Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 208

Θέμα: "κάτι που είδα στην Πεντέλη και δεν μου άρεσε..."

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    ........

Η λύση πίστας δεν με βολεύει, θέλει πολλά φράγκα και χρόνο, αφού στα Μέγαρα η άσφαλτος είναι χάλια και οι Σέρρες είναι σε άλλο πλανήτη. Επίσης αν πέσω στην πίστα (πράγμα περίπου βέβαιο γιατί ακόμη κι αν δεν κάνω γκάφα, κάποιος θα με περάσει από πάνω!) θα πρέπει να πληρώσω τα πλαστικά.

Μικρό γιατί να πάρω, το 400άρι μικρό δεν είναι; Τι άλλο εννοείς;

........
    Για την πίστα που το ξέρεις; έχεις πάει ποτέ; Δηλαδή όσοι μπαίνουν μέσα τι είναι μ@λ@κες; και οι αγώνιζόμενοι; και γιατί 100% θα πέσεις; και ποιος σου τα λέει αυτά ότι θα περάσουν από πάνω σου;

Ρε που τα ακούτε και ποιοι τα λένε αυτά;;;;;;;; ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Το 400 δεν είναι καθόλου μικρό... Trust me....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    epeidh egw ayta pou grafw thelw na einai gia olous, me anagkazeis na sou ejhghsw ton logo pou me kaneis kai gelw!
    δεν υπηρχε λογος να εξηγησεις, εισουν κατανοητος

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Επίσης αν πέσω στην πίστα (πράγμα περίπου βέβαιο γιατί ακόμη κι αν δεν κάνω γκάφα, κάποιος θα με περάσει από πάνω!) θα πρέπει να πληρώσω τα πλαστικά.
    Στα Μέγαρα τρέχουν κάτι τύποι με ρόπαλα και κοπανάνε τους αργούς από πίσω :rotflmao: :rotflmao:

Ρε τι είναι τα Μέγαρα ... ρωμαϊκή αρένα :rotflmao:
    Triple 1050

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ! ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΑΡΓΩΝ!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sargos.jpg 
Προβολές:	148 
Μέγεθος:	62,0 KB 
ID:	24997
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Λοιπόν, άφρο και sniper έξω, να μπούν μέσα στο ρινγκ ο m1ke με τον dez (αυτοί με τον ΠΟΥΛΟ και τις σφαλιάρες), αυτοί δύσκολα θα χαβαλεδιάσουν.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    Σφαλιάρες rulezzzzz :rotflmao:

και σκαμπίλια ενίοτε .....
    ε, αφου ο m1ke πηρε τις σφαλιαρες, τι μου μενει?

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    δεν υπηρχε λογος να εξηγησεις, εισουν κατανοητος

Ήσουν γράφουν οι άνθρωποι κι όχι είσουν

αλλά ναι ξέχασα εσύ δεν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    ε, αφου ο m1ke πηρε τις σφαλιαρες, τι μου μενει?
    Hmmmm let me guess

Ανδ δι άνσερ ιζ : Ο ΠΟΥΛΟΣ

Triple 1050

Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    Ήσουν γράφουν οι άνθρωποι κι όχι είσουν

αλλά ναι ξέχασα εσύ δεν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Θοδώρα sorry αλλά αυτό με τα ορθογραφικά το έχει κατοχυρώσει ο OLDMAN.

Μην αντιγράφεις.:rotflmao:

Δεν σου πάει και λόγω ηλικίας
    Triple 1050

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Λοιπόν Δωροθέα εσύ φταις για όλα

Έβαλες τίτλο "κάτι που είδα στην Πεντέλη και δεν μου άρεσε..."

Όποιος μπει λοιπόν στο ποστ τώρα, αλλά και πρσβμαρχιστ. (προ σβησίματος μηνυμάτων αρχικού ποστ ),Θα νομίσει ότι έχουμε συνάθροιση ούφο και ο.δ.ο. (οδηγοί διαστημικών οχημάτων )

Γιαυτο νομίζω ότι πρέπει να αποκαταστήσεις την αλήθεια και να μας πεις την αλήθεια :hypnotize

Αυτό που είδες , που ακριβώς το είδες ?

Στον δρόμο που υπάρχει το αντιβαρυτικο φαινόμενο και τα αυτοκίνητα πανε ανάποδα (με την όπισθεν δηλαδής) και οι μηχανές όταν ξανοίγουν το γκάζι για σούζα, αντί για σούζα, κάνουν ανάποδη ανόρθωση (εντο βαρβαριστί) ;

Η μήπως ήσασταν στην σπηλιά του Νταβέλη και μας το κρύβεις;
    Εξου και η συνάθροιση των ούφων ;

Αληθεύει ότι η δούκισσα της Πλακεντίας ήταν λεσβία (όπως υποδηλώνει το όνομα της ) και όχι σταθμός για τραινάκι;
    - όπως πιστεύει η συντριπτική πλειοψηφία των αστείων κατοίκων του λεκανοπεδίου?
    :a029: (λεκανοπεδίο είναι η περιοχή ανάμεσα στην λεκάνη για όσους δεν το κατάλαβαν )

Αληθεύει ότι ο Νταβέλης τα είχε κάνει πλακάκια μαζί της... από τότε, που για πρώτη φορά, έπαιξαν ένα αρχαίο παιχνίδι, γνωστό σήμερα και ως πλακωτό ;

ΥΓ Ιούλιε φέρε πίσω, τον κυκλο της χαμένης άνοιξης των σβησμένων μηνυμάτων σε αυτό το ποστ, γιατί εκτός από μαύρο Σεπτέμβριο θα κάνουμε και μαύρο Οκτ-ομβριο
    (αν και βασικά εμένα δεν με νοιάζει, γιατί πέρα βρέχει )
    :a34:
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Μα που το είδες να είπα - ή έστω να υπονόησα - ότι όσοι πάνε πίστα είναι μ@λ@κες;;;

Τι να σε κάνω που διαρκώς με παρεξηγείς...

Και στο κάτω-κάτω, πες ότι φτιάχνουν μπομπάτη πίστα στο Ελληνικό και πάω, τι έγινε; Σκοπός είναι να απολαμβάνει κανείς το μηχανάκι πιο συχνά από μια φορά το μήνα. Εξάλλου όσοι πάνε πίστα δεν αρκούνται σ' αυτό, πάνε και ξύνουν ανά την επικράτεια...

Τώρα, περί πτώσης και πλαστικών, η εικόνα που έχω σχηματίσει τόσο καιρό στο μοτο και στο bikenet, είναι αρκετά σαφής.

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
    Λοιπόν Δωροθέα εσύ φταις για όλα
    Έβαλες τίτλο "κάτι που είδα στην Πεντέλη και δεν μου άρεσε..."

Όποιος μπει λοιπόν στο ποστ τώρα, αλλά και πρσβμαρχιστ. (προ σβησίματος μηνυμάτων αρχικού ποστ ),Θα νομίσει ότι έχουμε συνάθροιση ούφο και ο.δ.ο. (οδηγοί διαστημικών οχημάτων )

Γιαυτο νομίζω ότι πρέπει να αποκαταστήσεις την αλήθεια και να μας πεις την αλήθεια :hypnotize

Αυτό που είδες, που ακριβώς το είδες ?

Στον δρόμο που υπάρχει το αντιβαρυτικο φαινόμενο και τα αυτοκίνητα πανε ανάποδα (με την όπισθεν δηλαδής) και οι μηχανές όταν ξανοίγουν το γκάζι για σούζα, αντί για σούζα, κάνουν ανάποδη σούζα (εντο βαρβαριστί) ;

Η μήπως ήσασταν στην σπηλιά του Νταβέλη και μας το κρύβεις, Εξου και η συνάθροιση των ούφων ;
    Αληθεύει ότι η δούκισσα της Πλακεντίας ήταν λεσβία(όπως υποδηλώνει το όνομα της ) και όχι σταθμός για τραινάκι, όπως πιστεύει η συντριπτική πλειοψηφία των αστείων κατοίκων του λεκανοπεδίου:a029: (είναι η περιοχή ανάμεσα στην λεκάνη για όσους δεν το κατάλαβαν ) ;

Αληθεύει ότι ο Νταβέλης τα είχε κάνει πλακάκια μαζί της... από τότε που για πρώτη φορά έπαιξαν ένα αρχαίο παιχνίδι, γνωστό σήμερα και ως πλακωτό ;

