Dani.....παραιτήσου
Ο πετρογκαζάκης δεν τα γλυτώνει τα ψυχοφάρμακα...
Ο μικρός απλά υποδειγματικός
ο Γιώργης εκτέλεσε την αποστολή απλά, όμορφα με τις μικρότερες δυνατές απώλειες.
Ο κατσαρίδας απλά αλλού, βγήκε, έχασε θέσεις και πάλι ανέκαμψε.
Ο γιατρός απογοητευτικός, δεν πάει η πίστα στα γιαμάπα, δεν πάει και σ'αυτόν...τράτζικ
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Αγώνας με φοβερή αγωνία (θα καταφέρω να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά, δεν θα τα καταφέρω...). Σε αντίθεση με τον πρώτο πολλά υποσχόμενο για τη συνέχεια αγώνα, ετούτος ήταν μια σούπα από τα πρόσφατα. Μπράβο πάντως στον φέρελπι Ισπανό, δείχνει ταυτόχρονα προσγειωμένος και ώριμος.
Ωραίος ο "μικρος"!!
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Έχω την εντύπωση ότι τελείωσε πολύ γρήγορα ο αγώνας..
Μάρκος πολύ καλός,Ροσι ε ok δεν γούσταρε και πολύ μάλλον.
Για τον Pedrosa δεν ομιλώ γιατί προφανώς είμαι ο μοναδικός που τον υποστηρίζει στο φόρουμ.
Υπομονή άλλες δυο εβδομάδες για third round λοιπόν
![]()
μολις επιασα το νημα απο την αρχη. ε μερικοι την εχετε μεγαλη.. την φαντασια σας..
doctor you are back! back a lot..
κτηνος κανε παραθεση να καταλαβαινομαστε.
τωρα το πιασα. για την προβλεψη λες.
o rossi που βρισκει την ορεξη για σουζιδια δεν μπορω να καταλαβω... χεχεχεχε σωστος ομως.. καλα κανει
μαρκος θεος. γουσταρα κ με τους πανηγυρισμους του. περιμενω ομως αρκετες αποτυχειες. τωρα παιρνει τον αερα.
pedrosa απαραδεκτος.. επρεπε να διδαξει πρωτα λιγο τον πιτσιρικα.
Ωραίος ο μικρός !!!
Ο Πεντρόσας είναι όντως για ψυχοφάρμακα φέτος
λορένθος διεκπεραίωση
Ρόσι σήμερα δεν...
Θέαμα..........nope,try again next time....
there's no such thing as impossible
Και με ποιον θα γελάμε μετά?
Πέραν της πλάκας, ένιωθα ότι τον αδικούν οι χαρακτηρισμοί "φλώρος", "loser" κλπ αλλά ρε πστ μου δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος που απαιτούν οι περιστάσεις. Δε γίνεται να είσαι το πρώτο όνομα της πρώτης σε πρωταθλήματα εταιρείας και να κυκλοφορείς με σκυμμένο κεφάλι μη σε δει κανείς στο δρόμο και σε φτύσει.
Δυστυχώς δεν τράβηξε ο Ντάνι και μάλλον είναι αργά για να αλλάξει. Ας πάρει σύνταξη να πάει για κυνήγι αυτός![]()