οταν μου το ειπε ο μηχανικος μου το ανεφερε συνεχεια ως γαλα.του ειπε δεν εχει ονομασια?και αυτος δεν ηξερε να μου πει.οταν πηρα στην WURTH το περιεγραψα και ο υπευθυνος πωλησεων το ανεφερε ως σταθεροποιητη σκουριας.
στο χρωματοπωλειο παλι το περιεγραψα και ετυχε ο τυπος να το γνωριζει γιατι το ειχε στο μαγαζι.και αυτος μολς του ειπα οτι ειναι ασπρο σαν γαλα το καταλαβε αμεσως.
ισως καποιος εδω μεσα να το ξερει .....
ωραια δουλεια κανεις ρε αρχοντα.
γι αυτο σου προτεινα στα πρωτα ποστ να μην κανεις αμμοβολη στη βεσπα.η λαμαρινα της ειναι πολυ ψιλη και αδυνατιζει επικινδυνα.
τα σαπακια φτιαξιμο με μπαλωματα και μπρουτζο βορακα,αρμοκολα και κεροπισα λευκη απο την κατω πλευρα η οποια ειναι βαφομενη...
στα τυφλα σημεια και οπου μπορεις σε εσωτερικες πτυχες μπορεις να βαλεις και κερι της wyrth.
καλη συνεχεια![]()
μετα πως βγαινει αυτο το "γαλα" ; ειναι απλο;
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Η βέσπα δεν εχει ψιλη λαμαρίνα.
Η συγκεκριμένη εχει σάπια λαμαρίνα.
Παρε ενα πατωμα ξεπόνταρε το συγκεκριμένο και είσαι άρχοντας.
Σπυρο ειναι δυσκολος ο τροπος με remover και τριβειο.ασε που το remover κοστιζει μια περιουσια.
υπαρχει και μια διαδικασια που βουτανε ολοκληρους σκελετους και γινεται αποχρωματισμος με ισχυρα χημικα. δεν φευγει καθολου λαμαρινα παρα μονο το χρωμα.κοστιζει ομως αρκετα.εγω που ρωτησα το μηχανικο μου ειπε οτι το 150αρι ευρω το εχω στανταρ!!!
Με τι θα την κολλάς ρε τρελέ;
Oι Δοξάκηδες που πήγες δεν σου είπαν καμια τιμή;
αυτο το απλωνεις καλυτερα με σφουγγαρι.καλο ειναι να μην κανει τρεξιματα γιατι μετα αυτα σκληραινουν και χρειαζεται να τα τριψεις με γυαλοχαρτο για να φυγουν.εγω το εκανα με σφουγγαρι προσεχοντας να μην τρεξει !!!
δεν κανεις τιποτα.αυτο το """γαλα"" αντιδρα με την καθαρη λαμαρινα και την μαυριζει.δεν καθαριζεις τιποτα.απλα το αφηνεις πανω και κανει μονο του την δουλεια
δεν χρειαζεται να δινεις αναφορα σε κανεναν για τις επιλογες σου και περισσοτερο σε μενα,
απλα κανοντας αμμοβολη μαζι με το σαπιο εφαγες και υγιη μεταλλο μεγαλωνοντας τα τρυπακια.
μεγαλωνοντας τα τρυπακια ξεχνας ασημοκοληση και μολυβοκοληση και σε μερικες περιπτωσεις και τον μπρουτζο και μπαινεις σε περιπετειες μπαλωματων.μια χαρα ειναι τα μπαλωματα,αλλα οταν γινουν σωστα και με τετοιο τροπο ωστε να μην πετσικαρει το σασι
αυτα...
αυτην δεν την ειχα παει..ειχα παει το βεσπινο...ειχαν ζητησει αρκετα χρηματα.στοκαρισματα και βαψιμο εκτος του δικου μου budget..
η δουλεια τους φυσικα θα ειναι αριστη και πολυ καλυτερη απο την δικη μου αλλα τα λεφτα ηταν πολλα
Κουβεντα κανουμε και εκτιμω οτι βοηθας με τα σχολια σου.εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες......
δεν θα αντεχα να την τριβω.εχεις δικιο η αμμοβολη βγαζει και την καλη λαμαρινα.η βεσπα εχει πολλα δυσκολα σημεια και δεν θα γινοταν καλη δουλεια με το χερι..
θα ετριβα περισσοτερο και απο τον S-ex-rx Pig![]()
ευχαριστω για τις απαντησεις Ispiros και macgyver2180
macgyver2180 ρωτησα οταν θες να το βγαλεις για να βαψεις, πως το βγαζεις; να βαφεις απο πανω μου φαινεται περιεργο...
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.