Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 183

Θέμα: AO Διόδια Κηφισσού, σήμερα 11/09/2012

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Πω-πωωωω...
    Τη BMW απο κρατικο περιπτερο την αγορασες?
    Για σε παρακαλώ! BMW από περίφτερο μόνο μία υπάρχει!

On topic πάντως, o καθένας είναι ελεύθερος να πράττει όπως νομίζει χωρίς όμως να περιορίζει τα δικαιώματα του διπλανού του.

Αν δε θες να πληρώσεις διόδια λοιπόν είτε πάς πίσω δεξιά από αμάξι είτε περάσεις σπρώχνοντας τη μπάρα, είτε από το κενό στα δεξιά, αυτό που μένει είναι να μην χαρίζεις στα λαμόγια ευρώ.

Όπως αυτά τα λαμόγια στα διόδια δε βλέπουν ευρώ από την τσέπη μου από το 2005 μέχρι σήμερα, έτσι και τα αντίστοιχα λαμόγια σε ΔΕΗ δε πληρωθήκανε το χαράτσι τους......έτσι και τα αντίστοιχα λαμόγια της Nova-OteTV κλπ δε βλέπουν δεκάρα τσακιστή για 20κανάλια με 50ευρώ το μήνα ΕΚΑΣΤΟΣ....οταν με 15το μήνα έχω 2500κανάλια και όλα τα πακέτα μαζί.

Το παν είναι να μην επηρεάζεις τον συμπολίτη σου. Ενημέρωσέ τον, συμβούλεψέ τον και αν θέλει σε ακολουθεί αλλιώς καθείς το δρόμο του.

Το αν στην τελική ο δρόμος σου είναι ηθικός κατά γενική ή κατά μερική παραδοχή λίγη σημασία έχει.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Για σε παρακαλώ! BMW από περίφτερο μόνο μία υπάρχει!

On topic πάντως, o καθένας είναι ελεύθερος να πράττει όπως νομίζει χωρίς όμως να περιορίζει τα δικαιώματα του διπλανού του.

Αν δε θες να πληρώσεις διόδια λοιπόν είτε πάς πίσω δεξιά από αμάξι είτε περάσεις σπρώχνοντας τη μπάρα, είτε από το κενό στα δεξιά, αυτό που μένει είναι να μην χαρίζεις στα λαμόγια ευρώ.

Όπως αυτά τα λαμόγια στα διόδια δε βλέπουν ευρώ από την τσέπη μου από το 2005 μέχρι σήμερα, έτσι και τα αντίστοιχα λαμόγια σε ΔΕΗ δε πληρωθήκανε το χαράτσι τους......έτσι και τα αντίστοιχα λαμόγια της Nova-OteTV κλπ δε βλέπουν δεκάρα τσακιστή για 20κανάλια με 50ευρώ το μήνα ΕΚΑΣΤΟΣ....οταν με 15το μήνα έχω 2500κανάλια και όλα τα πακέτα μαζί.

Το παν είναι να μην επηρεάζεις τον συμπολίτη σου. Ενημέρωσέ τον, συμβούλεψέ τον και αν θέλει σε ακολουθεί αλλιώς καθείς το δρόμο του.

Το αν στην τελική ο δρόμος σου είναι ηθικός κατά γενική ή κατά μερική παραδοχή λίγη σημασία έχει.

Σούπερ.. Ούτε ένα Ευρώ στις ιδιωτικές εταιρείες από όλους μας... Όλοι μαζί άνεργοι - θα μας τρέφει το κράτος που θα εισπράττει ένα @ από φόρους οπότε θα μοιραζόμαστε αυτό το @ όλοι.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ε, ρε σοσιαλισμος που σας χρειάζεται...

