[FONT=Garamond]μαρεσει πολυ!!!
[/FONT]
[FONT=Georgia][FONT=Garamond]
ξερεις επεσε η ιδεα στο τραπεζι και αποριφτηκε οταν ενας παλιοκαστομας μας ελεγε οτι βγαζαν θεμα με τη λιπανση επειδη ο κινητηρας δουλευε συνεχεια υπο γωνια και το παπι θα πρεπει να ειναι για καθημερινη χρηση και οχι εκθεσης
[/FONT][/FONT]
[FONT=Garamond]ναι κι αυτο το χρωμα ειναι ωραιο το σκουρο της ελιας , νομιζω κατι γερμανικα το ειχαν μπορει και οχι αλλα το εχω δει ειναι απλο αλλα δινει αυτον τον τονο παλαιοτητας που θελουμε...στα υπ οψιν κι αυτο ευχαριστω, οσο για τα τρελα χρωματα δεν νομιζω να φτασω σε τοση τελειοτητα στη φανοποιεια[/FONT] οπως ο σπυρος και θα φαινονται ολες οι βλακειες γιατι ειναι φωτεινα
[FONT=Garamond]
σπυρο ουτε επιφανεια εχουμε ουτε μαστορα ικανο να το πετυχει προς το παρον ουτε και τα λ7....δε μου αρεσει το χρωμα ειναι πολυ βιομηχανικο συχρονο και χανουμε τη ρετρο νοτα που θελουμε ευχαριστω ολους σας για τις προτασεις συνεχιζουμε με τον γριφο πως να ταιριαξουμε το τεποζιτο στο πλαισιο και να μη δειχνει γκουμουτσα[/FONT]
Θεμα λιπανσης δεν θα εχεις αν βάλεις μεσα πιο πολύ λάδι.
Το πεντάλ των ταχυτητων το δοκίμασες;
Μου φαινεται θα βαζεις ταχυτητες με την φτέρνα γιατί θα έχει μεγάλη διαδρομη!!
![]()
ειχε κολλησει συνεργειο τωρα στον βαφεα..και γενικα κολλαει
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ φιλε τρελη ιδεα!!!τι μοτερακι θα παιχτει???μην το αφησεις μαμα ειναι κριμα απο το θεο!!!καλη συνεχεια!!!!
κανα νεο εδω???
απο βδομαδα αν δωσουν οι θεοι των μεττροπων
[FONT=Garamond]Σημερα πηρα και τα υπολοιπα κοματια αρχιζει το δεσιμοοοοοοοο[/FONT]