re file ntaks koylare ligo omos
re file ntaks koylare ligo omos
βλεπω gibernaoy συνεχιζεις μμμμμμμμμ
α σορρυ τωρα θυμηθηκα και την εμπειρια μου ναι οντοσ και τα κτμ καλα ειναι
ΜΟΝΟ ΤΟ VMAX EINAI AXRHSTO ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΥΘΕΙΑ
ΟΝΤΟΣ ΠΑΝΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΑΝΤΕ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΚΙΕΣ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
ελα μωρε και συ, νταξ χαρακτηρας ειναι αυτα... σου κανε κορδελάκια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vmoageorge
super duke lc8 990?????
ω θεε μου δεν θελω να θυμαμαι τρομπα συμπλεκτη πισω δισκοπλακα σωληνακι απο το δοχειο λαδιου καμενα οργανα αλλαγη φισα εγκεφαλου(ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΠΡΟΣ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ) ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ 4,000 ΜΟΝΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ STO MOTER α ξεχασα και κιτ ανταλακτικου τρομπασ βενζινας γιατι οταν μπηκε δυναμομετρο σερνοτανε απο αυτο το πραγμα 98,2 τροχο που ειναι τα 115+ που επρεπε να βγαλει με τελικα φιλτρο power comander
Ban 'em all
αντε καληνυχτες!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vmoageorge
ΟΝΤΟΣ ΠΑΝΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΑΝΤΕ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΚΙΕΣ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
ουτε κακιες κραταμε ουτε τιποτα!κι εμεις πλακα κανουμε!!
καλες βολτες και σε σενα..και μη φοβου...με το vmax παντα ορθιος θα εισαι,αφου τα ειπαμε.....δε στριβει!!!
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
ρε αι σύρε να τραβήξεις καμία ξερόγκάζια στο χρεπι σου ,λυκουρέζο ε λυκουρέζο...Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
Αλλα έλεγες για τα ktm πιο πάνω....![]()
![]()
και συ αν δεν απαντήσεις σε ότι έχει να κάνει με Lc8 θα σκάσεις έτσι;Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
ελα μωρε και συ, νταξ χαρακτηρας ειναι αυτα... σου κανε κορδελάκια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σου έμεινε τραύμα ;
![]()
αί παντρεψου ρε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ρε αι σύρε να τραβήξεις καμία ξερόγκάζια στο χρεπι σου ,λυκουρέζο ε λυκουρέζο...
![]()
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
καλά λεγε μαλακίες,με την προίκα που θα πάρω θα αγοράσω Vmax και θα σε πατάω μετά...Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
αί παντρεψου ρε.....
![]()
σας παταω ολους και χορις να κανω βαλβιδες...!!!
:rotflmao: :rotflmao:
καλά,κανόνισε εκεί που μας πατάς να εκτοξευτεί καμία βαλβίδα να σου μπει στο μάτι να γελάν και τα σαλιγκάρια μετά...Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
σας παταω ολους και χορις να κανω βαλβιδες...!!!
:rotflmao: :rotflmao:![]()
σιγα, 16 εχει, ε! και να φυγει και καμια, ποιος θα το παρει χαμπαρει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
καλά,κανόνισε εκεί που μας πατάς να εκτοξευτεί καμία βαλβίδα να σου μπει στο μάτι να γελάν και τα σαλιγκάρια μετά...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Επειδη πρεπει να παινεψω και λιγο το σπιτι μου γιατι αλλιως θα πεσει και θα με πλακωσει εδω τι βλεπουμε ακριβως?Αρχικά δημιουργήθηκε από vmoageorge
[B]ανεκδοτα γιατι φιλε μου triumph 675??
ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΚΑΜΕΡΑ ΠΩ ΠΩ ΣΤΡΙΨΙΜΟ ΤΑ 1000ΑΡΙΑΑΑΑ????????
ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ GSXR ΤΟ 1000 ΠΟΛΥ ΣΤΡΙΨΙΜΟ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΤΟ VMAX OYTE ΕΞΑΤΜΙΣΕΙς ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ.......
http://www.youtube.com/watch?v=HjxyQ...feature=g-vrec
Εναν κουλο αναβατη ενος Κ8 να χανει στο 400αρι απο Vmax?
Αντι να δωσω λοιπον 25 χιλιαρικα για να παρω ενα Vmax για να παω στο 400αρι γιατι να μη δωσω 6 χιλιαρικα για να παρω ενα Κ6 1000 και αλλα 19 χιλιαρικα για να το τουμπανιασω μηχανικα?Και μετα οποιος θελει ας σταθει διπλα...
Α και κατι αλλο (επειδη ΠΡΕΠΕΙ καπως να συνεχιστει το θεμα). Εκει που τα Vmax σταματανε (στα 220 κοφτη νομιζω?) το Κ4 μου σουζαρει με τριτη και γκαζι μονο![]()
![]()
Ciao Super Sic...
εσυ ,σίγουρα παντος...Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
σιγα, 16 εχει, ε! και να φυγει και καμια, ποιος θα το παρει χαμπαρει...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
και συ αν δεν απαντήσεις σε ότι έχει να κάνει με Lc8 θα σκάσεις έτσι;
σου έμεινε τραύμα ;
![]()
![]()
οχι μωρε, μια απλή ασυμφωνία χαρακτήρων
![]()
Ban 'em all