Σελίδα 9 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213141959109 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Σας είδα στον Πύργο Αθηνών να σφάζετε το κόκκινο.

Το ενδιαφέρον ήταν το πώς έγινε.

Ο ένας το έσφαξε συνειδητά και οι άλλοι 3-4 όπως φάνηκε απλώς ακολουθήσατε σαν τα πρόβατα.

Εγώ και άλλοι 2-3 μείναμε στο φανάρι να κοιταζόμαστε μεταξύ μας με απορία...
    I will take the mountains!

Σας ειδα ολους σας που καθεστε στις γνωστες θεσεις με θεα στους προποδες της Παρνηθας.ΟΚ θεα εχει,ησυχια εχει οποτε αραξτε και κανετε οτι γουσταρετε,εξαλλου ποιος δεν εχει μπαλαμουτιασει ετσι,πιετε οσο και οτι θελετε ΑΛΛΑ ρε ΖΩΑ μαζεψτε τα σκουπιδια σας και μην αραδιαζετε τις μπυρες και τα χαρτια απο οτι στο διαολο τρωτε επανω στο δρομο.Ημαρτον ρε μικρα παιδια ειστε,τον 60+ το καταλαβαινω ειναι παπαρας,βλαχος,αξεστος οπψς θες πες τον αλλα 18-30 χρονων παιδια λιγο σεβασμο οχι σε αυτους που μενουν εκει αλλα στο δασος.Α στα διαλα πια βουρδουλα θελουμε αλλιως μονοι μας πουτανα μια ζωη τα κανουμε

Νέο μέλος
    Σε ειδα τριμ@λ@κ@ scooterακια δικαβαλος με τη δικια σου (πρασινολαχανι μπλουζακι...ωωω sic,ιδιο χρωμα με το μαγιω του Borat) να πηγαινεις στη Λεωφορο Λαυριου δηλ. σε δρομο με 2 λωριδες ανα κατευθυνση και συ να εισαι στη μεση ακριβως με 35 χ.α.ω. σταθερα, με ξεχασμενο το δεξι φλας. Akranovits εννοειται και οι 2,σαγιοναρα διχαλο και γυαλια λιγο μικροτερα απο παρμπριζ πουλμαν. Σου κανω νοημα και σου λεω για το ξεχασμενο σου φλας αλλα ποιος ξερει τι σκεφτηκε η άδεια σου η κουτρα και απο ποια μυκονιατικη νιρβανα σε εβγαλα και με φιλοδωρησατε με 2 κωλοδαχτυλα,πρωτα εσυ και υστερα η πυγολαμπιδα που εσερνες. Πρωτη μου σκεψη,να ημουν με τη μηχανη μου,να περναγε το μπροστινο μου λαστιχο μερικα νανοχιλιοστα απο το αυτι σου και να αισθανοσασταν και οι 2 απο κοντα τα ωραια μου και μεγαλα μου δαχτυλα. Καταλαβετε πως οταν καποιος αλλος χρηστης του δρομου σας κανει νοημα και σας πει κατι,δεν ειναι κανονας οτι τσαμπουκαλευετε. Τελος παντων,ελπιζω να φτασατε καλα στον προορισμο σας γιατι ετσι οπως πηγαινες,σκεφτηκα μη σας πηγε κανεις αφισσοκοληση μεχρι τη Λουτσα,γιατι για εκει σας εκοψα (το καλο ειναι πως η δικια σου φωσφόριζε και φαινοσασταν απο μακρυα).

Αυτος με το σχολικο.......

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Σε είδα παππού (70 φεύγα ή 80 έλα) με τη βέσπα σήμερα να σταματάμε στο φανάρι
    αφού εκθείασες το μηχανάκι μου (να σαι καλά) και εγώ το κουράγιο σου να καβαλάς ακόμα, ξεκίνησε ο καλός δράκος:
    - εγώ μικρός είχα Χάρλεϋ αμερικάνικη (καλά μέχρις εδώ)
    - και όχι οτιδήποτε Χάρλεϋ, τρίτροχη με 285άρι λάστιχο (μεγαλώνει το δρακάκι), 6000 κυβικά (εντάξει εδώ το δρακάκι κατέκτησε τον iron throne)
    - έκαιγε 1 γαλόνι στα 5 μίλια (.........)

υ.γ. μη βγει κάνας δεινόσαυρος να μου πει ότι υπήρχε Χάρλεϋ τρίτροχη με 285άρι λάστιχο, 6000 κυβικά και κατανάλωση 47,3lt/100km γιατί θα φάω το δίπλωμά μου και θα το ανεβάσω και στο youtube

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Σε είδα με το XR650 να κατεβαίνεις την Συγγρού και στο πλάι δύο μηχανές της Δ. Σε άφησαν κοντά στην Καλλιθέα, και σε πέρασα με το scooter με +30 αλλά εσύ κοίταγες τους φοίνικες...

Τσάμπα τα κόκκαλα και οι νεκροκεφαλές που είχες γεμίσει το μηχανάκι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Podarato melos!!!
    Σε είδα με το κουτί σου σταματημένη στο ρεύμα ΜΟΥ σε τυφλή στροφή να περιμένεις να επιβιβαστούν στο κουτί σου άλλες 2-3. Σου φώναξα πως μαλακίζεσαι και μου πες άντε χάσου ρε που θα μου κάνεις και υποδείξεις!!!

Μέλος, σκέτο
    Η καλύτερη βελτίωση που μπορούσες να σκεφτείς για το SS σου ήταν το «γλυπτό» ηχοσύστημα πάνω στο ρεζερβουάρ; Σοβαρά;; WTF dude!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jezuz
    Σας ειδα σημερα στα Μεγαρα να περνατε καλα!
    Σε ειδα και εσενα T-max πεσμενο μετα την πλατεια (περαστικα το σπασμενο δακτυλο και τα γδαρσιματα!), SMT να εχεις μολις φυγει στην Κ1 (απ'οτι καταλαβα ολα καλα ελπιζω!) και κανα δυο αλλες πτωσεις. Περαστικα σε ολους!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σας είδα εχθες πακιστάνια με τις παραδοσιακές ενδυμασίες σας και παντοφλίτσες πάνω σε CBR 600 F4 (γκρι ματ) με εξάτμιση παπαγιάννη a.k.a copy acrapovic hexagon,ο μπροστά κράνος Joe Bar και ο πίσω κράνος power ranger.
    Keep spamming!!!:a13:

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Σε είδα μπετόβλακα με το κάμπριο ανοιχτό και την υπερμοντέλα δίπλα σου να πετάτε τις χαρτοπετσέτες από την τυρόπιτα που τρώγατε, χύμα και όποιον πάρει ο χάρος. Είχε και 2 μισογεμάτα μπουκαλάκια κοκα κόλα η γ@μοσακούλα και με κάνατε μ0νί καλλιγραφίας μεσημεριάτικα.

Δεν σε χάλασε καθόλου που την μάζεψα και την άδειασα μέσα στον κουβά που έχεις για αυτοκίνητο. Ούτε πιστεύω να σε χάλασε που άδειασα την μία κοκα κόλα πάνω στα καθίσματα.

Το ξανθότσουλο που είχες δίπλα σου μου την είπε ενώ εσύ κο κο κο.

Της απάντησα δεόντως, πως αντί να παίρνει τυρόπιτες καλύτερα να παίρνει τυρόπιπες, έτσι θα κρατάει και το στόμα της απασχολημένο.

Μα τι ζώα είμαστε ρε πστμ

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σφιγγει η ζεστη σιγα-σιγα ε?

χτες σε δρομο με μια λωριδα ανα κατευθυνση βγηκες στο αντιθετο να πρασεις με ολα λελο με το σμαρτ και το γκομενι διπλα σου. οταν παραλιγο να με παρεις αμπαριζα σου φωναξα ''ναι ρε τρεχα με 1000'' και μου απαντησες ενα ''αι γαμησου ρε''.μαλλον εσυ δεν σκεφτηκες τι ειπες και εγω σκεφτηκα πολυ την αντιδραση μου και εμεινα στο ''αι στο διαλο ρε μπινε'' και δεν σε πηρα στο κυνηγι να σε προλαβω και να σε ξεβρακωσω μπροστα στη γκομενα.

παει αυτο.

σημερα λοιπον ενω ειμαι σε στενο με αμαξι βλεπω στον καθρεφτη πισω μου 2 ζβαν πανω στα ασπρα αλογα τους οι οποιοι ηθελαν με καποιον τροπο να μαντεψω οτι ηθελαν να με περασουν. δεξια κι αριστερα εχω παρκαρισμενα και το αμαξι μου χωραει ισα-ισα. φτανω λοιπον σε καθετο δρομο που εχει προτεραιοτητα απο δεξια μου και παω να ελεγξω γυρνοντας το κεφαλι δεξια.δεν ερχοτανε κανενας και παω να περασω και τα ζωα τα 2ποδα θελουν να με περασουν απο αριστερα. οπως προχωρησα λοιπον αυτοι αναγκαστηκαν να ξαναμπουνε απο πισω μου σκυλιασμενοι. στο επομενο στενο εστριψα δεξια και σας ακουσα να ειστε και συγχισμενοι να μου φωναζετε ''αντε-αντε'' και εγω να γελαω. καλα θα ειναι (α)να μαθετε να φερεστε ζωα, (β)να μαθετε να οδηγατε.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σε είδα "πατέρα" με την παπιομηχανή να έχεις τρικάβαλο τα παιδιά σου και το κράνος να κρέμεται κάπου πίσω αριστερά σε κάποια πιάστρα...ευτυχώς δεν έτρεχες και στο καπάκι παπί δικάβαλο με full face κράνος και οι δύο!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Σας είδα Δίας και Δελτάδες στην κίνηση όλοι κολλημένοι να περνάτε ανάμεσα από τα αυτοκίνητα και ακριβός δίπλα μου μια γυναίκα οδηγός εμπόδιζε με τη θέση του οχήματός της, της μάρσαρε ο πρώτος της ξαναμάρσαρε δε το κατάλαβε αυτή. όταν ξεκίνησε την πέρασες και φώναζες με όλη σου τη δύναμη "ΠΟΥΤΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑ" την κοίταξα και κοκκίνισε η γυναίκα. Με έκανες να ντραπώ πολύ ρε καργιόλη που είμαι άντρας.

Παλαιό μέλος
    Σε είδα που μου ζάλισες τα π@π@ρια για χωρέσεις δίπλα μου στο φανάρι, σε είδα που πήγες να με τσακίσεις λίγα μέτρα πιο κάτω για να με προσπεράσεις με το ζόρι σε δρόμο που δεν χώραγες, είσαι και κοτούλα κοκοκο.
    Γιατί όταν στο επόμενο κόκκινο κατέβασα το σταντ και ήρθα στο παραθύρι σου, έκανες ότι μιλάς στο κινητό σου. Σαβούρα, πιο νορμάλ θα γινόσουν με κάνα μπουκέτο στη μάπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Σε είδα με το XR650 να κατεβαίνεις την Συγγρού και στο πλάι δύο μηχανές της Δ. Σε άφησαν κοντά στην Καλλιθέα, και σε πέρασα με το scooter με +30 αλλά εσύ κοίταγες τους φοίνικες...

Τσάμπα τα κόκκαλα και οι νεκροκεφαλές που είχες γεμίσει το μηχανάκι.
    τους περασα με +2χλμ/ωρα και λεω δεν μπορει θα ακουσω την σειρηνα και θα δω σημα για να σταματησω...
    αλλα μετα αυτοι πρεπει να σταματησαν στο πρατηριο το δικο τους που ειναι πανω στην Συγγρου...
    και εγω μεχρι να το καταλαβω, εφτασα φαληρο...

Σελίδα 9 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213141959109 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα