Θα πρέπει να ξέρεις ότι αν από την αρχή μας το είχες πει, το ποστάκι σου δεν θα μάζευε 2400 χτυπήματα, άντε να σου απαντούσαν κανα δυό άντε και να το άνοιγαν άλλοι 5-6. Αλλά αυτά κάνετε, μας ρίχνετε το τυράκι κι εμείς σαν μλκς τσιμπάμε.
Τέλος καλό λοιπόν, όλα καλά. Προσοχή εκεί έξω, τα μάτια σου 14 και προ πάντων μην αφήσεις τον ενθουσιασμό να σου δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι είσαι έτοιμη. Οι σαβούρδες καραδοκούν κι έρχονται όταν νομίζεις ότι το έχεις και χαλαρώνεις με την άνεση του οδηγού που ελέγχει απόλυτα τη μοτό.
Οδηγούμε και μαζεύουμε χιλιόμετρα, και τα χιλιόμετρα γίνονται εμπειρία.
Πάντα όρθια.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Kακώς πλήρωσες.
Καλά χιλιόμετρα να εχεις και προσοχή οταν φτάσεις στο σημείο να παρεις φόρα και εχει ανέβει η αυτοπεποίθησή σου.
Τότε την τρώς.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
καλοταξιδη να εισαι και παντα ορθια.δεν σε προλαββα να σου πω οτι δεν ηταν αναγκη να πληρωσεις γιατι η εξεταση ειναι πολυ καφενειο ,πραγμα που πιστευω το διαπιστωσες και μονη σου .......
KLE 400-XT 250.
Παιδιά ναι, τα κλαίω τα λεφτάκια μου..........
Να σας πω σκεφτομαι για αγορά gps, θα μου φανει πολύ χρήσιμο μιας και δεν την ξέρω καλά την Αθήνα..........τα βασικά μόνο.
Βρήκα κάτι στο νετ Tibo A4050.Γνωρίζει κανείς αν είναι καλό; Απο τα χαρακτηριστικά που είδα με καλύπτει μιας και διαθέτει και μπλέ δοντάκι.....χι,χι,χι.........
Αν κάποιος έχει κάνει την αγορά του να μου πεί αν έχει μείνει ευχαριστημένος κλπ.......και στο σκρουτζ ειδα ναι εχει καλη τιμη . γενικά είναι πανάκριβο!!