Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 141

Θέμα: Ο Νώντας

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    καλο ταξιδι στο παλικαρι....

και τα κακα νεα συνεχιζονται....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
    το τελευταίο αντίο στο Νώντα είναι την Πέμπτη 25 Αυγ, στις 17.00, στον Ιερό Ναό Αγίου Φωτίου (απέναντι από το Ποσειδώνιο) στην Θεσσαλονίκη
    Αϊντε να ξεκινάμε σιγά σιγά...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Το βιντεάκι το ανέβασε κάποια φίλη που έτυχε να τον γνωρίζει.

http://player.vimeo.com/video/280633...amp;portrait=0
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Πως έγινε αυτό το τραγικό ατύχημα?

Πριν αρχίσουν οι ημικατεργασμένες θεωρίες των ...πηγαδακίων και οι πλαδαρές υποθέσεις του καφενέ, καλό ειναι πούμε και μερικά πράγματα για τις πραγματικές συνθήκες του ατυχήματος.

Το πνεύμα δεν είναι φυσικά, αυτό του ...προθαλάμου συνοικιακού κομμωτηρίου ή της αβασάνιστης λογορύπανσης των μεσημεριανών πάνελς.

Αντιθέτως,

.

.

...με την άδεια και επιθυμία της Έλενας, θα σας περιγράψω τις ακριβείς συνθήκες αυτού του τραγικού ατυχήματος, για να προσγειωθεί ο καθείς στην σκληρή μοτοσυκλετιστική πραγματικότητα και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Όχι, ο Νώντας δεν πήγαινε “τάπα”, όπως πολλοί αυτότεχνοι εμπειρογνώμονες, δια των υπνοφόρων αναθυμιάσεων της χύμα ρετσίνας θα έχουν ηδη αποφανθεί.

Τα παιδιά ταξίδευαν πάνω σε αυτοκινητόδρομο έξω από τη Ντιζόν.

Πήγαιναν με καμιά εκατοστή χιλιόμετρα στη δεξιά λωρίδα και έβγαλαν φλας για να προσπεράσουν μία νταλίκα. Ο Νώντας προσπερνώντας στο αριστερό ρεύμα πλέον και πάνω σε στροφή, έρχεται ΞΑΦΝΙΚΑ αντιμέτωπος με την εικόνα αυτοκινήτου που μόλις είχε πέσει (μόνο του) πάνω στη διαχωριστική μπαριέρα και του έκλεινε ακινητοποιημένο όλη την αριστερή λωρίδα.

Ο χρόνος αντίδρασης μηδαμινός. Δεξιά η νταλίκα (no room left to brake) τον αναγκάζει να παλαίψει για δέκατα δευτερολεπτου με τα φρένα για να γλυτώσει...

Η μηχανή έπεσε με δύναμη πάνω στο αυτοκίνητο του Γερμανού οδηγού και ο Νώντας περνώντας επάνω από το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη σκληρή άσφαλτο.

Για όσους δεν ξέρουν, η άσφαλτος είναι σκληρή...

Η Έλενα κάνει ελλιγμό δεξιά κι αποφεύγει το αυτοκίνητο, πλακώνεται στα φρένα τέρμα δεξιά, πετάει κάτω τη μηχανή και τρέχει στο παλικάρι μας.

Από πίσω ακολουθούσε ένας πυροσβέστης που προσπάθησε με κάθε τρόπο, να βοηθήσει το Νώντα να επανέλθει...

.

.

Ο Νώντας δεν είχε πλέον σφιγμό........................................................................................

Κατ' εμέ ήταν ο ορισμός της “κακιάς ώρας”. Ένα ατύχημα παράλογο!

Άδικο για τον τρόπο που οδηγούσαν τα παιδιά, για την εμπειρία τους,για την μοτοσυκλετιστική τους παιδεία...

Δεν θα προχωρήσω σε συμπεράσματα και περαιτέρω αναλύσεις...

Δεν λέω, ν' αφήστε τη μανέτα και να κρυφτείτε στη μεζονέτα.

Ούτε να ταξιδεύετε με ταχύτητα ...ναρκοσυλλέκτη...

Θα 'λεγα όμως προς τους πεοφορούντες μαρσπιεδοφάγους, γονατάδες και τους πάσης ορδης στριφτερούς της μουσταλευριάς, που μπαίνουν χωρίς αύριο σε τυφλές στροφές του εντόπιου οδικού δικτύου,

.

.

...στο εξής να 'ναι πιο προσεκτικοί...

.

.

.

.

....γιατί τα πάντα μπορεί να μας ...περιμένουν στην έξοδο της στροφής!

Καλούς δρόμους σε όλους!

...και προσεχτικά!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    ...........
    Πέρα απ'τα πως και τα γιατί.. αφού υπάρχουν κι οι ρημάδες οι κακές στιγμές και το μόνο που μας μένει είναι να προσπαθούμε να τις ελαχιστοποιούμε, όσο τουλάχιστον περνάει απ'το χέρι μας..

..να σταθώ λίγο στο τραγικό συμβάν που έζησε και συνεχίζει να ζει η Έλενα. Πραγματικά χωρίς να θέλω καν να σκεφτώ εκείνα τα λεπτά όπως τα έζησε εκείνη, θέλω μέσα από την καρδιά μου να της ευχηθώ να αντέξει και να παίρνει δύναμη να συνεχίσει μέσα απ'το χαμόγελο που θα της αφιερώνει ο Νώντας απ'τον ουρανό..

