Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 136

Θέμα: τροχαια

εχει δικιο το παιδι !! δεν σας καταλαβαινω!!
    αφου λεει ξεκαθαρα οτι με -ΑΣΦΑΛΕΙΑ- και πολυ προσεκτικα περασε το κοκκινο !
    μην τους ακους φιλε -εγω για να καταλαβεις ,περνωντας σημερα κοκκινο φαναρι ,ενας 'πρασινος' μου κορναρε!!! -μιλαμε κατεβηκα κατω και τον εκανα ασηκωτο στο ξυλο !! ακους εκει !! με κατατρομαξε ο αλητης !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
    Εγώ από την άλλη νομίζω ότι μας δουλεύει...
    Γιατί αν τα εννοεί...
    the obvious troll is obvious !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotis dim
    πάντως για να λέμε και την αλήθεια σήμερα το ψιλοφοβήθηκα και δεν το πέρασα με κόκκινο. τα υπόλοιπα ομως στην παραλιακή ολα με κόκκινο τα πέρασα.!!!! λοιπόν είναι αλήθεια πως σε μερικές περιπτώσεις με ασφάλεια μπορείς να το περάσεις το κόκκινο. οπως κάλλιστα μπορείς σε κάποιο πράσινο να φρενάρεις προκειμένου να δώσεις προτεραιότητα σε αυτόν που περνάει με κόκκινο .( θα μουρλαθούμε πρωινιάτικα) . Επικουρικά θα εκθέσω ενα πρωινό που ενώ κατέβαινα με καμμιά 100 ενα μικρό στενό προλαβαινα δεν προλάβαινο το φανάρι το πέρασα με βαθύ πορτοκαλί και ενα ΚΤΜ πήγε να με εμβολίσει .. του ζήτησα ταπεινά συγνώμη ο ανθρωπος τα είδε ολα τι να μου έλεγε κιόλας αφού την γλυτώσαμε και οι δύο ... πάντως ξαναλέω για ολους αυτούς που μόνο να κατηγορούν ξέρουν οι οδηγάρες δηλαδή πως φορω ανελλιπώς κράνος και γάντιο οταν πιάνουν τα κρύα ..ευχαριστώ !!
    Τον katath τι τον έχεις?
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    ηρεμούτε ρε

πλάκα κάνει

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις να πω ότι το δύσκολη επιλογή ήταν καθαρά ειρωνικό......

Το να περασεις κοκκινο δεν ειναι απο μονο του επικινδυνο.Αναλογιστειτε αρκετα φαναρια που μετα απο καποια ωρα το βραδυ σβηνουν τελειως,συνεπως σου λενε προσεχε πως θα περασεις.Αντιστοιχα το να περασεις ενα κοκκινο που βλεπεις τη λωριδα που προκειται καθετα να διασχισεις δεν μου φαινεται επικινδυνο.Θα μπορουσε να υπαρχει ενα στοπ αντι για φαναρι.Αυτο αλλαζει βεβαια σε μεγαλες διασταυρωσεις που σιγουρα δεν γινεται να ελεγχθουν τελεια.Ακομα και ολα τα φαναρια να καταργοντουσαν(?) δεν σημαινει οτι θα ειχαμε περισσοτερα ατυχηματα,ισως και λιγοτερα,απλα θα ειχαμε κινησιακο πανικο.Αντιθετως,αλκοολ,κουραση,κακη συντηρηση οχηματος(πχ φωτα,φρενα, κλπ) τα καταδικαζω,χωρις συμβιβασμους.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
    Το να περασεις κοκκινο δεν ειναι απο μονο του επικινδυνο.Αναλογιστειτε αρκετα φαναρια που μετα απο καποια ωρα το βραδυ σβηνουν τελειως,συνεπως σου λενε προσεχε πως θα περασεις.Αντιστοιχα το να περασεις ενα κοκκινο που βλεπεις τη λωριδα που προκειται καθετα να διασχισεις δεν μου φαινεται επικινδυνο.Θα μπορουσε να υπαρχει ενα στοπ αντι για φαναρι.Αυτο αλλαζει βεβαια σε μεγαλες διασταυρωσεις που σιγουρα δεν γινεται να ελεγχθουν τελεια.Ακομα και ολα τα φαναρια να καταργοντουσαν(?) δεν σημαινει οτι θα ειχαμε περισσοτερα ατυχηματα,ισως και λιγοτερα,απλα θα ειχαμε κινησιακο πανικο.Αντιθετως,αλκοολ,κουραση,κακη συντηρηση οχηματος(πχ φωτα,φρενα, κλπ) τα καταδικαζω,χωρις συμβιβασμους.
    Στα φανάρια που σβήνουν τελείως το βράδυ, από πάνω υπάρχει η αντίστοιχη σήμανση, για να ξέρεις πως να κινηθείς.

Όλα τα άλλα είναι για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.