(αυθεντικος, οχι του "μεγάλου" )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δεν καταλαβαίνω τι σας ενοχλεί. Πως ακριβώς θεωρείτε ότι κάποιος επωφελείται από το πορτοφόλι σας, όταν οι μόνοι που έχουν κέρδος από την όλη κατάσταση, είναι αυτοί οι ίδιοι, τους οποίους πληρώνετε. Οκ περνάει κάποιος τα διόδια μαζί σας. Και? Στην πλάτη σας κάθεται ή στην τσέπη του πάνε τα λεφτά σας? Πραγματικά θα ήθελα να μου αναλύσετε τη λογική πίσω από το κόμπλεξ.

Δε μιλάω για μένα προσωπικά, προφανώς. Εγώ περνάω με ή χωρίς να πληρώσει κάποιος, οπότε ελάχιστα με αφορά το θέμα.
    μιας και εισαι και γειτονας, οταν σε πετυχω σε καμια καφετερεια, θα ερθω με το ετσι θελω και θα πιω τον μισο απο τον καφε σου! ουτως η αλλως τα λεφτα που θα πληρωσεις δεν θα πανε στη τσεπη μου, οποτε γιατι να σε πειραξει??? για να δουμε θα σου αρεσει??
    Τελευταία τροποποίηση από mikes; 14/09/2012 στις 17:12.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Σούπερ.. Ούτε ένα Ευρώ στις ιδιωτικές εταιρείες από όλους μας... Όλοι μαζί άνεργοι - θα μας τρέφει το κράτος που θα εισπράττει ένα @ από φόρους οπότε θα μοιραζόμαστε αυτό το @ όλοι.
    Αν βάζεις στο ίδιο καζάνι τους μεγαλοεργολάβους, τους καναλάρχες με την οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση...απλά

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	double-facepalm1.jpg 
Προβολές:	198 
Μέγεθος:	50,0 KB 
ID:	268315

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Αν βάζεις στο ίδιο καζάνι τους μεγαλοεργολάβους, τους καναλάρχες με την οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση...απλά

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	double-facepalm1.jpg 
Προβολές:	198 
Μέγεθος:	50,0 KB 
ID:	268315
    Τι ψάχνεις κι εσύ τώρα...
    Άντε να εξηγήσεις σε μερικούς εδώ μέσα τη διαφορά ανάμεσα στη nestle και το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς..
    Ο άλλος (ο χιλμπιλις) λέει, θα πάρει το uzi και θα κυνηγά τους νέγρους που θα περάσουν τσάμπα τα διόδια κι ο παράλλος μας απειλεί με σοσιαλισμό (! ) και τον παράδεισο που θα χάσουμε...
    Μιλάμε για μεσάνυχτα με κρύο και πολύ ομίχλη...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από radd Προβολή μηνύματος
    Τι ψάχνεις κι εσύ τώρα...
    Άντε να εξηγήσεις σε μερικούς εδώ μέσα τη διαφορά ανάμεσα στη nestle και το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς..
    Ο άλλος (ο χιλμπιλις) λέει, θα πάρει το uzi και θα κυνηγά τους νέγρους που θα περάσουν τσάμπα τα διόδια κι ο παράλλος μας απειλεί με σοσιαλισμό (! ) και τον παράδεισο που θα χάσουμε...
    Μιλάμε για μεσάνυχτα με κρύο και πολύ ομίχλη...
    Συγγνώμη, τόσο μπορούμε.

Στην ώρα της καθοδήγησης καναμε κοπανα για να κυνηγάμε γκομενες...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    μιας και εισαι και γειτονας, οταν σε πετυχω σε καμια καφετερεια, θα ερθω με το ετσι θελω και θα πιω τον μισο απο τον καφε σου! ουτως η αλλως τα λεφτα που θα πληρωσεις δεν θα πανε στη τσεπη μου, οποτε γιατι να σε πειραξει??? για να δουμε θα σου αρεσει??
    Αλήθεια, δεν περίμενα κανένα καλύτερο επιχείρημα :P

Αν πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά, πίνοντας τον καφέ μου καταναλώνεις το αγαθό μου. Κάτι το οποίο δε συμβαίνει στο θέμα μας, αφού δεν επηρρεάζεται στο ελάχιστο όποιος πληρώνει.

Επίσης, δεν πίνω καφέ οπότε στ'****** μου

sniper : Πιπέρι
    Life begins at 45°.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δεν καταλαβαίνω τι σας ενοχλεί. Πως ακριβώς θεωρείτε ότι κάποιος επωφελείται από το πορτοφόλι σας, όταν οι μόνοι που έχουν κέρδος από την όλη κατάσταση, είναι αυτοί οι ίδιοι, τους οποίους πληρώνετε. Οκ περνάει κάποιος τα διόδια μαζί σας. Και? Στην πλάτη σας κάθεται ή στην τσέπη του πάνε τα λεφτά σας? Πραγματικά θα ήθελα να μου αναλύσετε τη λογική πίσω από το κόμπλεξ.
    άμα θέλει να περάσει μαζί μου, μπορεί να έρθει δίπλα και απλά να μου πει: «φίλε να περάσω κι εγώ μαζί;». θα του απαντήσω: «βεβαίως φίλε» και θα περάσουμε μαζί.

είναι κατανοητό, γιατί βαριέμαι να γράφω;

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    οχι ρε συ! αν μου κανει σημα καποιος (αρα ειναι συμφορουμιτης) δεν θα πραξω τα παραπανω! αυτο εννοω!!
    και αμαδεν ειναι δλδ θα τα πραξεις?

προσεξε γιατι εκει που θα ξεκινατε μαζι και εσυ θα σταματησεις αποτομα για να φαει τη μπαρα στο κεφαλι αυτος θα ανοιξει μια 1η και σε βλεπω να κλαις το πορτ μπαγκαζ σου
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    άμα θέλει να περάσει μαζί μου, μπορεί να έρθει δίπλα και απλά να μου πει: «φίλε να περάσω κι εγώ μαζί;». θα του απαντήσω: «βεβαίως φίλε» και θα περάσουμε μαζί.

είναι κατανοητό, γιατί βαριέμαι να γράφω;

Σιγά ρε μεγάλε μην κατέβει να του υπογράψεις και συγκατάθεση. Θα το καταλάβαινα σε άλλη περίπτωση, αλλά ανέβασε ζελατίνα, κάνε νόημα, κατέβασε παράθυρο, κούραση :P Από αυτή την άποψη μόνο και για κανένα άλλο λόγο. Για μένα, αρκεί να με σεβαστεί και να μη δημιουργήσει πρόβλημα. Νομίζω είναι αυτονόητο, για να κάνουν όλοι τη δουλειά τους. Όταν είμαι με το αμάξι, πάντα τους κάνω χώρο και χαίρομαι κιόλας να τους "εξυπηρετήσω". Δεν καταλαβαίνω γιατί όχι... Αν είναι ζώα, οκ, δε μπορείς να κάνεις και πολλά.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Οσοι δήλωσαν υπερ του μ@λ@κ@ που περναει τσαμπα τα διοδια μαζι με αυτον που τα πληρωνει ,
    να μου δωσουν τις διευθυνσεις τους να ξεχειμωνιαζω σπιτι τους το χειμωνα....
    ...αφου πληρωσαν που πληρωσαν το πετρελαιο για θερμανση....τι τους πειραζει να επωφεληθω
    κι εγω απο τη ζεστη τους ?

Ξεφτίλες γυφτο-νεο-έλληνες...
    δωστε ρε λ7 στα διοδια να μη κρυωνει ο πορτις!!!!ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    κι εσυ θα μεινεις με ενα δλδ?

Ε, ρε σοσιαλισμος που σας χρειάζεται...

(αυθεντικος, οχι του "μεγάλου" )
    ειπε και πηγε ξανα να διαβασει μπας και καταλαβει τι σημαινει σοσιαλισμος...

τρικυμια....

Συγγνώμη, τόσο μπορούμε.

Στην ώρα της καθοδήγησης καναμε κοπανα για να κυνηγάμε γκομενες...
    και μεινατε με το πουλι στο χερι ενω αμα πηγαινατε στην καθοδηγηση ολο και καμια ρηγου θα βγαζατε
    Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 15/09/2012 στις 14:54.

Μέλος
    Ας ξεκινήσουμε με μια παραδοχή....η Αττική Οδός, καλώς ή κακώς (κακώς κατά την γνώμη μου και φαντάζομαι συμφωνούμε οι περισσότεροι) είναι ιδιωτικό έργο. Επίσης φαντάζομαι συμφωνούμε ότι είναι ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο έργο οδοποιίας στην χώρα, άντε μαζί με την Εγνατία η οποία ακολούθησε βέβαια πολύ αργότερα. Καλύτερο όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής, την ασφάλεια και τις προσφερόμενες υπηρεσίες.
    Λαμβάνοντας υπ'όψη όλα τα παραπάνω, με ποιά λογική κάποιοι θεωρούν ότι η διέλευση θα πρέπει να γινόταν δωρεάν?? Από την στιγμή που δεν είναι και υποχρεωτική η διέλευση από αυτήν..... Δεν το συζητώ για το ύψος των διοδίων, θα μπορούσε να ήταν μικρότερο. Το τζάμπα όμως, πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω. Έπρεπε ο ιδιώτης να μας το κάνει δώρο?? Μας το χρωστούσε?? Ή δεν είναι λογικό να θέλει να βγάλει κέρδος??
    Πιστεύω ότι η λογική "ούτως η άλλιώς πληρώνεις για να περάσεις οπότε δεν πληρώνεις το τζάμπα μου" είναι λανθασμένη. Σκεφτείτε μόνο να φτάσει το τζαμπατζιλίκι το 50% των διερχομένων οχημάτων.....θα αυξηθεί ή δεν θα αυξηθεί κι άλλο η τιμή των διοδίων για να καλύψουν την χασούρα??
    Και υπ'όψη δεν μιλάμε για την Κορίνθου-Πατρών ή την Αθηνών Θεσ/νίκης που πληρώνεις νταβατζιλίδικα το....τίποτα (προσωπικά σε αυτές τις δύο δεν πληρώνω ποτέ, το δηλώνω στα διόδια όμως!!)

Συμφωνώ ότι η φοροκαταιγίδα είναι ελεεινή, συμφωνώ ότι τελείως ξεφτιλισμένα το κράτος προσπαθεί να φορολογήσει και τις πέτρες, αλλά κάτι το οποίο δεν είναι κρατικό δεν βλέπω πως μπορεί να είναι δωρεάν.... Πάντα κατά την γνώμη μου, αυτός που περνάει ταυτόχρονα με αυτόν που πληρώνει κάνει κάτι άτιμο. Όυσιαστικά αναγνωρίζεις ότι πρέπει να πληρώνονται τα διόδια, αλλά από τους άλλους!! Να με συμπαθάτε αλλά είναι λίγο παρασιτικό......

Κλείνοντας, αν με ρωτήσει κανείς ευγενικά αν μπορεί να περάσει μαζί μου, θα του αρνηθώ εξ ίσου ευγενικά. Εξαίρεση (μια και μονάδική) ευγενέστατος ΚΤΜας που το παλικάρι ζήτησε συγγνώμη, είπε ότι βιαζόταν και δεν είχε πάνω του χρήματα. Εννοείται περάσαμε παρέα.

Υ.Γ.
    Έχω μέχρι στιγμής μπινελικωθεί άγρια σε 10 περιπτώσεις τζαμπατζήδων που εμφανίστηκαν από το πουθενά και πέρασαν σφαίρα. Δύο φορές πήγα να φάω την μπάρα στο κεφάλι.......

και γενικα +1000 στον μπλιτζερ.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παντως μια φορα εμενα σε διοδια με ειχε αφησει, ο υπαλληλος που δουλευε εκει, να περασω χωρις να πληρωσω. Απλα κοιταξε γυρω του μην μας δει κανεις και μου λεει περασε.. Να ναι καλα ο ανθρωπος..
    Απο οτι καταλαβα με λυπηθηκε γιατι ηταν νυχτα με περιπου 0 βαθμους..

Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF