Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 213

Θέμα: Σάββατο 10/9 - Πεντέλη

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    απ'οτι φαινεται δεν το χεις πιασει το νοημα...
    μαυρη λιστα και σαχλαμαρες...σιγα μη σας τουφεκισουνε κι ολας.!!
    εγω απλα λεω οτι ειναι κριμα η εξελιξη της μοτοσυκλετας να ειναι αντιστροφως αναλογη απο την εξελιξη του μυαλου μας..

τελος παντων....βαριεμαι να σου απαντησω
    ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ.
    ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΄΄ΛΕΕΙ΄΄ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΤΑ TRACK DAY ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ Η ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
    ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΄΄ΓΡΗΓΟΡΟΣ΄΄ ΠΙΣΤΑΚΙΑΣ ΕΠΕΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΕΣΑΝΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ 5 ΜΗΧΑΝΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΕΖΑ ΚΤΛ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Παιδιά δεν ξέρω ακριβώς τι έχετε στο μυαλό σας αλλά προφανώς το θέμα είναι μεγάλη (πολυ μεγάλη) συζήτηση.

Αν πάντως υπάρχει τέτοιο θέμα που φαντάζομαι, ας ειπωθεί ανοιχτά έτσι ώστε να μην υπάρχουν προσκλήσεις για βόλτα πέρα από αυτές που είναι τουριστικές. ΄Η έστω να τεθεί θέμα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ εξοπλισμού (κράνος-μπουφάν-παντελόνι-μπότες) σε κάθε βόλτα.

Όπως είπα πολύ μεγάλη συζήτηση.......

Αν κάποιος πάντως πιστεύει ότι δημιουργούμε πρόβλημα με "τέτοια" ποστ ας το πει ανοιχτά. Πάντως να ξέρετε ότι εγώ σαν νέος οδηγός στις βόλτες τις τουριστικές που έχουν οργανωθεί από εδώ μέσα και έχω πάει, ΔΕΝ έχω γίνει καλύτερος οδηγός. Αντίθετα το Σάββατο Πεντέλη βελτιώθηκα. Και αν σε παρόμοια φάση έχω και κάποιον πρόθυμο να με βοηθήσει (όπως τον gmakris το Σάββατο) θα γίνω ακόμα καλύτερος = ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ...................

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΣΤΙΣ 1.30 ΠΕΤΥΧΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ GIXERPAP ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ , ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ EMPORIO ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ (ΤΙΓΚΑΣ,FZR1000EXUP,GMAKRIS,GIXERPAP,Mitsos1) KAI ΠΙΟ ΗΣΥΧΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

η καλυτερη προταση που εχω ακουσει μεχρι στιγμης.....

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ......................ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ;

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΙΟ ΝΕΑΡΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ
    ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΙΓΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ

Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ......................ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ;

ΕΕΕΕΕΕΛΑ ΡΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟ.
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΤΕΚΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΙΟ ΝΕΑΡΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ
    ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΙΓΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΟΟΥΣΕ, Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	fixing point 3.jpg 
Προβολές:	76 
Μέγεθος:	96,0 KB 
ID:	23765
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Οκ κατάλαβα. Κάτι βασικό όμως:

Αυτό έχει τεθεί από τα παιδιά που μας φιλοξενούν εδώ μέσα (τους δημιουργούς και συντηρητές του forum) ή από άλλους?

Αν έχει τεθεί από τους πρώτους τότε να δημιουργήσουν ορισμένους κανόνες με τους οποίους πρέπει να συμμορφώνεται κάθε βόλτα που οργανώνεται από εδώ μέσα. Τι κανόνες? Δεν ξέρω. Εκείνοι θα το αποφασίσουν αν χρειαστεί.

Αν έχει τεθεί από άλλους τότε απλά αυτοί ας μην συμμετέχουν στις βόλτες. Ή ας θέσουν τέλος πάντων το θέμα στους υπεύθυνους.

Αυτά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    Επικοδομιτικότατη η φωτό.....................................

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ....λοιπον τρεχατε καντε τις μαλακιες σας στους δρομους ...οι αρρωστοι πιστακιδες ειναι πιο επικυνδυνοι απο τα φορτηγα και τις προσπερασεις αυτοκινητων και σιγουρα η ζημια που θα παθεις πολυ μικροτερη..........ρε συ τιγκα θα μας τρελανεις....

τα συμπερασματα που βγαζεις κρατα τα για τον εαυτο σου και ναι και οι πιστες ειναι επικυνδυνες ....γιαυτους που δεν ξερουν ποτε θα παν και πως θα παν.....

εδω το ειχατε κανει μερος επιδειξης δυνατοτυτων με φωτο βιντεο και σχολες εχεις σκεφτει ποτε οτι αν παρασυρεις κανεναν εχεις και την ευθυνη;

για να τελειωνουμε γιατι και γω βαρεθηκα .....υπαρχουν ανθρωποι που εχουν κατι να πουν ...αλλα δεν λενε τιποτα ...αντιθετως με αλλους εδω μεσα που μαλλον λενε για να λενε....
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    [B]Οκ κατάλαβα. Κάτι βασικό όμως:

Αυτό έχει τεθεί από τα παιδιά που μας φιλοξενούν εδώ μέσα (τους δημιουργούς και συντηρητές του forum) ή από άλλους?

δεν εχει καμμια σχεση.
    εδω ειναι φορουμ και θεωρητικα τουλαχιστον ειμαστε σε θεση να καταλαβαινουμε τα αυτονοητα...
    αν χρειαζομαστε και σ'αυτο κηδεμονια,τοτε πρεπει να αναζητησουμε αλλου τις αιτιες..
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Οκ κατάλαβα. Κάτι βασικό όμως:

Αν έχει τεθεί από τους πρώτους τότε να δημιουργήσουν ορισμένους κανόνες με τους οποίους πρέπει να συμμορφώνεται κάθε βόλτα που οργανώνεται από εδώ μέσα. Τι κανόνες? Δεν ξέρω. Εκείνοι θα το αποφασίσουν αν χρειαστεί.

Αν έχει τεθεί από άλλους τότε απλά αυτοί ας μην συμμετέχουν στις βόλτες. Ή ας θέσουν τέλος πάντων το θέμα στους υπεύθυνους.

Αυτά.

ΕΝΤΑΞΕΙ....ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ......ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΦΩΤΟ,.......ΚΑΙ ΝΑ "ΔΗΜΟΣΟΙΟΠΟΙΟΥΜΕ", ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ/ΚΑΝΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΥΛΟΙ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    (ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ...... ΗΔΗ)

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ "ΠΡΙΖΩΝΟΥΜΕ" ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ/ΣΑΣ "ΒΛΕΠΟΥΝ".

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΤΩΝ 15-16 ΧΡΟΝΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ........ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΦΩΤΟ ΤΙΣ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ........

ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ....................................

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Ασχετο με τη κουβεντα αλλα εγω προσωπικά δε θεωρω κανενα "ανεπιθύμητο" σε αυτη τη παρεα/φλορουμ

(2-3 μελη του φορουμ "δε παω" γενικα, και δεν εισαι εσυ ενας απο αυτους...αλλα δε χαλασε ο κοσμος... παντου υπαρχουν μαλακες)

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    κοιτα φιλε εγω προσωπικα δεν εχω τιποτα με κανεναν απο τα παιδια για να ξεκαθαρισω την θεση μου μπορεις να κανεις τα ιδια και χειροτερα αλλα για παρτη σου για ευχαριστηση σου .....το να βγαινεις για βιντεοσκοπησεις και να τα δημοσιευεις για μενα δεν ειναι τιποτα αλλο απο επιδειξη απο ατομα που εχουν την αναγκη της αυτοπροβολης για οποιοδηποτε λογο.....και αυτο γινοταν για πολυ καιρο......
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ....λοιπον τρεχατε καντε τις μαλακιες σας στους δρομους ...οι αρρωστοι πιστακιδες ειναι πιο επικυνδυνοι απο τα φορτηγα και τις προσπερασεις αυτοκινητων και σιγουρα η ζημια που θα παθεις πολυ μικροτερη..........ρε συ τιγκα θα μας τρελανεις....
    τα συμπερασματα που βγαζεις κρατα τα για τον εαυτο σου και ναι και οι πιστες ειναι επικυνδυνες ....γιαυτους που δεν ξερουν ποτε θα παν και πως θα παν.....
    εδω το ειχατε κανει μερος επιδειξης δυνατοτυτων με φωτο βιντεο και σχολες εχεις σκεφτει ποτε οτι αν παρασυρεις κανεναν εχεις και την ευθυνη;
    για να τελειωνουμε γιατι και γω βαρεθηκα .....υπαρχουν ανθρωποι που εχουν κατι να πουν ...αλλα δεν λενε τιποτα ...αντιθετως με αλλους εδω μεσα που μαλλον λενε για να λενε....
    ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕ GST ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ, ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΝΟΕΙΣΕ ΟΤΙ ΕΝΝΟΥΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ , ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.
    ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΥΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΣΑΒΒΑΤΟ 10/3....
    από DimChios στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2007, 15:59
  2. ΣΑΒΒΑΤΟ 10/3.... (κουβεντουλα)
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2007, 11:29
  3. ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΝΤΕΛΗ;
    από toyota στο forum Συναντήσεις & βόλτες