Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 196

Θέμα: Μην σας πιανουν κοροιδο,τα συνεργεια !!

Ρε παλικαρια ολα αυτα που λεμε - λετε παραπανω ειναι γνωστα και οσοι καβαλανε χρονια τα εχουν ζησει. Και ειπαμε ολοι μαζι οτι οι λυσεις ειναι εξισου πολλες βλεπε catmaster (ιντερνετ - αλλα συνεργεια - do it your self κ.α.)

Η ερωτηση μου ειναι μια και απλη.

Εφοσον οι παραγοντες για την αυξημενη τιμη (50 αντι για 30 οχι 200 αντι για 30) ενος μαγαζιου - συνεργειου ειναι παρα πολλοι (και να πουλας ακριβα ειναι νομιμο) γιατι πρεπει να βαφτισουμε τον ανθρωπο (μεσα στα φορουμ και σε γνωστους μας) ΑΛΗΤΗ και αλλα πολλα που διαβαζω στα φορουμ..??? Απλα μπορουμε να μην παμε και να πουμε μου ζητησε πολλα.

Για μενα αυτη ειναι η πιο λογικη αντιδραση, ολα τα υπολοιπα μου ακουγονται κομπλεξισμοι και κακιες.

Καλες μας βολτες και να ξεκαθαρισω, Προσπαθω να λειτουργω καλοπροαιρετα...
    Enduro way of life

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Ναι ειμαι, γιατι ειναι κ ο κοσμος ισοπεδωτικος, οταν ο εργατης βγαζει 20 ευρω ημερομισθιο το θεωρουμε λογικο, δεν λεμε τιποτα γιαυτο και απο την αλλη... ζηταμε κατανοηση για τον επιχειρηματια...

Μπα δεν θα παρω, οπως ο επιχειρηματιας στα @@ του για τον εργαζομενο του, ετσι κ εμενα στα @@ μου, θα αγοραζω απο γερμανια
    Δεν είσαι ισοπεδωτικός, αυτό προϋποθέτει να έχεις μία ιδέα για το θέμα στο οποίο αναφέρεσαι.
    Παντελώς άσχετος είσαι και μέσα στην ασχετοσύνη σου νομίζεις ότι κάνεις και κοινωνική κριτική.

1. Τι σχέση έχει το πόσο χρεώνει ο καθένας τη δουλειά του με το ποιος και αν πληρώνει καλά τους υπαλλήλους του μου λές;
    2. Με τα λεφτά ποιάς δουλειάς ρε μεγάλε σκοπεύεις να αγοράζεις από το Ίντερνετ άμα κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις;
    Εσύ πού θα δουλεύεις; Ή μήπως είσαι δημόσιος υπάλληλος και νομίζεις πως το κράτος θα αντέχει για πολύ καιρό ακόμα να πληρώνει δημοσίους υπαλλήλους χωρίς έσοδα από τις ιδιωτικές επιχειρήσεις;

Δηλαδή εσύ αγοράζεις απ' έξω όχι γιατί είναι φτηνότερα, αλλά για να τιμωρήσεις τους κακούς επιχειρηματίες; Έξω δηλαδή οι επιχειρηματίες είναι καλοί κι εδώ κακοί;
    Κι εσύ ένας ανιδιοτελής τιμωρός;
    Δηλαδή αν σου δείξω έναν καλό μαγαζάτορα που για παράδειγμα πούλησε το σπίτι του για να μην απολύσει υπάλληλο, θα πας να αγοράσεις από εκεί και ας είναι ακριβότερα;

Μαγκιά σου ν' αγοράζεις από όπου γουστάρεις, αλλά μη μας το ρίχνεις και στο κοινωνικό μήνυμα, δεν είμαστε και τόσο ηλίθιοι.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Aνιδιοτελης τιμωρος δεν ειμαι, αλλα αγοραζω απο εκει που συμφερει, χωρις να μου πιανουν τον κωλο & το κυριοτερο... ΔΕΝ εχω τυψεις για αυτο, κανω το ΣΩΣΤΟ...
    (και μαλιστα πολλες φορες προτρεπω κ αλλους να κανουν το ιδιο ή παραγγελνουμε μαζι απο εξωτερικο)

Εξω οι επιχειρησεις ειναι λογικες, μεσα στην ελλαδα ειναι κλεφταραδες, πολυ απλο :wacko:

Αν εχεις μαγαζι λοιπον, να μου πεις να περασω να δοκιμασω συνολακια, αν ομως θελεις να βγαλεις 50 ευρω με μια πωληση... συγνωμη αλλα δεν θα διαθεσω, να το κλεισεις ..

veteran of the physic war Το avatar του/της bocaros
    Ναι ειμαι, γιατι ειναι κ ο κοσμος ισοπεδωτικος, οταν ο εργατης βγαζει 20 ευρω ημερομισθιο το θεωρουμε λογικο, δεν λεμε τιποτα γιαυτο και απο την αλλη... ζηταμε κατανοηση για τον επιχειρηματια...

Μπα δεν θα παρω, οπως ο επιχειρηματιας στα @@ του για τον εργαζομενο του, ετσι κ εμενα στα @@ μου, θα αγοραζω απο γερμανια
    και μονο το οτι παραδεχεσαι οτι εισαι σε ενα ακρο οπως ο ισοπεδωτισμος , εχω την εντυπωση οτι θα επρεπε να σε ανησυχησει.

αφησε λιγο τον εαυτο σου ελευθερο και μην απομονωνεις απαντησεις , αλλα προσπαθησε να δεις μια εικονα ολοκληρωμενη και οχι ενα καμμενο δεντρο που χαλαει την εικονα μονο και μονο επειδη σε εξυπηρετει.

μην με παρεξηγησεις , απλα προσπαθω να ζω οσο πιο απλα γινετε και να μην βλεπω γυρω μου συνομοσιες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctoR_k6
    Δεν παμε καλα μου φαινεται...Καποιοι ζουνε σε αλλο κοσμο!!Για να μην πω συμπαν!!
    50 ευρω για να περασει αλυσιδα??Αυτος ηθελε να βγαλει τα σπασμενα της εβδομαδας με μια δουλεια.Κ μετα σου λεει γιατι μενει ο κοσμος χωρις δουλεια κ τα κλεινουνε...
    Να σου πει 20 ευρω και να την βαλεις οκ!Να δουλεψει κ αυτοε κ εσυ μην σκιστεις...
    Αλλα με 50 παρε ενα καλο σετ με 150 ευρω και βαζε την δικη σου και ολων των αλλων(μη σου πω κ με ενα 10αρικο θα σωσεις κοσμακη)

Ξυπνατε ρε πλεον τα 50ευρω για τετοιες εργασιες δεν υπαρχουν...Χαλαμε 12 ωρες την ημερα απο την ζωη μας για να τα βγαλουμε αυτα τα χρηματα!!
    ΕΑΝ κοπεί απόδειξη, αναρωτήθηκες πόσα του μένουν στην τσέπη? βγάλε το φως μιας ώρας (όπως στο γραφω) βγάλε την μια ώρα του βοηθού, βγάλε την φαπα που παει στο κράτος, βγάλε την φορολόγηση στο κέρδος (κάπου 20-25% νομίζω), βγάλε την μια ωρα ενοικίου (όπως στο γράφω και αυτό), βγάλε την ευθύνη, βγάλε..βγάλε...βγάλε...
    όπως είπε ο catmaster. 40 ευρώ ΜΕ απόδειξη, είναι λογικότατη.

επίσης, σκεφτείτε και αυτό...μπορεί να έχω άδικο...τον χρόνο που θα έκανα να μάθω να αλλάζω με τον σωστό τρόπο την αλυσίδα, για να την αλλάξω αντε 10 φορές ακόμα, και τον χρόνο να την αλλάξω σωστά, αυτόν τον χρόνο λοιπόν, τον εξοικονομώ να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου την δόλια. να πάω μια βόλτα, να ασχοληθώ με τα παιδιά μου (που δεν έχω ) να δω εναν φίλο κ.α.

αλλιώς όλοι θα μαθαίναμε να φτιάχνουμε ΑΡΙΣΤΑ ντουλάπες, κρεβάτια, θερμοσίφωνες, αυτοκίνητα, μπετά, φωτογραφίες επαγγελματικές, βίντεο απαικτα, υπολογιστές, πολυκατοικίες, βαψίματα, σοβατίσματα, στοκαρίσματα, φαναρτζοδουλειές, υδραυλικά, εσπρέσσο... αλήθεια, γιατί δεν φτιάχνεται τον εσπρέσσο σπίτι σας και σκάμε 2 ευρώ κάθε φορά για καφέ? γιατί δεν αγοράζουμε μια καλή μηχανή των 100 ευρώ και άνω να φτιάχνουμε το εσπρεσσάκι μας κάθε μέρα?

και ΑΛΗΤΗ δεν θα χαρακτήριζα τον μεγαλύτερο λαμόγιο. γιατί ο ΑΛΗΤΗΣ δεν γίνεται μόνος του.

δεν ξέρω, μπορεί από την αϋπνία να μεχει πιάσει φλυαρία.
    αλλά έκαστος στο είδος του, για να επιβιώσουμε τελικά όλοι.

Παλαιό μέλος
    Aνιδιοτελης τιμωρος δεν ειμαι, αλλα αγοραζω απο εκει που συμφερει, χωρις να μου πιανουν τον κωλο & το κυριοτερο... ΔΕΝ εχω τυψεις για αυτο, κανω το ΣΩΣΤΟ...
    (και μαλιστα πολλες φορες προτρεπω κ αλλους να κανουν το ιδιο ή παραγγελνουμε μαζι απο εξωτερικο)

Εξω οι επιχειρησεις ειναι λογικες, μεσα στην ελλαδα ειναι κλεφταραδες, πολυ απλο :wacko:

Αν εχεις μαγαζι λοιπον, να μου πεις να περασω να δοκιμασω συνολακια, αν ομως θελεις να βγαλεις 50 ευρω με μια πωληση... συγνωμη αλλα δεν θα διαθεσω, να το κλεισεις ..

Θέλεις να μας πεις τι δουλεία κάνεις ?

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    40 ευρώ είναι περίπου 32 ευρώ στην τσέπη και 8 ευρώ το φπα...

Οπότε αυτοί που σου ζήτησαν τα 30 λογικα σου είπαν νούμερο χωρίς απόδειξη...

Τα 50 που σου ζήτησε ο άλλος ΑΝ έβαλε και την απόδειξη μέσα είναι περίπου 40 δικα του...

Αν όμως ζητάει 50 χωρίς απόδειξη τότε δεν είναι σωστός...

Θα μπορούσες να τον ρώταγες βέβαια αν σου έκοβε απόδειξη ,αν σου έλεγε ναι τότε με συγχωρείς φίλε μου αλλά είσαι άδικος...

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

Θα μπορούσες να τον ρώταγες βέβαια αν σου έκοβε απόδειξη ,αν σου έλεγε ναι τότε με συγχωρείς φίλε μου αλλά είσαι άδικος...

απο το τηλεφωνο σιγουρα θα του ελεγε ναι

40 ευρώ είναι περίπου 32 ευρώ στην τσέπη και 8 ευρώ το φπα...

... αλλά είσαι άδικος...

και εμένα να με συγχωρείς αλλά άμα από 40 με απόδειξη μου μέναν 32 στην τσέπη όπως γράφεις τότε να κάνω 2 τέτοιες δουλειές την μέρα και πάω σπίτι μου , έχεις λειτουργικά έξοδα , φπα, φόρο στο παροχής υπηρεσιών , περαιώσεις , εξτρά χαράτσια και έκτακτα έξοδα

αναλογως το ενοίκιο μπορέι να βγαίνουν από 8 έως 14 ευρώ την ώρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
    απο το τηλεφωνο σιγουρα θα του ελεγε ναι
    και στο μαγαζί να πηγαινές να κανείς την ερώτηση πάλι ναι θα σου λεγε...

Στο τέλος κάνουν τον γερμανό...

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    και στο μαγαζί να πηγαινές να κανείς την ερώτηση πάλι ναι θα σου λεγε...

Στο τέλος κάνουν τον γερμανό...
    αν την ζητησεις δεν πα να κανουν και τον κινεζο θα την δωσουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    και εμένα να με συγχωρείς αλλά άμα από 40 με απόδειξη μου μέναν 32 στην τσέπη όπως γράφεις τότε να κάνω 2 τέτοιες δουλειές την μέρα και πάω σπίτι μου , έχεις λειτουργικά έξοδα , φπα, φόρο στο παροχής υπηρεσιών , περαιώσεις , εξτρά χαράτσια και έκτακτα έξοδα

αναλογως το ενοίκιο μπορέι να βγαίνουν από 8 έως 14 ευρώ την ώρα

κάτσε γιατί δεν κατάλαβα ρε φίλε;

εσυ δεν παρέθεσες στην αρχή όλη τη διαδικασία της εργασίας και είπες στο τέλος ότι για αυτή θα χρεώνες 40 ευρώ με απόδειξη;

το κράτος δε σε φορολογεί με 23 συντελεστή;

που είναι το λάθος;

το τι θα κανείς με αυτα τα 32 ολόκληρα ευρώ είναι άλλο ζήτημα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
    αν την ζητησεις δεν πα να κανουν και τον κινεζο θα την δωσουν.
    άρα στα λόγια μου έρχεσαι...

κάτσε γιατί δεν κατάλαβα ρε φίλε;

εσυ δεν παρέθεσες στην αρχή όλη τη διαδικασία της εργασίας και είπες στο τέλος ότι για αυτή θα χρεώνες 40 ευρώ με απόδειξη;

το κράτος δε σε φορολογεί με 23 συντελεστή;

που είναι το λάθος;

το τι θα κανείς με αυτα τα 32 ολόκληρα ευρώ είναι άλλο ζήτημα.

ψιτ ψηλέ ...

πέραν του χαβαλέ και της μαλακίας ίσως και να ξέρεις ότι υπάρχουν σε όλους τους κλάδους μαγαζάκια που είναι στο όριο του αν γινει ακόμα και ένα ευρω αύξηση στο κόστος να κλείσουν

καλός μου φίλος και σωστός και τίμιος στη δουλειά του κλείνει το μαγαζί του και ούτε τα άρπαξε ούτε και τα αρπάζει ...

τρία παιδιά έχει και ούτε στον οαεδ δεν μπορεί να μπεί

άσε τον ειρωνικό χαβαλέ λοιπόν για άλλες καταστάσεις εγώ πάντα ακριβολογώ δεν μιλάω μπουρου μπούρου .....και απάντησα ακριβώς στην μπαρόλα που πέταξες..... και ναι υπάρχει και ο κόσμος που πιστεύει την μαλακία ότι στο τέλος της μέρας του ελέυθερου επαγγελματία του μένουν στην τσέπη χιλιάρικα

πάω να κοιμηθώ

:ZZZ:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctoR_k6
    Ξυπνατε ρε πλεον τα 50ευρω για τετοιες εργασιες δεν υπαρχουν...Χαλαμε 12 ωρες την ημερα απο την ζωη μας για να τα βγαλουμε αυτα τα χρηματα!!
    Αυτό το ποστ πρέπει να επαναλαμβάνεται μερικές φορές την εβδομάδα για να τηρούνται και οι αναλογίες.
    Όσο και αν πιστεύεις κύριε πολύπειρε μηχανικέ ότι κοστίζει ο κόπος σου (μόνο ο κόπος, όχι τα ανταλλακτικά) αν βγάζεις περισσότερα από όσα εγώ στο μέσο ημερομίσθιό σου, εγώ θα μείνω στην ψάθα (και η οικογένειά μου) πιο γρήγορα από εσένα.
    Και δεν είναι για γέλια, και σχόλια του τύπου "ναι αλλά μία φορά το χρόνο πας το μηχανάκι σου". Φροντίζουν άλλοι και κάθε μέρα δίνω δεξιά και αριστερά. Θα κόψω από όπου μπορώ.

ΥΓ όταν ένας γνωστός μου μηχανικός έφτιαχνε μηχανάκια στο σπίτι του, ήμουν μια χαρά χαρούμενος να του το πηγαίνω. Οικονομία έκανε αυτός, οικονομία κι εγώ.
    Μετά που άνοιξε τελικά το μαγαζί του, έχει μεν καλούτσικες τιμές στα εργατικά αλλά τον έχω τσιμπήσει τόσες φορές να βγάζει άλλα τόσα από τα ανταλλακτικά. Μαγκιά ε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν με το στανιό να πάει στο μαγαζί του

ειδικά όπως είναι οι εποχές όλοι τα φέρνουμε πάρα πάρα πολύ δύσκολα και το κάθε ευρώ μετράει

κάντε την έρευνά σας ψάξτε το και βρείτε ένα σωστό επαγγελματία να κάνετε την σωστή δουλειά αν όχι,
    όσοι πάλι νιώθετε ότι το χετε το do it yourself πάρτε το εγχειρίδιο συντήρησης της μηχανής σας , αγοράστε μια σειρά καλά εργαλεία , τσοντάρετε δυό τρείς μαζί να πάρτε κάποια πιο εξειδικευμένα και ακριβά για πιο περίπλοκη συντήρηση , βρείτε ένα χώρο και αράξτε κάθε ΣΚ να κάνετε και το χαβαλέ σας και να γουστάρετε πάντα όμως με προσοχή και υπομονή ας κάνετε και μια ώρα παραπάνω δε χάθηκε ο κόσμος , ψαχτείτε στο youtube διαβάστε ρωτήστε μηχανικούς και βρείτε την άκρη μόνο να έχετε πάντα στο νού σας πως καβαλάμε μηχανάκια που πάνε με τριακόσια χιλιόμετρα και μια στραβή να γίνει μπορεί να μετατραπούμε σε ήχο και φως και φανταστείτε να σακατέψετε κανα φίλο σας ότι φτιάχνετε λοιπόν μαγκιά σας αλλά πάντα με προσοχή να γίνετε καλύτεροι από τον κάθε άσχετο που δεν ξέρει την τύφλα του και κοιτάει να κάνει την αρπαχτή

βρείτε την άκρη λοιπόν ο καθείς όπως ορίζει και αφήστε την γκρίνια με μάστορες η τους μάστουρες γιατί ο καθένας σε τελική την δουλειά του την κοστολογεί διαφορετικά αν δεν γουστάρετε η είναι ακριβός υπάρχουν χιλιάδες λύσεις

my 2 cents

καλούς δρόμους να έχουμε όλοι και κανα φράγκο για λίγη εξτρά βενζίνη να πάμε μια βόλτα

Από τα πλέον ισορροπημένα (και άνευ σημείων στίξεως, βεβαίως ) ποστ.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μην σας μπαίνουν ιδέες
    από Garfield στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2010, 16:25
  2. γεια σας κ απο τα Γρεβενα.
    από ΚΟΜΠΙΝΙΕΡΗΣ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25