Σελίδα 9 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 713

Θέμα: πάει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LsKostas Προβολή μηνύματος

μοναδικό σου επιχείρημα είναι οτι εγώ δεν κατεβαίνω στην Αθήνα βραδιάτικα.

...
    κωστα κατι εχεις μπερδεψει...
    δεν ψαχνω γαι ΚΑΝΕΝΑ επιχειρημα.... δεν ειμαι εδω για να πεισω εσενα, ουτε καθομαι και σε διαβαζω γαι να με πεισεις εσυ...

το γιατι εισαι εδω και οχι εκει, το ειπα με αφορμη κατι που εγραψε καποιος.
    δεν ηταν επιθεση σε σενα.....αν το πηρες ετσι λαθος.
    ουτε με νοιαζει αν θα κατεβεις η οχι.....κουβεντα γινεται...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    εντάξει κάποια πράγματα επαναλαμβάνονται και επαναλαμβάνονται άνευ ουσίας
    το μόνο καλό ότι πάω να κάνω 10σελιδο thread και ακόμα δεν ακούστηκε τίποτα για γλάρο
    η ουσία των πραγμάτων είναι ότι με ένα φιρμάνι, κλείσαμε τον διακόπτη
    τον διακόπτη σε κάτι που έπρεπε να κοπεί ;
    πες ναι, πες όχι, αυτό σηκώνει συζήτηση
    από την άλλη αύριο ο διακόπτης θα κλεισει εκεί που θα πονέσει περισσότερο το κωλαράκι όλων μας
    αλλά τότε θα υπάρχει δεδικασμένο, όλοι θα πουν
    "αφού έτσι είναι"....
    και τα χρυσά αυγά στη τελική να δεχτώ ότι λένε 5 σωστά πράγματα
    ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ
    με νοιάζει ο τρόπος με τον οποίο πάνε να τα περάσουν...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    εγω δεν εχω καταλαβει κατι αλλο
    αφου ολοι συμφωνουμε οτι η ερτ μονο ετρωγε και πρεπει να γινει αναδιαρθρωση
    και αφου το προβλημα μας ειναι Ο ΤΡΟΠΟΣ με τον οποιο εκλεισε...

γιατι συνεχιζετε να την υπερασπιζεστε? γιατι δεν περιοριζεστε μονο στο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ?
    Για τους λογους που αναφερθηκαν και παραπανω απο αλλους.
    Γιατι οταν ποναει το χερι δεν το κοβεις.
    Πηγαινεις στον γιατρο του λες που πονας και αυτος σου λεει τι προβλημα υπαρχει, τι φταιει για την εμφανιση του πονου και πως να το γιατρεψεις.

Αυτο θα επρεπε να συμβει (κατα τη γνωμη μου) και στην ερτ, τωρα το πως και το γιατι λιγο με ενδιαφερει (αν το αποτελεσμα ειναι το επιθυμητο).

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Εγω γουσταρω παντως.

Και ακομα περισσοτερο θα γουσταρα αν αυριο αποφασιζανε για την αρση πλειστηριασμων πρωτης κατοικιας και ολα οσα εχουν υπογραψει,μπαμ μπαμ ,να τελειωνουμε.
    Το ζαπειο που ψηφισε ο κοσμος δλδ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Επειδή δεν ξέρω τί πήγαινε σε μένα, αν θες κάνε μου quote και πες μου.

Γενικότερα, για να σε γλυτώσω από τον κόπο του quote αν σε καλύψει αυτό που θα γράψω, έχω ξαναπεί ότι εδώ μέσα είναι φόρουμ και γράφουμε. Το αν κάποιος πεινάει ή είναι χορτάτος, διαμαρτύρεται ή κάθεται στον καναπέ του, φτιάχνει μολοτωφ στο υπόγειό του, περιμένει να τελειώσει το στύψιμο/στέγνωμα της μπουγάδας για να ξελογκάρει και να φύγει να πάει να διαμαρτυρυθεί μαζί με τους υπαλλήλους της ΕΡΤ και λοιπά, δεν έχει καμία σχέση με το "εδώ".
    Και το ότι μπορεί να έτυχε να πρόσεξες το ποστ κάποιου στο θρεντ για την ΕΡΤ κι όχι για την επίταξη των καθηγητών (ή επειδή μπορεί να μην έτυχε να ανοιχτεί καν αντίστοιχο θρεντ) δε σημαίνει ότι η άποψή του δε θα ήταν αντίστοιχη.

