κ@υλα ο ηχος![]()
κ@υλα ο ηχος![]()
χεχεχε ειναι λιγο γομαρι ... θελει μαεστρια στο δικο μας για να μη φενεται ασχημο και κανα 2 κοψε ραψε ( ειχα τρυπησει ενα καρυδακι και το χρησιμοποιησα για αποστατη εκει που βιδωνει το πλαστικο , ετσι μπορεις να βγαλεις την εξατμηση ποιο εξω..., Η arrow μου στοιχισε 30 ευρω ....
![]()
καταναλωση 5μιση 6 ... εχω μεινει βλακας με την καταναλωση του ... λαδι δεν τσιμπαει καθολου ...
.. ασχετο , και η arrow ειναι μακρυα εξατμηση , μου βγαινει περι τους 5 ποντους στο φλας ... τσιμα τσιμα χωρεσε , με πατεντες
Αριστο!!!![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Τις παλιές καλές εποχές που τιμούσαμε τα μονοκύλινδρα η βασίλισσα όλων των εξατμίσεων ήταν η supertrapp, απίστευτος ήχος μπάσος και μεστός. Έχω κι εγώ το DR 650 SE και μέσα στο χειμώνα θα του κάνω ροϊκή. Ο φίλος και συμφορουμίτης Reinmeister μου έδειξε ένα site με μπόλικα πραγματάκια για ξεπαράδιασμα.
Επίσης και οι FMF αλλά και οι TWIN BROTHERS
http://www.procycle.us/bikepages/dr650.html
Έχει πολύ μα πάρα πολύ πράμα εκεί, αν θέλεις να χώσεις χρήμα εκτός από την εξωτερική εμφάνιση.
Πάντως πολύ όμορφο γίνεται και όντως πρόκειται για κτηνάκι.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Μαλλον Παρασκευη θα εχω το τελικο αποτελεσμα, θα αναρτησω φωτο να μου πεις τη γνωμη σουΜου πηγε 70 ευρω απο ενα φιλο, καλα δεν ειναι; οσο για το πλαστικο ,ναι, φοβαμαι μη το καψει γιατι δεν εχει χωρο καθολου...
Η καταναλωση μου φαινεται πιο μεγαλη και πρεπει να το κοιταξω μηπως παιζει καποιο θεμα με το δικο μου
Εβαλα ενα ψηφιακο κοντερακι και εκει θα ξερω σε λιγες μερες ποσα χλμ βγαζει το ντεποζιτο...
ΥΓ Θελω ορθωστατη και μπαρες εχεις κανα κονε (γιατι εδω θα μου παρουν το μηχανακι για αυτα) ;;;;;;; Το σκεφτομαι για τον αλλο μηνα βεβαια γιατι τωρα....no money no honey!
σταντ διπλο ??? ι μονο πλαγιο ??? μπαρες περιμενε αμα θες λιγο και οταν παω στο σιδερα να μου κανει για πισω του λεω ν κανει και ενα αντιγραφο τις δικες μου ( για ποιο οικονομικα)
( βαλε αποστατη εκει που βιδωνει το πλαστικο να βγει ποιο εξω ... οσο για την καταναλωση ... κανα καρμπυρατερ μια ρυθμισουλα ... ξερω γω.. ) 70 ειναι καλα , τιτανιου ειναι ... γενικα παιζουν στα 100 - 150 αυτα ... '
καλα γκαζια αδερφε![]()
εχε και αυτο στο αρχειο σουhttp://www.dr-big-shop.de/shop/index.php?cPath=7
φιλε το εργαλειο δεν παιζεται!!!εχεις μερακι και φαινεται!!συνεχισε παρακολουθουμε!!
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
καλα γκαζια αδερφε[/QUOTE]
Αισθητικα δεν μου στεκει και τοσο...![]()
Μετα απο ρυθμηση καρμπυλατερ και τοποθετηση εξατμισης η μηχανη αλλαξε χαρακτηρα. Ρολαρει καλυτερα, 1η 2α και 3η αλλαξαν τελειως, πολυ καλες ροπες... Βασικα πιστευω πως εχει τις ιδιοτητητες ενος ανοιχτου τυπου τελικου με το θορυβο ενος κλειστου, ακουγεται λιγοτερο απο τις μαμησιες.
Τωρα... αν αλλαξει θεση ισως φανει καλυτερα δεν ξερω
Για πες καμια γνωμη............