Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Το adv είναι καινούριο ή μεταχειρισμένο; τι μοντες εχει;
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
ρε πλακα κανετε.....200αρες συνεχεια τα πατε?
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
160 χλμ 10 λιτρα,γοργη οδηγηση,επαρχιακο...
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
δεν εχω παιδιά , η σταθμη κατεβαινει και στα 2 "ντεποζιτα" απο όσο μπορώ να δώ γιατί γεμίζω μέχρι επάνω , μιλησα με μια αντιπροσωπια και μου ειπε να κανω πανω απο 100 χμ για να μετρησω καταναλωση ωστε να εχουμε ενα μετρο συγκρισης απο βδομαδα θα παω να το κοιταξουμε.
το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!
Προτείνω να τσεκάρεις προσεκτικά την εξάτμισή σου, στα σημεία στήριξης του Η, όπου έχει κάτι αυτιά στήριξης. Σε εμένα είχαν σκουριάσει και τρυπήσει και στις δύο πλευρές. Άν συμβεί αυτό, οι δαιρροή καυσαερίων διαταράσσει τη ροή και ανακατεύει πού την κατάσταση, κατανάλωση κ.λ.π.