εγω παντως μια χαρα τον ειδα. δεν φορουσε αδιαβροχα.
κακοηθειες![]()
εγω παντως μια χαρα τον ειδα. δεν φορουσε αδιαβροχα.
κακοηθειες![]()
Δε γνωριζω νουμερα, παντως κατα τις 10 που πηγα εγω ειχε αρκετο κοσμο, ουρα για τις "καταθεσεις" και ειδα και στοιβα χαρτιων. Κριση μεν, αλλα ειναι "φτηνο" το αντιτιμο φετος.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σε σχέση με 2 χρόνια πριν ο κόσμος ήταν ο μισός και αν..
Νομίζω όμως πως λόγω περιορισμένου κόστους και κοντά εκκίνηση Αθήνα θα συμπληρωθούν οι συμμετοχές.
Τα παιδιά κάνουν τα πάντα για να υπάρξει ο θεσμός και με την κρίση. Όλοι όσοι δουλεύουν εκεί δεν έχουν πάρει δραχμή, ούε για βενζίνες ούτε για τίποτα.
Είναι πολλοί που έχουν παραδόσει και πινακίδες ακόμα και προσπαθούν να έρθουν και κάποιοι αλλοι που δεν έχουν καν μηχανάκι πια....
![]()
Νταξ' , κλαίω απο τα γέλια, ειναι θεοί οι τυποι
http://vimeo.com/63202116
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
πανέξυπνο project, όλα τα λεφτά τα τελευταία δευτερόλεπτα απο το making of.....![]()
Παρακαλώ
όσοι εκ των συμμετεχόντων στο 36ωρο (από επαρχεία) θα ήθελαν να διανυκτερεύσουν ΔΩΡΕΑΝ στην Αθήνα κάνοντας χρήση της εξυπηρέτησης που προσφέρει η Ε.Λ.M.G (στα πλαίσια οικονομικότερης συμμετοχής),
να με ενημερώσουν το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ετοιμασίες
Μπορείτε να δηλώσετε τηλεφωνικά στο 6947994866
Ευχαριστώ
Να ρωτήσω κάποια πράγματα όσους έχουν κάνει παλιότερα 36ωρα..
Κατά την εκκίνηση δίνεται ροαντ μπουκ που λέει τα σημεία που πρέπει να περάσεις μέχρι να φτάσεις στο σημείο διανυκτέρευσης?
Πως αποδεικνύεις ότι πέρασες από αυτά τα σημεία?
Το ίδιο γίνεται και για την επιστροφή ?
το πως θα δωσουν το road book ειναι αγνωστο ακομα.προπερσι ειχαν ολη την διαδρομη στο road και οι αποδειξεις ηταν οι φωτο που σου λενε που να τραβηξεις και επισης τα χλμ σου.γραφουν με ποσα ξεκινας και με ποσα τελειωνεις.περυσι ειχαν δωσει ονοματα χωριων και φωτο και μετρησαν τα χλμ μονο απο 1 κομματι της διαδρομης.την τεταρτη πριν την εκκινηση κανουν ενημερωση.καλο θα ηταν να πας.για πληροφοριες στον απο πανω σου...![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37: