Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 187

Θέμα: Τέρμα το κάπνισμα

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    Έχω ζήσει 3 καπναγορεύσεις σε 3 διαφορεκικές χώρες. Αν και μανιακός καπνιστής για χρόνια, δεν κρύβω πως στα μαγαζιά που δούλευα και λόγω πόστου απαγορευόταν να καπνίσω έκανε τρελή διαφορά στο χώρο (και μιλάμε για 1000 άτομα κάθε Σ/Κ. Μπορούσες να αναπνεύσεις και έφευγες από τη δουλειά χωρίς να βρομοκοπάς. Επίσης το καλό του "βγαίνω έξω για τσιγάρο" είναι πως οδηγεί σε πολές ευχάριστες γνωριμίες με τους συνκαπνίζοντες .

Μια καλή προσέγγιση στο θέμα έχουν εδώ στην Κύπρο όπου σε καφετέριες, τεβέρνες απαγορεύεται το κάπνισμα αλλά μετά στα μπάρ μετά από κάποια ώρα δεν τρέχει τίποτε. Έτσι όλοι είναι ικανοποιημένοι. Απλά δεν γίνεται τις τρελής και ντουμάνι όλη μέρα όπου να 'ναι, λίγος συμβιβασμός δεν χάλασε ποτέ κανέναν.
    WHO RUNS THE SHOW

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Πάντως η συζήτηση είναι ο,τι να ναι....

Επιμένω: λες σε κάποιον ότι η απαγόρευση του καπνίσματος είναι αρχή της εφαρμογής πολιτικής περιορισμού της προσωπικής αυτοδιάθεσης και επέλασης ενός ολοκληρωτικού και κρατικά επιβαλλόμενου υγιεινισμού, που θα συνδέεται με τον έλεγχο στην εργασία (και όχι μόνο)

και αντί να σου πει ότι

α) δεν βλέπει να πηγαίνει το πράγμα προς τα εκεί και ότι λέω μαλακίες
    β) ότι ίσως να πηγαίνει, αλλά δεν είναι τόσο σκούρα τα πράγματα
    γ) κάτι άλλο

σου λέει....

"ναι αλλά όταν βγαίνω εγώ σε εστιατόρια...μπλα...μπλα...μπλα... μ' ενοχλεί ο καπνός και συνεπώς (!!!) καλά κάνουν στους καπνιστές"

Με την ίδια λογική, όταν κάποια κοινωνική ομάδα ξανακλείσει δρόμο διαμαρτυρόμενη και απεργώντας, εγώ θα φορέσω την κουκούλα μου, θα καλέσω τας αρχάς και θα βροντοφωνάξω " να που γράφω την απεργία σας, να πάτε να ψοφήσετε μου κλείνετε το δρόμο, εγώ θέλω το δρόμο ΜΟΥ ανοιχτό"

Όποιος έχει τελειώσει λύκειο μπορεί άνετα (αν θέλει) να καταλάβει τη λογική των πραγμάτων.
    Βεβαίως υπάρχουν και τα υλικά/ιδεολογικά συμφέροντα, τα οποία ακόμα (για κάποιο λόγο) ουδείς βγάζει στη φόρα.
    θα μας τρελανεις τελειως...το καπνισμα δεν εχει τιποτα θετικο....ΤΙΠΟΤΑ....μην λεμε οτι ναναι!
    με το που βγαινει ενας τετοιος νομος,αντι καποιος να δεχτει οτι ναι το καπνισμα ειναι βλαβερο και καλα κανουν και το απαγορευουν,ψαχνουμε να βρουμε επιχειρηματα παντως ειδους για να εναντιωθουμε σε αυτο....και γινεται για ελεγχο και χειραγωγηση.....

ελεος .... μου θυμιζει κατι απο ΚΚΕ ,διαμαρτυρια χωρις ουσια..........

αντε ας καπνισουμε ολοι λοιπον απο αντιδραση!!!! να δουμε στο τελος σε ποιον κανουμε κακο....στο "Συστημα" η στους εαυτους μας....

ffs
    ABS στην μηχανη σου.....ισον DUREX στο π***ι σου ! ! !

http://img5.imageshack.us/img5/9361/urlx.gif

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shiatman Προβολή μηνύματος
    Μια καλή προσέγγιση στο θέμα έχουν εδώ στην Κύπρο όπου σε καφετέριες, τεβέρνες απαγορεύεται το κάπνισμα αλλά μετά στα μπάρ μετά από κάποια ώρα δεν τρέχει τίποτε. Έτσι όλοι είναι ικανοποιημένοι. Απλά δεν γίνεται τις τρελής και ντουμάνι όλη μέρα όπου να 'ναι, λίγος συμβιβασμός δεν χάλασε ποτέ κανέναν.
    Έχεις π.μ.
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aggelos_SV Προβολή μηνύματος
    Έχεις π.μ.
    όχι δεν έχω, για ξαναπροσπάθησε!
    WHO RUNS THE SHOW

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από trelf Προβολή μηνύματος
    θα μας τρελανεις τελειως...το καπνισμα δεν εχει τιποτα θετικο....ΤΙΠΟΤΑ....μην λεμε οτι ναναι! με το που βγαινει ενας τετοιος νομος,αντι καποιος να δεχτει οτι ναι το καπνισμα ειναι βλαβερο και καλα κανουν και το απαγορευουν,ψαχνουμε να βρουμε επιχειρηματα παντως ειδους για να εναντιωθουμε σε αυτο....και γινεται για ελεγχο και χειραγωγηση..... ελεος .... μου θυμιζει κατι απο ΚΚΕ ,διαμαρτυρια χωρις ουσια.......... αντε ας καπνισουμε ολοι λοιπον απο αντιδραση!!!! να δουμε στο τελος σε ποιον κανουμε κακο....στο "Συστημα" η στους εαυτους μας.... ffs
    Πρώην κι εσύ, ετσι;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ναι...πρωην καπνιστης....

ναι...πρωην καπνιστης....
    Κατ' αρχας συγχαρητήρια που το έκοψες. Με το χέρι στην καρδιά όμως, ασχετα με το τι ξέρουμε, όταν κάπνιζες το γουσταρες τρελά, ναι;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Κατ' αρχας συγχαρητήρια που το έκοψες. Με το χέρι στην καρδιά όμως, ασχετα με το τι ξέρουμε, όταν κάπνιζες το γουσταρες τρελά, ναι;

πας να τον ρίξεις πάλι???

με το χερι στην καρδια....οταν καπνιζα το γουσταρα τρελα ναι! μεχρι τα τελευταια χρονια που με χαλουσε....

αλλά δεν ειπα αυτο στο προηγουμενο ποστ....

και οταν καπνιζα το γουσταρα μεν,ηξερα οτι ειναι κακο δε.....ελεγα μου κανει κακο αλλα το θελω και επιλεγω να καπνιζω.....

αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν θα επρεπε να απαγορευτει η τουλαχιστον να περιοριστει η χρηση του...και σαν καπνιστης τα ιδια ελεγα....
    ας δημιουργηθουν καταλληλοι χωροι καπνιστων στην τελικη...ισα δικαιωματα πρεπει να εχουν και οι δυο πλευρες!

αυτο..

... ας δημιουργηθουν καταλληλοι χωροι καπνιστων στην τελικη...ισα δικαιωματα πρεπει να εχουν και οι δυο πλευρες! αυτο..
    Ή μη καπνιστών..

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    τώρα αν ποστάρω το μ' αρέσει ότι απαγορεύεται, θα μου ξανασβηστεί το post ?

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Νέο μέλος
    Ή μη καπνιστών..
    Με κάθε συμπάθεια....
    Κουφέτο η λογική σου...η μάλλον η έλλειψη αυτής.
    Το μη καπνισμα δεν χρειάζεται "συγκεκριμένο" χώρο γιατι πολύ απλά δεν ενοχλεί κανέναν και δεν παραβιάζει τον χώρο κανενός άλλου.
    Το κάπνισμα χρειάζεται καθότι είναι μια πολύ συγκεκριμένη δραστηριότητα που παραβιάζει τον/τα χώρο/δικαιώματα των άλλων. Εκτος αν εσύ φέρνεις μαζί σου τον απαραίτητο εξοπλισμό και κρατάς τον καπνό σου για τον εαυτό σου φροντίζοντας έτσι να μην παραβιάζεις.

