ωραίος- μερακλής- δουλευταράς! Μαύρο ματ ψηφίζω και εγώ, μαζί με κάτι σε γραφικά για να αναδειχθεί! Πολύ όμορφο, μπράβο.
ωραίος- μερακλής- δουλευταράς! Μαύρο ματ ψηφίζω και εγώ, μαζί με κάτι σε γραφικά για να αναδειχθεί! Πολύ όμορφο, μπράβο.
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
μετα απο πολυυυυυ ψαξιμο στο ιντερνετ βρηκα οτι εινα ικατασκευαστικο το θεμα κ ο τροχος πισω καθεται προς τα αριστερα τελιως ευθηγραμισμενος με τον μπροστα κτλ κτλ οποτε ολα οκ.
Αλλωστε τοσα χρονια το μηχανακι συμπεριφεροταν υπεροχααααα.Ψαχνωντας ομως οπως γνωριζα κ απο πριν τις πολλλλεεεεεςςςς ομοιτητες-εως πανομοιτυπα- με intruder 750 σχεδον οκ,θυμηθκα το intruder 1400 χαρας ευαγγελια γιουπιιιιιιιιιιιι βρηκα πως θα βαλω πισω πιο φαρδυ λαστιχο λεω.Παω στο μηχανακι γνωριζωντας απο ενα αμερικανικο φορουμ για to vx 800 οτι βαζουν εντοσθια απο το 1400 το διαφορικο στο 800 κ το μακρενουν .Παω κοιταω το ψαλιδι-διαφορικο απο δεξια εχει πολυυυυ χωρο αιντεςςςςςςςςςςςς οντως γινεται να μπει πιο φαρδια ζαντα .
μη χαιρεσται απο το 1400 ειναι με ακτινες γμτ γμτ γμτ τζαμπα χαρες τεσπα
γνωμες????????????
κατι τετοιο σκεφτομαι δεν ξερω
αυτοκολλητη ριγα απο τροχους λεω οπως κ το αλλο κοκκινο που εχω εποανω στη μοτο
Βροχηηηηηηηηηηηηηηηη ..οποτε βρηκα χρονο κ εντυσα με carbon ξανα τη μοτο τριτη τεταρτη ελπιζω!!! να εχει ερθει κ το ασημι carbon κ η ριγα η κοκκινη οποτε να τελιωσω με το σωμα της μοτο .
Με την ευκαιρια που τα ειχα ξεντυσει εκανα κ ακποιες λεπτομεριες πιο σωστα
και το under tail τελικα σε carbon
χαχαχαχαχ τοσο ωραιο βρακι ειχε η γιαγια σου? χααχχαχα χιουμορ !!!
λοιπον βρηκα carbon μαυρο σε δερματινη ειχε ξεμεινει απο το μαγαζι οποτε ....................
ελπιζω να δεσει πιο καλα
αμορτισερ που θα βρουμε χωρις να ματωσουμε κ ολα τα αλλα ....γινονται
δεν την εντυσα εγω τη σελα εχω ντυσει σαλονια κ σαλονια αυτοκινητων δοξα το θεο ολα θα γινουν γιαβας γιαβας ευχαριστω παντως για τις συμβουλες
γεια σου ρε Θωμα αλανι. αντε αντε.. βρεχει πιασε την σελα μες στο σπιτι και ξεκινα..
σαν να ζηταει κατι ακομα αλλα δεν ξερω τι γμτ για πειτε ιδεες...