Αν σου αρέσει να περνάς κάποια κόκκινα και κάποια όχι, τουλάχιστον να έχεις το θάρρος να μην προσπαθείς να το ντύσεις με δικαιολογίες του κ@λου....
    "Qu ils mangent de la brioche"

τα φαναρια ειναι που δημιουργουν μποτιλιαρισμα και κινηση.ειναι ενα φαναρι που ξερω που οποτε δουλευει γινετε ουρα απιστευτα μεγαλη και οποτε ειναι χαλασμενο αντε να εχει 3 αμαξια να περιμενουν.

αυτο που θα επρεπε να γινει κατα την γνωμη μου ειναι να μπουν κυκλικες διασταυρωσεις παντου και ουτε κινηση ουτε τπτ

Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis_fr4-4
    αυτο που θα επρεπε να γινει κατα την γνωμη μου ειναι να μπουν κυκλικες διασταυρωσεις παντου και ουτε κινηση ουτε τπτ
    Δηλ το από αιώνων πολλών αυτονόητο στις περισσότερες χώρες

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Συμφωνα με τον ελληνικο ΚΟΚ, σε αντιθεση με τον ΚΟΚ των ανεπτυγμένων χωρων, στις κυκλικες διασταυρώσεις, εχει προτεραιότητα αυτος που μπαινει(!) στον κυκλο, και οχι αυτος που βρισκεται ηδη μεσα.
    Το αποτελεσμα ειναι να μπουκαρουν ολοι μεσα στον κυκλο κ να μην μπορουν να βγουν, γιατι μπαινουν κιαλλοι κιαλλοι κιαλλοι... δες πλατεια βαθυς
    Χαος κ κομφουζιο ειναι το αποτελεσμα.
    Σε ολες τις υπολοιπες Ευρωπαικες χωρες, προτεραιότητα εχει αυτος που ειναι εντος του κυκλου που ειναι κ το σωστο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

roundabouts σαν την Τσυπρον...
    :wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    Συμφωνα με τον ελληνικο ΚΟΚ, σε αντιθεση με τον ΚΟΚ των ανεπτυγμένων χωρων, στις κυκλικες διασταυρώσεις, εχει προτεραιότητα αυτος που μπαινει(!) στον κυκλο, και οχι αυτος που βρισκεται ηδη μεσα.
    Το αποτελεσμα ειναι να μπουκαρουν ολοι μεσα στον κυκλο κ να μην μπορουν να βγουν, γιατι μπαινουν κιαλλοι κιαλλοι κιαλλοι... δες πλατεια βαθυς
    Χαος κ κομφουζιο ειναι το αποτελεσμα.
    Σε ολες τις υπολοιπες Ευρωπαικες χωρες, προτεραιότητα εχει αυτος που ειναι εντος του κυκλου που ειναι κ το σωστο...
    Εδώ αν εφαρμόζαμε το πρότυπο αυτό θα μεταφερόταν το κομφούζιο στις εισόδους του κυκλικού κόμβου. Και με τη γνωστή μας "ευαισθησία" στην παραχώρηση προτεραιότητας φαντάσου τι θα γίνεται...

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    τα φαναρια ειναι που δημιουργουν μποτιλιαρισμα και κινηση.ειναι ενα φαναρι που ξερω που οποτε δουλευει γινετε ουρα απιστευτα μεγαλη και οποτε ειναι χαλασμενο αντε να εχει 3 αμαξια να περιμενουν.

Kαι σ'αυτές φανάρια έχει...
    Dura lex, sed lex.

εχει δοκιμάσει κανείς να κάνει κανα δυο γύρους στην πλατεία παρακάτω????

http://g.co/maps/wmhhk

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
    εχει δοκιμάσει κανείς να κάνει κανα δυο γύρους στην πλατεία παρακάτω????

http://g.co/maps/wmhhk
    Βέβαια αυτό που ισχύει για τις πλατείες στην Ελλάδα ισχύει και στην Γαλλία.
    Αυτός που μπαίνει έχει προτεραιότητα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
    Βέβαια αυτό που ισχύει για τις πλατείες στην Ελλάδα ισχύει και στην Γαλλία.
    Αυτός που μπαίνει έχει προτεραιότητα.
    μμμμ, φοβάμαι πως κάνεις λάθος σχετικά με την προτεραιότητα στις πλατείες της γαλλίας....

πάντως,
    την πλατεία που έβαλα την έφερα σαν παράδειγμα "πολιτισμένου συστήματος πολιτισμένης χώρας"..... απλά όποιος κάνει δυο τρεις γύρους εκεί μετά μπορεί άφοβα να τρέξει στο παγκόσμιο.... για βρεγμένο δεν συζητάμε καθότι είναι στρωμένο με κυβάκια από το παλαι ποτέ (οπότε καταλαβαίνετε πως γλυστράει)....

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Διαμαχη μεταξυ Rc31 & Τροχαία Γλυφάδας
    από rc31 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 15:50
  2. Τι βλέπει η Τροχαία και πως μας πιάνει το Laser Radar
    από Wizard13 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 17:30
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2004, 23:59