Δύναμη Έλενα..

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Μακάρι για την Ελενα...Μακάρι πραγματικά...Οταν κομματιάζεται η ζωή σου μέσα σε μια ρωγμή του χρόνου ό,τι και να ζήσεις από κει και μετά θα σε σημαδεύει πάντα και θα σε ακολουθεί αυτή η εικόνα του Τέλους...
    Η ζωή της κάποια στιγμή μπορεί ξανά να βρεί το μειδίαμα όχι όμως το χαμόγελο ας μην γελιώμαστε...
    Δεν υπάρχουν λόγια παίδες ΤΙΠΟΤΑ Απλά για όλους εμάς που κινούμαστε,όπως κινούμαστε πάνω στους δύο τροχούς επειδή έτσι γουστάρουμε και είναι επιλογή μας ας ευχόμαστε ΠΑΝΤΑ ο αγγελος που είναι κάπου κρυμμένος μέσα μας και μας φυλά να μην κοιμηθεί ποτέ ενώ βρισκόμαστε στο τιμόνι...Ολα τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία σημασία...
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

You BETA believe...

Λιγο σημασια εχει... Χαθηκε μια ζωη χωρις να φταιει οπως τοσες αλλες.
    Οσο για τους θερμοκεφαλους του αθληματος... αυτο θα παραμεινει ενα ατυχημα που συμβαινει ΜΟΝΟ στους αλλους.

Τετοιες στιγμες σκεφτομαι αν οντως αξιζει η ολη "καυλα" που ακομομιζεις απο το διτροχο με την πιθανοτητα να "φυγεις" μια κ καλη, αν μπορουσαν να μιλησουν ολοι αυτοι που "πηγαν" αδικα & μη, θα προτιμουσαν να διαλεξουν κατι αλλο κ να μπορεσουν να χαρουν παιδια εγγονια κλπ.

Προσοχη πανω απ ολα κ να εχουμε στο νου μας οτι μια "κακη στιγμη" φτανει για να στιγματισει οχι μονο εμας, αλλα κ ολους γυρω μας.

Ιπτάμενο Μέλος Το avatar του/της Kepler Fun
    Νομίζω έχει σημασία πως έγινε για όλους μας, ειδικά στην περίπτωση που πρόκειται για έμπειρο και ταξιδεμένο αναβάτη.

Η κακή συγκυρία των γεγονότων που αναφέρθηκαν οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο παράγοντας μοτοσικλέτα-αναβάτης δεν ήταν ο καθοριστικός.

Και με αυτοκίνητο η κατάληξη θα ήταν ίδια πιθανώς για όλους τους επιβαίνοντες.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.
    'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Χτυπάει το τηλεφωνο μου στις διακοπές από άσχετο με το αντικείμενο μοτοσυκλέτα άτομο και μου λέει: "Ξέρεις κάποιον Νώντα απο Θεσσαλονίκη?"
    Ενθουσιάστηκα με το πως ενας ανθρωπος που απεχθάνεται τις μοτό, ξέροντας την σχέση μου με αυτές και τον κόσμο που ξέρω, και υποθέτωντας οτι τυχαία κάπου βρέθηκαν να τα πίνουν ίσως, με καλεί στο τηλ να μου πεί γι αυτή τη σύμπτωση... και η απάντησή μου ήταν "ναι, όχι προσωπικά αλλά τον ξέρω από το forum, έχουμε μιλήσει μέσω αυτού και έχω φίλους που έχουν συνταξιδεψει μαζί του"!

....και συνεχίζει διαβάζοντάς μου το ενημερωτικό email που μόλις είχε λάβει....

Προσπαθώ να συνέλθω ζητώντας του να μου πει περισσοτερες λεπτομέρειες για να διασταυρώσω οτι μιλάμε για τον ίδιο αν και ήδη ήμουν βέβαιος για το ποιος είναι...

Κλείσαμε και μαγκωμένος πήρα τον Vstromer71 να επιβεβαιωσω το επιθετό του ενημερώνοντας τον παραλληλα.

Σκατά, τί να πείς?
    Πόση ειρωνεία? Πόσο μαλακισμένη ειρωνία μπορεί να υπάρχει στον κόσμο κάνοντάς σε να λές "δεν μπορει, μου κάνουν πλάκα"!
    Ο άνθρωπος πήγε για ταξίδι του μέλιτος με τη γυναίκα του, αγαπούσαν τα χλμ και τα ταξίδια και κοίτα η πουτανα η μοιρα...

Στο καλό ρε παλληκαρι... να σε θυμούνται όσοι σε έζησαν, να έχουν δύναμη και κουράγιο για την υπόλοιπη ζωή τους και εσύ να ρίχνεις και κανένα βλέμα δω κάτω...

Εύχομαι να μην ενοιωσες πόνο...

στο καλό!

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Κατ' εμέ ήταν ο ορισμός της “κακιάς ώρας”. Ένα ατύχημα παράλογο!

:
    Ακριβώς αυτό .

Δυστυχώς υπάρχουν αυτές οι "κακές στιγμές " που στοιχειώνουν το μυαλό κάθε αναβάτη .

Είναι ένα ρίσκο που παίρνουμε καθημερινά .

Ας προσπαθούμε κάθε μέρα να τις μειώνουμε όσο περισσότερο μπορούμε .
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

ΚΡΙΜΑ !!! R.I.P

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leopsomo
    Mεγάλη αδικία... Μεγάλο κρίμα...

κουράγιο.

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