Τώρα ρε παιδιά όλα ωραία, όλα καλά, ένα πραγματάκι όμως δεν μου άρεσε ή ίσως και να έκανα κάτι λάθος εγώ.
Έφτασα στον χώρο κατά τις 12:10. Πρόλαβα την πρώτη βόλτα των ιστορικών αυτοκινήτων.
Για εμένα και όλους τους άλλους, ήταν ένας φράκτης, σε μια καλούτσικη απόσταση από τα τεκταινόμενα. Ρώτησα αν μπορώ από κάπου να μπω στο παρκ φερμέ για να δω τα προς έκθεση οχήματα και απαγορευόταν παντού.
1) Εγώ ήρθα αργά και πριν επιτρεπόταν; Ή 2) απλά η φάση να δει κάποιος τα οχήματα δεν λειτούργησε ποτέ;
Αν το (2), δεν ήταν κάπως κακοοργάνωση, να πας να δεις κλασσικά οχήματα, και το κοντινότερο που τα πλησίασες να είναι τα 100 μέτρα; Πίσω από ένα καγκελοφράκτη;
Έπρεπε να τελειώσουν δλδ οι αγώνες για να πλησιάσω στο παρκ φερμέ; Που είχαν φύγει τότε οι περισσότερες συμμετοχές;
Αν το (2), εγώ έννοιωσα ανεπιθύμητος, σαν να μου λέει η οργάνωση να μην ξανάρθω...
------
Κατά τα άλλα οι συμμετοχές ήταν πολύ καλές, μπράβο σε όλους.
Ένα VFR VTEC με moto.gr αυτοκόλλητο, ποιός;
Δεν ήρθες αργά γιατί εγώ ας πούμε ήμουν εκεί στις 09:15.Το πρόγραμμα καθυστέρησε τουλάχιστον 40 λεπτά και αν ήσουν τυπικός (απέναντι στους νόμους εννοώ γιατί στην Ελλάδα δεν είναι συνήθεια αυτό) έμπαινες από την βόρεια πύλη και ναι δεν πλησίαζες τα οχήματα.Όπως αποδείχθηκε αργότερα από δικούς μου που μπήκαν στα πιτς το μόνο που χρειάστηκε ήταν να πουλήσεις ένα "νόστιμο" παραμύθι στους σεκιουριτάδες.Όλα είναι θέμα αρχών εγώ σιχαίνομαι να παρακαλέσω για κάτι ανάλογο.Φοβάμαι ότι την επόμενη φορά αν μπει έστω και ένα συμβολικό εισητήριο δεν θα δούμε ούτε το ένα τρίτο αυτού του κόσμου.Δεν πειράζει την επόμενη φορά σκοπεύω να μην χρειαστεί να πληρώσω εισητήριο ούτε να παρακαλέσω για να πλησιάσω στα πίτς .Θα μου στοιχίσει βέβαια λίγο παραπάνω ,ο νοών νοείτω...Ας μην είμαστε όμως γκρινιάρηδες.
Δες και μια μικρή κουκλίτσα από τα παρασκήνια στο Τατόι ,άντε και του χρόνου.
![]()
παιδια εχω ακριβως το ιδιο παραπονο με τον χριστοφορο δεν μου αρεσε καθολου το να μην μπορω να πλησιαδω τα οχηματα.μα καλα δ μπορουσαν να σχεδιασουν διαφορετικα το ολο event?πραγματικη ξενερα........
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
Βυρωνα πολυ καλο το φωτοροματζο της εκκινησης του αγωνα.μπραβο στον Αρη για την διακριση και σε οσους συμμετειχαν
![]()
Το ίδιο παράπονο και από εδώ.....πέρναγαν βέβαια αρκετοί απέναντι αλλά δεν ήθελα να γίνω και γώ ο κλασσικός ο Ελληνάρας.
Όλα καλά όλα ωραία αλλά πολύ λίγες συμμετοχές στο τέλος με τις super classic μηχανές.(7 νομίζω μόνο)Δέν πρόλαβα τις regularity classic για να έχω άποψη,δυστήχως γιατί άργησα λιγούλΙι να ξυπνήσω.
Πήρε το αυτί μου ότι έπαιζε και ένα NSU στις μηχανές,άν κάποιος έχει βγάλει φωτό θα παρακαλούσα να το ποστάρει.Γι'αυτό τον λόγο και μόνο πήρα τον πεθερό μου μαζί,το είχε στην κατοχή του και γύρναγαν με φίλους μοτοσυκλετιστές παντού όταν εμείς ακόμα έιμασταν ιδέα.'Ηθελε πολύ να το ξαναδεί.
Ήταν μέ ένα χαμόγελο σύνεχεια σαν μικρό παιδάκι,του θύμισαν τα διχρονάκια (ειδικά η φλορέτα) τα παλιά τα χρόνια και μου έλεγε ιστορίες όλο το απόγευμα.Το καταευχαριστιθηκά που του έδωσα τέτοια χαρά.
Και του χρόνου παίδες και συγχαρητήρια σε όσους έτρεξαν από εδώ μέσα.
(Τινα,Σαπίλας σας είδαμε και στα περάσματα σας.)
Keep spamming!!!:a13:
παιδια τοσο πολυ κοσμο δεν περιμενα με τιποτα να δω.ωραιοι αγωνες.
ο αρης πηγαινε το r75 κομματια.δεν ειχα ξαναδει r75 να στριβει ετσι.μπραβο αρη
αυτον τον παλιοαερα να μην ειχε που γεμισαμε χωματα θα ηταν τελεια.
ειδα τοσους πολλους παλιους φιλους που δεν προλαβα να παω στα πιτς να χεραιτησω τα παιδια απο δω.
μακαρι να γινει και του χρονου...και θα ειμαι και γω μεσα.......![]()
ωραιος αγωνας, ειχε πορσε πανω σε αχυρα, ξανα πορσε στα αχυρα, πτωσεις, προσπερασματα
sapila μπραβο, binis συγχαρητηρια τωρα που εχεις και τα οικοπεδακια ελπιζω να κανεις τιποτα του χρονου
με χαλασε λιγο ο τροπος σκεψης του Ελληνα, θες να πας να δεις τα μηχανακια-αυτοκινητα; περιμενε να τελειωσουν οι αγωνες βρε εσυ δεν θα παθεις κατι
περναγαν πανω απο την κορδελα, φωναζαν οι (εθελοντες απο οσο ξερω) security τους γραφαμε στα @@ μας πραγματικα
οταν ηταν να ξεκινησουν οι βετερανοι εκαναν ενα 10λεπτο παραπανω γιατι γινοταν πανικος εκει μπροστα
δυστυχως ουτε εγω ειδα μηχανη nsu
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
και το video που λέγαμε...
Πεστε μου αν παίζει σωστά γιατί το ανέβασα χτες το βράδυ και σήμερα δεν μπαίνω youtube απο τη δουλειά.
Εχει πολύ show!![]()
Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 12/01/2013 στις 12:11.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957