Ιούλιε φέρε πίσω, τον κυκλο της χαμένης άνοιξης των σβησμένων μηνυμάτων σε αυτό το ποστ, γιατί εκτός από μαύρο Σεπτέμβριο θα κάνουμε και μαύρο Οκτ-ομβριο (αν και βασικά εμένα δεν με νοιάζει γιατί πέρα βρέχει )

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

να σαι καλά βρε Κωνσταντίνε
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Η λύση πίστας δεν με βολεύει, θέλει πολλά φράγκα και χρόνο, αφού στα Μέγαρα η άσφαλτος είναι χάλια και οι Σέρρες είναι σε άλλο πλανήτη. Επίσης αν πέσω στην πίστα (πράγμα περίπου βέβαιο γιατί ακόμη κι αν δεν κάνω γκάφα, κάποιος θα με περάσει από πάνω!) θα πρέπει να πληρώσω τα πλαστικά.

Τι εννοεις η ασφαλτο στα Μεγαρα ειναι χαλια??? δεν μπορεις να βαλεις την δυναμη του CB400 κατω??? σου κανει τιποτα σχεδια οταν ανοιγεις το γκαζι εκει μεσα??? .... η σου γλυστραγε με μεγαλη κλιση... για δωσε μας να το καταλαβουμε.........

εχεις πλακα ρε...

αυριο εαν δεν εχεις τι να κανεις, εχουν ελευθερα δοκιμαστικα οι αγωνιζομενοι, θα ειμαι εκει, και ισως παιζει εισοδος (με 50 ευρα ομως ολη μερα ακουσα)... θα μας περνανε απο πανω... αλλα εμεις δεν θα μασαμε... μονο να μην κανεις συνεχεια γκαφες... εκει χαλαει η συνταγη... εαν θες ελα... φορμα-κρανος-μποτες και τα σχετικα... η ελα για βολτα... δεν κραταμε κακια βρε σε κανενα....

το λογοκρινω μονος ... βαριεμαι

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ

ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΕΜΠΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ....ΠΟΛΥ ΓΚΑΖΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΠΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕ ΕΝΑ RM50 ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
    ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΖΗΤΑ(ΖΕΤΑΣ) ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΑΠΛΑ ΕΦΤΑΣΑ ΣΠΙΤΙ ΠΕΤΑΞΑ ΚΑΤΩ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕ...(ΗΤΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΑΣ ΕΙΠΑ)!!ΜΕΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑ CHALLY ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΗΧΑΝΑΡΑ ΜΟΥ ΕΝΑ Ζ50J ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ!!!ΕΜΑΘΑ ΑΦΟΥ ΧΑΛΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΗΧΑΝΙΚΑΤΖΑ!!!
    ΜΕΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΤ550 ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ!!ΠΣΣΣΣ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΟΙ ΣΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΤΛ!!ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΠΛΩΜΑ ΝΑ ΦΟΡΩ ΤΟ ΚΡΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΙΛΟΣΟΒΑΡΕΥΟΜΑΙ...
    ΜΕΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΤ600 ΒΕΝΕΤΤΟΝ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΠΟΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΣΑΛΑΚΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ Η ΜΗΧΑΝΗ ΛΕΩ ΔΕ ΜΑΜΙΕΤΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΗ...ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΤΜΑΚΙ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΕΣ......ΡΟΜΕΟ , ΑΣΤΕΡΙΑ , ΚΤΛ ΟΧΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ?ΜΙΑ ΣΤΟΛΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ , ΜΠΟΤΕΣ, ΚΤΛ!!!

ΚΑΤΑΛΗΓΩΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΔΕ ΜΟΥ ΧΑΝ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΤΛ!!ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΕΜΑΘΑ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ! ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΑΡΓΩΝ!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: κοιτα ρε τι εφτιαξε ο ανθρωπας!! :rotflmao: :rotflmao:
    το original α-μηχανο™ μελος

Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2013, 19:09
  2. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2012, 14:14
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2009, 19:57
  4. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2007, 14:30
  5. Απαντήσεις: 20