Διαφωνώ και κάθετα και οριζόντια και όπως θές. Εχουμε μείνει κολλημένοι με το πόσο γαμάτοι ήμασταν ενώ έχουμε χαζονοοτροπία. Είναι το μοναδικό πράγμα που προβάλουμε μας έχουν πάρει πρέφα και μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Κανένας δεν έχει καλά λόγια για την Ελλάδα του σήμερα μόνο για το χθές. Βγάζουν οι Αμερικάνοι τους 300 με χαρακτηριστικά φαστ εν φιουριους και χαιρόμαστε. Είμαι και απο χωριό και εχουν δεί πολλα τα μάτια μου απο κουτοπονιριά, χαζοκουλτούρα, νεοπλουτισμό και εντελώς κατευθυνόμενα άτομα (σε βαθμό αηδίας). Συμπαθάτε με..
Ολα αυτα τα αμερικανοποιημένα ελληνάκια μονο τα ήθη και τις αρχές τον αρχέων ημών προγώνων δεν εκπροσωπούν.
Περισσότερο με ενδιαφέρει τα μυαλά που κουβαλάει ο κόσμος στην Ελλάδα παρα η εκπροσώπηση της Ελληνικής σημαίας στο ΤΤ
Άποψή μου, γράφτε τη στο χιόνι :shrugs: που λεέι και ο giannis21(νομιζω)
Κύκλους
θα δεχθώ τήν διαφωνία σου άσχετα άν είσαι άλλου και αλλού τι σχέση έχουν αυτό που παραθέτεις με αυτά που λέω ???
και για να σου απαντήσω σε ένα πρός ένα αυτά που λές
α) όχι όλοι φίλε μου όχι όλοι ...τώρα ποιος είναι κολλημένος ας μήν το σχολιάσουμε και να σου πώ κάτσε διάβασε άκουσε...και θα δείς ότι και σήμερα δημιουργούμε αλλά δέν έχει να κάνει με το παρόν θέμα
β) το πιοι λένε τί και γιατί....μήν ακούς μόνο ειδήσεις ....μίλα με ανθρώπους και θα καταλάβεις ότι δέν είναι έτσι που τα λές
γ) συμφωνό για τόν νεοπλουτισμό - σκυλόκουλτούρα και τήν σκατό νοοτροπία που μας κάνει ότι δέν γίνετε απο μάς να το καταριόμαστε και να είμαστε αρνητικοί
δ) θές να πείς κάτι για όσους δέν το είδαν αρνητικά ? είναι κατευθυνόμενοι ? βλάκες και χαζό αμερικανάκια ?
τους εαυτούς τους εκπροσωπούν μήν το ανάγεις σε εθνικό ζήτημα
ε) εμένα με ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ τα μυαλά που κουβαλάει ο κόσμος στήν ελλάδα
Υ.Γ Μεγάλωσα με μια αφήσα του ξοευ στο δωμάτιο μου και το τρισκέλιον στο τετράδιο μου και όχι μόνο εγώ κρίμα που εξελίχθηκε το νήμα έτσι αντί να βγούν εμπειρίες αυτόν που το έζησαν απο κοντά και να τρέχουν τα σάλια σε όσους δέν είχαμε τήν δυνατότητα να πατήσουμε τα πόδια και τίς ρόδες μας εκεί .....
Υ.Γ 2 Για να νιώσει κάποιος τι εστί νησί ας μήν δει τήν ταινία απλά ας διαβάσει για τήν οικογένεια dunlopo yer mann ήταν η ενσάρκωση του πνέυματος του νησιού
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
ας βάλω και εγώ το το βιντεο-λιθαράκι μου
μόνο εσύ........
και κάτι καλύτερο για να μάθει κάποιος για τόν αγώνα αυτό απο τήν ταινία
http://www.youtube.com/watch?v=TPEJYhztNmE
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Θα συμφωνήσω στο οτι διαφωνούμε σε κάποια πράγματα και θα σταθώ μόνο στο δ γιατι το θρέντ δεν είναι το κατάλληλο.
Οχι δε λέω αυτό και απορώ απο που το έβγαλες το συμπέρασμα. Αυτό είπα: "Ολα αυτα τα αμερικανοποιημένα ελληνάκια μονο τα ήθη και τις αρχές τον αρχαίων ημών προγόνων δεν εκπροσωπούν." και πήγαινε στο βίντεο και στο πως προβάλεται το θέμα προς τα έξω
^
l------------------------------------l
Δεν είμαι κακός και δε θέλω την ελληνική εκπροσώπηση απλα το θέμα με την αρχαία Ελλάδα και τους 300 εχει παραγίνει--l
Κύκλους
Δέν το συνεχίζω γιατί είσαι στόν κόσμο σου ............
και ξαναλέω να ψοφίση η η καταραμένη κατσίκα του γείτονα
Για 1 λάθος παρουσίαση σε κάποια βιντεο καταριέσαι και κράζεις στο κράνος του ο καθένας βάζει ότι γουστάρει
το να βγάζεις κορόνες για αυτό και να κράζεις σε κάνει καλύτερο ???? μπάαααα
θα σου πρότεινα να μήν βγάζεις εθνικιστικές κορώνες
ειδικά αυτο με την κατσίκα.. με πέθανες. Λες και έχω να ζηλέψω κάτι ή τα παιδιά είναι απο άλλη χώρα. Εγω θα σου πρότεινα οταν λες οτι δε το συνεχίζεις, οντως να μη το συνεχιζεις. Οτι εκραξα έκραξα. Καταρα όμως μα τον Τουτατη δεν έριξα.
Οχι δε με κάνει καλυτερο.. Με κάνει καλυτερο όμως απο σένα, το οτι εγώ δέχομαι την άποψή σου κάτι που εσύ δεν κάνεις γιατι θεωρεις οτι υποβιβάζω το όλο εγχείρημα.
Απλα εξέφρασα τη διαφωνία μου και περιέγραψα μια γενικότερη σταση που επικρατεί στην Ελλάδα.
Κύκλους
Isle of Man TT 2013
http://www.666-sicco.info/roadracing.htm
ολα τα βιντεο
![]()
Σε παρακαλώ ασε τα προσωπικα σχολεια για άτομα που δεν ξέρεις
Αν θες να το συνεχίσεις υπάρχουν τα πμ
Προσπαθησε να διαβάζεις τι γράφουν οι άλλοι και ίσως τους κανονισμους του φόρουμ
Ρε παιδια ,το καλοκαιρι δεν ειναι η καλυτερη εποχη για διαξιφισμους.Ο καθενας απο την πλευρα του μπορει να εχει δικιο.Μην το παρατραβατε γιατι μας φερνετε σε δυσκολη θεση,εμας τους πιο νεους της παρεας.![]()
ας τα πω λίγο χωρίς το γάντι γιατί προκοπή τόσο καιρό δεν είδα με τον κόσμιο τρόπο:
κράζουμε σωστά το νεοπλουτισμό του κάθε τυχάρπαστου δάγκα στην κοινωνία μας
αλλά δεν κράζουμε το "νεόπλουτο" έλληνα πρωτοπαλίκαρο στην ειρωνία, στην κακεντρέχεια, στη ζήλεια και στη ξερολίαση.
Γιατί να θαυμάσω και να αντιγράψω και κάποιον άλλον που τα έχει καταφέρει να πάει καλά στη δουλειά του,
αντιθέτως να τον καταραστώ να χάσει τη δουλειά του για να είμαστε ίσοι στη ίδια μοίρα που εγώ επιλέγω.....
Νεοέλληνας....δε γμιόμστε λέω...έτσι και με αυτή τη νοοτροπία του νεοέλληνα να του κοπούν τα πόδια από τις αρθρώσεις...
πες ρε Τζιμάκο γτπνα μου, μπας και ξυπνήσουμε, γιατί @αμιόμαστε πατόκορφα....
"κάνω βουτιές σε βόθρο με εικόνες...."
Τελευταία τροποποίηση από nktR; 06/08/2013 στις 20:48.
Ειναι το πιο ευκολο πράγμα για κάποιον να παρακολουθεί μια συζήτηση και να σχολιάσει τον ομιλητή χώρις να συμμετάσχει στην κουβέντα αυτή καθεαυτή.
Τεσπα ας βαλω και εγω ένα κομματακι http://www.youtube.com/watch?v=5pIL7OiIxUg το οποίο δε το συνδέω με κανέναν και με τπτ, αλλο ενα οφ.
Κύκλους
Νίκο αυτό κράτα το να το ξανασυζητήσουμε στο μέλλον ρε φίλε...
______
Πάντως @ρε_παίδες είστε πολύ αυστηροί με τον τρόπο που παρουσιάζεται η προσπάθεια. Τα παιδιά χρειάζονται χρήμα και αυτό μπορεί να έρθει μόνο από χορηγίες. Σας χαλάει την αισθητική ο τρόπος παρουσίασης και λέτε πως δεν είναι ο ενδεδειγμένος, οκ μπορεί να μην είναι αλλά απο την άλλη ΑΥΤΟΙ που θέλουν να τρέξουν ΑΥΤΟΝ τον τρόπο διάλεξαν και πρέπει να γίνει σεβαστός απο όλους μας, μας αρέσει δεν μας αρέσει.
Αν δεν έκαναν καμία προσπάθεια για χορηγίες θα λέγαμε που πάνε γυμνοί στα αγγούρια;
Τεσπα απο κάποιους που έμαθαν στη δημοσά και 'έτρεχαν' και προ Μεγάρων και Σερρών... θα περίμενα μεγαλύτερη επιείκεια και ανοχή
Ας πάνε αν μπορούν και τους επιτραπεί, ας τρέξουν με σύνεση και ας γυρίσουν αγρατζούνιστοι. Αυτό και τέρμα.![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing