράζουν στο στρατό ήταν απ' αυτά που είχε φτιάξει ο Χίτλερ απ' τους εβραίοι!!! Μην το πεις πουθενά!"![]()
Είμαστε γαμάτοι, είμαστε ωραίοι. Είμαστε του captain οι κομμανταραίοι!
Συγγνώμη για το άσχετο, αλλά δεν κρατήθηκα!![]()
![]()
![]()
![]()
Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;