Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 151

Θέμα: Ανακατασκευη dr 650 rse !

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    κ@υλα ο ηχος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ZEIN Προβολή μηνύματος
    Απ' οτι εψαξα στο διδικτυο ειδα οτι βαζουν τελικο απο gsxr 1000, το titanium, και το ιδιο θελεις να κανεις κ εσυ γραφεις...
    Το ελαβα απο ενα φιλο το Σαββατο και σημερα πηγα να το κανω ''προβα'' και βγαινει λιγο μεγαλο! Δηλαδη φαντασου οτι ειναι περιπου στους
    60 ποντους (ισως παραπανω) και πιανει απο τη μπροστα βαση του πλαϊνου καπακιου και φτανει 10 ποντους μετα το φλας. Μηπως εκανα χαζομαρα;;;;;
    Δηλαδη καμια σχεση με την arrow που εχεις εσυ πανω!!! Αυτη ειναι στολιδι, το tianium πιανει πολυ χωρο. Αφου φαντασου πρεπει να μπει
    ετσι, ωστε με διπλο να μην ακουμπαει στη ροδα. Οπως και να εχει τωρα πισω δεν μπορω να κανω, αυριο ή μεθαυριο θα σου αναβασω φωτο
    για να δεις καλυτερα, αν δε βγει καλο να μην το κανεις κ εσυ...

A! Εχεις υπολογισει περιπου την καταναλωση;; Οπως το υπολογισα πρεπει να ειναι γυρω 8lt/100km δουλευοντας μεσο ορο στις 4000 rpm.
    Εσυ με το δικο σου ..;;;
    χεχεχε ειναι λιγο γομαρι ... θελει μαεστρια στο δικο μας για να μη φενεται ασχημο και κανα 2 κοψε ραψε ( ειχα τρυπησει ενα καρυδακι και το χρησιμοποιησα για αποστατη εκει που βιδωνει το πλαστικο , ετσι μπορεις να βγαλεις την εξατμηση ποιο εξω... , Η arrow μου στοιχισε 30 ευρω ....
    καταναλωση 5μιση 6 ... εχω μεινει βλακας με την καταναλωση του ... λαδι δεν τσιμπαει καθολου ...

.. ασχετο , και η arrow ειναι μακρυα εξατμηση , μου βγαινει περι τους 5 ποντους στο φλας ... τσιμα τσιμα χωρεσε , με πατεντες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gregogti Προβολή μηνύματος
    κουκλα ειναι κωτσο...!!!
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lspiros Προβολή μηνύματος
    κ@υλα ο ηχος

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    Αριστο!!!
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Τις παλιές καλές εποχές που τιμούσαμε τα μονοκύλινδρα η βασίλισσα όλων των εξατμίσεων ήταν η supertrapp, απίστευτος ήχος μπάσος και μεστός. Έχω κι εγώ το DR 650 SE και μέσα στο χειμώνα θα του κάνω ροϊκή. Ο φίλος και συμφορουμίτης Reinmeister μου έδειξε ένα site με μπόλικα πραγματάκια για ξεπαράδιασμα.
    Επίσης και οι FMF αλλά και οι TWIN BROTHERS
    http://www.procycle.us/bikepages/dr650.html

Έχει πολύ μα πάρα πολύ πράμα εκεί, αν θέλεις να χώσεις χρήμα εκτός από την εξωτερική εμφάνιση.

Πάντως πολύ όμορφο γίνεται και όντως πρόκειται για κτηνάκι.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Τις παλιές καλές εποχές που τιμούσαμε τα μονοκύλινδρα η βασίλισσα όλων των εξατμίσεων ήταν η supertrapp, απίστευτος ήχος μπάσος και μεστός. Έχω κι εγώ το DR 650 SE και μέσα στο χειμώνα θα του κάνω ροϊκή. Ο φίλος και συμφορουμίτης Reinmeister μου έδειξε ένα site με μπόλικα πραγματάκια για ξεπαράδιασμα.
    Επίσης και οι FMF αλλά και οι TWIN BROTHERS
    http://www.procycle.us/bikepages/dr650.html

Έχει πολύ μα πάρα πολύ πράμα εκεί, αν θέλεις να χώσεις χρήμα εκτός από την εξωτερική εμφάνιση.

Πάντως πολύ όμορφο γίνεται και όντως πρόκειται για κτηνάκι.

χαμος γινεται εκει μεσα !!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    χαμος γινεται εκει μεσα !!!!!
    γμστα λέμε, να ξεπαραδιάζεσαι για πλάκα, αλλά έχει της Παναγίας τα μάτια. Φάτσα μόστρα τον Big Bore 790cc Kit. Φαντάζεσαι κλωτσιές που θα ρίχνει το κτήνος με δαύτον???? Αν βάλεις δε και ολόσωμη, πώρωση σκέτη.

γμστα λέμε, να ξεπαραδιάζεσαι για πλάκα, αλλά έχει της Παναγίας τα μάτιχα. Φάτσα μόστρα τον Big Bore 790cc Kit. Φαντάζεσαι κλωτσιές που θα ρίχνει το κτήνος με δαύτον???? Αν βάλεις δε και ολόσωμη, πώρωση σκέτη.
    κριμα που δεν παιζει σαλιο 150 cc παραπανω ειναι ενα δελεαρ βεβαια..... εχω εθιστει σε αυτη τη "ανετη" ροπη χεχεχεχε ....

Νέο μέλος
    χεχεχε ειναι λιγο γομαρι ... θελει μαεστρια στο δικο μας για να μη φενεται ασχημο και κανα 2 κοψε ραψε ( ειχα τρυπησει ενα καρυδακι και το χρησιμοποιησα για αποστατη εκει που βιδωνει το πλαστικο , ετσι μπορεις να βγαλεις την εξατμηση ποιο εξω... , Η arrow μου στοιχισε 30 ευρω ....
    καταναλωση 5μιση 6 ... εχω μεινει βλακας με την καταναλωση του ... λαδι δεν τσιμπαει καθολου ...

.. ασχετο , και η arrow ειναι μακρυα εξατμηση , μου βγαινει περι τους 5 ποντους στο φλας ... τσιμα τσιμα χωρεσε , με πατεντες

Μαλλον Παρασκευη θα εχω το τελικο αποτελεσμα, θα αναρτησω φωτο να μου πεις τη γνωμη σου Μου πηγε 70 ευρω απο ενα φιλο, καλα δεν ειναι; οσο για το πλαστικο ,ναι, φοβαμαι μη το καψει γιατι δεν εχει χωρο καθολου...
    Η καταναλωση μου φαινεται πιο μεγαλη και πρεπει να το κοιταξω μηπως παιζει καποιο θεμα με το δικο μου
    Εβαλα ενα ψηφιακο κοντερακι και εκει θα ξερω σε λιγες μερες ποσα χλμ βγαζει το ντεποζιτο...

ΥΓ Θελω ορθωστατη και μπαρες εχεις κανα κονε (γιατι εδω θα μου παρουν το μηχανακι για αυτα) ;;;;;;; Το σκεφτομαι για τον αλλο μηνα βεβαια γιατι τωρα.... no money no honey!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ZEIN Προβολή μηνύματος
    Μαλλον Παρασκευη θα εχω το τελικο αποτελεσμα, θα αναρτησω φωτο να μου πεις τη γνωμη σου Μου πηγε 70 ευρω απο ενα φιλο, καλα δεν ειναι; οσο για το πλαστικο ,ναι, φοβαμαι μη το καψει γιατι δεν εχει χωρο καθολου...
    Η καταναλωση μου φαινεται πιο μεγαλη και πρεπει να το κοιταξω μηπως παιζει καποιο θεμα με το δικο μου
    Εβαλα ενα ψηφιακο κοντερακι και εκει θα ξερω σε λιγες μερες ποσα χλμ βγαζει το ντεποζιτο...

ΥΓ Θελω ορθωστατη και μπαρες εχεις κανα κονε (γιατι εδω θα μου παρουν το μηχανακι για αυτα) ;;;;;;; Το σκεφτομαι για τον αλλο μηνα βεβαια γιατι τωρα.... no money no honey!
    σταντ διπλο ??? ι μονο πλαγιο ??? μπαρες περιμενε αμα θες λιγο και οταν παω στο σιδερα να μου κανει για πισω του λεω ν κανει και ενα αντιγραφο τις δικες μου ( για ποιο οικονομικα )
    ( βαλε αποστατη εκει που βιδωνει το πλαστικο να βγει ποιο εξω ... οσο για την καταναλωση ... κανα καρμπυρατερ μια ρυθμισουλα ... ξερω γω.. ) 70 ειναι καλα , τιτανιου ειναι ... γενικα παιζουν στα 100 - 150 αυτα ... '

καλα γκαζια αδερφε

γμστα λέμε, να ξεπαραδιάζεσαι για πλάκα, αλλά έχει της Παναγίας τα μάτια. Φάτσα μόστρα τον Big Bore 790cc Kit. Φαντάζεσαι κλωτσιές που θα ρίχνει το κτήνος με δαύτον???? Αν βάλεις δε και ολόσωμη, πώρωση σκέτη.
    εχε και αυτο στο αρχειο σου http://www.dr-big-shop.de/shop/index.php?cPath=7

εχε και αυτο στο αρχειο σου http://www.dr-big-shop.de/shop/index.php?cPath=7
    thnks!

afrikanos paliouras Το avatar του/της miscelano
    φιλε το εργαλειο δεν παιζεται!!!εχεις μερακι και φαινεται!!συνεχισε παρακολουθουμε!!
    τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από miscelano Προβολή μηνύματος
    φιλε το εργαλειο δεν παιζεται!!!εχεις μερακι και φαινεται!!συνεχισε παρακολουθουμε!!
    παταω ενα pause γιατι βιωνω πληθωρα προβληματων , μεχρι το καλοκαιρι ομως θα γινει ωραιο ! Θα στηθει πολυ ομορφα πιστευω ...

το καλο ειναι οτι και ετσι κινειται πολυ ομορφα και μπορω και το σκιζω λιγο που και που ...

Νέο μέλος
    καλα γκαζια αδερφε [/QUOTE]

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20102012181.jpg 
Προβολές:	553 
Μέγεθος:	106,1 KB 
ID:	272012
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20102012182.jpg 
Προβολές:	525 
Μέγεθος:	106,4 KB 
ID:	272013

Αισθητικα δεν μου στεκει και τοσο...
    Μετα απο ρυθμηση καρμπυλατερ και τοποθετηση εξατμισης η μηχανη αλλαξε χαρακτηρα. Ρολαρει καλυτερα, 1η 2α και 3η αλλαξαν τελειως, πολυ καλες ροπες... Βασικα πιστευω πως εχει τις ιδιοτητητες ενος ανοιχτου τυπου τελικου με το θορυβο ενος κλειστου, ακουγεται λιγοτερο απο τις μαμησιες.
    Τωρα... αν αλλαξει θεση ισως φανει καλυτερα δεν ξερω
    Για πες καμια γνωμη............

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Dr 650 Se 2003
    από kosdros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2005, 12:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία