Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 124 από 124

Θέμα: Πανεπιστήμια & Άσυλο

Νυκτόβιο Μέλος Το avatar του/της Hellspawn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
    φιλε και γω εχω πτυχιακες στη σχολη μου και με χουν βοηθησει απιστευτα ως τωρα. αν καταργηθουν ,ισως οχι εγω γιατι εχω λιγα για πτυχιο ακομα,οι επομενοι ομως θα κλαψουν απλα.και δε το καταλαβενω καθολου γιατι να τις καταργησουν,δεν υπαρχει λογος. ισως απλα δε θελουν καποιοι να τελειωνουν πιο γρηγορα τη σχολη.....

οσο για το δευτερο. πραγματικα φιλε μου οσες φορες καθησα στο πισι να διαβασω απο σημειωσεις ,μεσα σε μιση ωρα πονεσαν τα ματια μου. και θα στο θεσω και αλλιως. ειχαμε στη σχολη 2 βιβλια τα οποια ηταν απλα ΤΕΛΕΙΑ. τοσο καλογραμμενα ,τοσο κατανοητα που δεν ηθελες απλα τιποτα αλλο για να περασεις το μαθημα. και ειμαι σιγουρος οτι και αλλες σχολες εχουν τοσο καλα βιβλια. γιατι ρε παπαρες να τα καταργησετε ? να δινεται φραγκα για καινουργια γραφεια και μιζες εχετε ,για τα βιβλια δεν εχετε ομως?

τεσπα μη το κουραζουμε αλλο. αυτα τα οντα ,απλα δεν εχουν καμια κοινωνικη συνηδειση, δε τους ενδιαφερει τιποτα αλλο εκτος απο τον εαυτο τους. οτι και να συζηταμε εμεις ,αυτοι το δικο τους θα κανουνε.
    Οι σημειώσεις δεν αντικαθιστούν σε καμιά περίπτωση τα βιβλία!Αντικαθιστούν τις σημειώσεις που κρατάς μέσα στην τάξη οπότα παρακολουθείς καλύτερα το μάθημα και δεν βγαίνεις έξω μετά σαν ζαλισμένο κοτόπουλο από το γράψε γράψε...οπότε ακόμα και αν σε βολεύει να είναι οι σημειώσεις εκτυπωμένες άντε να δώσεις 7-8 ευρωπουλάκια!Το να πρέπει να εκτυπώσεις ολόκληρο το βιβλίο είναι απλά τραγικό!!! Σε επιβαρύνουν απίστευτα οικονομικά!

@alres 1η σειρά: πέρα από τα κομματόσκυλα δεν γνωρίζω κάποιον που να μην τον βολεύει η πτυχιακή εξεταστική
    2η σειρά:αν το ίντερνετ και οι online σημειώσεις και οι τόνοι πληροφορίας πάνω σε οποιοδήποτε(!!!!!!!) θέμα πατώντας απλά το κουμπάκι enter στο google είναι για σένα καθρευτάκια για τους ιθαγενείς τότε κόψε το ρεύμα και διάβαζε με την λάμπα πετρελαίου,πέτα το στυλό διαρκείας τσάκω ένα καλέμι και ένα σφυρί και ξεκίνα να γράφεις σε πέτρινες πλάκες! α, και που σαι, μην πάρεις το λεωφορείο για να πας στην σχολή,καβάλα την άμαξα!!!μιας και όλα αυτά τέτοια "καθρευτάκια" είναι!Αν όλα αυτά είναι πολύ "βαριά" απλά κάνε ότι δεν είδες το πόστ...
    3η σειρά: το αν έχω σκεφτεί κάτι και αν το έχω βασανίσει επέτρεψέ μου να το γνωρίζω καλύτερα από εσένα...για μένα μιλάς στην τελική χωρίς να με ξέρεις!
    Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
    κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Επίσης κάτι πιο "βαρύ": το να μεσολαβεί κάθε διανοητική δραστηριότητα το ιντερνετ και να περιορίζεται η φυσική επαφή, είναι κάτι όπως τα καθρεφτάκια αντί για διαμάντια με τους ιθαγενείς.
    Πολύ σημαντικό.
    Πολύ "βολικό".
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    ο λόγος για τον οποιο το λαος υποστηριζει τη μεταρρθμιση στην παιδεια.

http://www.youtube.com/watch?v=EDV0aTYtnls

κι οποιος θελει (εκτος ακροδεξιων και νεοφιλελευθερων καθαρματων) το συζηταμε.
    Αυτα που λεει σε ολο το βιντεο ειναι απιστευτα αλλα εντυπωση μου κανει το τελευταιο:

"η νεα δημοκρατια δεν χειροκροτει την καταργηση ασυλου, εμεις που εχουμε μια συνεπεια ιδεολογικη, λεμε οτι οι διοικουμενοι δεν συμμετεχουν στην διοικηση"

Μαλιστα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	fasc.jpg 
Προβολές:	99 
Μέγεθος:	31,0 KB 
ID:	235566

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Ο μετανάστης, το άρρωστο πρεζάκι, και άλλα κακοποιά στοιχεία... ξεχάσατε να πείτε και για τους μηχανόβιους αυτούς τους αλήτες ναι τους τσαντάκιδες λέω...

Τελικά δεν είναι τυχαίο που οκτώ στις δέκα μηχανές έχουν πάνω ελληνικές σημαίες ... γιατί όλα από εκεί ξεκινάνε ... πολύ τεστοστερόνη ο πατριωτισμός ρε παιδί μου!

Αυτοί που είναι περήφανοι για τα κατορθώματα των "προγόνων" τους είναι αυτοί που δεν έχουν κάνει τίποτα για το οποίο θα μπορούσαν να είναι περήφανοι... Wilhelm Reich - Άκου Ανθρωπάκο

Δε πειράζει όμως αντί για " καγκελάκι" στο πολυτεχνείο θα υπάρξει μια νέα εστία σε κάθε γειτονιά, γιατί η ελευθεριακή σκέψη δε περιορίζεται και δεν καταστέλλεται. τζάμπα είναι τα emoticons κερνάω

Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2011, 13:14
  2. Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2010, 04:17
  3. βοηθεια για πανεπιστημια
    από mikros boudas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2009, 11:33
  4. Παναγιωταρέα & Πανεπιστήμια.....
    από byron στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2007, 07:06
  5. Ιδιωτικά πλήρως αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια: Ναι ή όχι ?
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2006, 06:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF