Σελίδα 9 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 259

Θέμα: Ηλεκτρονικό τσιγάρο - αλήθεια ή φούμαρα ???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Εσύ καλύτερα να μην το αρχίσεις γιατί αν σε πιάσει αυτό που λένε περί καλύτερης σεξουαλικής δραστηριότητας θα μας πηγαίνεις τοίχο τοίχο. Άσε να υπάρχει κάτι να σε φρενάρει λέμεεεεε...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να παραγγειλω 5-6 αμα ειναι ετσι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    γιατί αν σε πιάσει αυτό που λένε περί καλύτερης σεξουαλικής δραστηριότητας
    Εμένα πάντως δεν με έχει πιάσει αυτό...

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Εμένα πάντως δεν με έχει πιάσει αυτό...
    Έχεις τρεχάματα τώρα γι'αυτό, μόλις ηρεμίσεις θα τρέχουν άλλοι σου λέω

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ... ηρεμίσεις ...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

του χει μεινει απο το "ατμισεις"

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Είμαι μλκς

Μιας και υπάρχει το thread να ενημερώσω λοιπόν τους συνάδελφους αλήτες τσαντάκηδες μηχανόβιους του παρόντος βρωμοφόρουμ, ότι ξεκινάνω μια νεα επιχειρηματική δραστηριότητα με αντικείμενο το ηλ. τσιγάρο.

Πρόκειται για ένα μαγαζί λιανικής. Ένα από τα πρώτα πραγματικά-φυσικά μαγαζιά λιανικής στην Ελλάδα με μόνο και αποκλειστικό αντικείμενο το Ηλ. τσιγάρο. Φιλοδοξώ να εξελιχθεί σε ένα ζεστό στέκι τόσο παλιών και έμπειρων συναδέλφων-ατμιστών, όσο και νέων υποψήφιων χρηστών όπου εκεί θα μπορούν να λύσουν τις όποιες απορίες τους και επιπλέον να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν επί του πρακτέου προιόντα, γεύσεις κλπ πριν προβούν στην αγορά τους.

Για ευνόητους λόγους έχω προβλέψει και άνετο μοτοπάρκινγκ

Το μαγαζί θα ξεκινήσει την λειτουργία του την Τετάρτη 23/11 στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Για να μην κάνω παραπέρα κατάχρηση της φιλοξενίας του φόρουμ, όποιος επιθυμεί λεπτομέρειες (διεύθυνση, τηλ, κλπ) ας ρίξει ενα πμ
    Θάνο σου εύχομαι οτι καλύτερο στο νεο,αρκετά ελπιδοφόρο για μένα,εγχείρημα.Εχω ξεκινήσει και γω το η.τ εδω και λίγο καιρό,μιας και κάπνιζα τα αντερά μου,2-2.5 πακέτα ημερησίως,και θεωρώ οτι ειναι η καλύτερη επένδυση στην υγεία μου πρώτα και μετά στην τσέπη μου.Ήδη εχω κάνει απόσβεση των χρημάτων που έδωσα και έμειναν και για να πάρω καινούργια πατούμενα στη μηχανή!.Ελπίζω οτι απο δω και στο εξής οτι χρειαστώ σε υγρά και ανταλλακτικά για το ego-t μου να μπορώ να τα προμηθευτώ απο σένα που είσαι δικό μας παιδί!.Εννοείται οτι ο καφές και η ενημέρωση είναι δωρεάν,έτσι?
    so far so good.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgeboy
    Εννοείται οτι ο καφές και η ενημέρωση είναι δωρεάν,έτσι?
    Από ενημέρωση να φαν κι οι κότες

Από καφέ μόνο κανέναν γαλλικούλι...Για ακριβούς φρεντοκαπουτσινοεσπρέσσο.... δεν βγαίνω... :rotflmao:

theod καλή αρχή ρε φίλε!

Τραβαμε το καναλι Το avatar του/της mars696
    Theod καλη αρχη και καλες δουλειες και απο μενα!
    Αν ανοιξεις και κανα e-shop σφυρα!
    Φτιαξε και να επισκευασιμο ατμο γιατι δεν παει αλλο λεμεεεεεε!!! :rotflmao: :rotflmao:
    Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
    Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
    :a015:

Τα καλύτερα να ευχηθώ Θανάση με μια ερώτηση, θα ασχοληθείς και με τις online καταστάσεις για να τό'χουμε στα υπόψιν εμείς οι μακρυνοί;

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι όπως καταλάβατε, σε μια βδομαδούλα κλείνουμε δίμηνο λέμε.

Και μια προσωπική άποψη, μετά από διάφορες μικροπεριπέτειες με τα δοχειάκια καταστάλαξα στα Dual Coils Cartomizers (αυτά με το βαμβάκι) και μου λύθηκαν όλα τα θεματάκια μικροδιαρροών, καθαρισμών και ψιλοσπαστικών αναγεμισμάτων. Και πιο οικονομικά βέβαια μιας και το σύνολο ατμοποιητή-δοχείου έπαιζε γύρω στα 10-11ευρώ ενώ στο Cartomizer ξεμπερδεύεις με μόλις 5,5, δεν κακό ε; Και μικρότερες πιθανότητες καψίματος ατμοποιητή, πράγμα που εύκολα στέλνει έναν καινούργιο στα σκουπίδια!

Με δύο cartomizers των 5,5 ευρώ ξεμπέρδεψα για όλο το μήνα, βάλε κι ένα υγρό Halo 30ml των 20ευρώ κι έτσι με μόλις 30κάτι-ψίχουλα έπεσα εύκολα στο 1/3 απ'όσο ξόδευα στα τσιγάρα.

Μάκη για να καταλάβω γιατί κι εγώ μετά από 25 χρόνια κάπνισμα είμαι στο τσακ να πάρω ηλεκτρονικό. Για συσκευή σκέφτηκα το Hybrid της Nobacco και με αυτό που λες μάλλον μου ενισχύεις την άποψη. Αλλά σκέφτομαι, το γέμισμα είναι εύκολο όταν είσαι εκτός σπιτιού. Κουβαλάς μπουκαλάκια, λύνεις, γεμίζεις?

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrval
    Μάκη για να καταλάβω γιατί κι εγώ μετά από 25 χρόνια κάπνισμα είμαι στο τσακ να πάρω ηλεκτρονικό. Για συσκευή σκέφτηκα το Hybrid της Nobacco και με αυτό που λες μάλλον μου ενισχύεις την άποψη. Αλλά σκέφτομαι, το γέμισμα είναι εύκολο όταν είσαι εκτός σπιτιού. Κουβαλάς μπουκαλάκια, λύνεις, γεμίζεις? [/QUφιλαρακι για να μην πετας ασκοπα χρηματα απο δω κι απο κει μεχρι να κατασταλαξεις,ψαξου λιγο,αφιερωσε λίγο χρόνο να ενημερωθείς και μετά προχωράς στην αγορά του η.τ.απο κει ξεκίνησα και γω και τελικά κατέληξα στο ego-t με το τάνκ σύστεμ. και με το 510 σπείρωμα.θα με θυμηθείς!:smilea:
    so far so good.

Από ενημέρωση να φαν κι οι κότες

Από καφέ μόνο κανέναν γαλλικούλι...Για ακριβούς φρεντοκαπουτσινοεσπρέσσο.... δεν βγαίνω... :rotflmao:
    συμβιβάζομαι και με ελληνικό βρε συ!ούτως η αλλως θα ερθω για να σε δω και να μου λύσεις κάποιες απορίες που εχω μιας και είμαι στραβάδι οσον αφορά το η.τ.το αντίθετο δλδ απο τη μηχανή! :rotflmao:
    so far so good.

Παλιομέλος
    Να κανω μια προταση;;;;;;

Φτιαξε κανενα συστημα να μπαινει στο κρανος και να ατμιζουμε............θα τα κονομησεις!!!!!!!

Σημερα κλεινω ενα μηνα ατμισμα...........μετα απο 36 χρονια τσιγαρο!!!!!!!!!!
    Ξανά-μανά μοτοσυκλετα........

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CBF- stratis
    Να κανω μια προταση;;;;;;

Φτιαξε κανενα συστημα να μπαινει στο κρανος και να ατμιζουμε............θα τα κονομησεις!!!!!!!

Σημερα κλεινω ενα μηνα ατμισμα...........μετα απο 36 χρονια τσιγαρο!!!!!!!!!!
    Πάρε τσιγάρο με μικρή μπαταρία και εντουράδικο κράνος.

Να δω κάποιον με cbf να βγάζει καπνούς απ' το κεφάλι και...
    Sent from me using a computer.

Σελίδα 9 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ηλεκτρονικο τσιγαρο
    από 7gibernau στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2016, 01:25
  2. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  3. Όλη η αλήθεια για το πως φτιάχονται τα παγωτά!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2004, 08:41
  4. Η αλήθεια για τη δημιουργία του άντρα
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2004, 11:33
  5. Αλήθεια; Ψέματα;;;
    από NLS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 23:41

Κανόνες δημοσιεύσεων