Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 174

Θέμα: Νέο μέλος!

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
    τα ποπκορν μας έφαγαν εδώ μέσα..

γουέλκαμ μπάι δε γουέι

όπου να ναι θα μπει ο μικές να σου πει οτι πήγε -λευκάδα, ζάκυνθο δε θυμάμαι που- μ'αυτό για να σου αποδείξει οτι είναι καλό μηχανάκι.. μη τρομάξεις
    παλικαρι... εγω δεν εχω cbf, ybr εχω! και ναι πηγα λευκαδα, πηγα καρδιτσα, και πηγα και στη μιση πελοπονησο, τραβας κανα ζορι???

κουκλα καλως ηρθες!! α! και μην τους ακους τι λενε εδω! ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του!! (οτι του φανει του λωλωστεφανη δλδ!!)

εγω θα σου πω τι θα παρεις:
    θα σκασεις 4 χιλιαρικακια και θα παρεις ενα μτχ yamaha ybr 250 και ενα επισης μτχ triumph tt 600!! δυο στην τιμη του ενος!!!

original Mελος Το avatar του/της nic mor

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	popcorn-gsm.jpg 
Προβολές:	229 
Μέγεθος:	85,5 KB 
ID:	231840
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
    παλικαρι... εγω δεν εχω cbf, ybr εχω! και ναι πηγα λευκαδα, πηγα καρδιτσα, και πηγα και στη μιση πελοπονησο, τραβας κανα ζορι???

κουκλα καλως ηρθες!! α! και μην τους ακους τι λενε εδω! ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του!! (οτι του φανει του λωλωστεφανη δλδ!!)

θα σκασεις 4 χιλιαρικακια και θα παρεις ενα μτχ yamaha ybr 250 και ενα επισης μτχ triumph tt 600!! δυο στην τιμη του ενος!!!
    Απο triumph η αδυναμία μου είναι η street triple όχι οτι με χαλάει η ΤΤ ,τώρα για την ybr ήμουν μεταξύ αυτής και της cbf μου φαίνονται σχεδόν ίδιες απ' αυτά που είχα διαβάσει..απλά η ybr είναι λίγο πιο ακριβή,δεν ξέρω εσύ τι λες?

Re: Re: Re: Re: Re: Νέο μέλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
    κι εγώ παραλίγο να το πάθω το εγκεφαλικό μόνος μου.. αφού η μηχανή ήταν δική μου και πήγαινα να την μάθω μόνος μου. την έριξα κάτω, ευτυχώς μόνο λίγες γρατζουνιές σε αυτή και εμένα.. αλλά έμαθα έμαθα... ότι ποτέ δεν παίρνουμε στροφή με πατημένο συμπλέκτη!

μετά (αρκετά πιο μετά.. αλλά μη βαράτε!) πήγα να δώσω για δίπλωμα οδηγώντας τη μηχανή μου
    Αχ αυτός ο συμπλέκτης...Άμα τον είχα αφήσει εκείνη την ώρα δεν θα ζούσα ούτε εγώ ούτε η μηχανή!!
    πρώτη μου επαφή με την μηχανή!Πάω να ξεκινήσω..είχα βάλει κανονικά ταχύτητα και με το που πάει να περπατήσει η μηχανή χάνω κάπως την ισορροπία μου,αυτόματα πατάω συμπλέκτη με φρένο και προσπαθώ να σηκώσω την μηχανή πριν πέσει εντελώς..κι άμα πέσει άντε να το σηκώσεις το τέρας!!!πάνω στην προσπάθεια μου και το άγχος μου φεύγει το χέρι μου και βάζω φουλ γκάζι...Άμα είχα αφήσει και το συμπλέκτη θα είχα πεταχτεί απέναντι και η μηχανή θα είχε γίνει θρύψαλα!!!Εγκεφαλικό ο μπαμπάς..χρειάστηκα πολύ καιρό για να τον πείσω να με ξαναπάει για "μάθημα"..!!

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cathy93
    Απο triumph η αδυναμία μου είναι η street triple όχι οτι με χαλάει η ΤΤ ,τώρα για την ybr ήμουν μεταξύ αυτής και της cbf μου φαίνονται σχεδόν ίδιες απ' αυτά που είχα διαβάσει..απλά η ybr είναι λίγο πιο ακριβή,δεν ξέρω εσύ τι λες?
    η ybr ειναι ακριβοτερη γιατι ειναι πιο φρεσκο μοντελο, καλυτερα στημενη απο τη cbf και εχει τροφοδοσια με ψεκασμο! με 2200 εως 2500 ευρω βρισκες αριστο μεταχειρισμενο!! η cbf δεν διατειθεται καινουρια πλεον!!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Νέο μέλος!

Αχ αυτός ο συμπλέκτης...Άμα τον είχα αφήσει εκείνη την ώρα δεν θα ζούσα ούτε εγώ ούτε η μηχανή!!
    πρώτη μου επαφή με την μηχανή!Πάω να ξεκινήσω..είχα βάλει κανονικά ταχύτητα και με το που πάει να περπατήσει η μηχανή χάνω κάπως την ισορροπία μου,αυτόματα πατάω συμπλέκτη με φρένο και προσπαθώ να σηκώσω την μηχανή πριν πέσει εντελώς..κι άμα πέσει άντε να το σηκώσεις το τέρας!!!πάνω στην προσπάθεια μου και το άγχος μου φεύγει το χέρι μου και βάζω φουλ γκάζι...Άμα είχα αφήσει και το συμπλέκτη θα είχα πεταχτεί απέναντι και η μηχανή θα είχε γίνει θρύψαλα!!!Εγκεφαλικό ο μπαμπάς..χρειάστηκα πολύ καιρό για να τον πείσω να με ξαναπάει για "μάθημα"..!!
    Πως το είπες αυτό? Πήγε να σου πέσει το 1150 και το κράτησες?
    Sent from me using a computer.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
    ΜΙΚΕ EIΣΑΙ ΘΕΟΣ!! ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ!!!! :rotflmao:

Dura lex, sed lex.

Aφραγκο Μελος Το avatar του/της Gms

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Νέο μέλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    φαντασου να μαθει και συμπλεκτη τι εχει να γινει

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Νέο μέλος!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ όχι δεν έπεσε εντελώς πρόλαβα κάπως να την κρατήσω όταν έγειρε..και ήρθε να με βοηθήσει ένας πακιστανούλης απ' τα φανάρια!Στο ΟΑΚΑ είχαμε πάει!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Νέο μέλος!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ όχι δεν έπεσε εντελώς πρόλαβα κάπως να την κρατήσω όταν έγειρε..και ήρθε να με βοηθήσει ένας πακιστανούλης απ' τα φανάρια!Στο ΟΑΚΑ είχαμε πάει!
    Έγειρε το 1150 και κατάφερες να το κρατήσεις μέχρι να έρθει ο πακιστανούλης? Θα βάλω τα κλάματα!

Λοιπόν ξέχνα ybr και cbf και λοιπές αηδίες. Εδώ είσαι..

Όνομα:	2_godwin-goldwin.jpg 
Προβολές:	164 
Μέγεθος:	20,1 KB 
ID:	231845
    Sent from me using a computer.

Aφραγκο Μελος Το avatar του/της Gms
    μπα μαλον κατι τετοιο

Όνομα:	1514-huge-bike.jpg 
Προβολές:	160 
Μέγεθος:	88,0 KB 
ID:	231846

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Νέο μέλος!

δεν έπεσε εντελώς πρόλαβα κάπως να την κρατήσω όταν έγειρε..

an kataferes na kratiseis to 1150 na min pesei kai eisai 18......zita na se grapsoun stin arsi varwn tou panathinaikou....

eisai ependisi....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Νέο μέλος!

Έγειρε το 1150 και κατάφερες να το κρατήσεις μέχρι να έρθει ο πακιστανούλης? Θα βάλω τα κλάματα!

Λοιπόν ξέχνα ybr και cbf και λοιπές αηδίες. Εδώ είσαι..
    χαχαχαχαχαχα ναι αμέ!!!!
    Πριν περάσω στα μαθήματα "πρακτικής" με τον μπαμπα κάναμε ολόκληρο σεμινάριο για να ξέρω τι να κάνω σε περίπτωση που πάει να πέσει η μηχανή!!!και όταν ανέβηκα στην μηχανή με έβαλε να την γέρνω πέρα δώθε μέχρι εκεί που μπορώ κάμποσες φορές!Δεν έχει να κάνει η σωματική δύναμη αλλά η τεχνική!!Αυτό το έμαθα και στο χορό!!!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Νέο μέλος!

...Αυτό το έμαθα και στο χορό!!!

...και βλέπω ότι χορευεις καλά...και μάλιστα για να είμαι ακριβής, ΤΟΥΣ χορεύεις καλά...!
    Και για να είσαι εδώ ακόμη, σημαίνει ότι μάλλον θα αντέξεις για καιρό...

με έβαλε να την γέρνω πέρα δώθε μέχρι εκεί που μπορώ κάμποσες φορές!Δεν έχει να κάνει η σωματική δύναμη αλλά η τεχνική!!Αυτό το έμαθα και στο χορό!!!
    Σκα-σκα χορεύεις;

Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νέο Μέλος
    από ixnilatis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2005, 17:54
  2. Νέο μέλος.... χαιρετώ!
    από Lupo στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2005, 18:17
  3. Απαντήσεις: 12