Σελίδα 9 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 431

Θέμα: παρκάρω όπου γουστάρω? Δεν νομίζω τάκη...

καλα δεν υπαρχει τροχαια με γερανο εκει? σαλονικη εχω μαθει τα σηκωνουν μπαμ μπαμ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά, σηκώνω τα χέρια ψηλά πραγματικά.

καλα θα κανεις, μιας και δεν καταλαβαινεις....

α ) ο χωρος που επιανε το αμαξι μου εμποδιζε εναν ανθρωπο να βγαλει το μεροκαματο του οπως θα επρεπε...δεν ξερω αν εχεις παει ποτε να δουλεψεις λαικη , που δεν το νομιζω κιολας....αλλα ο χωρος εχει μεγαλη σημασια....εγω πηγαινα για καποιους μηνες συνεχεια και ξερω τι παιζει....και ενω θα μπορουσε να γεμισει το αμαξι μου τελαρα και διαφορα, δνε το πειραξε......αλλου εχω δει να το γαμανε.

αρα το θεμα ποιο ειναι??
    - το ΜΕΓΕΘΟΣ του προβληματος που προκαλει???
    - αν ειανι αυτο το προβλημα, το λεωφορειο σταματησε...οχι το ασθενοφορο που οπως εγραψα πιο πανω , ΤΟΤΕ ΝΑΙ να το αναποδογυριζαν..
    - τριτη απορια....ποιος ειναι αυτος που αποφασιζει ποιο απαιτει αναποδογυρισμα και ποιο όχι?

δε βλεπω κινηση,τι συμβαινει?
    ασχολειστε με τις σουζες του ΧΤΧ και δεν γραφετε εδω???
    ελα να ξυπναμε λιγο.
    εγω πιστευω οτι καλα του κανανε.
    η οχι?
    για κατσε...
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Όλα ωραία και όλα καλά που γράφονται εδώ μέσα... αλλά!

Αν απλά είχαμε λίγη παιδεία παρά πάνω σε αυτή τη χώρα ίσως τελικά ούτε ο τυπάρας να "πέταγε" το αυτοκίνητο του όπου βρήκε, ούτε οι "δικαστές Ντρεντ" να του το γύρναγαν τούμπα!

Οπότε μήπως τελικά θα έπρεπε να συζητάμε για την πηγή του προβλήματος και όχι για τα αποτελέσματά της?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    καλα θα κανεις, μιας και δεν καταλαβαινεις....

α ) ο χωρος που επιανε το αμαξι μου εμποδιζε εναν ανθρωπο να βγαλει το μεροκαματο του οπως θα επρεπε...δεν ξερω αν εχεις παει ποτε να δουλεψεις λαικη , που δεν το νομιζω κιολας....αλλα ο χωρος εχει μεγαλη σημασια....εγω πηγαινα για καποιους μηνες συνεχεια και ξερω τι παιζει....και ενω θα μπορουσε να γεμισει το αμαξι μου τελαρα και διαφορα, δνε το πειραξε......αλλου εχω δει να το γαμανε.

σωστος.
    αλλα φαντασου ο λαίκατζης να μην ηταν απο επαρχια και να ηταν απο μια μεγαλοπολη οπως η αθηνα....
    εκει σιγουρα δε θα το εβρισκες και στην καλυτερη κατασταση.

το θεμα ειναι πιο βαθυ
    δεν εχει να κανει για το αν παρκαρε εκει ετσι γιατι γουσταρε η γιατι οι αλλοι του το τουμπαραν...

ενα σας λεω,παρτε τον πουλο απο την αθηνα οσο ακομα μπορειτε........και θα βρειτε την υγεια σας....
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    ρε τους μαλακΑ,τι του έκαναν...

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sir Eater

Οπότε μήπως τελικά θα έπρεπε να συζητάμε για την πηγή του προβλήματος και όχι για τα αποτελέσματά της?
    Η πηγη του προβληματος ειναι οτι μενει ατιμωρητος αυτος που εκανε την μαλακια και την πληρωνει αυτος που δεν φταιει.
    Μιλαω γενικα και οχι για την συγκεκριμενη περιπτωση
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
    σωστος.
    αλλα φαντασου ο λαίκατζης να μην ηταν απο επαρχια και να ηταν απο μια μεγαλοπολη οπως η αθηνα....
    εκει σιγουρα δε θα το εβρισκες και στην καλυτερη κατασταση.

το θεμα ειναι πιο βαθυ
    δεν εχει να κανει για το αν παρκαρε εκει ετσι γιατι γουσταρε η γιατι οι αλλοι του το τουμπαραν...

ενα σας λεω,παρτε τον πουλο απο την αθηνα οσο ακομα μπορειτε........και θα βρειτε την υγεια σας....

μα αυτο σου λεω......ασε που αυτοι ηταν απο αθηνα

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Οκ δεν παλευεστε... εγω λεω να το παρουμε βαση των Χριστιανικων διδαχων "αν κάποιος σε χτυπήσει στο ένα μάγουλο γύρνα του και το άλλο" οποτε αν βρεθειτε αντιμετωποι με παρομοια κατασταση να πατε να μοτιλιαριστειτε και σε αλλο στενο...

Οι σταρχιδιστες "μαγκες" νεοελληνικης κοπης σας ευχαριστουν!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τον αλητη τον τσογλονο!!! Κατεστρεψε την περιουσια του ανθρωπου!

http://www.tovima.gr/relatedarticles...le/?aid=184912

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εμένα κάποτε με πήραν τηλέφωνο από ένα ξενοδοχείο ότι έχουν ένα πελάτη που πέθαινε και τι να κάνουν…
    Τους είπα να καλέσουν το ΕΚΑΒ και έτρεξα με το μηχανάκι να βοηθήσω. (δεν είμαι γιατρός, αλλά ξέρω πως δουλεύει το σύστημα)
    Έφτασα εκεί και προσπάθησα να βοηθήσω όπως μπορούσα (δεν κατάφερα τίποτα) ο άνθρωπος κατέληξε στα χέρια μου (τουλάχιστον) και έκανα ότι μπορούσα για τη γυναίκα του.
    Βγαίνοντας έξω βλέπω το μηχανάκι μου να ανεβαίνει στη ράμπα γιατί είχα παρκάρει κάτω από τη πινακίδα που έλεγε ότι απαγορεύεται.
    Διπλά ήταν το ΕΚΑΒ.
    Είπα στο μαλάκα τι έγινε αλλά αυτός επέμενε στο γράμμα του νόμου.
    Πήγα να κάνω παράπονα στη τροχαία, στα @@ τους…
    Έσπασαν και την εξάτμιση…
    Συμπέρασμα…?
    Δίκιο είχαν δε λέω, παράνομα είχα παρκάρει και τα λεφτά δεν μου περισσεύουν, αν τους έγραφα όλους και καθόμουνα σπίτι σίγουρα δεν θα είχε γίνει….
    (αλλά τότε θα ήμουν εγώ ο μαλκας)
    Ήταν κι ένας καράβλαχος εκεί στη τροχαία που ούτε εγώ ξέρω πως δεν τον άρχισa στις μπούφλες…
    Τέσπα θέλω να πω ότι αν ο καημένος αυτός είχε πάθει ένα κόψιμο, λέμε, τότε η μαλακία που έγινε είναι πολύ μεγάλη.
    Υπέθεσαν όμως οι βιτζιλάντες των Εξαρχείων ότι αυτός ήταν ένας που του άξιζε να τιμωρηθεί, όπως υπέθεσαν ότι το Ντουκάτι κλαμπ που έπινε καφέ στην πλατεία ήταν ασφαλίτες και τους τουλούμιασε στο ξύλο.
    Δεν παίζει παιδιά.
    Μαλακία με το συμπάθιο !
    Όσο θυμό κι αν έχουμε δεν πρέπει να κάνουμε πράγματα πριν τα σκεφτούμε πολύ καλά.
    Ο έξυπνος ο άνθρωπος, ο σκεπτόμενος, δεν είναι αυθόρμητος.

Αγροτικό Μέλος Το avatar του/της anwrimos
    Eκτός θέματος

ένας πάγκος λαϊκής που εξέχει λογω παρκαρισμένου προκαλεί αφόρητη γκρίνια απο τους γύρω εισαι πιο έξω μου κρύβεις το δικό μου και τα ρέστα.... (μιλάω απο πρώτο χέρι). αλφάδι βγάζαμε να είμαστε στην ευθεία με τους δίπλα, αμάξι πάντως δεν γυρίσαμε ανάποδα, με την ίδια λογική ερχόταν ο ιδιοκτήτης και τούμπαρε τον πάγκο.....

Εντός θέματος

Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για ποιό λόγο το αμάξι είναι εκεί εκτός και το δείς μπροστά σου.

1. καφέ στον κολλητό με το τυροπιτάδικο δίπλα, έλα μωρέ χωράει ο μ@λ@κ@ς με το λεωφορείο θα κρυώσει ο καπουτσίνο

2. έφερα τη γιαγιά απο το νοσοκομέιο και μέχρι να την πάω στον πέμπτο με το Π μου γυρίσανε το αμάξι τούμπα....

3. πάλι με άφησε γ@μω τα μπουζοκαλώδια 40.000 αμάξι κάτσε μπας και δεν ενοχλεί πολύ ( λογικά ο ιδιοκτήτης στην περίπτωση αυτή θα ήταν εκεί αλλά ποτέ δεν ξέρεις )

4.............

5............

ν...........

Εφόσον υπάρχουν αρμόδιοι για αυτή τη δουλειά ( το αν λειτουργούν σωστά οι όχι δεν είναι της παρούσης ) κανένας δεν έχει χρηστεί "επίτιμος αναποδογυριστής παράνομα παρκαρισμένος αυτοκινήτων". Βρίσε το μπάτσο που δεν ασχολείται με το χάος άλλο θέμα...

Δηλαδή στην περίπτωση 1 θα δέρνανε και τον ιδιοκτήτη και στην περίπτωση 2 θα του λέγανε ώπα φιλάρα σόρρυ, δεν το ξέραμε, κάτσε θα στο γυρίσουμε πάλι και δώρο η αλοιφή?
    Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό

Γιάννης

Αν εφαρμόζεται ο νόμος τίποτα από αυτά δεν θα είχε γίνει.
    Κάποιοι είναι υπομονετικοί και περιμένουν, κάποιοι όχι.
    Όποτε περνάω από Στουρνάρα ΠΑΝΤΑ έχει διπλοπαρκαρίσματα.
    Όλη η Στουρνάρα από πάνω μέχρι κάτω. Αν η αστυνομία έκοβε κλήσεις
    κάθε μέρα όχι δεν θα βλέπαμε παρκαρίσματα όπου ναναι αλλά θα είχαμε
    ξεχρεώσει και τα δάνεια :rotflmao:
    Μην ακούω μόνο πως ο συγκεκριμένος μπορεί να του έτυχε κάτι. Μακακίες.
    Ο σωστός θα είχε αφήσει ένα χαρτάκι στο τζάμι με εξηγήσεις και τα κλειδιά
    στο μαγαζί δίπλα. Μόνο ο σταρχιδιστής το αφήνει έτσι.
    Από τη στιγμή που ξέρω πως θα μου κλάσουν μια μάντρα και είμαι και
    υπάνθρωπος θα κάνω ότι γουστάρω. Διπλοπαρκαρίσματα, κινητό, τσιγάρο,
    ζώνες, πινακίδες θα βγάλω και θα σας προσπερνάω με 200 από δεξιά σας
    και να πάτε να γαμηθείτε μηχανόβιοι εμπόδια του δρόμου όλοι σας.
    Αλλά ακόμα και καλός άνθρωπος να είμαι, να έχω συνείδηση βρε αδερφέ,
    άμα βλέπω κάθε μέρα σταρχιδιστές δίπλα μου κινδυνεύω να γίνω και εγώ στο τέλος.

Δεν συμφωνώ με τέτοιες λύσεις πάντως, ενισχύουν τη βία και το μίσος μεταξύ μας όταν
    έχουμε πιο πολύ από ποτέ την ανάγκη να είμαστε ενωμένοι.
    Να πάτε να αναποδογυρίσετε τα αυτοκίνητα στη βουλή καλύτερα.

kala to evale!xexexexe

Έχετε σκεφτεί σε ποιες περιπτώσεις φτάνουμε σε αυτοδικία; Όταν ο νόμος δεν εφαρμόζεται ή όταν ο νόμος δεν σε καλύπτει.

Στην πρώτη περίπτωση μπορεί και να το δικαιολογούσα στην δεύτερη δεν θα ήθελα να ξέρω πως θα ήταν αν ο καθένας αποφάσιζε μια μέρα ότι ο τάδε, δείνα νόμος δεν τον καλύπτει οπότε νομοθετεί και τιμωρεί όπως του καπνίσει. ΧΑΟΣ.

Στην προκειμένη περίπτωση συνέβαλαν και δυο λέξεις στο περιστατικό: AUDI Α3 και Εξάρχεια

Το γεγονός ότι ο κόσμος νιώθει ολοένα και λιγότερο προστατευμένος από αυτούς που υποτίθεται υπάρχουν για να εφαρμόζουν τους νόμους ( :a13: :a31: ) και η απονομή δικαιοσύνης είναι είτε σερνάμενη είτε ανύπαρκτη αυτά θα αρχίσουν να αυξάνονται.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Σελίδα 9 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αυτο το 550(xt)δεν νομιζω να κανει σουζες ...
    από Λευκάδιος στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2011, 20:43
  2. τυχαιο???δεν νομιζω...
    από blackbusa στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2010, 06:44
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2007, 09:43
  4. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2006, 09:14

Κανόνες δημοσιεύσεων