http://youtu.be/t3Fy5ntJuZgΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Φτου στα μάτια σου (αλλά θα πέσεις, πάρτο απόφαση όσο πιο γρήγορα μπορείς να μη μας λες γκαντέμηδες!!! )![]()
![]()
![]()
![]()
http://youtu.be/t3Fy5ntJuZgΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Φτου στα μάτια σου (αλλά θα πέσεις, πάρτο απόφαση όσο πιο γρήγορα μπορείς να μη μας λες γκαντέμηδες!!! )![]()
![]()
![]()
![]()
Αγαπητε μου ταγματαρχη, εχεις μπει λαθος στο παιχνιδι,Αρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
2) Υπαρχουν 2 ειδων αναβατες,αυτοι που επεσαν διοτι ηθελαν να ξεπερασουν τα ορια, αλλα και αυτοι που Επιμενουν να παιζουν με τα ορια.
δεν υπαρχει "διοτι", με την μηχανη εισαι ο ποιο αδυναμος κρικος στον δρομο, η μεγαλυτερη πιθανοτητα ειναι.. να μην προλαβεις να κανεις λαθος...
Απλως ξυπνας σε ενα κρεβατι ενα πρωι κ αναρρωτιεσαι πως βρεθηκες εκει...
Ακουγεται αγχωτικο αλλα θα συνηθισεις...
μηχανη = ρισκο καθε στιγμη![]()
Εγώ και να συμφωνώ με τον Πανοπτικόμάλλον υπάρχει θέμα
![]()
Σοβαρά τώρα, αν δε πέσεις θα είσαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει το κανόνα.
Ζήσε το δίτροχο κόσμο σωστά εξοπλισμένος και με το μυαλό σου σε κάθε δευτερόλεπτο
να σκέφτεται όχι αν, αλλά πως θα σαβουριαστείς και μακάρι να είμαστε οι υπόλοιποι εδώ
να μας κουνάς επιδεικτικά το δάκτυλο για τις δικές μας σαβούρες, ως η φωτεινή εξαίρεση.
Τελείως φιλικά και χωρίς καμμία διάθεση να σε πατρονάρω![]()
Έχουν κάποιες διαφοροποιήσεις απ' τα g3a3 Ε.Α. (Σύστημα σκανδάλης κτλ)Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι ρε συ, απλα και τα ΕΑ τη ίδια λογική είχαν. Όπλα που στις δοκιμές είχαν δειξει καλή συμπεριφορά... (στο εργοστάστιο της ΕΒΟ... )
Τα βγάζαμε μια στο τόσο και ρίχναμε μερικοι για επιδειξη, μεχρι που τελικά προτιμήσαμε να ρίχνουμε με τα δικά μας
Τα SG1 (Scharfschützengewehr ) μαλλον τα είχατε κατ' ευθειαν απο την Η&Κ![]()
Τα g3a3 μόνο για γέλια δεν είναι. Είναι ένα απ' τα καλύτερα 7,62. Ακατάλληλο πλέων για τον σύγχρονο στρατό για πολλούς λόγους, αλλά για E.Σ. ...![]()
Sent from me using a computer.
Βρε σεις πώς καταφέρατε από το subaru να το γυρίσετε στα όπλα...
http://www.youtube.com/watch?v=FJdmnMtpAwI
Έχουμε κάνει και χειρότερα! :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Βρε σεις πώς καταφέρατε από το subaru να το γυρίσετε στα όπλα...
http://www.youtube.com/watch?v=FJdmnMtpAwI
Sent from me using a computer.
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Έχουμε κάνει και χειρότερα! :smilea:
Πάντως σοβαρά τώρα το moto.gr είναι φοβερά αγχολυτικό, δεν πλήττεις ποτέ!!!! Και το κυριότερο free of charge!!!!![]()
Ποια σουμπαρού; Ο άνθρωπος σε αυτό το θρεντ μας συστήθηκεΑρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Πάντως σοβαρά τώρα το moto.gr είναι φοβερά αγχολυτικό, δεν πλήττεις ποτέ!!!! Και το κυριότερο free of charge!!!!![]()
![]()
Όσο για το τζαμπέ, κάτσε γιατί έρχεται το ΕΤΠ (ειδικό τέλος ποσταρίσματος!!! )
@greeksniper
ασε τα κουλαδια να λενε, εσυ δε θα πεσεις ποτε (κυριως με το subaru ).....κ ασε τα γατακια να νιαουριζουν......
![]()
@AUFGEBRACHT υπαρχει λογαριασμος στο paypal καλα θα κανεις να καθαρισεις το λογαριασμο σου το νωριτερο γιατι οι τόκοι υπερημερίας τρεχουν....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
[B]@AUFGEBRACHT υπαρχει λογαριασμος στο paypal καλα θα κανεις να καθαρισεις το λογαριασμο σου το νωριτερο γιατι οι τόκοι υπερημερίας τρεχουν....
![]()
![]()
Ρε φίλε ολόκληρο τευτονικό όνομα δεν το είδες;;; ΑΟΥΦΓΚΕΜΠΡΑΧΤ, μάτι βγάζει, εγώ είμαι με τους Γερμανούς ...Πάντως τέτοιες εξυπνάδες καλό είναι να μην τις πετάμε έτσι γιατί είναι να μην τους μπουν ιδέες όπως το ειδικό τέλος ποσταρίσματος παραπάνω και με συντελεστή παλαιότητας ανάλογο της ημερομηνίας εγγραφής...
πος γκινετε ατω?Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
η εξαίρεση που επιβεβαιώνει το κανόνα.
![]()
Πολύ στη τσίτα σας κόβω, χαλαρώστε κύριοι.........
Αλλα εχετε ορεξουλες για κουβεντουλα ομως που και να τα λεγαμε και online δλδ.... αρε γλεντια....![]()
ρε Νικο αμπελ, γραψε ενα +1 να τελειωνει ρε μλκ, τι φοβασαι, μη σε μαλωσουν που συμφωνεις με εμενα τον ξενδιατροποΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Εγώ και να συμφωνώ με τον Πανοπτικόμάλλον υπάρχει θέμα
![]()
![]()
Η Η&Κ έβγαλε το PSG1 (πολιτική έκδοση) και το MSG1 (στρατιωτική έκδοση και με σιδερένια σκοπευτικα - η μονη διάφορα απο τα PSG1).Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι ρε συ, απλα και τα ΕΑ τη ίδια λογική είχαν. Όπλα που στις δοκιμές είχαν δειξει καλή συμπεριφορά... (στο εργοστάστιο της ΕΒΟ... )
Τα βγάζαμε μια στο τόσο και ρίχναμε μερικοι για επιδειξη, μεχρι που τελικά προτιμήσαμε να ρίχνουμε με τα δικά μας
Τα SG1 (Scharfschützengewehr ) μαλλον τα είχατε κατ' ευθειαν απο την Η&Κ![]()
Δεν ξέρω το συγκεκριμένο που λέει ο greeksniper39 αλλα τα "καλα" g3 τα λέγαμε ΕΣ.. Και ήταν για τα μπάζα.
Το ΗΚ11 respect τρελό.. Αλλα εγω με Μ1 ημανε και δεν θα το άλλαζα με κάτι άλλο πλην κάποιας Μ24 Remington..
Όλα αυτά θεωρητικά βέβαια αφού το moa έχει να κάνει και με το πυρομαχικό που είναι τέχνη να το "φτιάξεις"..
Τεσπα, να χαμε να λέγαμε πλέον..![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΕΣ ή ΕΑ γράφανε στο πλάι? Νομίζω το δεύτερο, αλλα δεν τον κόβω κιόλας.
Το ΗΚ11 οπλάρα αλλα κανενας δε φρόντισε να εφοδιασει το στρατο με drum γεμιστήρα και είχες την ικανοτητα βολών του ανεκμετάλλευτη με τις 20αρες (βλ 18αρες) γεμιστήρες...
Περασμένα μεγαλεία![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais