Σελίδα 9 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 288

Θέμα: ''ΧΑΖΕΣ'' τουμπες,χυμες κτλ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elena K.
    ...
    Τουλάχιστον τώρα υπάρχει μία συμμετρία (μία αριστερά, μία δεξιά)

Αλλωστε, οι -σχεδόν- ανώδυνες τούμπες είναι το αλάτι της ζωής

Συνηθισμένος απο τα φρένα σε χέρι και πόδι απο την μηχανή, ξεκινάω ένα πρωί που την έχω για σέρβις, με το dio του αδερφού μου.

Κρύο και έχω ανοιχτό μπουφάν. Συμπλέκτη με το αριστερό για να τσουλίσει με 10-15χλμ και με το δεξί σηκώνω το φερμουάρ του μπουφάν...
    Συμπλέκτη???? το dio???? απο πότε?????

Ο πίσω τροχός εννοείτε οτι έχει χάσει κάθε έννοια πρόσφυσης, το καρυδότσουφλο πετάει το κώλο αριστερά, κατεβάζω όπως όπως το δεξί χέρι στο τιμόνι και τσιμπάω μπροστινό να το μαζέψω.

Μπροστινό στο dio? ρε η μηχανή είναι γαι σέρβις λέμε, ξύπνα... που στο διάλο έχω το μυαλό μου πρωί πρωί????

Το dio επανέρχεται αλλά με το τσίμπημα του μπροστινού η επιστροφή του κώλου απο τα αριστερά προς την ευθεία, συνεχίζει με μεγαλύτερη φόρα προς τα δεξιά!!!!!

Αποτέλεσμα το dio να κάνει ένα εντυπωσιακό στρίψιμο 180 μοιρών και εγώ να κοιτάω ανάποδα στο δρόμο τα αυτοκίνητα να έρχονται και ακριβώς πίσω μου έναν ΖΗΤΑ να έχει δει όλη την αλλοπρόσαλλη σκηνή με το dio να περιστρέφεται με 10 χλμ, εμένα να κοιτάω τα φρένα και να προσπαθώ να καταλάβω ποιο είναι πού και να κουνάει απελπισμένα το κεφάλι του...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
    Τουλάχιστον τώρα υπάρχει μία συμμετρία (μία αριστερά, μία δεξιά)

Αλλωστε, οι -σχεδόν- ανώδυνες τούμπες είναι το αλάτι της ζωής
    Ωραιο το αλατακι, αλλα μην το κανουμε και λυσσα!!!!!!!!

Ας μου εξηγησει καποιος πως γινεται σε τετοιες φασεις να μην παθαινει τιποτα ο Οδηγος και να την πληρωνει η μηχανη και ο συνοδηγος;??

Ισως επειδη ο οδηγος το βλεπει να ερχεται... Λιγα sec πριν κανει τη μαλακια, και προλαβαινει να προφυλαχτει... Ενω ο κακομοιρης (πειραματοζωο) πισω, οπως του ερθει!

Πρίν 10 περίπου χρόνια με ένα tdr 125 δίχρονο κατεβαίνω μαλλιοκούβαρα την κατεχάκη και ξαφνικά κολλάει το βλαμένο και αρχίζουν τα φίδια, πέφτει η πρώτη κλεφτή ματιά στο κοντέρ 140 , την γ@μήσαμε λέω και ετοιμάζομαι ψυχολογικά να περάσω τα επόμενα 5 χρόνια σε κόμα.Δεύτερη ματιά στο κονέρ 120, σκατά 5μηνες στο ΚΑΤ έτσι για να μάθεις να κάνεις μαλακίες σκεύτομαι.Τρίτη ματιά 80, οι σκέψεις συνεχίζουν, θα πονέσει αλλά τουλάχειστον δεν θα κάνω βόλτες με καροτσάκι.Τέταρτη ματιά 40,φτηνά την γλυτωσες μ@λ@κα.Σταματάει με τα πολλά και εγώ ακόμα επάνω όρθιος και να ευχαριστώ τον Θεό που δεν έφτασα κουτρουβαλώντας στο 401 αλλά ο μ@λ@κας μετά από το απίστευτο σώσιμο και το όλο σοκ ξεχνάω να βάλω τα πόδια μου στην άσφαλτο και......μπάμ σπασμένα φτερά ,φλάς, μανέτα συμπλέκτη και διάστρεμα στο αριστερό πόδι.

Τούμπα για γέλια Νο2

Honda CB500 ταξήδι Θεσσαλονίκη -Αθήνα υπό βροχή και κρύο.Αφού έχω κάνει λοιπόν 500 χλμ φτάνω σπίτι βγάζω στάντ(μαλλιά) και κατεβαίνω να ανοίξω το γκαράζ,φτάνω στην πόρτα και ακούω πίσω μου ένα μπάμ, το στάντ δεν βγήκε ποτέ πολύ απλά γιατί μπλέχτικε το πόδι μου και τράβιξα για λίγο το δυπλό και ο θόρυβος που έκανε όταν εκλεισε, εγώ νόμιζα ότι άνοιξε.

Τούμπα του κοντού

1 μέρα αφού έχω πάρει το Hornet και ακόμα το μαθαίνω.Σταματάω σε φανάρι και κοζάρω ένα μωρό μέσα σε ένα smart, μου γελάει.Πράσινο και στο επόμενο φανάρι πάω πάλι δίπλα της,έχω αναιβάσει ζελατίνα ,μου ξαναγελάει και εγώ χάνω τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου γιατί εκεί που σταμάτησα είχε μία τρυπα σεβαστών διστάσεων και που να φτάσω κάτω 170 άνθρωπος. Και το μωράκι εκεί που χαμογέλαγε ξαφνηκά έχει γ@μηθεί στο γέλιο.Ευτυχώς δεν επαθα τίποτα ούτε εγώ ούτε η μηχανή και το μωράκι το είχα για αρκετό καιρό στην πίσω θέση

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed

Τούμπα του κοντού

1 μέρα αφού έχω πάρει το Hornet και ακόμα το μαθαίνω.Σταματάω σε φανάρι και κοζάρω ένα μωρό μέσα σε ένα smart, μου γελάει.Πράσινο και στο επόμενο φανάρι πάω πάλι δίπλα της,έχω αναιβάσει ζελατίνα ,μου ξαναγελάει και εγώ χάνω τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου γιατί εκεί που σταμάτησα είχε μία τρυπα σεβαστών διστάσεων και που να φτάσω κάτω 170 άνθρωπος. Και το μωράκι εκεί που χαμογέλαγε ξαφνηκά έχει γ@μηθεί στο γέλιο.Ευτυχώς δεν επαθα τίποτα ούτε εγώ ούτε η μηχανή και το μωράκι το είχα για αρκετό καιρό στην πίσω θέση
    Ετσι τις ρίχνουμε τις γκόμενες!
    Πρώτα πέφτουμε εμείς! :rotflmao: :a19:
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

ήμουν με μια vespa 125 του 1980...
    ξεκινήσαμε για σπίτι μετά απο ενα παιχνίδι μπάσκετ μια παρέα με μηχανάκαια της πλάκας.
    πίσω κάθεται ο συγκάτοικος τότε, καμια 100 κιλά.
    ξεκινώντας απο το γηπεδο μπροστά μας είναι μια πολύ απότομη ανηφόρα, ο δρόμος υγρός...
    σταματάω, ελέγχω οτι δεν έρχεται κανείς, δίνω γκάζι αφήνω συμπλέκτη αλλά πάει να σβήσει.
    το προλαβαίνω! δίνω λίγο περοσσότερο πάω να το αφήσω τα ίδια.
    τα ίδια και την τρίτη φορά.
    δεν θα κάτσω όλο το βράδυ εδω σκέφτομαι, δίνω μια γενναία γκαζιά και αφήνω απότομα..
    ΣΟΥΖΑ!
    ο πισω έχει μείνει ακίνητος με τα πόδια ανοιχτά σαν να καβαλάει άλογο κ εγω πετάω!
    με ένα σάλτο μεσα στο πανικό τον τρελο κ ενω κάνω κάτι 8άρια με την vespa σούζα προσγειώνομαι δίπλα της αφου κατάφερα να κλείσω το γκάζι κ η vespa δεν έχει σβήσει!
    γυρίζω και κοιτάω τους φίλους εκπληκτος που δεν έπεσα αλλά αυτο δεν μου φτάνει! είμαι διπλα της και θα την πάω στην άκρη του δρόμου σπρώχνοντας!
    μόλις αγίζω το γκάζι ΠΑΛΙ ΣΟΥΖΑ!
    ΚΑΛΥΤΕΡΗ και απο την πρώτη!
    τρέχω απο πίσω αλλά το γριπ είναι ψηλά και μακρυα και δεν μπορώ να το κλείσω!
    μαζεύω φόρα και πέφτω πάνω σε μια μάντρα!
    κάναμε κανένα τέταρτο να φύγουμε απο τα γέλια!