Η λογική των "ίσων δικαιωμάτων" πιστεύω πως αναφέρεται στο "καθε ένας με το κουβαδακι του και να μην ενοχλει τον αλλο".

Δεν θέλω ο μη καπνος μου να μπαινει στη μουρη σου, δεν θελω ομως και ο καπνος σου να μπαινει στην δικια μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    ..
    ας δημιουργηθουν καταλληλοι χωροι καπνιστων στην τελικη...ισα δικαιωματα πρεπει να εχουν και οι δυο πλευρες!

αυτο..
    Ή μη καπνιστών..
    Καλά τα λέει ο πρώην..χώροι καπνιστών..οι μη καπνιστές είναι οι νορμάλ άνθρωποι, εμείς είμαστε οι εθισμένοι.
    Δηλαδή, να τραβήξω λίγο τη λογική σου και να πω, να κλειστούμε όλοι κάπου και να κυκλοφορούν έξω μόνο τα πρεζάκια;;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tweek Προβολή μηνύματος
    Με κάθε συμπάθεια.... Κουφέτο η λογική σου...η μάλλον η έλλειψη αυτής. Το μη καπνισμα δεν χρειάζεται "συγκεκριμένο" χώρο γιατι πολύ απλά δεν ενοχλεί κανέναν και δεν παραβιάζει τον χώρο κανενός άλλου. Το κάπνισμα χρειάζεται καθότι είναι μια πολύ συγκεκριμένη δραστηριότητα που παραβιάζει τον/τα χώρο/δικαιώματα των άλλων. Εκτος αν εσύ φέρνεις μαζί σου τον απαραίτητο εξοπλισμό και κρατάς τον καπνό σου για τον εαυτό σου φροντίζοντας έτσι να μην παραβιάζεις.
    Ωραία, κάνε μου τη χάρη τότε και μην καβαλάς το μηχανάκι σου. Μολύνεις την ατμόσφαιρα. Μην μου αρχίσετε τώρα "όλοι το κάνουν, και τι να κάνουμε, κλπ"

Νέο μέλος
    Δεν θα αρχίσω τίποτα καθότι συμφωνω με αυτό που μόλις είπες.
    Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα.
    Όπως έχει επιτραπει η ελεγχόμενη μόλυνση του περιβάλλοντος με χίλιους δυο τρόπους έτσι και οι άνθρωποι επιλέγουν τι τους ενοχλεί και τί όχι και έχουν κάθε δικαίωμα να αντιδράσουν.
    Δεν έχει όμως καμία λογική οι δράστες να απαιτούν τα ιδια με τα θύματα. Τώρα εαν εσύ θεωρεις πχ οτι είναι δικαίωμα σου να χώσεις την μπούκα σου στην κλειδαρότρυπα μου και να κάψεις ένα ντεποζιτο ετσι μονο και μονο γιατι θεωρείς οτι εχεις ισα δικαιωματα στο να σκοτωσεις/ ενοχλεις τον αλλο οσα εχει και εκεινος να ζησει/να μην ενοχληθει...οκ...δικαιωμα σου να το υπερασπίζεσαι και να διαδηλώσεις μάλιστα διεκδικώντας το δικαιωμα να το κάνεις αυτο.

Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2009, 16:35
  2. το κάπνισμα μας φέρνει πιο κοντά
    από sergiosm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 11:40
  3. Kόψτε το κάπνισμα
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2006, 19:59
  4. Το κάπνισμα σκοτώνει
    από wizzy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2005, 09:14
  5. 10+1 Ηλιθιοι Λογοι Για Να Μην Κοψετε Το Καπνισμα!!!
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2004, 01:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF