Αμφίσημε, θέλω να γνωρίζεις πως έχεις τον σεβασμό μου. Κανείς μας δεν είναι αλάνθαστος και αυτά που γράφω εγώ παραπάνω μπορούν να αμφισβητηθούν από άλλον συνάδελφο.
Η ουσία όμως είναι πως πρέπει όσοι διαβάζουν τις συζητήσεις μας να μπορούν να βγάζουν ένα προσωπικό συμπέρασμα και θεωρώ πως διαβάζοντας και τα δικά σου και τα δικά μου γραφόμενα αλλά και πολλών άλλων συναδέλφων μοτοσυκλετιστών, πραγματικά κάποιος μπορεί να βγάλει ένα συμπέρασμα για τα διάφορα ελαστικά που έχουν συζητηθεί εδώ αλλά
και για τη χρήση τους! Είναι επίσης σημαντικό.
Το 140/80 ορθώς το επέλεξες σε Heidenau, για τη χρήση που ήθελες εσύ ήταν πιο κοντά από το 130/80.
Όσο μεγαλώνεις το πλάτος του πέλματος τόσο περισσότερο δρόμου γίνεται, ειδικά τα K60 έχουν διαφορετικό πέλμα σε κάθε παραπάνω νούμερο (με εξαίρεση το 130/80-
17 που μοιάζει πολύ με το 140/70-
18).
Στα K60 σε 130/80-17, 140/80-17 και 150/70-17 αλλάζει το κέντρο του πέλματος, όσο μεγαλώνει τόσο πιο δρόμου γίνεται. Φυσικά δε θα το σήκωνε η μηχανή μας για πολλούς λόγους, δε θα μπορούσε να το ζεστάνει και συνεργάζεται καλά μάλλον με άλλο νούμερο μπροστά (110/80-19).
Δείτε εδώ:
Συνημμένο 309488