Γενικά μιλάω.

επειδη εχω κουραστει, θα σου πω οτι καπου εγραψες....κατι του στυλ...αφου και το καινουριο πραγμα σαπιο θα ειναι....να μεινουμε με το παλιο.
    εκει πηγαινε η απαντηση μου
    οσο γαι το γενικα....μαζι σου.....εγω δεν εχω καμμια προθεση ΟΥΤΕ ορεξη να χαρακτηρισω καποιον, αναλογα με το αν ειναι εδω....η εκει...η πως αντιδραει και που.....
    αλλη δουλεια δεν ειχα...
    απλα το ανεφερα σαν αστειο επιχειρημα...σε κατι που ανεφερε καποιος.....αν δεις πιο πισω θα το βρεις....εγω βαριεμαι να στο ψαξω

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Πεδίον δόξης λαμπρόν η ΕΡΤ τελικά...κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα ένα πράγμα.
    http://www.topontiki.gr/article/10838/
    http://www.eparousia.gr/2012/10/%CE%...-%CF%84%CE%B7/

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	000s2s1s2s.jpg 
Προβολές:	150 
Μέγεθος:	64,5 KB 
ID:	292752

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Για τους λογους που αναφερθηκαν και παραπανω απο αλλους.
    Γιατι οταν ποναει το χερι δεν το κοβεις.
    Πηγαινεις στον γιατρο του λες που πονας και αυτος σου λεει τι προβλημα υπαρχει, τι φταιει για την εμφανιση του πονου και πως να το γιατρεψεις.

Αυτο θα επρεπε να συμβει (κατα τη γνωμη μου) και στην ερτ, τωρα το πως και το γιατι λιγο με ενδιαφερει (αν το αποτελεσμα ειναι το επιθυμητο).
    μα το ιδιο ακριβως μου λες.....
    να διαμαρτυρεσαι για τον τροπο.....οχι που εμειναν στον δρομο καποια λαμογια

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    ενω οι χαμιλομισθοι θα μεινουν με τον γλαρο του Αριστειδη στο χερι...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    το μόνο καλό ότι πάω να κάνω 10σελιδο thread και ακόμα δεν ακούστηκε τίποτα για γλάρο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    μα το ιδιο ακριβως μου λες.....
    να διαμαρτυρεσαι για τον τροπο.....οχι που εμειναν στον δρομο καποια λαμογια

Δεν διαμρτυρομαι μονο για τον τροπο που την εκλεισαν (εν μια νυκτι)
    αλλα και για τον τροπο με τον οποιο προσπαθουν να αντιμετοπισουν τα προβληματα που αυτη ειχε.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Ενώ χιλιάδες κόσμου αντιδρούν στο κλείσιμο της ΕΡΤ έξω από το ραδιομέγαρο έχοντας κλείσει την Μεσογείων ,όλα τα 'μεγάλα' ιδιωτικά κανάλια σιωπούν για ακόμη μια φορά.

Μόνο 902 προσπάθησε να κάνει αναμετάδοση του σήματος που τελικά το έριξαν ενώ τώρα το κανάλι ACTION24 έχει live εκπομπή για την ΕΡΤπου εκπέμπει και στο internet μέσω του site (http://www.action24.gr/) του.
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

:Δεν διαμρτυρομαι μονο για τον τροπο που την εκλεισαν (εν μια νυκτι)
    αλλα και για τον τροπο με τον οποιο προσπαθουν να αντιμετοπισουν τα προβληματα που αυτη ειχε.
    συμφωνω σε αυτο..και οτι πρεπει να αντιδρασουμε γαιν τον τροπο....κλεισιματος....αντιμετωπισης...ολα..

αλλα οχι και να κλαψω για την κακομοιρα την ερτ

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Δουλειές δεν έχετε ρε αύριο και είστε ξύπνιοι τέτοια ώρα?

Στην ερτ δουλεύατε όλοι ρε κουφάλες?

Αιντε καληνύχτα κι όνειρα γλαρικά. Εεε γλυκά ήθελα να πω.....

εγω αποχωρω.....καθιστε εσεις να κλαψετε γαι τα λαμογια που χασαν τα χρυσα κουταλια.....και για αυτους που δεν θα πανε στο μουντιαλ της βραζιλιας με ΔΙΚΑ ΣΑΣ εξοδα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Η ΕΡΤ είναι κερδοφόρος. Η ΕΡΤ αποχώρησε ΜΟΝΗ ΤΗΣ (αποφασή της κυβέρνησης) από τη διαφημιστική πίτα για να δώσουν τη δυνατότητα βιωσιμότητας στα ιδιωτικά κανάλια. Τα νοσοκομεία υποφέρουν ΔΕ θα τα κλείσουμε. Τα πανεπιστήμια έχουν γίνει χώροι ρεμούλας και διαπλοκής +++ δε θα τα κλείσουμε, έτσι και η ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ και τηλεόραση μπορεί να μη στήριζε (όπως είχε υποχρέωση να κάνει και γι αυτό τη βρίζουμε) τους αγώνες του κόσμου και να μην έλεγαν τα "πράγματα" όπως θα έπρεπε (μιας που η διοίκηση φυσικά ήταν ξεπουλημένη) μπορεί να ήταν πολλοί μέσα εκεί από παράθυρα και χίλια δύο. Όμως μιλάμε για τα μόνα δημόσια μέσα! είναι τα μόνα μέσα που σαν ιδέα έστω πρέπει να σε πληροφορούν με απόλυτη ειλικρίνεια χωρίς την μεσολάβηση κανενός συμφέροντος από κανέναν ιδιώτη. Ε αυτό μας το δικαίωμα που το είχαμε κουτσουρεμένο μας το πήραν.
    και νευριάζω γιατί ...
    Σε αυτό το μπουρδέλο που ζούμε ... αυτός που είναι δημόσιος νομίζει πως έπιασε τον παπά από τα @@, αυτός που είναι ελεύθερος επαγγελματίας κλέβει το κράτος και εμένα όταν με βρει σε ανάγκη(γιατί ναι ρε μλκ όταν μου έχουν σπάσει οι σωλήνες και δεν έχω νερό να πλύνω τον κ@λο μου στον πρώτο υδραυλικό που θα βρω θα τα δώσω) οι ιδιωτικοί είναι οσφιοκάμπτες και νενέκοι που για να ανέβουν ή για να κρατήσουν μια θέση γλύφουν όλη μέρα , οι λειτουργοί άστα να πάνε δε τους πιάνω καν από όπου και να το πιάσεις λερώνεσαι ... ναι ρε νευριάζω γιατί οι ίδιοι οι από πάνω είναι αυτοί που πιστεύουν πως είναι άμεσοι απόγονοι της @$#@τριχας του Σωκράτη που όλοι είναι τρομεροί οδηγοί, απίστευτα όμορφοι, τρομεροί εραστές, αντέχουν το αλκοόλ, είναι πιο έξυπνοι (οι άλλοι είναι πίθηκοι ή κουτόφραγκοι κλπ) που ο άντρας μεγαλώνει με το πρότυπο του Ράμπο και η γυναίκα μεγαλώνει με το πρότυπο της πριγκίπισσας Σίσσυ ε οι περισσότεροι από αυτούς τους περήφανους για ένα πεντακοσσάρικο στη ζούλα δίνουν κώλο (και χωρίς να τους αρέσει)

Και σκάω γιατί μέσα σε όλους αυτούς έχει και ένα μέρος κόσμου που κάθε μέρα μέσα στα ζόρια του σκέφτεται τους άλλους, σκέφτεται πως να κάνει τη δουλειά του σωστά, πως μπορεί να βοηθήσει με τις πράξεις του πως να έχει μια αξιοπρέπεια με τη στάση της ζωής του. Τι να πω ίσως να είμαι γραφικός ... νευριασμένος είμαι σίγουρα!

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Προς το παρόν γίνεται αναμετάδοση του δελτίου της ΕΡΤ από το κανάλι ZOOM και στο internet μέσω του http://www.zougla.gr/live ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για live μετάδοση της ΕΡΤ μέσω youtube με live streaming στο http://www.youtube.com/watch?v=Ouq5UuXe0xg .

ΔΙΑΔΩΣΤΕ
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Δουλειές δεν έχετε ρε αύριο[...]
    Οχι. Αλλα εμεις ειμαστε του ιδιωτικου τομέα και πήγαμε ακλαυτοι...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 9 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λοιπον ο julius θα παει για καφε στο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 22:59
  2. Tι άλλο θα πάει ΣΚΑΤΑ σήμερα...?
    από Wizard13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 15:59
  3. Δεν πάει άλλο!
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 19:46
  4. Αντε καλά να μας πάει και σημερις! Χαίρετε!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 10:55
  5. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας