Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 169

Θέμα: Κατανάλωση ΚΤΜ 990 Adv

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από freco Προβολή μηνύματος
    Το δικό μου έκανε 160-170km μέχρι λαμπάκι στην πόλη. 9,69/100km, 240 εθνική 6,67/100km.
    Μιλάμε για μαμά χάρτη που είναι ο πιο "οικονομικός" (). Αν έχεις akrapovic μπορεί να είναι και λογικό το 11,26.
    Όχι ρε συ, δεν είναι λογικό το 11άρι έστω κ με πλούσιο χάρτη αν οδηγει τόσο χαλαρά... Αμα το βιάζει οκ ναι αλλα με 3-4K rpm σε καμία περίπτωση
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mariner Προβολή μηνύματος
    Το λαμπάκι ανάβει στα 16 λιτρα και οχι στα 8 που λες εσύ. Οπως καταλαβαίνω μάλλον δεν επικοινωνούν τα 2 τεποζιτα και σου αδείαζει μόνο το 1 γι'αυτο και ανάβει στα 8. Τσεκάρεις πρώτα τις 2 βαλβίδες που έχουν μπροστά και χαμηλά τα 2 τεπόζιτα να δεις αν ειναι ανοιχτες σωστά. Αλλιώς τσεκάρεις τα υπόλοιπα σωληνάκια σου να δεις μηπως κάποιο είναι πιασμένο απο κακή τοποθέτηση.

Η βαλβίδα που λέω βρίσκεται σε αυτό το σημείο (αριστερά όπως βλέπεις εδω) και υπάρχει και αντίστοιχη δεξιά

Συνημμένο 386472
    Αυτο.. οι βαλβιδες βιδώνουν δεξιοστροφα (κλεινουν), αριστεροστροφα (ανοίγουν).

Αν ειναι ανοιχτες, κανε ενα καλο τσεκ στα σωληνακια
    .............

Το adv είναι καινούριο ή μεταχειρισμένο; τι μοντες εχει;

Μέλος Το avatar του/της freco
    Όχι ρε συ, δεν είναι λογικό το 11άρι έστω κ με πλούσιο χάρτη αν οδηγει τόσο χαλαρά... Αμα το βιάζει οκ ναι αλλα με 3-4K rpm σε καμία περίπτωση
    Με τον akrapovic χάρτη είχα 130-135 χλμ μέχρι λαμπάκι. Χωρίς βιασμό αλλά ούτε χαλαρουίτα. Για κάνε την πράξη. 11,85 βγαίνει. Αουτς...
    Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από freco Προβολή μηνύματος
    Με τον akrapovic χάρτη είχα 130-135 χλμ μέχρι λαμπάκι. Χωρίς βιασμό αλλά ούτε χαλαρουίτα. Για κάνε την πράξη. 11,85 βγαίνει. Αουτς...
    Τι να πώ.. Το δικό μου και τα περισσότερα στην παρέα είχαμε λαμπάκι στα 160-180. Κάποιες φορές βλέπαμε στα 130 αλλα σε πολύ μεγάλους βιασμούς
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    ρε πλακα κανετε.....200αρες συνεχεια τα πατε?
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    όχι εγώ τους νιώθω. τέτοια μηχανήματα σε προδιαθέτουν να τα ξεσκίσεις.

όποιος έχει ΚΤΜ και δεν το σκίζει ας το πουλήσει να πάρει bmw

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    όχι εγώ τους νιώθω. τέτοια μηχανήματα σε προδιαθέτουν να τα ξεσκίσεις.

όποιος έχει ΚΤΜ και δεν το σκίζει ας το πουλήσει να πάρει bmw

37.12.07n
    22.47.01.e

Μέλος Το avatar του/της freco
    ...Το δικό μου και τα περισσότερα στην παρέα είχαμε λαμπάκι στα 160-180...
    Με Akrapovic χάρτη μέσα στην πόλη;
    Σε κατηφόρα σβηστό μόνο 160-180.
    Εθνική 225-230.
    Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?

160 χλμ 10 λιτρα,γοργη οδηγηση,επαρχιακο...
    37.12.07n
    22.47.01.e

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος

Αναγκαστικά................

πχ, γυρνώντας από ετήσια, μπροστά ο Ακης, ακολουθούσα εγώ.........δεν γινόταν να μείνω πίσω.........
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Αναγκαστικά................

πχ, γυρνώντας από ετήσια, μπροστά ο Ακης, ακολουθούσα εγώ από απόσταση βέβαια.........δεν γινόταν να μείνω πίσω.........
    χαχαχαχαχα

δεν εχω παιδιά , η σταθμη κατεβαινει και στα 2 "ντεποζιτα" απο όσο μπορώ να δώ γιατί γεμίζω μέχρι επάνω , μιλησα με μια αντιπροσωπια και μου ειπε να κανω πανω απο 100 χμ για να μετρησω καταναλωση ωστε να εχουμε ενα μετρο συγκρισης απο βδομαδα θα παω να το κοιταξουμε.
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fz6man Προβολή μηνύματος
    παιδιά έχω πρόβλημα με το adv μου πίνει τον αμπακο.. φουλαρο τεπόζιτο μεχρι επανω και λέω θα το πάω χαλαρά μεχρι 4-5000 στροφές σαν κυρία να δώ τι θα γράψει μεσα στη πόλη , στα 65 χμ τσουπ αναβει ρεζέρβα, φτανω με λαμπακι βενζιναδικο με 71 χμ στο trip , και γεμίζω 2-3 δαχτυλα απο την τάπα και η αντλία γραφει 8 λίτρα.. Τι σκατά μπορεί να φταίει.. , εχω απογοητευτεί με την καταναλωση του any ideas? Εδω τα παιδια μιλανε για 150 170 χμ μεχρι το λαμπακι και εμενα ψεκαστό του 06 βγαζει ούτε 70? δηλαδή 12,6 στα 100 ΛΟΛ!!!
    Προτείνω να τσεκάρεις προσεκτικά την εξάτμισή σου, στα σημεία στήριξης του Η, όπου έχει κάτι αυτιά στήριξης. Σε εμένα είχαν σκουριάσει και τρυπήσει και στις δύο πλευρές. Άν συμβεί αυτό, οι δαιρροή καυσαερίων διαταράσσει τη ροή και ανακατεύει πού την κατάσταση, κατανάλωση κ.λ.π.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Προτείνω να τσεκάρεις προσεκτικά την εξάτμισή σου, στα σημεία στήριξης του Η, όπου έχει κάτι αυτιά στήριξης. Σε εμένα είχαν σκουριάσει και τρυπήσει και στις δύο πλευρές. Άν συμβεί αυτό, οι δαιρροή καυσαερίων διαταράσσει τη ροή και ανακατεύει πού την κατάσταση, κατανάλωση κ.λ.π.
    Αν είχε τρύπα δεν θα άκουγε τα σκασίματα??

Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF