Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 180

Θέμα: Προς Ssέδες (σε κουβέντα να βρισκόμαστε)

Αρχικά δημιουργήθηκε από opeth
    Νομιζω και τα ZX10 ενα 07 που ειχα καβαλησει ηταν παραπολυ ανετο.
    +1000

Τα 2006-2007 ΖΧ10 ηταν τα μονα endurance στην ολη σειρα της Καβασακι. Ειναι αυτα με τις 2 εξατμισεις κατω απο την ουρα αν θυμαμαι καλα

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
    διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά οι διαφορές είναι κάτι ελάχιστα δεκατάκια στον δρόμο....

στην δε πίστα, αν θυμάμαι καλά, το 750 καθόταν αντάξια δίπλα στο 1000 αν όχι καλύτερα (εδώ κάθονται τα 600αρια πλέον)....

οπότε γιατί όχι 750?

Στον δρομο δεν νομιζω να ειναι ελαχιστα δεκατακια οι διαφορες μιας και ενα 1000αρι θα περασει με σουζα ενα 750αρι.

Και ακομη μια διαφορα στο δρομο ειναι πως το 1000αρι θα εχει δυναμη ΠΑΝΤΟΥ, σε ολο το φασμα των στροφων, ενω το 750 (και ακομη χειροτερα το 600) θα πρεπει να ειναι σε καποιες ορισμενες στροφες για να ειναι μεσα στη ροπη τους.

Τωρα για πιστα δεν θα μιλησω και για τις διαφορες τους εκει μεσα, μιας και παιζει αμεσο ρολο ο οδηγος.
    Ciao Super Sic...

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    Πάντως δε περίμενα ότι το CBR RR (600 ή 1000) θα έπαιρνε κριτικές εναντίον τις άνεσης (συγκριτικά μιλάμε πάντα). Αυτό δε το περίμενα.
    Από πλευράς κατηφορικής σέλας, χαμηλών clip on, και θέσης οδήγησης στο μυαλό μου πριν κάνουμε αυτή τη συζήτηση τα είχα ως εξής (τουλάχιστον για τα μικρά)

απότομο προς νορμάλ:
    675 - ducati 848 - r6 - zxr636 - cbr rr - gsxr
    Σπύρο νομίζω πως το 848 είναι ποιο απότομο από το 675, όταν το πρωτοκάβάλησα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η θέση του.
    Εχει πολύ κατηφορική σέλα, και τα clipon είναι ποιο μακριά απ’ ότι στο 675 με αποτέλεσμα να πρέπει να είσαι πάντα σε θέση μάχης!

Εγώ θα ήμουν μεταξύ των 675 και 848!

Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
    Στον δρομο δεν νομιζω να ειναι ελαχιστα δεκατακια οι διαφορες μιας και ενα 1000αρι θα περασει με σουζα ενα 750αρι.
    δεν είμαι και τόσο σίγουρος....

http://www.youtube.com/watch?v=ZqUmrBxd4yw

όπως λες και λέει και ο "ανεβάζων το βίντεο" ρόλο παίζει και ο οδηγός.... αλλά αν η διαφορά στα μηχανάκια ήταν τόσο μεγάλη όσο την περιγράφεις, δεν θα έπρεπε να ήταν καν μπροστά όσο κουλός και να ήταν ο οδηγός του 1000... επομένως, θεωρώ, οτι δεν υστερεί και τόσο έναντι του 1000 το 750....

Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
    Και ακομη μια διαφορα στο δρομο ειναι πως το 1000αρι θα εχει δυναμη ΠΑΝΤΟΥ, σε ολο το φασμα των στροφων, ενω το 750 (και ακομη χειροτερα το 600) θα πρεπει να ειναι σε καποιες ορισμενες στροφες για να ειναι μεσα στη ροπη τους.
    το 1000 έχει δύναμη παντού (???) ενώ το 750 δεν έχει??? στις ίδιες (ψηλές) στροφές αποδίδουν και τα δύο.... ασε που το 750 είναι πιο ευέλικτο και ελαφρύ....

υγ.... επαναλαμβάνω οτι εμπειρία από αυτά τα μηχανάκια δεν έχω.... αν κάνω λάθος πείτε το.... κουβέντα κάνουμε

...
    Στο βιντεο που εβαλες απλα ο οδηγος του 1000 ειναι κουλος μεχρι αηδιας. Φαντασου πως, μιλωντας για μαμα μηχανες παντα, τα 750 αποδιδουν με το ζορι 150 αλογα στον ΣΤΡΟΦΑΛΟ ενω τα 1000 γυρω στα 160 ΤΡΟΧΟ και 180-185 στροφαλο.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα οπως και να το δεις. Οποτε δυσκολα υπαρχει συγκριση αναμεσα σε αυτα τα 2 εκτος και το 750 φοραει της παναγιας τα ματια επανω

Οσον αφορα τη δυναμη τωρα, ενα 1000αρι θα ροπιασει και θα εχει πολυ καλυτερη αποκριση με 3η-4η στο κιβωτιο και πολυ χαμηλες στροφες (3-4.000) αμεσως μολις ανοιξεις το γκαζι ενω ενα 750 δεν θα το κανει

Για να τα τεσταρεις κανε μια βολτα ενα 750 και προσπαθησε να ανοιξεις απο χαμηλα με ολες τις ταχυτητες και μετα κανε το ιδιο και με ενα 1000. Η διαφορα ειναι απλα χαοτικη!
    Ciao Super Sic...

δεν είμαι και τόσο σίγουρος....

http://www.youtube.com/watch?v=ZqUmrBxd4yw

όπως λες και λέει και ο "ανεβάζων το βίντεο" ρόλο παίζει και ο οδηγός.... αλλά αν η διαφορά στα μηχανάκια ήταν τόσο μεγάλη όσο την περιγράφεις, δεν θα έπρεπε να ήταν καν μπροστά όσο κουλός και να ήταν ο οδηγός του 1000... επομένως, θεωρώ, οτι δεν υστερεί και τόσο έναντι του 1000 το 750....

το 1000 έχει δύναμη παντού (???) ενώ το 750 δεν έχει??? στις ίδιες (ψηλές) στροφές αποδίδουν και τα δύο.... ασε που το 750 είναι πιο ευέλικτο και ελαφρύ....

υγ.... επαναλαμβάνω οτι εμπειρία από αυτά τα μηχανάκια δεν έχω.... αν κάνω λάθος πείτε το.... κουβέντα κάνουμε
    ναι αλλα ετσι οπως το θετεις ουτε το 750 ειναι πολυ πιο ελαφρι απο το 1000.

γενικα υπαρχει διαφορα αλλα οχι τεραστια πχ απο στροφη σε στροφη δε το καταλαβαινεις. το θεμα ειναι οτι στα ιδια λεφτα σε 1000 κυβικα εχεις περισσοτερες επιλογες

ναι αλλα ετσι οπως το θετεις ουτε το 750 ειναι πολυ πιο ελαφρι απο το 1000.

γενικα υπαρχει διαφορα αλλα οχι τεραστια πχ απο στροφη σε στροφη δε το καταλαβαινεις. το θεμα ειναι οτι στα ιδια λεφτα σε 1000 κυβικα εχεις περισσοτερες επιλογες
    Απο στροφη σε στροφη δε θα καταλαβεις τεραστια διαφορα και ισως το 750 σου φανει και αρκετα πιο φιλικο απο το 1000 (λογικο).

Τη διαφορα θα την καταλαβεις πανω στα σημεια της ροπης τους και γενικα οταν περιφερεσαι στην πολη, που δεν εχεις πολλα χιλιομετρα στο κοντερ. Εκει ΠΙΣΤΕΥΩ το 1000 τα κανει ολα καλυτερα.

Οσον αφορα τα κιλα, τα μοντελα παιζουν μεγαλο ρολο. Αν θυμαμαι καλα τα 750 της τελευταιας γενιας ειναι 168 κιλα, χωρις υγρα (βενζινες, λαδια κτλ). Το δικο μου το 1000 που ειναι Κ4, ειναι 164 κιλα χωρις τα υγρα. Ενω της τελευταιας γενιας πρεπει να ειναι 180 κιλα +
    Ciao Super Sic...

τα παραλες και συ, δε γινεται να βγαζεις νεο μοντελο 20 κιλα βαρυτερο! λογικεψου!

στο wikipedia λεει 168 κ3-κ4, 166 κ5-κ6, 172 κ7-κ8

τα παραλες και συ, δε γινεται να βγαζεις νεο μοντελο 20 κιλα βαρυτερο! λογικεψου!

στο wikipedia λεει 168 κ3-κ4, 166 κ5-κ6, 172 κ7-κ8
    Ναι βρε συ δεν αντιλεγω. Αλλα σκεψου με τα λοιπα μπλιμπλικια ποσα κιλα ειναι.

Το S1000RR ειναι 182 κιλα χωρις υγρα συμφωνα με το Wiki λογω ABS κτλ. Δεν ειναι 20 κιλα που ελεγα στο προηγουμενο ποστ αλλα ειναι 14 :P
    Ciao Super Sic...

επειδή αποκλείεται να διαβάσω όλες τις σελίδες, -τουλάχιστον όχι τώρα-, λέω να σε πάρω αύριο ένα τηλέφωνο.

Παραδοσιακά πάντως τα πιο άνετα σαν θέση οδήγησης είναι τα suzuki, λόγω του ότι η θέση οδήγησης είναι ''μέσα' και όχι ''πάνω''. Απ΄όλα τα suzuki τώρα, το πιο άνετο (όχι μόνο λόγω θέσης οδήγησης) είναι το Κ3-Κ4 (πάντα μιλάμε για χιλιάρι).
    Είναι η μηχανή ''τα κάνω όλα και συμφέρω''.
    Πάρε ένα και συ, να βγαίνουμε δίδυμα

Τα υπόλοιπα απο το τηλέφωνο
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Τριδυμα :a39:
    Ciao Super Sic...

AΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ.................

Έχετε μπερδέψει πολλοί δυστυχώς τό τί θέλω ,τί γουστάρω καί τό τί μού άρέσει
    μέ τό ποιά είναι ή πραγματικότητα.
    Όλα μά όλα τά SS φτιάχτηκαν γιά νά μάς δημιουργήσουν τήν ψευδαίσθηση
    πώς είμαστε οί Ρόσσι πού χάθηκαν στήν πορεία.
    Αύτό είναι τό καταναλωτικό κομμάτι.
    Ή γιά κάποιους πού συνειδητά ξέρουν ότι τό παίρνουν γιά νά κάνουν τό χόμπυ τους σέ
    μιά πίστα τά Σαββατοκύριακα.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟ τό φαινόμενο τού νά βλέπεις κάποιον μέ SS νά κυκλοφορεί
    έξω στούς δρόμους ή άκόμα χειρότερα στήν πόλη.
    Τά μηχανάκια αύτά είναι φτιαγμένα γιά συγκεκριμμένο σκοπό καί ό ρόλος τους
    είναι αύτός καί μόνο.
    Τό άν κάποιος συμβιβάζεται καί νομίζει ότι παίρνοντας ένα τέτοιο μηχανάκι μπορεί νά
    τό χρησιμοποιεί παντού είναι ούτοπία.
    Κάνει τήν άνάγκη άπλά φιλοτιμία...!!
    Ναί Άθήνα - Θεσσαλονίκη πάς καί μέ Μερσεντές ,καί μέ Λάντα,καί μέ κάρρο,
    καί μέ τά πόδια....
    ΕΤΣΙ ΝΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ, όσοι τά κυκλοφοράτε.
    Άλλά τό νά μιλάμε γιά πόση άνεση καί ποιό είναι τό πιό άνθρώπινο...??
    Μηχανάκια πού κάθεσαι πάνω καί ό κώλος κυττάει τ'άστρα...!!
    Όποιος είναι πάνω άπό 1,80 καί 70 κιλά,είναι σά παστή σαρδέλλα έπάνω.
    ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ
    Όποιος τά χρησιμοποιεί όπουδήποτε άλλού έπειδή δέν μπορεί νά έχει κάποιο
    δεύτερο λόγω τών οίκονομικών,άπλά συμβιβάζεται και άρχίζει νά ψάχνει μετά,
    ΔΙΑΦΟΡΑ.....!!
    Μή ψάχνεστε λοιπόν τζάμπα,λιγότερο ή περισσότερο,όλα τους είναι
    γιά τήν πίστα ή γιά μιά γρήγορη βόλτα.....!!
    ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΤΟ....!!
    Τά ύπόλοιπα είναι μιά μεγάλη παραμύθα γιά όλους τούς έπίδοξους Ρόσσι
    πού θεωρούν ότι είναι μηχανάκια πού μπορούν νά κάνουν σωστά περισσότερα
    πράμματα άπό αύτό γιά τό όποίο είναι κατασκευασμένα.........άλλιώς
    όσοι τά έχουν άνήκουν στήν κατηγορία.....ΦΤΩΧΟΙ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ...!!
    Ή γνώμη μου είναι πώς είναι μόνο γιά ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ,
    γιά όσους...........
    ΕΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ.....!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    σωστότατος ο Terens.....
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αν θελεις κυριως βολταδικο σσ, κοιτα ρ1 02-03 ή σουζουκι κ3-κ4.

Αν θελεις κυριως πισταδικο σσ , 675.

Αν τωρα θες κατι ενδοιαμεσο γσχρ750.

Αλλα εαν τελικα το βασικο ζητουμενο ειναι η ανεση αυτο καθ αυτο,δε μπορω να σκεφτω κατι πιο ανετο απο σι μπι αρ 600 φ.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

αντε να δουμε

ποτε η κουβεντα θα παει στα

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΚΛΙΠ-ΟΝ
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    καταρχήν να ευχαριστήσω όλα τα φιλαράκια για την μικρη/μεγαλη on-subject άποψη τους

ειπώθηκαν πολλά και τα περισσότερα απο αυτα πολυ ενδιαφέροντα.

μακαρι να 'βρισκα το χρονο να απάνταγα ενα προς ενα τα μηνύματα, όπως πολυ ωραια και με διακριτικότητα κανει ο Τρουπερ

πάντως εαν η θέση οδηγησης ηταν το μονο που με ενδιέφερε τοτε θα σκεφτομουν μονο το monster

εάν δεχθούμε οτι:

1. στο επιπεδο το δικο μου δυσκολα φτανει κάποιος στα ορια του ένα πλαισιο
    3. τα φρενα φτιάχνονται
    2. οποιαδηποτε μοτοσυκλέτα μπορει να γινει οκ για το σωματοτυπο μας /στυλ οδηγησης μας αν αλλάξουμε, σέλες, clipon, μαρσπιε κτλ

τοτε δεν πρεπει να μας νοιάζει τίποτα αλλο παρα το μοτερ που πρεπει να διαλέξουμε.

εγω πάντως μέσα στην ημιμάθεια μου δεν το δεχομαι αυτο. νομίζω οτι κατι καλυτερο μπορούμε να κανουμε για την επιλογή

προς το παρον υπόψιν για δοκιμη

Κ3 - Κ4 750

PS. Τερενς .... μαζι ρε τρισμεγιστε. Οτι πεις εγω μέσα συμωνω σε όλα

Down with the Bourgeoisie ρε ....

Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. περί αρσενικού/ανήρ/ανδρός ο λόγος....κουβέντα να γίνεται.
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2008, 13:30
  2. Κουβέντα να γίνεται... πιάστε καφέ και ελάτε... θέμα Εξ. πολιτική.
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2008, 15:38
  3. Απαντήσεις: 88
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2007, 22:02
  4. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 22:22
  5. Καλημερα Σε Ολουσ Να Το Φτιαξω
    από TEO.VFR στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2004, 12:46

Κανόνες δημοσιεύσεων