Μπραβο σας παιδια, και εις αλλα με υγεια.!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mπραβο παιδια.Παντα τετοια.
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ Πρωτη φορα που δεν ζηλευω.15 αυγουστου θα παμε για 2 εβδομαδες.![]()
![]()
Μπράβο Παίδες
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
Μια ζωή δεν αξίζει τίποτε, αλλά και τίποτε δεν αξίζει όσο μια ζωή.
μπραβο σας παιδια...
πραγματικα η Τοσκανη ειναι το καλυτερο entry level ταξιδι που πρεπει να κανεις για να μπεις μετα στα βαθεια του ταξιδιωτικου κοσμου...
και στα επομενα λοιπον....
![]()
![]()
![]()
![]()
Σας ευχαριστούμε όλους!!!!!! Να είστε καλά!!!!![]()
![]()
![]()
Τέλειο!
Στην αρχή είδα το κατεβατό και δυσανασχέτησα. Σε συνδυασμό με το νικ νέιμ σου... Γλωσσοδέτης... Μαύρα χάλια...
Ξεκίνησα να διαβάζω και με συνεπήρε το κείμενο.
Μετά ήρθε και το σωστό ντύσιμο με τις φωτογραφίες.
Πολύ όμορφο ταξιδιωτικό.
Η αγάπη σας φαίνεται παντού και τις καλύτερες ευχές για ένα μέλλον με ευτυχία, υγεία, χαμόγελα και πολλά χιλιόμετρα.
Η εικόνα με την λεβάντα με διέλυσε...
Ελπίζω και πιστεύω ότι είναι μόνο η αρχή. Από δω και πέρα κάθε καλοκαίρι θα περιμένουμε ένα αντίστοιχο ταξιδιωτικό από σας τους δύο.!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
ΗΜΕΡΑ ΕΚΤΗ:Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
...βγάζουμε τα κράνη και αγκαλιαζόμαστε και φιλιόμαστε τρελλά με τη Μαρίνα...Όλα πήγαν κατ' ευχήν και χωρίς απρόοπτα...Πήραμε το βάπτισμα του πυρός με απόλυτη επιτυχία...οι προσωπικοί δαίμονες κατατροπώθηκαν...Έκανα το ταξίδι της ζωής μου μέχρι τώρα,το έκανα όπως ήθελα,είναι ολότελα δικό μου και το έκανα με τον τρόπο μου...
![]()
![]()
![]()
+1 στον PanVas...Διαβάζω στην αρχή και λέω ωπ,που είναι οι φωτογραφίες,ευτυχώς που μ άρεσε ο τρόπος γραφής σου κ ταυτίστηκα με πολλά απο τα συναισθήματα σου κ τους φόβους σου και συνέχισα παρακάτω
![]()
Χαίρομαι πολυ για ολα σου...
Σας εύχομαι απο δω και περα πολλά περισσότερα ταξίδια κ για αρχή τον επόμενο στόχο![]()
Εξαιρετικό. Πολύ όμορφη περιγραφή, πλαισιωμένη με ωραίες φωτογραφίες.
Το San Gimignano μαγεία, και το κρασί του όνειρο :a32:
Και εις άλλα με υγεία
![]()
![]()
![]()
Κλείσε την TV όσο έχει ακόμα OFF
μπράβο σε όλα για το ταξίδι για τη περιγραφή τις φωτό κ γενικά τον όμορφο συνειρμό απολαυστικός κ μαγευτικός νά στε πάντα καλά κ πάντα καλύτερα κ περισσότερα μιάς κ λίγο δύσκολο για μένα τουλάχιστον αλλά ποτέ μη λές ποτέ........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
george
Τέλειο ταξιδιωδικό, απίστευτη περιγραφή, υπέροχες εικόνες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άξιος φίλε μου!!!
Πανέμορφη η Ιταλία μας!
![]()
Πολυ ωραία περιγραφή, ευχαριστούμε...
Μια ερώτηση, επειδή θα πάρω το καράβι για Βενετία σε 10μ, χρειάζεται να έχω μαζί μου ιμάντες για να μου δέσουν τη μηχανή στο καράβι ή έχουν αυτοί και τη δένουν;
ΑΕΚ
Έχουν αυτοί και τη δένουνΑρχικά δημιουργήθηκε από harrysvr
Πολυ ωραία περιγραφή, ευχαριστούμε...
Μια ερώτηση, επειδή θα πάρω το καράβι για Βενετία σε 10μ, χρειάζεται να έχω μαζί μου ιμάντες για να μου δέσουν τη μηχανή στο καράβι ή έχουν αυτοί και τη δένουν;