καπιο μελος... Το avatar του/της soteas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Elena K.
    Ωραιο το αλατακι, αλλα μην το κανουμε και λυσσα!!!!!!!!

Ας μου εξηγησει καποιος πως γινεται σε τετοιες φασεις να μην παθαινει τιποτα ο Οδηγος και να την πληρωνει η μηχανη και ο συνοδηγος;??

Ισως επειδη ο οδηγος το βλεπει να ερχεται... Λιγα sec πριν κανει τη μαλακια, και προλαβαινει να προφυλαχτει... Ενω ο κακομοιρης (πειραματοζωο) πισω, οπως του ερθει!

οπως τα λες ειναι ρε παληκαρι ........
    γλυκια μικρη μου μανιβελα....

Παλαιό μέλος
    k ego ixa faei mia tumpa ...tora ta xristougena nomizo pou ixa pari proto mixanaki ena mikro k san m@lakas k ego piga na kano mpanixop (na to sikoso olo ston aera gia osous dn xeroun) k opos travixtika flap epesa kato :rotflmao: ...fiou dn epatha tpt ego..to mono espase i maneta apo to mixanaki....alla ixe poli gelio i toumpa!!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    OK βρηκα λιγο χρονο να γράψω κι εγω τις δικές μαλακίες. Παλια πολύ παλιά όταν ήμουνα κοντα στα 18 έχουμε πάει μια παρέα στην καλόγρια (παραλία κοντα στην Πάτρα που έχει κάτι χιλιόμετρα αμουδιά) είνα άνοιξη και μαλακιζόμαστε με τα μηχανάκια στην άμμο. Και πέφτει η ιδέα να κάνουμε κόντρες ποιός θα πάει από το σημείο που είμαστε μέχρι το τέλος της παραλία και θα γυρίσει πίσω πιο γρήγορα. Το ιδανικό μηχανάκι για τέτοιου είδους μαλακίες το είχε το ξαδερφάκι μου ο Σπύρος που δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας (έφυγε νωρίς από καρκίνο) ένα παιδί μάλαμα κι έξω καρδιά. Ήταν για όσους το θυμούνται το RV της suzuki με 125 κε και κάτι τεράστια λάστιχα (τα λέγαμε τότε γουρούνες) κι αλίμονό σου αν σ' έπιανε λάστιχο το μηχανάκι ήταν βαρίδι. Ξεκινήσαμε λοιπόν ένας ένας και κρατούσαμε χρόνο. Όταν ήρθε η σειρά μου λέω τώρα κερατάδες θα δείτε χρόνο και καβαλάω το τέρας πιάνω βρεμένη άμμο και πηγαίνω μαλλιά κουβάρια. Φτάνω στο τέρμα γυρίζω το μηχανάκι κι επιστρέφω πετώντας αλλά όλοι οι δαίμονες έβαλαν την ουρίτσα τους κι εκεί που πατούσαν οι τροχοί από το μηχανάκι άρχισε να γεμίζει σιγα σιγά νερό από τον ελαφρύ κυματισμό που είχε η θάλασσα, έλα και περάσαμε την πρώτη λούμπα έλα και την δεύτερη και την τρίτη με λίγο περισσότερο νερό αλλά η τετάρτη και η πέμπτη ήταν τίγκα πανάθεμάτες έχασα το τιμόνι στην 4 και στην 5 φρενάρισε τόσο απότομα το RV που εγώ απογειώθηκα από την σέλα κι έσκασα με όλα πάνω στην άμμο. Γέμισε το στόμα μου τ' αυτιά μου τα μάτια μου τα μαλλιά μου ακόμα και το βρακί μου μέ άμμο κι όπως ήμουν και μούσκεμα ήμουν για φωτογραφία. Απώλειες ... μιά μανέτα του συμπλέκτη, ένα φλας και το μπροστινό φανάρι σπασμένα. Το μηχανάκι "δανεικό" από τον θείο του Σπύρου, εγώ άφραγκος και όλη η παρέα να έχει κλάψει από τα γέλια. Ο πληγωμένος μου εγωισμός δεν με άφησε να τους πω ότι κατά την απογείωση χτύπησα μάλλον τα "καρύδια μου" στο ντεπόζιτο και τα γόνατα μου στο τιμόνι. Γέλαγα κι εγώ μαζί τους αλλά στην επιστροφή από καλόγρια για Πάτρα έκλαιγα από τους πόνους. Όταν έφτασα στο σπίτι μου κι έβγαλα το παντελόνι μου εκτός από το ότι γέμισε το σπίτι με άμμο (ακόμα και στις τσέπες είχα άμμο) ανακάλυψα 2 υπέροχες κοκκινίλες στα μπούτια μου οι οποίες τις επόμενες μέρες εξελίχθηκαν σε τεράστιους μώλωπες. Ρε πστ μου ακόμα πονάω όταν το σκέφτομαι.

ΤΟΥΜΠΑ Νο 2 ΚΩΜΙΚΌΤΑΤΗ.
    Μερικά χρόνια αργότερα κι όταν η εμπειρία μου με τα μηχανάκια ήταν σαφώς μεγαλύτερη είχα ήδη αλλάξει κανένα 4 μηχανάκια, είμαστε παρέα στο σπίτι μου με κάτι φίλους κι ακούγαμε μουσική. Μαζί μας ήταν και μία κοπελιά, γνωστή γνωστού που την γούσταρα κι έψαχνα τρόπο να την ξεμοναχιάσω και ω του θαύματος ήρθε η φαεινή ιδέα. Παιδιά ξέμεινα από τσιγάρα και θα πάω να πάρω θέλει κανείς τίποτα από περίπτερο? Αφού μάζεψα παραγγελιές λέω στην Σ....ια θέλεις να έρθεις μαζί μου έτσι για βόλτα? ΟΚ απαντάει αφήνουμε τους μπάκουρους στο σπίτι μου κι εγώ ως άλλος ροσσι καβαλάω το DR 250 βαράω μανιβελιά με τσαχπινιά και νάζι, ανεβαίνει το μωρό επάνω και πάμε για τσιγάρα και παγωτά μέσω Θεσσαλονίκης....χα χα χα. Φτάνουμε στο περίπτερο με τα πολλά κατεβαίνει η κοπελιά και ψωνίζει, βάζει τα ψώνια σε σακούλα κι ανεβαίνει πάλι στην μηχανή για να φύγουμε. Εγώ όλο αυτό το διάστημα δεν έχω κατέβει από την μηχανή (όλο καμάρι ήμουνα ο κερατάς), και καθώς οδηγώ αυτή έχει κολλήσει πάνω μου και ψιλοκουβεντιάζουμε. Φτάνουμε σε φανάρι, φρενάρω και καθώς σταματάω με λίγη κλίση στην μηχανή δεξιά για να βγάλω πόδι, όσο κι αν προσπαθώ το ρημάδι το πόδι μου δεν λέει να κατέβει από το πατητήρι διότι όπως καταλάβατε η μανιβέλα είχε περάσει μέσα από το μπατζάκι του τζιν και η τούμπα με 0 χλμ αναπόφευκτη. Ρε γαμώ τη γκαντεμιά μου μέσα, για καμάκι το πήγαινα τούμπα βγήκε. Τέλος καλό όμως όλα καλά δεν χτυπήσαμε αλλά αγαπηθήκαμε σφόδρα για 4-5 μήνες.

Αυτά.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    και τα δικα μου κατορθωματα:

δουλευα σε ενοικιασεις μηχανων κ παω να παραδοσω σκουτερ σε πελατες.ενω ειμαι κατω απ το μηχανακι αρχιζω να εξηγω τα βασικα κ παω να το ξεκινησω...μεγα λαθος!παταω το σταρτερ,δινω μαζι κ γκαζι,κολλαει το γαμημενο κ με σερνει μαζι του 7 μετρα.ευτυχως κοπανησε σε ζαρντινιερα κ σταματησε!οι πελατες σκιστικανε στα γελια κ με θυμουνται ακομα κ σημερα.οποτε ερχονται το αναφερουν παντα και γελανε για να μην το ξεχασω εγω ποτε...

την αλλη φορα ανεβαινω στο βαραντερο,παω να ξεκινησω κ καθεται η μπαταρια...κοιταζω κατω να το βαλω στο σταντ,μου γερνει αριστερα...λεω 'νταξ και βαζω ποδι να το κρατησω...αμ δε...μπαμ κ κατω...παλι γελαγε το συμπαν...

νυχτα μετα απο εξοδο!ξεκιναω το χτ και ανεβαινω.καθομαι στη σελα με το μηχανακι στο σταντ και τα ποδια στο μαρσπιε να βαλω το κρανος.....παρτα μαλακα......σπαει το σταντ και σκαω κατω σαν καρπουζι!

σταματαω εδω γιατι θα μου βγει το ονομα :a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Ειμαι στην πιστα μοτο κροσσ του αγιου κοσμα κ επι 3 ωρε ς εκανα αλματα , με το που φευγω κ εχω στησει κοντρα στην παραλιακη οπως περναω απτην πιστα με τα τηλευκατεθηνομενα , παταει η μπροστα ροδα κατι λαδια απτα αμαξακια κ βρεθηκα τουμπα κ 20 ατομα 30 με 50 ετων γελαγανε κ σηκωθηκα κ τους λεω τουλαχιστον εγω δε παιζω με αμαξακια ολοκληροι αντρες, η κοντρα αναβληθηκε γιατι το τιμονι ειχε στραβωσει εντελως.

Ειχα ενα TS 50 , ευλαβικο στρωσιμο μεχρι τα 1500κλμ κ ηρθε η ωρα να του τα σκασω ολα τα γκαζια, μουσικουλα doors τραγουδι thiς is the end , αρχιζω το τελικιασμα στα 100κλμ μου πεταγετε απτο στοπ ο γειτονας μου , τον τρακαρω κ μπενω μεσα απτο παραθυρο του κ προσγιωνομαι στο πιπι της γυναικας του η μουρη μου ...... κ μου λεει ,αχ ο Λευτερης δεν σε ειδαμε.....
    Δεν επαθα τιποτα αλλα το γουκμαν κ η κασσετα ειχαν γινει σπαραλια........
    love will save the planet,hate is a good start.

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Ειμαι στην πιστα μοτο κροσσ του αγιου κοσμα κ επι 3 ωρε ς εκανα αλματα , με το που φευγω κ εχω στησει κοντρα στην παραλιακη οπως περναω απτην πιστα με τα τηλευκατεθηνομενα , παταει η μπροστα ροδα κατι λαδια απτα αμαξακια κ βρεθηκα τουμπα κ 20 ατομα 30 με 50 ετων γελαγανε κ σηκωθηκα κ τους λεω τουλαχιστον εγω δε παιζω με αμαξακια ολοκληροι αντρες, η κοντρα αναβληθηκε γιατι το τιμονι ειχε στραβωσει εντελως.

Ειχα ενα TS 50 , ευλαβικο στρωσιμο μεχρι τα 1500κλμ κ ηρθε η ωρα να του τα σκασω ολα τα γκαζια, μουσικουλα doors τραγουδι thiς is the end , αρχιζω το τελικιασμα στα 100κλμ μου πεταγετε απτο στοπ ο γειτονας μου , τον τρακαρω κ μπενω μεσα απτο παραθυρο του κ προσγιωνομαι στο πιπι της γυναικας του η μουρη μου ...... κ μου λεει ,αχ ο Λευτερης δεν σε ειδαμε.....
    Δεν επαθα τιποτα αλλα το γουκμαν κ η κασσετα ειχαν γινει σπαραλια........
    λαθος:THIS was the end... :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Σα σημερα το θυμαμαι , This the end my only friend , the end k to TSακι να ουρλιαζει , να σπαει το δυχρονο , να τα σκαει κ ο Jim morrison ταυτοχρονα , δε θυμαμαι κ τα λογια........ κ ξαφνικα στο αποκορυφωμα της τελικης , του κοματιου κ της 16χρονης κ@υλας μου , μεσα στην νυχτα ενα απρο κουτι μου κοβει την ευθεια του οριζοντα που ηταν στοχιασμενη στο μυαλο μου................μενει ακινητος ο μα@λ@ακαας κ μια παγωμενη ησυχια , ανατρηχιαστικη ακολουθει.......σκοταδι .. μαλακα' ειναι ο θανατος , περναει μια σκεψη υποσεινηδητα και μια μια λεπτη εκνευριστικη φωνη , μου λεει πανω απτο αυτι μου , αχ ο λευτερης .... δε σε ειδαμε, ολο απαθεια {στα @Ρχιδια μας , ευτηχως δεν ηταν το δικο μας παιδι... }μεταφρασα εγω.......
    Σηκωθηκα ....... δεν ενιωθα τον παραμικρο πονο, ουτε ομως οτι παταγα ορθιος στη γη, τιποτα ......
    Σε μερικα δευτερα νιωθω ενα σφηξιμο ....πιανω την καρδια μου κ ενιωσα σκληρα κοκκαλα διαλημενα ............ κανω να τα ξαναπιασω απο μεσα , να μην φυγουν ....... κ ομως ηταν το γοκμαν που ειχε διαλυσει στην καρδια μου κ η κασσετα εμοιαζε σα σφαγμενη κ σα εντερακια η ταινια κρεμοτανε .................
    love will save the planet,hate is a good start.

Παλαιό μέλος
    εχω φαει κανα 3 χαζες τουμπες ολα αυτα τα χρονια....οσο θυμαμαι 19 ετων με το καβασακι Ζ200 περναγα τις σιδ.. γραμμες στον αγ μελετη και καμακωνα το γκομενακι στο μπροστινο λεοφωρειο που ηταν στο πισω παραθυρο και τις γραμμες τις περναγα οχι καθετα και μπουμ κατω αφου μου εγειρε και δεν μπορεσα να το κρατησω!ντροπη ρεζιλι κλπ...
    τον προηγουμενο μηνα ανεβαινω στο μηχανακι gs 500 σουζουκι και φευγω βιαστικα..το ειχα σταθμευση με 2ερα μεσα ξεκιναω και σε λιγο ανεβαζω...εχει 3 στρειβω με συμπλεκτη και πανω που τον αφηνω και χωρις στροφες ο κινητηρας μου σβινει πλαγιασμενος.βαζω ποδι δεν μπορεσα να την κρατησω την αφησα μπουμ κατω εγω οχι..ευτυχως καμια ζημια μονο το γοητρο!!!!
    καλαματιανος

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    1981 άνοιξη εξω απο το σχολείο μου στα εξαρχεια(29ο) ολο το σχολείο εξω απο το προαύλιο φιλος μου δινει Sachs 250 enduro,κανω κύκλο κατεβαίνω την Αραχωβης και στριβω στην Πρασα κατεβαζω 2α και στρίβω χουφτώνω το γκριπ στο τέρμα το μηχανάκι σηκωνεται λαμπαδα φευγει απο τα χέρια μου σκαει σε παρκαρισμένα εγω σέρνομαι με το κ@λο και ολο το σχολειο χειροκροτεί και ζητωκραύγαζε.Οτι έμαθα να οδηγώ ήθελα και σούζα πανάθεμα με!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 9 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. φιλτρα κτλ για kawa Z
    από idi στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2007, 21:44
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2006, 21:41
  3. Συναγερμός κτλ
    από skous στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2004, 18:49